Maskerad

Japp barbie it is....!  De flästa tycker att jag skulle vara en barbie så de fick de bli.

Idag efter skolan åkte jag direkt till cafét Yullys där jag hade intervju med ägaren. JAG FICK JOBBET!! YES.... Haha äntligen fick jag ett jobb. Så på måndag och tisdag ska jag åka dit och öva så att jag kan vara en bra servitris.

Nu sitter jag här hemma hos Angelica och folket droppar väl in när som hälst. Jag hoppas kunna ladda upp bilder i morgon ifall det blir några fina.:)

hahah jag är så barbie, ni ska bara se mitt hår. :D hoppas ni också får en trevlig kväll.
image79Här har vi värdinan, dock har hon betydligt kortare hår idag, hittade bara bilden på datorn och jag antar att den är något år eller två....<3
ha det bra:)

Barbie eller afrikan.

Jag har tänkt mig att vara  barbie eller afrikan. Vet intre riktigt vad jag vill jag får se. Om jag är afrikan så måste jag ju måla hela mig brun oc h det kan bli väldigt jobbigt att tvätta bor.
image78Haha peruken är ju i alla fall skojjig....
Ja vad tycker ni
Barbie eller afrikan?






Titta de är en gammling:D har aldrig sätt!! Coolt.

Nu ska jag studera igen och igen och igen ahha

Klart jag inte kan sova

Nej de är väl klart, jag kan ju aldrig sova nu för tiden. Mag kattar typ...

Men jag sitter här och tänker på hur snabbt det har gtt sedan i sommras och snart är det sommar igen. Och då kom jag att tänka på min kära vän Caroline som ska dra iväg till U.S.A Ett år. Jag kommer sakna henne ju. Du får lova att ringa 1 gång i veckan minst ;) hehe.
Jag är så avendsjuk, jag har planerat väldigt länge att jag ska åka dit men för det första så tar det en stund för mig att få ihop alla pengar och för det andra så kom jag fram till att jag ska åka efter gymnasiet i sånna fall. men jag vill nog åka till Milano eller nått då för där är det mer mode studerande(Går på Mode Design skola)... Får see.. DRÖMMAR DRÖMMAR!

Nu ska jag göra mig lite varm oboy och grädde och se om magen kan bli lugn så att jag kan somna.

Ögonen svider.

Ögonen svider nu för att dom är så trötta. Har studerat en stund och nu ska jag gå och sova. I morgon ska jag upp på morgonen och spela badminton, hehe Yeey.

Längtar faktiskt tills i morgon, de blir nog en rolig dag.  Intervju och maskerad lixom :D....Har förästen kommit på vad jag ska vara nu också:P lite knäppt men de blir kul:D

Sov gott.


ps JAG ÄLSKAR DENNA LÅTEN PÅ MIN BLOGG!!


Efter skolan

Efter skolan åkte jag och Anna och tittade på byxor till henne och jacka till mig, men jag hittar ju aldrig någon bra och fiin jacka. Den jag ville ha fanns på monki men den var ju slut!!! Buhäää (Gråt) hahah. På väg hem ringde en killle från ett café som jag var inne och lämnade cv på. han ville att jag skulle komma på en intervju. :D yes!! Jobb Jbb. Igentligen vet jag inte om jag har tid med det ftersom jag har så mycket skola och så men om jag bara tar jobb på helgerna så ska det väl gå bra tror jag. Hoppas bara att jag får jobbet:)  Ska efter skolan i morgon åka dit. De är på göt gatan ganska nära medborgarplatsen så de är nära min skola också.

Har precis ätit  soppa och voflor med dylt och grädde, som jag lagade själv. La i en skopa fulkorns havre gryn och tog bort en med vanligt vete mjöl, det blev lyckat :)


Nu ska jag sätta mig och göra klart mitt power point arbete(Med temat Cheerleading, Eagles) och efter det ska jag plugga till samhälls provet som är i morgon. Ajuste jag ska ju göra klart en svenska uppsatts ocksåSUCK!!)..!!

JAja märkte att de va en del så nu ska jag kila.

Har ni några förslag på vad jag kan klä ut mig till på maskeraden i morgon så är det bara att säga till. (Inget som kräver nya saker) ...

kram

Lunch

PROVET GICK BRAA!!! hihi. Nu är det bara ett prov kvar innan veckans slut. Har ätit en pasta sallad nu så jag är mätt och belåten, idag har jag varit mindre bra för det slank ner en lusse bullee och en choklad grejj^^ haha.

Goood morning;)

Hej där, idag så gick jag upp klockan sex, gjorde sedan i ordning mig för att åka till skolan. Men mina ögon hängde inte med och ryggen gör så nedrans ont så jag valde att somna om en stund. Men nu sitter jag i alla fall här i skolan och ska ha ett muntligt prov i idrott, jag hoppas att de ska funka. Har fått ett stort häffte som man skulle läsa på men jag är som sagt inte så bra på att förstå texters inehåll. MEn de funkar nog. Annars är det bara att visa henne senare att jag är värld ett MVG;) hihi....

Ville bara sätta på¨mig mjukis kläder idag eftersom jag inte mår så bra men så kom jag på att vi har gymnastik i morgon och att jag kommer att sätta på mig mjukiskläder då och jag vill ju inte känna mig "sunkig" två dagar i rad. HAha. Men gud så skönt de skulle vara.

ÅÅ de är så mysigt med jul belysning och såna saker. Längtar såååå tills på söndag när det är första advent.
Och på söndag ska jag även Jul shoppa med Emelie och Madelen, ska se vad jag kan hitta för fint till mina kära.
Jag har skrivit ner lite på min julklapps lista jag funderar på att skriva in den här, då några av mina släcktingar besöker denna blogg(MIN). Får se om jag kan komma på lite mer kanske.

Håll tummarna nu för att jag ska klara provet.

Kram på er<3


Nyttig dag?

Nu stänger jag av datorn, annars kommer jagbara att gå hit hela tiden. Ska nog studera lite, eller i alla fall läsa igenom några saker, inför prov och så.

Idag har jag varit super duktig tänkte jag säga så kom jag ju på att det inta alls var så. Tänkte nämligen säga att jag bara ätit nyttig.

Frukost: Gröt
Lunch:Panbiff med rotfrukter
Middag: Rostade mackor och pucko

Ja de va ju midagen som inte var så särskilt nyttig. Men jag har i alla fall inte små ätit i mellan alla måltiderna och de är bra:)

Funderar på att ta glass nu bara för de, haha. får se.

God natt på er<3

Vackert Sexigt.

Sånna här bilder har jag sätt lite här och var, och nu ska även jag lägga upp den
image690
Så enkelt men så sexigt.  Ingen sexig pose bara oskyldiga och vackra, det är sexighet.
En sådan bild skulle man ju vilja vara med på ju, tihi... de är inget utvik bara en vacker bild.!


Fääärdiiig!

Hehe, nu är det dags för Denisé att slappna av. Jag pluggade med Sandra på bibblan tills klockan var 7. Sen gick jag hem ocah åt lite mackor och drack puck. Mamma jul städar så det fanns ingen tid för middag. Efter det fortsatte jag att plugga, med Anna genom tele fonen vi läste upp för varandra om vad vi skrivit och så. och nu börjar snart top modell, ja jag har fsstnat i B top modell haha men jag gillar det faktiskt.

Men bäst är ju ändå top modell med Tyra Banks
Hon är så vacker tycker jag, och hon passar verkligen i sitt röd, orange, bruna hår :)


I morgon: Åka till skolan 2 timmar tidigare för att plugga och för ett muntligt prov i idrott. När skolan är slut ska jag nog stanna kvar och plugga, samtidigt som det är öppet hus för alla 9:or. Om jag inte ska jobba över så tänkte jag fråga om de är någon som vill åka skridskor med mig, eftersom jag är så sugen på det. Det är dessvärre inte utomhus men de behövs väl lite träning innan man kan visa sig på isen utomhus antar jag.

/Denisé Eugenia Beskow Holmqvist.

Dagens kläder.

image75
Då jag fortfarande inte har fått tillbaka min mobil som jag tar bilder med eller usb sladden till min kamera så kan jag inte ta bild på hela mig så jag tar med web cameran och då blir resultatet detta.

Jag har på mig:
Mössa
Klocka
Leopard örhängen,
Ett trä halsband
Stickad koffta
Mellan blåa jeans
och en vanlig tröja.


>Nu slutar vjag och ska till Bibbloteket där jag ska möta upp sandra för att studera till mitt prov.
puss hej

Hej Onsdag

idag är det onsdag, lill lördag. Jag ska studera med min gammla lärare som har mycket koll på samhälle så det blir bra. Sedan ska jag och Anna gå och titta på någon catwalk sak som tydligen ska hålla till i haninge centrum. Med andra ord blir det ingen träning för mig idag. Men Anna kan börja träna snart igen och då kan jag träna med henne för det är roligare att träna med någon en att vara själv.

Idag vaknade jag runt 9 och när jag kom upp så satt min lille bror och åt schips, haha bra frukost va. Han skulle tydligen vara hemma idag. Mamma sov så jag trodde att hon försovit sig men som sagt hon skulle vara hemma för hon kännde sig inte bra.

Jag gjorde i ordning gröt till mig själv och satte mig framför tv:n med min lille bror.
Och nu har jag precis ätit lunch Stor köttbulle eller vad det är med rotgrönsaker. de va okej, ända tills jag hittade ett hårstrå då kunde jag inte äta mer. Fyy vad äckligt.

Nu sitter jag på engelska lektionen men de vi ska jobba med har jag redan gjort så jag har lite tid för att titta runt här på bloggen. Men jag kanske ska be om någon extra upppgift eller något :) hehe ...

Kram kram

Läsa igenom pappa....

oj då tror att de blev en hel del konstiga meninga och ord där, men så går det när en flicka med dyslexi ska skriva när hon är upprörd. ochh alla ni jag ska inte läsa igenom min pappa jag ska läsa igenom lte papper (studera). hehe. god natt.

De är inte så att jag vill lägga mig ner och dö!

Haha ha, ett leende på läpparna, är jag road...? NEEEEJ!! jädrans liv just nu. Ber om ursäkt till mina släktingar som läser detta och min familj, samt alla mina kompisar och gammla lärare och så, ber om ursäkt att detta inlägg inte alls är ett glatt och posetivt inlägg där jag förklarat hur duktig jag är eller så. Ibland måste en duktig flicka också få utbrott. det visade ju sig även i ett inlägg nedan som jag skrev idag. Kan ju inte säga att det gått någon vecka då jag inte gråtit under skolan. Ja kompisar så är fallet men de har ni väl kanske märkt.Ja menar de är väl inte alls underligt när en tjej går rasande ut från lektionen och kommer in igen med tårar i ögonen eller i alla fall röd sprängda. Eller när en flicka låser in sig på toaletten i två timmar och sedan kommer ut och säger att hon bara somnade när hon skulle sminka sig. Ja mina vänner ni har nog märkt det, era blickar tyder det. Och alla ni som läser och inte fattar någonting är väl inte lika nära vänner med mig. Eller så går vi i olika klasser. Gråt flicka gråt. de är så synd om dig. Nej jag försöker inte alls få någon slags upp märksamhet de är bara ett ställe där jag kan skriva av mig lite. Visst kan jag skriva någon annanstans men vad tusan. Jag kan inte vara perfect hela tiden. Kan inte alltid dra över allt med mitt leende. Men bara så ni vet de är inte så farligt som de låter. får bra några ångest stunder då och då men sedan är det bra. Jag kommer ju komma till skolan i morgon med ett leende i alla fall och då är det säkert bra med mig. De är inte alls så att jag går omkring och deppar och klagar över allt. Nepp. jag mår bra med mina vänner och ni gör mitt liv så mycket roliga men hämskheter händer och de kan göra en duktig flicka ledsen.

Jag trivs i min skola men lärarna suger på att hjälpa dem som har ett "Handikap"(som det stod i frida) Jag skulle inte vilja kalla det ett hanikapp. Aldrig att jag är hanikapad. okej jo visst de är ett hanikap, men jag vill ju vara bäst. jag vill vara duktig. varför ska jag behöva plugga från 8 på morgonen till 8 på kvällen? kunde det inte räcka med skoltiden? Nej de räcker inte för jag får ingen HJÄLP!!!  Ghaaa jag blir så trött. jag vet att jag kan prestera så jädrans bra, jag har grymma åsikter och jag KAN tänka. men utan redskap är jag invalid. Haha invalid hoppas inte allt för många som jag känner läser!1!! Jag är bara så besviken på hjälpen från lärarna. De är ju de som gör oss ungdomar till vuxna. om de inte gör allt som krävs för att jag ska få bra betyg hur ska det då bli en seriös vixen av mig? mm juste tänk på den.

Sen är du ju inte bara studierna som är kaos.  Folks mödrar dör och jag gråter med dem. Så fördjävligt att sånt händer....... Folk hatar mig. Eller de försöker att trycka ner mig. Varför?? Är jag bättre tycker ni? låt mig vara. Är det mitt fel att era grabbar gillar mig? Och varför får man inte prata med någon utan att folk ska säga att man äcklar den persornen, JAA KÄNN DIG TRÄFFAD GUMMAN. Seriöst orka försöka trycka ner mitt självförtroende. Jag är nöjd med mig själv men jag vet att det finns brister. Men ni behöver ju inte påpeka dem bara föra att försöka bli bättre själva. Ja jag har ett hängande öga och de har jag hafft kompex för i år. I sexan sminkade jag mig hur mycket som hälst för att det skulle bli osynligt men NEJ, När jag sitter i en trappa och någon kommer ner för den, så unviker jag att titta upp, då mitt öga kaosar. Driv inte om mitt öga om du inte driver med mig. Och ni vet när det är okej. Jag kan själv sitta och driva om mina brister. gör roliga saker med mina ögon.

Min läpp är för kort så jag kan inte stänga min mun och när jag ler så försvinner min överläpp. och när ni på pekar det så ler jag bara lite extra. visst jag har problem med mina brister men ni kommer inte kunna klampa på mig. Ni gör detta för att ni inte gillar mig pågrund av vad? För att jag tar plats? För att jag ser bra ut? För att era pojkvänner blir intreserade? De ända som gör mig ledsen är när någon annan inte gillar mig. Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig riktigt "spytt" på någon, jag ser mig alltid in i andras situation och då förstår jag lixom ch de gör att jag bara tycker det är synd att det ska behöve bli en irritation mellan den personen och mig. DU ÄCKLAR MIG säger du.... det är inte för att du säger att jag ÄCKLAR dig som gör mig ledsen jag känner mig inte äcklig. jag blir bara ledsen för att du inte vill vara min vänn, ja nu skratar du antagligen men vad bryr jag mig om det. Varför du skrtar är för att du inte förstår, du förstår inte vad jag menar och du stör dig så grovt på att mig. Det som gör mig ledsen är att nästa gång våra blickar möts eller när du ser mig kommer du försöka att gå så långt bort ifrån mig som möjligt för att slippe se den människan som mäst av allt i denna stund är så irriterande. 

Ja där ser man min ilska gick över till att bli förstående är jag inte DUKTIG. haha och helt plöttsligt var flickan glad igen. hmmm? Men stunderna kommer tillbaka. de kan jag lova. men då kanske jag inte får något utlopp här för jag tycker igentligen att de är ganska tråkigt att vara arg och ledsen, jag vill hällre vara glad. hehe så nu är jag glad:)
Nyss ville jag sitta uppe hela natten och studera för att komma ikapp, men jag inser nu när jag är lite lugnare att det inte är något vidare smart eftersom jag förmodligen inte kommer att kunna konsentrera mig i morgon, verken i skolan eller när jag ska studera med min gammla lärare.

Förmodligen så orkar nog inte alla läsa ända hit ned men jag vill ändå be om ursäkt igen för det negativa inlägget.
Puss på er, nu ska jag ta en kopp te. läsa igenom lite pappa(som jag inte kommer att förstå) och sedan sova.
puss pusss och kraaaaaam<3

Jag är så nedrans bra

Jag är så nedrans bra, staannade kvar tills skolan stängde idag. till kl 6 med andra ord. bra va?!!:D hihi
Ja skolan går ju före allt så de var därför jag inte åkte in till city idag.

Tittade nyss på uggly betty och nu är det desperata hemma fruar och i varje paus under Uggly Betty så pluggade jag. och sen ska jag göra i ordning mig i varje paus när det är Despret. För att försöka sova tidigt idag.

Men de får vi ju se hur det går med det.
Så här ser "Uggly Betty ut igentligen. vilket jobb de måste lagt ner på att göra henn så grotesk som hon är i serien.

Jag har tänkt mig att jul pynta min blogg i helgen, passar väl bra då det är första advent??
Längtar såååå till advänts kalendern hahaha, ja vet jag är en 7 åring;) hehe nej men de är mysigt att titta på :P reta mig inte hehe..

Ghaaa!

Dom är ju så jävla störda allihop!!!

Alla mina lärare förutom svenska och matte är ju helt störda.... Jag säger gång på gång vad jag med dyslexi behöver och har rättigheter, men ändå är det ingen som låter mig göra det som behövs för att jag ska klara av mitt studerande här i skolan, och de resulterar till att jag får plugga tre gånger mer en någon annan, och att allt jobb som måste göras får jag göra hemma för att det inte går i skolan. 

Har tjatat på min rektor om redskap som kan underlätta men hon säger baraa att vi ska ta det senare men jag menar har jag någon tid att förlora??!!!!

Ghaaa! 

Katherine Heigl

Katherine Heigl, Katherine Heigl visar stolt sin Chanel<<<-----tröja=Söööt!!

Å vilken yber gullig tunika/tröja Katherine Heigl har, vill väldigt gärna hitta någon liknande

Väskan var inte heller så pjåkig, stilrent är snyggt!

HAR SNART POWER POINT PRESENTATION, men jag hadde missuppfattat inlämnings datumet så jag är inte klar men han sa att de inte gjorde något. Jag kunde lämna in den nu på fredag i stället. Men de är kul att se på de andras presentationer:)

Kristin Davis, Kristin Davis älskar uppmärksamhet!Katherine Heigl, Katherine Heigl visar stolt sin Chanel
Jag vet inte varför men jag får någon slags likhet i dessa tjejer. Kanske utstrålningen, eller något annat men en likhet i alla fall:)

silver tee och hårt bröd, rena fängelset.

Good morgon, de är så irriterande att jag inte fick sova igår när jag ville vara duktig och allt. jag är ganska pigg i mitt huvud men kroppen hänger inte riktigt med. Får se hur dagen blir, om jag orkar åka in till city eller inte, men jag hoppas på det och jag hoppas på att någon vill förlja med när jag handlar julklappar och tittar på jackor. Men sedan när jag ska sätta mig och plugga så klarar jag mig själv:).....

Fick förästen ett "jobb" igår. pappa ringde och sade att han behövde hjälp med att sy upp gardiner till hans lokal. Visst sa jag men höjde lite på piset. De är bra med lite extra pengar så här till jul:)

Sen har jag kommit att tänka på en bra sak, mitt studie bedrag kommer inte komma den 20:de i december. visst är det jobbigt för att vi ungdomar som väntar på pengarna vid den tiden för att köpa julklappar inte kan göra det. Men tänk så här. ... vi får extra julklapps pengar för att köpa oss något fint till oss själva... hehe bra va??

Sitter här och äter knäcke bröd och silver tee(Varmt vatten, mjölk och honung), värsta fängelset ha? Haha. Bussen går om 45 min men idag får jag åka själv då Anna ska till sjukhuset och titta värden"/... Jaja då kan jag plugga lite, läsa i tidningen eller sova lite. får se hur trött jag blir på bussen.
Jag har verkligen fått upp smaken för te!...

See you<3

Denisé Nyfiken

Lillen kunde inte sova så när filmen var slut väckte han mig, och nu när prison break ändå börjar så har jag övervägt att titta på det.
Och till blir det bröd direkt från ugnen, och varm mjölk.

Hehhe en annan rolig sak då?
Jag blev kallad för Denisé Nyfiken när jag var liten. Var väldigt nyfiken som liten.
Kan inte påstå att nyfikenheten är borta men de är väl tur att jag inte blir kallad för Denisé nyfiken längre... hehe

Good natt<3

Studera, studera....

Haha, vad jag inte tänkte i morse när jag gick hemifrån min lägenhet. Glömmde ju såklart mitt bankomat kort också. Så jag kunde ju inte alls åka in till city och köpa julklappar/ titta på jacka. Hehe. Får se om det kanske blir i morgon.

Jag åkte i alla fall hem och sen jag kommit hem så har jag studerat svenksa, svenska och svenska. Ska nog läsa lite på idrotts läran också. Men jag ska nog sova tidigt idag, struntar no i prison break för jag vill vara utvilad nu när jag sattsar på skolan och så.

Här kommer en preliminär planering inför veckan.
Tisdag: Skola, åka till city och handla julklappar.
Onsdag: Skola,Bestämt möte med Sandra (min förra lärare) på biblioteket för att få hjälp att studera bra innan samhälles provet på fredag.
Torsdag: skola,Studera, och så ska jag försöka komma iväg och simma. Men denna dag är ändå ganska fri att kunna bestämma till lite senare.
Fredag: Skola,Maskerad
Lördag: Gå på Cheerleading uppvisning med Caroline.
Söndag: LEDIG!! En så länge

Nu ska jag studera lite till, sedan ska jag göra mig i ordning inför kvällen och efter det ska jag gå och lägga mig tillsamans med Kevin för att försöka somna.

Så jag säger god natt nu, men om jag inte somnar så lär jag nog skriva en gång till.


Spice Girls

Här är lite bilder från Spicy Girls Show...
Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham, Victoria får akta sig så att klänningen inte glider ner.
Vktoria sexig som alltid... Har inte hängt med men hon har tydligen färgat håret??
Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham, Geri spelar i vanlig ordning ut!
Geri är ju bara för härlig, rosa med orange hår, vågat!!
Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria BeckhamEmma Bunton, Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham, Emma à la diva stilen.
En riktig snö ängel? Nej de är ju bara Emma
Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham, Mel B har läderhandskarna på.
Sing it aout mel B

Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham, Stackars Mel C hänger i bakgrunden allt som oftast fast hon gör största sångjobbet.
mel c, får du inte synas lika mycket som de andra??

Snart kommer barnet

Snart kommer barnet, och Nicole har skärpt till sig ordentligt.
Nicole Richie, Nicole Richie har gått från skandaldrottning till förebild!Nicole har blivit så söt, hon försöker att bli av med sina ät störningar och hon gör goda gärningar nu för tiden, bra nicole!!
Joel Madden, Har Joel Madden lagt ner Good Charlotte eller?'Och så har vi då Joel, han är så söt mot Nicole, en liten personlig asistent till Nicole?? Undrar om han kommer att bli en bra pappa.. jag tycker att han ser pappa vänlig ut i alla fall. Kram goo och så.


De är ett riktigt sött par jag önskar dem all lcka och att barnet inte får en kaotisk uppväxt.

Liten touch av min stil idag.

Här har ni två bilder på vilka kläder jag har på mig idag, Tyvärr kunde jag inte ta kort på hela mig för jag tog med webb cameran och nådde inte längre lixom, hehe. men ni kan nog tänka er på ett ungefär när ni ser de här bilderna. Eller?

Kanske kommer in någon bättre sen men jag orkar inte just nu, väntar på att få byta tillbaka till min mobil så att jag kan ta bilder med den och lägga in.

Nu har jag gjort klart en svenska uppgift, redan..... skulle tagit år om jag varit på min vanliga humör(Ingen lust)  men nu är jag klar. Fick den uppgiften idag så de är bra jobbat:)

och nu ska jag jobba vidare.

Dagens Allt

Dagens låt: saritahs presss låt.
Dagens frisyr: Toffs med siden band i
Dagens smink: Maskara
Dagens klädsel: jeans,linne, stickad koffta, sjal, stort halsband, stora armband och en söt liten väska
Dagens planer: skolan, city, plugga se på tv, sova
Dagens händelse: skolan.. City, plugga
Dagens saknad: Jenny
Dagens dummaste: Jag stör mig på vissa
Dagens misslyckande: mina naglar, bort nött nagelack
Dagens bästa: Min inställning till plugg
Dagens vill ha: En jacka
Dagens drog: hmm, vet inte!
Dagens tråkigaste: Jag glömmde mitt mat kort
Dagens finaste: Lille bror
Dagens köp: de kommer att bli köp
Dagens godis: Äter äppel vinägers tabletter så jag har inget sug.
Dagens mat: Två mackor om de räknas som mat.
Dagens humör: Inriktad och konsentrerad

Hamarby backen

Hammarby backen...

idag nu här sitter jag och tittar ut genom fönstret och ser hur snön börjar komma på hamarby backen, De sprutar och sprutar ut snö på backen. Nu känner jag bara för att ta en snowbord och lära mig åka det och sedan glida omkring och njuta där i snön och i solen.



För övrigt sitter jag här och är döö hungrig, men jag som alltid är klantig har ju tyvärr glömt mitt kort, jag hadde lite pengar så köppte en macka så jag hoppas att jag klarar migg till lite senare idag när jag ska in på cafét och studera, då tänkte jag ta något till.
Jaja men i alla fall så sitter jag här och studerar nu på lunchen istället för att sitta och inte göra någon ting :)

Ska försöka få upp en bild av hur jag ser ut idag. Har tagit en bild men den försvan någon stans på datorn, men jag ska öra med mina vänner och så får vi se om den hittas.

Vill bara säga att min lille bror är sötast i världen;)
image71

Näst efter mig vill säga, haha.
De är gammla bilder på mig, jag ser inte ut så längre, men lill broder ser lika dan ut:)
Love you<3

Trevlig morgon.

Åh idag var det en trevlig morgon, väckar klockan pep och utan att vara så himlans trött steg jag upp av förvantan på en ny dag. Mamma hadde gått upp i god tid så hon gjorde panrish(Bröd) till mig och tee, de var ganska så gott vill jag säga. Jag är ingen vidare frukost människa men det slank allt ner.

Jag har börjat med en ny vana för mina tänder varje morgon och kväll, vill ni veta? haha kanske inte men jag säger endå ;)

Först borstar jag dem som vanligt, efter det sköljer jag med flour sedan tar jag plackers tand tråd genom hela munnen, efter det tar jag lilla bommuls pinnen och puttsar på min tänder och slutligen sköljer jag med flour igen. Jag tar hand om mina tänder bra va?:D hehe.



Planer för idag:
Gå i skolan

Åka in till city för att titta på jacka/julklappar.
Gå in på ett café och studera lite (lugnare och mysigare stämmning en vad de är hemma)
Hem och äta och se på prison break
Sova, gästen i mitt sovrum i kväll får bli Min söta lille bror som bad om att få komma in och sova med mig i natt.
Nu ska jag gå om 45 min och jag är helt klar så jag ska nog lägga mig i min säng ett tag och bara ta det lugnt.
Kramisar på er.

Bara för att jag kan leeee!

Hehe, jag tänkte bara ta upp en sak om mig själv som folk verkar ha problem med. Min mun....

Jag har inte alltid hafft mina raka fina tänder som jag har nu, nej jag har haft krångel tänder och har därmed hafft tandställning, men jag kan säga att det inte blev helt bra då jag fortfarande har lite svårt för att stänga munnen, detta är inte pågrund av mina tänder. Det beror på att jag har för kort över läpp och kan därför inte sluta den över mina tänder. Detta stör folk sig tydligen på, eller folk och folk jag vet en eller två st som gjort narr av mig enligt mina kompisar men jag antar att folk tänker ganska så lika. Jag undrar, vad är det för fel? De är ju knappast fel att gå omkring och le lite extra, eller?

De är bara en så onödig sak att snacka om, men inte för att jag lider så värst mycket av det men jag undrar bara vad de är för kul att driva om lixom, tänk om jag skulle börja må skiit dåligt av detta och mitt självförtroende skulle sänkas till botten, skulle ni som då snackar om mig och min mun bli glada då? är det de ni vill? Ja de är säkert det ni är ute efter, att få ner mitt självförtroende och försöka få mig att se dålig ut i andra människors ögon.


Jaja, bara för att jag kan lee!!!

Nu är det dags och sova och från och med i morgon( måndag) så har jag bestämt mig för att studera flitigt för att nå de mål jag vill.
Kram på er<3

Kitty vågar stå för allt!

Haha hon är så klockren, ända sedan hon lämnade big brother huset har jag saknat henne, hennes åsikter är bara så härliga, läste nyss om vad hon anser om häng bröst och hur praktiska det kan vara, haha så rolig. De är KITTY jag talar om. Gå in och läs!

Hon utstålar en sådan säkerhet, hon vågar vara sig själv och vågar vara anorlunda. LOVE  IT!


Han lagade min dator.

JA va skönt Kennet lagade datorn så nu kan jag skriva igen :) hehe. Igår kom vi hem runt 3 och vi sommnade ganska snabbt därefter. Men jag har kommit på att jag har fått en väldigt bra rutin på mina "måste göras" saker, hur trött jag en är så tar jag alla tabbletter som ska tas och jag tvättar av mig sminket och smörjer in mig och borstar tänderna. Förut kunde jag skippa de lite då och då när jag var för trött, men nu går de som på en räls. :)

Angelica och AManda gick nyss vi har legat och degat i sängen hela förmiddagen och ätit en stoor frukost. Mycket köttbulls mackor för min del, hihi^^.

Nu ska jag plugga tror jag. Jag ska skriva en uppsats som börjar "Hej mitt namna är___ och jag kommer ifrån___

där jag gjort ___  ska man ha ett  land och ett namn från de landet och så ska jag skriva som om jag vore eden personen från det landet och skriva vad jag gör och tänker under en dag, relign, hur mycket vi äter om vi är fattiga eller rika och såna saker.

hej svejs

hem med taxi

just nu är jag hemma hos en klass kompis som heter jossan, här är det några folk, de dricker lite, de är så roligt att se, nar man inte dricker jälv, men jaja, här ifrån åker jag amanda Angelicka och Alexandra :) taci, blev hanska förundrad att mamma betalar taxin hem :) tack:D!!

akeiver kanke si morgon puss hej!(h)

Igår var en dag där jag åkte långt

Skrev nyss en hel massa text men allt försvann"/ typiskt.  Jaja jag får samanfatta det kort. Igår åkte jag Anna och JAmine till upplandsväsby, ja de är långt! Hehe men där träffade vi i alla fall några av Annas kill kompisar. Det var trevligt och jag tor att mina två kära kompisar anna och jasmine lyckades bli vänner, hihi (Nöjd) ...

Nu sitter jag här med en stor rosa handuk på huvudet och små rosa tofflor på fötterna, har hoppat ut ur duschen ganska nyligen, Anna sover fortfarande  och jasmine åkte runt 7 då hon skulle på dop, och det tar en stund här ifrån östermalm till haninge. Dom skulle döpa hennes syster till Chanell.

Anna lär nog sova till kl 1 minst, men jag kan sysslosätta mig tror jag, vara här vid datorn, tv:n, plugga rllrt ta rn fin ptomenad i det vackra vädret. hmm undra vad jag ska göra...
Jag är väldigt sugen på att gå ut och köpa julklappar, men de vill jag inte göra förens det är snö eller snöar och är mycket jul kännsla. Nästa vecka är det första advänt också :D hihi.

LÄNGTAR TILL JULEN!!

En timme till skolan, en timme i skolan och en hem.

En timme i skolan idag, jag åker i en timme för att komma till skolan och sedan är jag där 1 timme och sen åker jag hem en timme, snacka om att sklösa på tiden??

Jaja skönt i alla fall att sluta kl 9 då har man ju hela dagen framför sig. Idag när jag och Natta skulle åka till årstaberg så var tvärbanan instäld så det gick bussar, men inte direkt till årsta berg. Jag gick och frågade han i bussen hur vi skulle göra, först sa han att han inte visstem en sedan sa han att de skulle komma tåg.

JAG-"Hur hadde du tänkt att vi skulle komma till årsta berg?"
Buss killen-Det går flygplan, de kommer snart.
JAG-"Va? göre? nej?"
Buss killen- jo de är sant.
JAG-"Natta vi ska åka flygplan!!:D"
NATTA- HAHHAA va du är blåååst! Han skojjar ju flygplanet utan vingar får inte ens plats här.
JAG- Aha oj (SKÄMS)

Hahah snacka om att jag var blåst där asså.
Jaja han kommer väl ha roligt i kväll vid middagen när han ska berätta det för sin familj:P hehe

Nu är jag här hemma hos syrran (Melina) Ska se vad vi hittar på, sen vet jag inte riktigt men natta kanske kommer till mig och vi kanske ska vara med anna och Jasmine. Men får se .

Från år till år.

Mina muskler RASAR!! HAha ja är ganska lycklig, min önskan har gått i uppfyllese. Jag var värsta biffen förut. HAr massor av muskler klar men igår tittade jag på en bild där jag spänner arm musklerna och så jämförde jag med nu och de är så stooor skillnad!!! Jiha, rätta tackter:.  Kanske kan fixa den bilden så ni får se sen hur musklig jag var. BIFF BIFF BIFF!!

Tänkte bara visa hur mycket jag förändrats genom åren.
Ni ska få se mina skolfoton också ;)

Här är jag till öger, kanske 3 år sen, ?
1 och ett halvt år skulle jag kunna tänka mig.
Detta kallra jag fröken look, kanske 1 år sedan
1 år sedan

Jag har förändrats väldigt mycket tycker jag, gämför med hur jag ser ut nu..
Hittade nu inte de bästa och nyaste bilderna..
Men ni ser nog ändå skillnaden??

Just nu längtar jag bara hem för att ta det lugnt, vill plugga framför tv:n och mumsa i mig good mat. mmm:)

Denise blir pesemist.

Jag är ju lite "känd" för att vara så glad hela tiden och posetiv, men just nu känns det som om min identitet håller på att bytas ut, undra om jag blivit smittad av alla fucking pestemister. Min bror är pestimist, HAR DU SMITTAT MIG?!!

Urk, de är inte roligt. Det känns som om det inte finns så mycket posetiv här i livet just nu. Det händer hämska saker över allt och vart jag en tittar så byter folk sina personligheter och identiteter till någon annans. Folk blir det ena och det andra.

Jaja lite posetiv måste jag ju ändå vara. Jag har ju för det mästa skiit tråkigt och inget att se fram emot. Så igår tog jag mig själv och gick ut sprang. De va kallt för mig med astma men det gick ändå väldigt bra vill jag säga. Jag har kommit på vad jag ska köpa.... SNARAST. En sån här som man har när man sover för att det ska vara mörkt i rummet.

Nu börjar snart våra lektioner och jag har lektion till kl 6.

På väg hem

Nu känns det som om jag kanske ska röra mig hemåt. Har inte så mycket ork i mig just nu så jag vet inte om mina planer kommer att bli full följda men vi får se.

ska försöka få någon att komma och titta på min dator som är sjuk också.

hej svejs.

Ett klent inlägg!!

En så funkar inte datorn, idag skulle jag ju som sagt gå upp tidigt för att bege mig in mot staden. Ändrade planer... Jag planerade om att jag skulle åka efter att jag varit hos våra gammla lärare. Men helt plöttsligt så skulle vi inte dit längre, jag tappade sugen och satt hemma och la över alla mina bilder från den gammla datorn till den nya, samt att jag har stätat mitt rum, sjunkt kareoki och badat, nu sitter jag hemma hos Melina och jag tog med lusse bullarna hit och alla tyckte att dom var super goda, nu är dom slut och jag måste göra fler:)

Stannar här ett tag tror jag, kanske tittar en film eller något. Får se vad jag gör senare i kväll. Men i morgon så vill jag in till city och titta på jacka och så vill jag simma, behöver lite träning.

Ha en bra dag.


en sammanfattning

Hej Hej här kommer ett litet annorlunda inlägg, det är nämligen så att jag genom telefonen levererar vad jag vill få skrivet här i bloggen. alexandra är vänlig och hjälper mig. min dator har blivit lite vintersjuk precis som jag och beter sig inte riktigt som den ska.


Nu ska jag bara berätta lite om min dag. när jag vaknade gjorde jag mig i ordning, tog mitt pick o pack inklusive mitt CV, och drog iväg in till Söder.
Väl inne på Söder gick jag runt i olika butiker och caféer för att lämna ut mitt CV,  för att fösöka få ett helgjobb.
varje gång jag skulle gå in i en ny butik så la jag allt i min aoutfit tillrätta och drog lite på smilebanden. ;)
Det var några som blev intreserade och sa att dom skulle ringa upp mig angående intervjuer.( men det vet man ju aldrig hur det blir hehe )
Alla CV:n blev utdelade så imorgon blir det en ny tripp inne i city runt drottninggatan.


Väl hemma ringer jag Alexandra (hon som skriver detta just nu). jag är nämligen sugen på att baka lussebullar:D och alexandra ställer gärna upp. våra bullar vart väldigt fina, min del av bullarna blev "saktigast" höhö.
Funderar på att ta med mig ett par till gamla skolan där jag ska hälsa på mina gammla lärareimorgon.

Nu sitter jag framför tvn lika trött som vanligt och mumsar på lussebullar, ikväll blire prisonbreak sedan sovdags för imorrn väntar en tidig morgon!
 


Tillsist vill jag bara säga att jag är mycket sugen på att åka skriskor en mörk vinterkväll med julbelysningar och glada barn omring, t.ex skulle det vara mysigt att åka i kungsträdgården, där jag hört att de gjort isbana runt området.
image62

nu ska jag nog gå o göra lite varm chklad med grädde ha en fortsatt trevlig kväll så får jag se när jag kan skriva nästa gång :) // denise och alexandra

denise: tack alxandra för din hjälp
alexandra: no problemooo


Kvälls bilder

Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
De här är är lite bilder från igår, riktigt trevlig kväll. Bara att mitt dumma öga vred tills sig på något konstigt sätt så jag ser vindöggd ut, ni kanske inte ser det men de är ölika bra annars skulle ni kanske bli rädda och springa ifrån datan haha nej men inte så;)

Nu ska jag nog sova, robin ska sova över här i kväll de va ett tag sen vill jag säga :P hehe.

Good natt<3

Kommer dö, haha blöö

Altså jag mår skiit, jag är så himlans trött och mina ben skakar titt som tatt, samt att jag fryser hela tiden. Men de går nog över så smårning om. Kom nyss hem jag och Robin gick och hämtade en film hemma hos min pappa och sedan gick vi tillbaka till mamma och nu ska vi se den. Hassel and flow är filmen som vi ska se.

Idag åt jag och mamma , kyckling fileér med bulgurr och ädelost sås(möggel ost) hehe, de va ganska mumsigt men när jag sedan åt på min andra portion mat så började jag må riktigt illa. men de börjar gå över nu. och jag funderar på att ta en algrens bilar glass. Men jag får se kanske bara blir ett STORT glas med vatten.

Till sisst vill jag säga att Jasmine höll ett super gulligt tal för oss i går kväll. Tack gumman de va fina ord av dig, och helt inproveserat också MVG!!! hehe ..

Hejsvejs!

Inredning, guld och myskännslan.

Nu är jag hemma igen, jag fick som SKÖNAST var åka med i Carinas bil hem, om inte den möjligheten funnits så skulle jag fått åka komunallt och då skulle jag somna på tåget, hehe. Jag vill bara gå och sova just nu men en är det för tidigt så jag försöker hålla mig vaken genom att leta runt på olika inrednings sidor och kläd shoppar online. Hittar dess värre inte vad jag söker riktigt. Jag vill se olika alternativ av rum som blit staijlade.

Jag börjar bli väldigt sugen på att göra om mitt rum, vet inte riktigt hur men jag är inne på guldigt och ett återskapande av det lite äldre.

Eller så vill jag ha det vitt överallt så att jag kan  byta färger på inredningen.
Såg ett par as fina tapeter idag, men ni anar inte hur dyra dom var !!!! 

Jag har kommit på att jag vill göra ett café och inreda det någon som är på;) efters skolan arbete lite sådär. Man strässar ju inte alls sönder sig, hehe. Nej men de kanske kan få ske senare i livet.

Jag är nog inte den som vill ha samma jobb hela tiden, jag vill inte vakna och veta exakt vad jag ska göra den dagen, jag vill komma på nya saker. Starta saker och sälja dem vidare eller som min dröm, att skapa ett mode hus där all sorts aktivitet inom mode försegår.

Känner just nu för den här mys kännslan. Skulle vilja sitta i ett rum som är inglasat och så att man ser ut och så ska det vara aldeles snöigt utanför. OCh sitta där i en fåtölj med varm choklad och en filt över sig. Ååå skönt!


Flippad morgon

Och här var vi pigga, nej inte alls, hehe. Jag sitter här på södras fritids gård där vi har kalas för barnen. Jag hade gärna velat ha ett sånt här kalas när jag var liten, finns hur mycket som hälst att göra här för barn. Men men jag har vuxit upp och inget kalas är längre aktuellt.

Igår:Det var en lyckad kväll, det blev lite små tjafs på kvällen men inget farligt, vi åt middag och spelade spel, tog en del kort också. Hehe kommer väl kanske upp sen

Morgonen va plippad, jag Felicia och Jasmine vaknade och steg upp för att dricka lite varm choklad, vi han knappt börja innan en pappa kom och slängde ut oss för en viss anledning, bara Jerry och Jasmine skulle vara kvar sa han. Jaja sa vi och drog oss (jag och Felicia) jag skulle ändå gå strax så för mig var det lugnt. Vi gick ända från vega till Terminalen, de va uppfriskande. Jag klev av vid södra och tog bussen till sofia skolan där Melina stod och mötte mig. Nu måste jag leka lite med barnen men jag kommer väl hem tids nog.
Ha en fortsatt bra söndag.!!

Kram kram

Solarium bullar och choklad

Ja de var precis som jag skrev, Jag och Jasmine åkte hem till hennes pappa och solade i deras solarium, ville inte sola så länge då jag är lite rödd för att få sjukdommar och sånt. och sedan när jag kom upp igen från solariet så fick jag hålla i Chanell, deras 3 månaders bebis(säger ni BEBIS eller BÄBIS?) Som var super söt, liknade lite mig när jag var liten kan jag tycka, bara att jag var mycket mindre eftersom jag var 2 månader för tidig. Satt och myste där med henne, men sedan när det varma chokladen med grädde och bullar till kom, så ville jag inte riskera att spilla på henne så hon fick sätta sig i sin stol.

Nu är jag hemma och mellan landar, tappar just upp ett bad. Ska fila fötterna och sätta på mig en ansikts mask och sedan far jag iväg igen... Hem till Jasmine och hennes pojkvänn, där ska vi äta tacos och så sedan får vi se om det blir att vi far iväg till Jursholm, det är i alla fall på tal om att vi ska dit, men ja vi får se hur det blir :)


Bebisen på bilden är dock inte Jasmines familj, men jag har en söt på Chanell men jag vet inte hur man lägger in bilder från den här mobil jag har nu.  Får se om det funkar eller ej.


De skulle inte vara fel med något av dessa badkar.
Badkaret kommer från Freese Bruno Collection

Men nu ska jag gå och bada i mitt, lite mindre flodigare badkar;)


Gäst inlägg

Gäst inlägg:

Hallåhallå!
Då får man gästskriva lite i Denise blogg.. Kvällen började sådär. Jag(Jasmine) och Denise började kvällen med lite mysigt idoltittande. Vi hade tänkt att starta kvällen här och sedan fortsätta vidare.. Men ack så fel vi hade! Runt niosnåret började det ramla i massa roligt folk och det fanns egentligen ingen anledning till att dra vidare.  Med andra ord vart det en helt lyckad kväll hos Denise ändå!

Nämnvärt: Jag och Denise har funderat hela morgonen. I hallen står det ett par riktigt smutsiga skor som ingen av oss kan känna igen. Så frågan är; Hur lyckades du(personen utan skor) ta sig hem?


// Jasmine


Kvällen heter fredag

Stamatia gick nyss från mig, hon har varit här en stund och vi har pratat och skrattat samt att vi bytte telefoner^^ höhö. Nej men själva grejen var att hon kom hit för att låna kläder till ett dop hon ska på, och i morgon ska hon komma till mig på morgonen så att jag kan fixa hennes hår också

I kväll väntar: Antingen Party eller hemma kväll, får se men jag vet i alla fall säkert att jag ska vara med jasmine.<3
Väntar på att hon ska komma nu, samtidigt som jag tästar kläder mamma har köppt ost, tomater och bagett så jag ska nog äta lite sånt innan utgång eller framför tv:n.

Kan jag få din msn?

Hejsan hejsan, dagen gick ganska bra trotts allt :) vi gick och delade ut information om våran skola och försökte få folk intreserade, rätt bra tycker jag att jag var på det ;)

Mitt emot oss stod det några som Acce(en kompis) kände och dom hade godis som dom delade ut, så han kom med godis till oss hela tiden , haha han kännde sig som en smugglare...

Där va det också en som frågade med lite ironi om jag vill byta gymnasium till hans eftersom jag var så söt. ghaa snacka om smör!, men de är altid trevligt.

När kl va 12 fick vi rikskuponger värda 100 kr så jag och Elin gick och åt, jag tog en brie bagett. MUMS :D

Sen när vi skulle gå så kom en tjej från våran skola fram till mig och sa att en kille ville ha min msn, jag visste direkt vem det var eftersom jag sätt hur han tittat under dagen. Jag vände mig mot honom och gav en blick, han skämmdes lite (Orka va blyg) "Kan du inte komma och fråga själv" sa jag, då jag blev lite iriterad på att han bad någon annan. Han kom fram och presenterade sig. kommer inte ihåg vad han hette (förlåt mig). Men han frågade i alla fall och jag kännde för att göra honom glad så visst sa jag och gav han min msn, med inte så mycket intresse. hehe de va ju lite gulligt.

+4

AJ då. Anna har blivit sjuk så hon ska inte längre till älvsjö mässan så jag g¨år omkring och undrar om jag kommer hitta dit ensam eller inte"/.
Och nu kommer inte dom å några pepparkakkor eftersom anna tog hem dem och skola göra glasyr på dem. "/
Har förästen grymt ont i halsen nu på morgonen. de är samma som igår, men idag måste jag verkligen gå.

Jaja jag klarar nog dagen på något sätt.
Nu måste jag dricka tee.<3


Älvsjö mässan

Ja nu har jag duschat av mig allt mjöligt äckligt. Så nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Sex and the city med varm mjölk och pepparkakor:)

I morgon bär det av till älvsjö mässan, för att locka folk till våran väldigt braiga skola. Har gjort 4 pepparkakor till 4 personer i morgon, haha En till Axel, micke, och Jens och så till våran lärare Marcus som ska vara med oss i morgon. På pepparkaks hjärtarna så ska deras namn stå:) Va omtänksamt va :D hehe.

have to goo<3

STÖÖÖÖRT! Vilket liv vi alla lever i..

4-åring hölls inspärrad i skjul

I går dömdes föräldrarna till fängelse

4-åringen hölls inlåst i ett skjul och tvingades sova i sin egen urin.

Utanför vaktade en aggressiv rottweiler.

I går dömdes föräldrarna till fängelse för vanvården.

Pojken hittades av en slump under polisens narkotikajakt i skogarna i närheten av norska Tromsö i september förra året.

Utanför ett skjul låg använda blöjor bland leksaker och hundavföring. Inne i det trånga utrymmet fann de 4-åringen. Klockan var 12 på dagen men pojken låg fortfarande hopkrupen i sängen. Lakan och madrass var genomvåta av urin. På andra sidan dörren vaktade rottweilern.

"Uppförde sig som en hund"

I rätten vittnade polisen om pojkens tillstånd.

- Det slog mig att han uppförde sig nästan som en hund, sa en av polismännen enligt norska VG Nett.

Hur länge 4-åringen hölls instängd är oklart. men föräldrarna, 29 och 25 år gamla, har erkänt att de stängde in honom vid flera tillfällen förra hösten. Orsaken ska ha varit att de ville skydda pojken från hunden utanför.


Dömdes till fängelse

I går dömdes de till 60 respektive 90 dagars fängelse. De ska också betala motsvarande nära 24 000 kronor i skadestånd till sonen.

Pojken, som hunnit fylla fem, bor i dag hos en fosterfamilj. Han anses vara ett år efter i utvecklingen. Han har svårt att förstå ord och begrepp, skriver VG Nett.

"Det som barnet har utsatts för kan betraktas som lika allvarligt som fysiskt våld", skriver rätten i sin dom.


Mjöl krig i pepparkaks bakning...

Haha Alexander och Anna kom hem till mig idag, vi bakade pepparkakor:D igentligen ville jag åka pulka ^^ men våra förkyldningar sa till oss att de inte var någon bra ide;) så de fick bli bakning. Självklart så blev det mjölkrig. fick inte så bra bilder men en på mig med mjöl i hela fejjan hahaha. De va as kul jag och Anna höll i Alexander och mjölade ner hela han. De var mjöl i hela köket :O opps haha Sandra skvallra du för mamma jag har varit duktig flicka och städat efter mig. tihi :P


 Nu sitter jag här och äter pepparkakor med mjölk. jag undrar varför det heter (peppar) kakor är det mycket peppar i??


Paris

PARIS HILTON
Paris Hilton, Paris Hilton väljer pyamasen!Jag måste säga att jag tycker att paris var grymt söt här, jag brukar inte gilla henne men här såg hon fräsch ut. Folk klankar ner på den här bilden och säger att hon har pyjamas på sig men jag tycker den är riktigt gullig altså, hehe .. Paris ser inte så barbie ut längre nu när hon klippt sig och det tycker jag bättre om. Altså hennes korta hår är bättre. vad tycker ni?


KORT                                                                                               LÅNGT
Hon är fin i både långt och kort men vilket är bässt?

Att förlora sin mor.

Jag vet hur det är att förlora någon, men jag vet inte hur det är att förlora någon så nära. Jag vill inte veta heller, för då betyder ju det att det hänt mig, att jag förlorat någon nära stående. Jag kan bara föreställa mig hur det är, HÄMSKT!  Jag har en kompis som förlorat sin mamma och det jag kunnat göra är att stötta henne och genom att jag stöttat henne så har jag också fått mer förståelse. Hadde jag inte varit hennes bästa vän så hadde jag kanske inte stöttat henne och då hadde jag inte fattat inerbörden av att förlora sin mamma. Det är bara så hämskt tänk att inte få se sin mamma igen, förutom på kort och i sitt minne, tänk dig att dina barn inte kommer få ha en mormor. Tänk dig att de som förlorat sina mammor inte kommer kunna gråta ut i deras famnar något mer, de kommer inte få bli ompysslade av sin mor när de är sjuka. Kan du tänka dig att varje gång någon säger mamma så blir de på minda. De kommer inte gå en ända dag utan att hon finns i deras tankar.


Denna person som förlorat sin mamma är min bästa vän och hon kommer altid betyda mycket för mig, och jag kommer alltid att lyssna på henne om hon behöver prata.

Nu har även min andra bästa vän förlorat sin mamma, är det inte hämskt? Och jag hoppas verkligen och tror att hon kommer till mig om det är något för jag finns här, jag vill stötta dig upp till 100 ... jag tror du vet det.


Tjejer jag finns här och jag lyssnar och de vet ni <3


NEEEJ!!

JAg orkar inte.... haha jag har kommit in i min vara sjuk period nu. trodde den var över och att jag skapat mig ett bättre emun försvar, men icke. Sjuk sjuk sjuk.

Om jag säger sjuk, vem tänker ni på då?
Svar: Denise

Så skulle de kunna vara.. hehe urk. Aja jag gick upp i morse i alla fall. Klädde på mig packade alla saker och åt frukost, men jag skakade så fruktansvärt mycket i benen, jag frös och hadde ont i  min hals och i huvudet, samt att min näsa är täppt(Äckel varning) ^^ hehe. De var i sissta sekunden som mamma sa att jag skulle gå och lägga mig igen, ville inte de men kom att tänka på att de kanske var lika bra då jag  ändå inte skulle få något gjort i skolan om jag mår så här.

Annas pappa är så snäll så han har hämtat hem min data, så att jag kan jobba under helgen :) Jag ska göra ett power point arbete och har valt ett tema som jag gillar, Cheerleadingen ;) hihi hoppas det blir bra. är inte så smart när det gäller datorer.

Nu funderar jag på om jag ska sova lite till, huvud värken är inte helt borta nämligen. eller om jag ska plugga lite matte. får se. jag är nog sätta mig med matte boken men sedan lägga ner den och lägga mig ner:P gha va olydigt va:P

se you<3

snö LEK snö LEK lek SNÖ lek SNÖ haha

Jag tror jag kommer frysa ihjäl. jag sitter här under mitt täcke och försöker studera lite men de är så jobbigt att hålla pappret jag läser ifrån, då jag fryser så mycket om händerna, vill bara ha dem under täcket. Men de är inte bara händerna, hela benen och fötterna är svinkalla också får rysninga hela tiden, sitter med sockor stickade leggins En tjock tjock tröja och halsduk nu. Ghaa!!

Jaja men idag då vad har jag gjort?
Jag och anna tog bussen hem från skolan runt 4(ja jag satt kvar väldigt länge fast jag fick gå hem) Hoppade av vid tygråttan för anna skulle köpa dragkedja till sin jacka som hon syr. Och jag kollade lite på tyger till en jul klänning jag tänkte sy:) Efte det åkte vi till centrum en stund och därifrån gick vi hem vilket var ganska trevligt. När det är snö kan jag inte hålla mig ifrån att LEKA!! hehe, måste gå i den djupaste snön göra änglar lite här och var och kulle bytter och lite handvolter:P hehe.

La mig ner och bara tittade upp, de är så mysigt när det är kallt ute och man ligger i sin varma vinterjacka och tittar upp mot himlen. Så mycket tankar då. Sen kom vi hem i alla fall och sedan dess har jag studerat på tränings läran som jag har prov på i morgon. Har ätit tonfisk sallad också. Tack mamma för midagen :D

ska fortsätta studera nu har mycket att plugga. skulle bara titta lite saker. hare<3


URK

de va ju mycket nödvändig att jag kom hit idag, verkligen! URK Här har jag kämpat mig till skolan så när man kommer hit så är lektionerna instälda det ända som är, är handlednings tiden och den behöver jag inte ens gå på :O!!! JOBBIGT jaja jag sitter kvar en stund i alla fall och pluggar så att jag gjort något bra på dagen.

Dagens??

Dagens vill ha: En nu jacka!!!!!! VILL VILL HA: De är lixom kallt ute ju.
Dagens klädsel: jeans, baströja, sjal.
Dagens smink: ingenting
Dagens frisyr: Min vanliga frisyr (utsläppt)
Dagens låt: Den på min blogg, den har lixom fasstnat;)
Dagens planer: Åka till skolan, plugga som bara den. åka hem(om inget annat erbjuds) Titta på tv och plugga...
Dagens saknad: Saknar att ingen har det bra längre, händer så mycket för alla just nu.
Dagens dummaste: Min förkyldning
Dagens misslyckande: Tja du, än ar det ganska tidigt.
Dagens drog: Tabletter till 100 % Vinäger tablett, omega 3 tablett, energi tablett, P-piller, alergi tablett och en till huvud värken.
Dagens köp: Ska nog köpa nogot till min kära kompis som förlorade sin mamma ganska nyligen.
Dagens godis: Inget, jag äter vinäger tablett så jag hoppas suget minskar!
Dagens humör: Bra tror jag, känner mig lite tom men jag är glad i alla fall:)

Tog denna från mimbee på bloggen.

Nu blir det nog inget mer skrivande innan jag går till tåget. Men jag har ju datorn i skolan också så det ska nog inte bli tomt på dagen i alla fall ;). Längtar efter mina underbara vänner också. De är svårt att hitta en riktigt bra vänn, jag har hittat, fler. TACK!!! Älskar er....

Mitt neutrala

 Sädär ja, att de alltid ska vara massa krångel när jag lägger upp bilder. Det kommer alltid 54 popp upp fönster som jag är tvungen att stänga ner efter varje bild jag lägger upp.

Solade förästen igår, solade i en kvart och jag tycker att jag blev riktigt brun på den lilla stunden. Stört stor skillnad. Skulle tagit en före och efter men tyvär så tänkte jag inte på det ;)

Men här har ni mig i alla fall. Och ja, lika oseriös som jag är på bilden är jag i verkligheten för det mästa.

Snön ligger som ett täcke över sommaren;)

God morgon god morgon, Sitter här och äter våra nyinköppta tjej flingor enligt mig och mamma, (Frukost hjärtan) "utan tillsatt socker" mums.
Något att rekomendera, från börja är det ganska surt att äta dem tillsamans med fil (har aldrig varit så himlans förtjust i fil) Men efter ett tag är det ganska gott vill jag säga, ett tipps för att få det sötare utan att hälla i kilo med socker är att skiva i lite frukter, vilken frukt avgör ni själva.
Jag har en stund på mig innan jag ska gå till tåget, närmare bestämt 1 och en halv timme, hmm vad ska jag hitta på då? Kanske lägga mig och vila en stund? Eller titta på tv, kanske läsa en bok eller gå ut och fota i den snöiga vintern. De är så underbart fint utanför våra fönster. När snön hänger på alla träden som finns.

Jag gick förästen en mdnatts promenad igår, Eller nej inte midnatt men de lät trevligare;) hehe men jag gick ut runt 11 och kom in kl 12 de va skönt att gå där i snön och vackla.

Idag ska jag vara lite neutral eller vad man säger, ska inte ha något smink och så ska jag vara vit, bege och guld, samt att jag inte har några specielt anorlunda kläder, almänt alldaglig är min stil idag :)










Operation om 3 månader.

Operation om ca 3 månader, hjälp hjälp jag kommer känna allt medans jag sover och inte kan göra något åt det...!! Min mammas kompis blev det så för, hon skulle göra tjejsar snitt, hon blev sövd men kännde allt ändå hon kände hur de stack kniven i henne men hon kunde inte göra något åt det. De va som om hon var förlamad. Jaja hoppas turen vill vara med mig. Elle jag kanske ska säga att oturen inte ska vara med mig.

Nu måste jag sova, för i morgon SKA jag gå till skolan. Börjar i och för sig kl 12 men jag vill vara utvilad så jag ska försöka att somna nu, om inte så blir det sex and the city i natt igen ;)

Sov sött allihop.

Operation om 3 månader.

Operation om ca 3 månader, hjälp hjälp jag kommer känna allt medans jag sover och inte kan göra något åt det...!! Min mammas kompis blev det så för, hon skulle göra tjejsar snitt, hon blev sövd men kännde allt ändå hon kände hur de stack kniven i henne men hon kunde inte göra något åt det. De va som om hon var förlamad. Jaja hoppas turen vill vara med mig. Elle jag kanske ska säga att oturen inte ska vara med mig.

Nu måste jag sova, för i morgon SKA jag gå till skolan. Börjar i och för sig kl 12 men jag vill vara utvilad så jag ska försöka att somna nu, om inte så blir det sex and the city i natt igen ;)

Sov sött allihop.

Operation

Sådär ja, har legat och sovit en stund nu ändå, hoppas jag kan sommna trotts mitt lilla fel. Har ätit thai mat också. vi har frysta lådor med thai mat ifall man blir sugen. och jag blev sugen så jag tog en :D

Nu ska jag gå ner till bomen där pappa ska hämta upp mig, sedan bär de av mot karolinska "/läskigt.... håll tummarna för mig att det går bra. vill inte operera mig. kanske är så illa tvungen men ändå...

Hej svejs.

Vit snö

Å oj vad det snöat. jag gick och lade mig när det snöade men inte trodde jag att de skulle vara så mycket när jag vaknade, synd bara att det är så blöt snö som det är. Men det är FINT!!!
Titta här är utanför fönstret.
image53Snöigt värre va :P hehe. Jag älskar det fina skenet som kommer från snön:)
Idag har jag gått upp tidigt för att kunna somna i natt då jag ska till skolan i morgon har jag planerat.

Eddie<3

Prison break blandat med middag. Ja prison break är mins sagt spännande vill jag säga. Jag gjorde mig mexikan soppa samt knäcke bröd med salami, tomat, salt och peppar. Mums mums.

Sitter här hemma och tänker på min Eddie. Saknar dig<3 Vi har inte träffats på ett tag, de har varit mycket och göra. Men vill bara att du ska veta att jag saknar dig:)....och tänker på dig.
image52Eddie Boy<3

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och vänta på sex and the city. I morgon ska jag till Karolinska och prata angående operation. i Halsen. LÄSKIGT!!!

Liggandes i soffan

Har hunnit med att sova en stund, och nu ligger jag i soffan och tittar på tv medans jag väntar på att min kakor ska bli klara i ugnen, jag håller på att göra biskotti eller hur de stavas. Ser ut att bli bra :)

I år känner jag för att göra hema gjorda presenter det känns mer personligt samt att det är lite billigare också för mig utan jobb;)  Men vad kan jag då hitta på till mina nära och kära? Någon ide`?


Morots bullar

Mina små Morots bullar :)


Recet


Ingridiencer:


Gäst 25 g
Mjölk 3 dl
Morötter 3 dl fin rivet.
Rabsolja 2 matskedar
salt 1 tsk
grahams mjöl 2 dl
vete mjöl 7 dl

Jag tod 6 dl vete mjöl med fulkorn samt 2 dl rågmjöl och en dl havre gryn med fiber. Och så hällde jag i creme fraish för en saftigare smak. De är bara att trixa om ni vill eller så kör ni på det säkra kortet.

Hur gör du?

1 Sätt ugnen på 225grader

2Smula ner gästen i en bunke, häll mjölken över, som du värmer i miccron. Blanda.

3tillsätt öviga ingridiencer och rör till en smidig deg. (de lättaste är att använda maskin)

4Låt gäsa i 30 min under en handuk

5 Forma små bullar och lägg ut på plåt ska bli ca 15 st.

6Låt gäsa igen i ca 20 min under handuk.

7 Stoppa in i ugnen och grädda 10-15 min.

Hoppas det smakar.


Rihanna

De sägs att hon är världens sexigaste. Men jag tvekar till om kläderna är så sexiga, jag gillar dem inte.

Rihanna, Rihanna äger scenen i Paris!
19 år gammal och hetast i världen!Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna, Vilka lackstövlar hon har!
Vilka lackstövlar hon har!Rihanna, Hej på dig med Rihanna!
Hej på dig med Rihanna!Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna


Rihanna har nu äntligen erkänt att hon och den heta skådespelaren Josh Harnett är mer än bara vänner, här ser vi henne på scenen i Paris. Frågan är om det inte är den nyvunna kärleken som får Rihanna att stråla som nu, hon är verkligen superläcker. Hennes val av outfit är kanske inte det bästa.

Nicole

Nicole har fått ännu bättre stil!!!
Nicole Richie, Skön pose!
Här har vi en snygging vill jag säga
Nicole Richie
Mössan är ett plus enligt mig.
Nicole Richie, Nicole Richie snyggare än någonsin!
Självklart har hon på sig sina glasögon, de e ju lixom nicole.

Jack russel

Här har vi morfar och Bibbis jack russel. Inte samma men väldigt lik. Tycker ni inte att den är söt. Jag och mamma VILL HA!! Synd bara att jag är alergisk mot de flästa rsera.

Designen

God morgon, de blev tyvärr ingen skola för mig idag"/. Nu missar jag massor av saker i skolan. jaja så är det ibland. Nu försöker jag förstå mig på hur man ändrar design på bloggen. jag har lyckats sätta in en låt och bytt bakrund. Duktiga jag va ?:D

Kommer alltid vara någon innan och efter.

oavsett om du just nu ligger ensam med honom i sängen, har det alltid varit någon innan dig och det kommer alltid vara någon efter dig!

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och lyssna på boken, så får vi se hur jag mår i morgon bitti. Om jag mår bra eller inte. Eller bra kommer jag inte må men kanske hyfsat så att jag orkar att åka till skolan.

Good natt.

Fryser ihjäl.

Fryser ihjäl. De är så kallt här inne i våran lägenhet, jag förstår inte varför. Här hemma sitter vi just nu och dricker te och äter vårat ny bakade bröd med morot i framför en bra deckare gjord av Håkan Nesser, bytte från den andra filmen den var ganska seg.

Jag och mamma skulle vilja fira julen i hemavan med min morfar och Bibbi. Men det är dyrt och eftersom vi förmodligen ska upp till idre i januari februare så känner mamma att de är lite onödigt men jag hoppas verkligen att vi kan göra det. För det skulle vara så mysigt med snö och allt. Plus att jag aldrig firat jul med dem, vad jag kommer ihåg.  Vart ska ni fira jul?

Cold mountain

Själv tycker jag att de ser lite proffsigt ut. Jag delade på en muffins och gjorde två sådanna här tallrikar, en vardera till mig och mamma. Nu FÖRSÖKER jag skriva om det sissta på uppgiften som jag tidigare gjorde men som nu är rena grekiskan, fattar inget alls helt plöttsligt är det bara en massa olika tecken istället för det jag skrev. hmm... Tittar lite smått på Cold mountain också. Men hänger inte med så bra.


Urk det är inte roligt att vara förkyld, jag kallar min sjukdom för vinter förkyldning och jag kallar den så eftersom jag tror att jag fått den pågrund av byte i årstid. att kroppen inte är riktigt van vid så kallt och då blir det som en chock för kroppen.

Romantisk kväll.

Romatisk kväll, med tända ljus, skum bad, toppade jorgubbar i choklad. Vad vill vi tjejer ha? stämmer våra önskemål ihop med killarnas tänkande på en romantisk kväll?

Frågade några tjejer denna fråga:

En kille ska fixa en romantisk kväll för dig, vad vill du att han gör?

Tjej nr 1:

får tänka mig in i hur min kille är, och om han skulle göra det, skulle jga nog vilja att han tog med mig på en helkvälls upplevelse. Kanske resturang, sen en teater föreställning och därefter kanske lite champange i badtunnan med rosor och sånt. det är nog en av mina drömmar sådär


Tjej nr 2:

haha ingen aning, skulle inte vilja ha ngt sådär planerat, tycker sånt r för sliskit haha


tjej nr 3:

En middag men ljus, hemma. 


Tjej nr 4:middag,ett skumbad med tända ljus och därefter en skön fotmassage,han talar ,om hur mkt han älskar mig sen "kramas" vi resten av kvällen..



Sedan frågade jag killarna denna:
En romantisk kväll med en flicka, vad gör du?

kille nr 1:köpa en ros att ge henne och bjuda henne på en romantisk film eller kanske bjuda henne på ett fik inne i stan och bara prata


kille nr 2:bjuda henne på middag, gå på en mysig promenad..


Kille nr 3:Jag skulle fråga tjejn i fråga om vad för mat hon skulle ha lust att äta, eller om hon hade något favoritställe, sen kanske köpa ngt vad vet jag och typ bio .

kille nr 4:

hmm svår fråga vet faktist inte men kanske gå på resturang eller nått det är ju ijallafal gått vet inte om det är så romantiskt men haha^^kanske kolla på en film

men man ska inte försöka ha sex med henne första kvällen man ska chilla.

kille nr 5:bjuda henne på en romantisk kväll framför en brasa med lite franskt chocklad och vin sprit eller vad hon nu gillar...

kille nr 6: bjuder ut henne till något mysigt mat ställe , sen så blire väl bio lr ngt

Kille nr 7:En flaska skumpa på en brygga i Stockholmsskärgård. Enkorg med lite frukt, ost och lite rötjut med utsikt över en fantastisk solnedgång

Tsunamim....

Nu har jag en mätt och belåten mage idag igen. Köttfärssås och fulkorns spaggeti, samt mossarella och tomater.
Nu bakar vi morots frallor jag och mamma :) hoppas de också blir lyckade.

Funderar på att lägga mig i sängen nu och somna, men de lär jag ju inte lyckas med. Kan lyssna på min bok, som för övrigt är himlans spännande. Och himlen var oskyldigt blå är en bok som handlar om tsunamin. Den är skriven av en tjej som var där nere när katastrofen inträffade. Jag rekomenderar er att läsa den. Specielt er som inte har haft någon i närheten som blivit drabbad för då kan ni kanske lära er något eller inse att de var hur katastrofalt som hälst. ... Läs den tycker jag.  Såg förästen att de kommit en till bok skriven om tsunamin, den kanske man ska ta och läsa.
Nu ska jag och mamma äta mina små gota muffins. :)

Amerikanska Muffins

image49 Här är mina Amerikanska muffins. Känner mig riktigt stolt över dem. "mammas små bebisar" hehe. vill ni ha receptet?
okej då :P



INGRIDIENCER
2 st

ägg
2 dl

socker
50 g

smör
1 dl

mjölk
3 dl

vetemjöl
1 st

citron(er)
100 g

Fazer Ögon Lemon Lime Choklad
1,5 tsk

Fazer Ögon Bakpulver
2 tsk

Fazer Ögon Vanillinsocker
TILLAGNING


6 portioner - stora muffinsformar

1. Hacka chokladen. Skölj citronen noga. Riv skalet.

2. Rör ned skalet och den hackade chokladen i grundsmeten: Vispa ägg och socker pösigt i bunke. Smält smöret, häll i mjölken och koka upp.

3. Rör ned den heta vätskan i äggsmeten. Blanda mjöl, bakpulver och vanillinsocker. Häll ned i bunken.

4. Rör smeten slät, men så lite som möjligt.

5. Fördela smeten i muffinsformarna. Grädda i ca 210° i 18-20 minuter.


Baka ät och njut :D

Promenaden igår.

Min och Alexandras promenad igår slutade i ett fiasko:D Men sån är ju jag. Hela jag är en knäppis som flamsar omkring hela tiden, men utan mig skulle ingen få skratta pågrund av mitt sjukt anorlunda skratt :P
Denisé Eugenia Beskow Holmqvist är riktigt lycklig över att snön kommit, låt det bara bli lite mer så att vi kan åka pulka!!!:D hihi.
Ni kan ju passa på att se vad jag har för kläder också.  Sjalen är ny inköppt från H&M. Love it...!
Invigde också de nya vinterskorna i snön och de var varmt och gött så jag ger vg till dem. får se om de klarar den värsta kylan innan ett MVG kan sättas.

Jag har sovit fram tills nu, är väldigt förkyld har ont i huvudet och är öm i hela kroppen, någon bakterie slog till på mig under natten"/ hoppas ändå att jag kan gå till skolan i morgon, orkar inte vara hemma de är så tråkigt.
Ja nu ska jag i alla fall skriva det sissta på min och Annas Uppsatts och ifall jag orkar ska jag baka muffins.
Tittade på ett  tv pogram där en tjej gjorde det och jag blev inte lite sugen :) ..

Längre en väntat.

Är fortfarande kvar hos morfar bibbi och Nanny, blev senare en väntat. Men det är trevligt här.

Midagen idag

Förrätt: Avacado mousse med bacon.
Varmrätt: Kalkon med tillbehör
Ost bricka med päron.
Efterrätt: choklad kaka med grädde och mocca cream samt koccos kaka med marsala och grädde.

Nu är vi på språng men det blev som sagt mycket senare en jag väntat mig. De är bara trevligt det var ett tag sedna jag träffad de underbara människorna.

Fick träffa deras nya hund för första gången också... Arnold. super söt. Jack russel:)  En sådan hund skulle jag vilja ha. lagom stor och lagom liten för våran "familj" då mamma vill ha stor hund och jag vill ha en liten.Jag tänker altid på Nanny i serien när jag träffar min moster, som då också heter Nanny :)

Men nu måste jag kila om vi ska hinna med tunnel banan. Är nog hemma om cirkus en timme.

Hare bra, tjejer och killar.

Jag är fortfarande helt chockad efter ett olyckligt besked om en kompis mammas bortgång, samt allt som hände igår. Hjälp vad världen är liten"/.


JULIA ROBERTS

JULIA ROBERTS
Julia Roberts
Julia ha en fin jacka tycker jag :) skulle vilja ha en sådan liknande.



Nu ska jag upp till centrum och sedan bär vi av mot sundbyberg till morfar, Nanny och Bibbi. :)

fredagen den 9:de november 2007 en kaos dag jag aldrig kommer att glömma.

God morgon efter en Kaos dag, Gårdagen var inte gången som planerat. fredagen den 9:e november 2007 kommer jag att komma ihåg. För det första fick vi besked om att en kompis mamma gått bort, helt oväntat, bara så där. A och sedan på tåget hem från bion blev det förseningar eftersom det var några störda grabbar som helt plöttsligt kom fram och slog till en kille som vi var med, som tur va va våra killar fler. Och klokare de slogs inte, de ända de gjorde var att putta bort dem. BRA JOBBAT GRABAR:) Jaja polisen kom och hämtade dem i älvsjö.

Eftersom jag nu var ganska chockad så ringde jag efter Alexandra och gullig som hon var så kom hon och mötte mig vid tåget, tack:)

sen gick vi upp och sov och nu när vi vaknade så är det SNÖ!!! :D jippi fast det skulle varit bättre med mer snö och om det skulle hålla sig ett tag. jag tror ju att det kommer försvinna ganska snabbt igen.

Idag ska jag till Morfar och Bibbi som jag inte träffat på mer en ett år känns det som.

Nu ska jag äta frulle och sedan ska jag nog upp till centrum. :)

Ledig dag

God morgon, där är skönt att vara ledig idag. Vaknade dock ganska tidigt ändå. kl kvart över 9 då anna ringde mig och sa att vi skulle plugga genom telefonen för att få vårat arbete klart. vem vet jag kanskä lägger mig en timme till. Nej jag har tre förslag tilkl mig själv. Antingen så pluggar jag eller så lyssnar jag på min bok, eller så går jag iväg och solar vilket inte skett på 100 år. har bara solat solarium någon gång efter dm som var i mars förra året så jag tycker att jag kan gå och sola nu.

Dessvärre så drömmde jag arr jag skulle klippa mig och tjejen som kom ut var hur rynkig som hälst och brun som en pepparkaka man såg att hon var ung och att hon absolut inte vara så där brun, lite avskräckande men jaja, de glömmer vi bort. någon gång i månaden kan väl gå bra, bara de inte blir som förut 4 gånger iveckan innan varje tävling aja bajja inte bra för oss Cheerleading människor att sola så mycket.

Ja där hadde vi en dröm också, inte så intresant men resten kommer jag inte ihåg. Jag få jobba på det där med att komma ihåg precis när jag vaknar vad jag drömmde. JAja ha en fortsatt trevlig morgon och kom gärna tillbaka;)

Titta sötaste bilden jag hittade på lilla linus. :)



Hemma från modevisningen

de är skönt att vara hemma nu efter en riktigt lång dag. Mina fötter värker... Det har varit väldigt kul denna dagen och det kom hur många som hälst för att titta på mode visningen. Det var meningen att modellerna skulle gå 3 gånger men de var tvugna att gå 5 gånger eller om det till och med var 6 gånger, pågrund av att det var så många.

I morogn är vi lediga eftersom vi varit i skolan så länge, ska bli skönt att sova ut. Sedan ska jag och Anna göra klart en uppgift som ska vara inlämmnad på måndag.

jag tror att jag kommer få massor av bilder från modevisningen så jag kommer antagligen att lägga upp dem här om ni vill se :) ...

Nu ska jag äta soppa och titta på tv. pussen på kinden;)

ps. vill bara säga tack till er som kom för min skull. Mamma, Mormor, Moster sandra, kompis Baffe, kompis Emil, Föredetta lärare Sandra och före detta lärare Ingalill. tack tack:D


Tack för blommorna Lärare :D

ds.


Bilder



Här är lite bilder från att alla modellerna gjort i årdning sig. de två sissta är på mig jessica och Mice..

Nu kommer jag har fullt upp för showen börjar om en timme och nu är det genrep. have to go.

Mode show idag...

God morgon.

Typ påsar under ögonen och morgon huvudvärk, består jag just nu av. Sitter här i skolan och idag ska vi vara i skolan 11-12 timmar, de e inte nådigt visst?..

Idag kännde jag för att ta med mig glögg i skolan men så kom jag på att de kanskeinte vore så smart, folk kanske skulle tro att jag gick med alkohål haltig dryck i skolan....

och idag ska vi fixa i ordning hela dagen inför mode visningen. :) 

 Hehe jag och mamma tog lite bilder när jag har på mig kjolen som ska vara med på modevisninen.;)

Är jag en bonde?

  Gör stora
bonde-testet!
Har du vad som krävs för att bli bonde?skrivit om Bonde söker fru.  test Du är av det rätta bondevirket! Du ÄR en bonde Grattis! Du är bonde och alltså het! Större text Mindre text Termer som ensilage och flyghavre är vardagsmat för dig. Du har ingrodd gödsel på dina gummistövlar, klär dig i flanellskjorta och brynja. Du kan lockropet som korna lystrar till på kilometerhåll.

Och om du mot förmodan inte är en bonde, så gissar vi att du kan ha stora framgångar om du vill dejta en bonde.



Haha vad patetiskt jag gissade på allihopa. de va ju inte så svårt av tre frågor vare 1 oseriös, typ som "vadå en dråg?" och av de andra två så hörde jag vilket som var rätt svar.  YEEES JAG ÄR EN BONDE!!!

Ne j nu är det dags att krypa er i sängen. ska nog ta med mig ett stort glas med mjöljk (varm så klart) och vänta på sex and the city. Kom på aldeles nydligen att de är bar att jag inte ska gå på podiet i morgon, så jag kommer att vara ur pumpad eftersom jag inte kommer kunna sommna på ett tag. sov till kl 9 idag så jag har sovit  runt 3-4 timmar för mycket. eller nej absolut inte för mycket, men jag menar de är mer en vad jag brukar sova. 3-4 timmar mer en vad jag är va vid. och i morgon ska jag upp så tidigt som, hhmmm vet inte men bussen går från mig halv 8. går väl upp 2 timmar före eller något.

Håll tummarna för att jag somnar på direkten de är så jobigt att ligga vaken i sängen.


Nu om jag drömmder något så ska jag försöka komma ihåg det och skriva upp den, mina drömmar kan vara väldigt roliga ;) hehe

Good natt

Hur vill 7 killar att vi tjejer ska vara? jag har svaret...

Hur ska du känna för en tjej, vad faller du för?

Här har jag nedan frågat 7 killar denna fråga, vad de faller för och hur de vill att de ska kännas med en tjej.
läs och se hur olika killar ändå är;)

1Söt och snäll ja, antagligen att det ska bli kul och mysigt att träffa henne. och hon ska vara bäst. och så ska hon ha långa naglar för att klia mig.


2När man ser henne i ögonen så ska de vara som att blicken söker sig till varan och man ser djupt in i ögonen och men kan titta å titta och aldrig tröttna på varandras blickar. När hon vill ha närhet och den värme man kan ge henne när man ligger framför TVen och tittar på en bra film, när hon ställer upp och är nöjd över sig själv och inte tänker på vad andra tycker å tänker om henne, ett tipps tänk på dig själv hur du är. så ska en tjej vara.



3snäll . omtänksam

de är ju insidan som räknas

4en tjej ska vara fin sexig snäll omtänksamm söt och bra i sängen asså ingen hora som knulla med allt och alla .


5Haha snygg framför allt, första intrycket;) Sen ha bra humor.


6hon är fin, snäll, gullig, bryr sig mycket om mig, kan prata om allt med henne

7Tjejen jag skulle fall för ska alltid finns där för mig.

Hon ska alltid ställe upp och hon vill alltid se mig glad.

Hon ska göra mig lyckligt hon ska också kunna se när de är något som är fel eller när något hänt.

När jag ser henne i ögonen blir de som att jag verkligen inte vill slita blicken ifrån henne

för att hennes ögon lyser av lycka och den lyckan går raktner i mitt hjärta.

Känna hennes närhet och henneskropp emot min skulel göra mig lycklig


 


tack grabbar för att ni stälde upp.;)


 


Äckligt snygg tjej...!

Gisele
Det sägs att modeller inte är snygga, de har bara ett specielt utseende. Men här har vi dock en riktigt het flicka. alldeles brun ochgyllen, finaste sol kyssta lockarna, munnen, kinderna, ögonen, pannan. altså altså allt är snyggt! Eller? Nej de finns alltid några skavanker på en flicka eller på vilken person som hälst. Ska se efter lite nogrannare, Vänta.......... Nää jag hittar ju inget direkt FEL men om jag måste så får jag säga att magen sticker ut på ett lite konstigt sätt.. Nej nej de bryr jag mig inte om, hon är bara så äckligt snygg..!!!!

En ros till min mor

Nej urk vad jobbigt med regn. Jag började åka med pappa för att komma till centrum, men sedan kom jag på att jag inte skulle orka bli blöt på vägen tillbaka. Visst de är super mysigt att gå i regn. I LOVE.. men med mat och grejjer, nej nej, skulle bli så kallt om händerna och maten skulle kanske bli blöt. Så jag struntade i det. tog min påse med kläder som pappa kom med och gick upp igen.

Nu sitter jag här och äter fruktsallad som jag slängde ihop. hälst ville jag har grädde också men icke så nyttigt tänkte jag och körde på naturalt;)
Mums.

Idag kom jag på att jag ville köpa en ros till min mor. Sagt och gjort, jag gick och köppte en röd ros till min mor. Hon blev lite rörd tror jag minsann , hihi. En god gärning av mig tycker jag ^^

Gör en av dina vänner glad. Överaska med en ros eller kanske något annat sött. Jag har börjat uppskatta att ge fina precenter till folk, bara sådär :) hihi.

KINA MAT::

Haha de var länge sedan jag skrev så här lite i bloggen, men idag har det varit en fruktansvärt upptagen dag. Jag har bestämmt mig för att inte gå på podiet i morgon, de gjorde jag aldeles nyligen om jag ska vara ärlig. Jag tästade kläderna som jag sytt på Anderea och de såg bättre ut på henne en på mig. Förutom att hon yller ut tröjan lite för mycket med sina bröst. På mig satt tröjan hängigt då jag har små myggbett haha nej inte riktigt men hon har BOMBER;) haha. Skulle gått i Angelicas kläder också men jag struntar i det denna gång. Så att jag kan konsentrera mig på det andra. Det kommer ju flera gånger och då kan jag kanske hinna förbereda mig lite bättre i sådan fall. Nu fick jag reda på att jag skulle gå på podium 2 dagar innan.

Jaja nu kommer pappa, och jag skaa upp och köpa kina mat.

See you<3


Soppa

sitter här i skolan. äter en macka och tomat soppa... detta är min lunch. mums. åkte mycket tidigare för att hinna till sickla forum och köpa glitter. och nu är det en hel timme kvar innan jag börjar.

Idag ska vi öva inför mode visningen som är i morgon, det ska bli kul. Musiken går väldigt snabbt så jag får se om de går att gå så snabbt, hehe. De är just därför vi ska öva ;)

Gosspel = gos spel ?

Uggly betty var bra, despret var bra. Jag har fixat och trixat för hur den som ska gå med mina kläder ska se ut. Hår smink skor, och andra små saker. Blev helt okej tycker jag. och jag undrar om jag inte ska gå i mina egna kläder kanske, eftersom de ändå är sydda bäst efter mig.

Nu ska jag krypa ner i min säng och i fall jag sommnar innan sex and the city så är det ingen kris för idag vill jag verkligen sova idag. I morgon är det onsdag och jag har sovmorgon. SKÖÖNT!

Jo juste kören idag i kyrkan;) hehe gick väl helt okej, ska ge det en chans till och se om de blir kul eller inte.  ...De va ju snack om att vi ska sjunga gosspel.. hihi.

Tänkte bjuda på en bild när jag är mörkhårig, Jag var tvungen att färga mitt hår från platina till mörk brunt då mitt hår bllev grönt från utlandsresan, men känns ändå bra för vem vet. Hadde de inte hänt kanske jag fortfarande skulle ha haft blont långt risigt vitt hår. De är inget jag föredrar i dagens läge.
Vad tycker ni ? Snygg i brunt? finare i blond?

KÖÖÖÖR!!

sitter här med Alexadra och äter glass som smakar banan och algrens bilar. Ska snart gå iväg för att möta carro, vi ska sjunga kör, hehe. Ska tästa på ... Få se hur de går. Den slutar kl 8 så sedan har jag väldit brott hem till UGGLU BETTY:D hihi.

Mode show

Och hon är klar med sin kjol. Jag Denisé Beskow har nu sytt klart min kjol till mode showen... vad tycks?
image33

Lek på toaletten.

 Jag och Emelie lekte lite på toaletten. Moget va??
HEhe jaja men här har vi dagens kläder i alla fall. Nu har jag håltimme tills klockan 1. Andrea kom nyss och sa att hon ville att jag skulle vara hennes modell. Men de känns så fel när jag inte ens är lång, ja vet de är en "amatör" mode show men ändå!!!! Ska jag gå eller inte?

Vill du komma under mitt paraply? (Tisdag morgon)

Halv 6 kom jag upp i alla fall, bra jobbat Denisé, efter att inte kunnat somna SOM VANLIGT!!  Vad ska jag göra för att kunna somna på kvällarna? fattar inte, har jag någåt slags sömnproblem eller?

Frukost: Två ägg smörgås, en skink/ost smörgås. Varm mjölk (Favvorit sen barnsben) Fick alltid varm mjölk när jag var liten och inte kunde sommna så att jag skulle bli varm i magen för att bli lugn. De kanske låter äckligt men jag lovar de är gott :)

Idag är det äckligt väder här i Stockholm regnigt och blåsigt. Vaknade nästa av blåsten. Haha. Så idag sätter jag på mig gummistövlar. Hoppas bara att det inte blir för kallt^^

Sitter här med mina nya kläder såklart. Håret i en hög knut. (Moster sandra kallar det för en annanas, Haha)
Samtidigt som jag lyssnar på tv 4 nyheterna, man har ju hört att det ska vara bra att följa med  världen, vad som händer runt omkring. Har aldrig riktigt varit intreserad av sånt där med nyheter. Det känns som om det bara är en massa negativ laddning till folket. Varför ska vi gå och oroa oss och bli deppade pågrund av vad som händer överalt? Kan inga bra nyheter sändas på nyheterna???

Ska lägga mig framför tv:n nu med mina varma kopp mjölk som forfarande är super varm... Sen är det ut i rusket som gäller. Mössa Halsduk Gummistövlar och paraply eller vad sägs?

Från 9.00 till 23.00.

Kl är 23. 00 ville igentligen lägga mig vi 9:o men jag kunde ju inte miss prison break som förästen var mycket spännande. Alla ni som tittar på det vad tror ni det var han hittade där i slutet av programet? Ett finger, hår nej för dramatiskt kanske något klädes plagg?? vad tror ni?

Jaja nu har jag tvättat av mitt ansikte och borstat tänderna Ska lägga mig och lyssna på Och himmlen var oskyldigt blå. De är en bok som är inläst på ett band. För oss som är dyslektiker så är det ett bra påhitt. Så som sagt. ska lägga mig under täcket med hörlurarna på och när jag känner ett lugn så stänger jag av den och sommnar. Ska nog ställa klockan på 5 i morgon har en del saker att göra. och så vill jag för en gåns skull äta en ordentlig frukost. Kanske hinner baka något bröd också. så att mamma blir överaskad när hon vaknar;) är inte de lite gulligt av mig? Vi måste ju sköta om varandra nu när det bara är vi två...

God natt små guldklimpar:)

En tripp i city

Hejsan hejsan, de blev ingen mormor middag idag. Jag kom nyss hem efter en tur inne i city. Jag Gucci Ellinor, Fia och Anderea gick först och fikade en snabbis, sedan drog vi för att hitta lite saker som vi saknade. Jag till min garderob och gucci till modevisningen, Jag fann vad jag sökte, vilket var en enkel bas tröja en stickad över tröja en bh och sedan valde jag att köpa ett par benvärmare när de ändå låg där och var billiga ;) Jag hittade dock inte någon mössa eller krafftigare sjal.

Men jag är nöjd med vad jag fann. :D hihi de är alltid så kul att få nyheter i garderoben. Kan ju behövas nu när jag ränsat ut "lite" också....

Här har vi sakerna och jag tror att jag kommer att använda dem i morgon... Hehe

In the city
 Nu hackade datorn sig och det kom 55 popp upp fönster så de blir inga mer bilder.
När det bara var jag och Ellinor kvar så kännde vi att små små kalla flingor kom ner från himmlen till våran jord. ÄLSKA det känns så härligt när det snöar lite grann. Kommer att tänka på vinter shopping. Handla julklappar eller handla för julklapps pengar spelar ingen roll, men kännslan att gå där icity när det snöar och är snö på gatorna är så underbart härlig. och jul pynt överallt. Håller ni inte med ?? :)


Nu ska jag dricka soppa och läsa lite på ett prov. Sedan är det prison break.

Strömavbrott

Det är strömavbrott här i skolan så det går inte att göra så mycket med kläderna till modevisningen. Ska ta och ringa mormor nu och höra om middagen.  Idag har jag namsdag också om ni vill gratta mig.. :D

Eugenia heter jag.....

image26

- grader

Altså de r ju minus grader ute idag, frosten ligger också på, är det vinter snart? !! Nej de kommer bli så himmlans kallt, vidrigt kallt. Men som den optemist jag är så har vintern också många fördelar. Snön som är så fin, alla som vill kan åka pulka i backarna. Jag ska åka med min lillebror:).. Snön kommer med jul, varma drycker. Saffrans bullar och glögg. finns nog massor av mer. Ja tillexempel mysiga kofftor och fina vinterskor som i och för sig är väldigt svårt att hitta men jag har två par :D hihi. Nej nu kilade klockan iväg och det måse jag också.. ...  Mössa och vantar jäller ifdg vill jag bara säga!!!

Första skoldagen

Igentligen så har jag sovmorgon idag, börjar kl 13.00 men eftersom jag har tid hos Ungdomsmotagningen kl 11.00 så fick jag stiga upp en aning tidigare.  Synd att jag inte kunde somna förens tre timmar efter att jag lagt mig ner i min säng. Närmare bestämt så somnade jag halv 2. "/
Ja och idag är det för mig som för många andra, första skoldagen efter lovet. ska bli trevligt att träffa alla igen tycker jag.

När jag skulle välja kläder i morse så var det så mycket lättare en vad det brukar vara, jag har varit tvungen att riva överallt förut men nu kunde jag bara titta och se vart tröjan jag letade efter låg. Känndes skönt vill jag säga.

Jag har kommit på att jag vill få bättre kontakt med min släckt så idag hadde jag tänkt att ringa mormor och höra mig för om middag kunde vara en ide. Jag umgås inte så mycket med min mormor som andra barn barn om mormödrar gör. därför är det en ganska så stor sak för mig.
Hur är eran mormor, bakar hon bullar hela tiden och kommer hem till er stup i kvarten? eller håller hon sig mät borta ifrån er?



Kyrkogården

Här har vi Carolines mammas grav och brevid sitter söta Caroline.
Nu är känner jag för att lugna ner mig så nu ska jag sätta mig och läsa en stund, samt äta nötter/ frukt och dricka tee.  Finns fler bilder men min dator är rätt så trött nu så de får ni se i morgon.

image25God natt och sov så gott mina små tussar<3

KLAAART!!

ÄNTLIGEN KLART!!  Sedan kl halv 4 har jag och mamma städat och nu är vi äntligen klara. Här har ni Före och efter bilder.

FÖRE
 Måste bara få försvara mig i detta kaoset:PJag har inte varit hemma på länge + att jag fick ett utbrott och kastade runt allt som fanns i rummet haha knäppis va:??


Vi fick ihop några påsar med kläder som ska säljas/Slängas och påsar med skiit saker.


EFTER
Rent va:D

Nu är det mat och tv dags:)

Under städningen

Det tar lång tid men jag hoppas att de snart är klart, nu är nästan allt ränsat och så de är bara själva städningen kvar. Men jag skulle bara höra av mig nu måste jag gå tillbaka till rummet, där mamma sitter och hjälper mig.


När jag rensade kläder hittade jag massor av gamla cheer tröjor och sånt samt massor av bilder, kom då att tänka på Eagles<3

Glögg saffrans bullar.

Skönt med en frisk promenad. Igentligen orkade jag inte men som sagt de va rätt så skönt ändå:) Vi lämnade moster sandra vid tåget. Och på vägen hem köppte vi glögg jose ägg och mossarella pizza, fasst jag är inte så sugen på pizza så den får nog mamma äta själv. Jag gör nog i ordning glöggen. Jag har alltid älskat glögg, kan ta en hel flaska och bara dricka kalt  för att de är så gott. Är jag äcklig? hehe. Om vi hinner och orkar kanske vi kan göra saffrans bullar. Mums

image16

Men först ska vi städa mitt rum. Min mamma är så snäll som vill hjälpa mig med det efter mitt lilla raseri utbrott häromdagen. ni ska få se en föra och efter bild. om Alexandra kan komma med sladden någon gång :) hehe ni kommer bli chockade..  Jag håller hyffsat rent överalt förutom i mitt rum :P

Är ni pedanta städare eller har ni det stökigt?

image15

SÖNDAG

Good morgon god morgon.  Idag vaknade jag av mitt alarm om att ta mina hårkontrolls tabbletter, kl ringde kl 12 och jag klev upp. Redan uppe satt moster och mamma och pratade. Färdiga mackor fanns i kylen. JAg åt knäckebröds makor med skinka och brieost. Samt ägg med salt.

Visste ni förästen att sallt sätter sig på dubbelhakan? Om inte så vet ni det nu i alla fall, så se upp för salt :D

Idag är sissta dagen innan skolan börjar, känns rätt sorgligt vill jag säga. Men de ska bli super kul att börja sy igen och modevisningen som är på torsdag. Så de känns inte helt förjävligt. 

Nu ska jag försöka få med mig min moster och mamma in till stan. Sandra( moster) ska ju i och för sig redan dit då hon bor där, men de skulle vara kul att hitta på något sissta dagen.

Vad ska ni göra? Idag, har ni bakis dag eller är ni pigga?;)

Ingen känd hemma sittare.

Ma undrar hur länge de kan hålla på att sjunga. hela natten antagligen.  Jusst nu är jag väldans rast lös och känner verkligen bara för att komma ut och träffa folk. De har varit väldans trevligt hemma men som ni kanske vet så är jag ingen känd hemma sittare så jag vill iväg nu!!;) Jaja de blir väl inte så. 

Godis, chips, vatten och te i överflöd denna kvällen... Men nu är allt slut, jag är bäst på att äta :D haha

Sjung dags

Haha, min mamma och min KÄRA moster ;) sitter och sjunger karike nu, haha jimmy Janson och grejjer:P Låter "bra":D Nej ja skojja de  helt okej heheh ...  

Kyrko gården

Jag Caroline och Alexandra var på Österhaninges kyrko platts, den finaste plattsen som finns enligt mig. Ljus överalt och ett lugn. Vi köpte ljus och Tände hos Carolines mamma och Mellisa, samt min lille bror.  Minneslunden var full med ljus, hela skogen var full. Jag tog några fina bilder, men eftersom jag glömde sladden hos Gucci så kan jag inte visa. Kanske kan fixa en sladd av Alexandra men vi får se. :)

Nu sitter jag här hemma och moster har kommit, så jag ska mysa lite med dom ;)


It is just me and my mom now.

It is just me and my mom now.
Ja så är det. Nu är det bara jag och min mamma kvar. Ensamma i en 4:a eller jo Kevin (lille bror) är här varannan vecka. Men annars är det bara vi här. De är nämligen så ett kennet flyttat. Vi ska nog också flytta snart till mindre. Och bort från detta område, folk känns så kännslolösa här. de är för grym attityd tycker jag och min mor.

Håller kärlek för evigt? Kommer folk någonsin att nöja sig? Jag tror inte de. De som lever ihop ända tills liven tar slut gör nog de pågrund av att de tänker att de varit ihop så länge. Jag tror inte att glöden finns där hela tiden den tar slut någon gång lixom, och kärlek varar inte för evigt. Förlåt att jag knäcker alla kärleks drömmar nu men de är vad jag tror och jag tror inte direkt på förhållanden. Visst jag har ett förhållande nu men jag tror inte att de kommer hålla för evigt. Just nu är jag glad och lycklig med honom, men tänk efter lite. Tror ni att vi skulle kunna leva hur länge som hälst? Nej .. Visst hitta den rätta och så har jag ju hört om, men tänk om denna någon är på andra sidan jorden.. Nej Kärlek håller inte förevligt bara hoppet om att bli lycklig.  Detta är mina ord.

Slasskig Lördag

God morgon god morgon, har alla sovit gott? Idag vaknade jag och Andrea av ett "Good morgon good morgon, frukosten är på g" Gissa vad som väntade.... Crépes mumsigt, Guci hadde stått och gjort det till oss.  Tryckte i mig hela 2 och en halv. "Oj va mycket" tänker ni va? haha men de va massa Nutella och glass på också;) självklart ett las mjölk också.


Det känns något deprimerande med slask idag, känner ni inte samma? Visst de va en specel kännsla att snön kom igår, men slask är ju inte de vi vill ha. Ska det vara snö så ska det vara i överflöd så att jag kan springa ut och göra avbildningar av ÄNGLAR:D hehe de ska vara pudrig vit snö. Lite himelskt. Men de lär du ju inte bli här i Stockholm med alla avgaser och så.

Jag var uppe i hemavan för några år sedan och där vare så mycket snö att vi knappt fick upp dörren. Jag sprang ut och gjorde en grota med morfar som vi sedan tände ljus i. Och när vi satt och åt middag sen så lös den så fint precis utanför fönstret, minst sagt himelskt;)

Dett blir dagens kläder. Sorry för kvaliten, någon kunde inte hålla kameran still hehe ;)




Gucci.

Hejsan Hejsan, hemma nu, har varit i danderyd och på stureplan har haft det väldigt trevligt med tjejorna... OCH HÄR I STOCKHOLM HAR DET SNÖAT! Någon som märkte av det? Det gjorde vi, vi var 6 tjejer, varav 2 hade luvor, gissa om vi var blöta haha?!
Här är då Gucci som vi är hemma hos <3

Kläderna i kväll

Detta fick bli klädseln idag:)
image10Titta här vad jag hittade hemma hos Gucci, inte fin??  hehe.

Nu har vi ätit tacos och skrattat som galningar. och nu väntar utgång, lite party, vi håller på att fixa oss lite nu.. Skriver i kväll om jag får låna Guccis dator i kväll. Annars blir det i morgon. see ya<3



Klädslar?

Hejsan hejsan, sitter här framför datorn. Jag och Anna försöker komma på vad vi ska klä oss i inför kvällens ära. har lite svårt att bestämma oss. Så jag tänkte att ni kunde få vara med och bestämma. :)

Och för att ni ska veta vilken stil som är passande så ska jag såklart säga vad jag ska göra. Jag ska Hem till en tjejkompis med några tjejer och äta middag och sedan blir det utgång eller nje kanske inte utgång men vidare till någon annan kompis. Där ska vi bara mysa vad jag vet men nu kommer dilemat jag kanske ska ut på party och vad ska jag ha då som passar både party och mys kväll?

Nähäpp nu när jag försöker ladda upp bilderna så funkar det så klart inte, jag har sån himmlans otur med de här med bilder"/  Men jag tror att Annas data kanske har virus och därför funkar det ej.  Jag får helt enkelt bestämma själv vad jag ska ha på mig. Och om det funkar hos Gucci så laddar jag upp bilder hemma hos henne :)


Mot karlarplan

Nu drar jag iväg mot Karlaplan där Anna bor... :) de ska bli mysigt att träffa henne idag. Ni ska få en bild på vad jag har på mig men inte just nu. see ya<3

Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker
Hon har ju om ni kanske vet blivit utnämn till Usa:s osexigaste kvinna. Men jag tycker faktiskt att hon är riktigt söt här. och hon är ju i alla fall inte osexig. eller?

Fredag och maskerad

Jaha då var det bara en ända helg kvar på mitt underbara lov. Jag sitter här och äter mûsli Gold mûsli heter den, hehe.

Idag är det super fint väder, dock väldigt kallt men ändå funderar jag på att ta en promenad. Hoppas någon kan följa med. 

Jag ska på maskerad idag, men vad ska jag klä ut mig till?... Hmmm?

Sov dags

Sex and the city, såklart lika spännande. Har redan sätt de flästa avsnitten men de går absolut att se igen. Men nu är jag väldigt trött så nu är det dags för mig att sova. Men innan vill jag bara visa några söta bilder.

Smög in i lillbroders rum för att ge en godnatt puss och titta så sött han sover.
image6Kevin Bernad Beskow Holmqvist jag älskar dig!

SÄLSKAPS SJUKA?

Kul att de är så många som hittat hit redan, första dagen och allt. Men sen vet jag ju inte om de är gammla eller nya folk. Men kul ändå. De e klart mycket mindre folk en förut i min gammla blogg men de är väl inte så konstigt?

Sitter här och väntar på sex and the city som jag inte sätt på hela veckan eftersom jag inte varit hemma något nu när de är lov. De är är första dagen på 5 dagar jag är hemma själv. Känns lite tomt. Jag gillar att somna med någon och vakna upp med den på morgonen. De är inte roligt att vara själv. Vissa tror att jag har.... vad heter de nu då .. ? hmm hä SÄLSKAPS SJUKA nej jag vet inte men ni fattar.  Jaja jag tycker inte att de är något fel med det bara jag är glad och nöjd :D eller? hehe

Jag kan lika gärna bli dödad!

Det här är ju helt stört, ni fattar inte hur upprörd jag är. Yxmannen hit och kniv huggare dit ingen årdning alls på människor idag. Oj förlåt nu börjar jag babbla innan jag ens sagt vad de handlar om.

Jag sitter och tittar på efterlyst och så ser jag först ett fall där en person rånare knivhuggit en kille i benet så att pulsådern gick sönder. Men inte nog med de, nej utan de händer i SKÄRHOLMEN! Där jag går varje gång jag ska hem till Emelie, de kunde hänt mig ! Men de är ändå inte klart här, nej rånaren springer upp mot VÅRBERG där jag går när jag ska hem till Madelene...... VAD HÄNDER!! Får helt ont i min mage när jag hör de här. De kunde lika gärna vara jag som blivit knivhuggen.

Men sen de andra fallet är nästan läskigare, då Yxmannen slaggit till . Förutom att ha stormat in på coop konsum i vändelsö 3 gånger så har han Slagit till mot sibylla, HÄR 6 min ifrån mitt hem. Förstår ni vad de innebär. Han sprang desutom mott vallavägen. DEN VÄGEN JAG BOR PÅ... Nu känns de som om att jag aldrig kommer att våga gå själv ut igen.....

 
HJÄLP folk blir galna... De kanske till och med är någon jag vet vem de är. shiit man vet aldrig. Upprörd upprörd ÄR VAD JAG ÄR!!!! JAG KAN LIKA GÄRNA BLI DÖDAD!

Skorna/ 80-tals disco

Här har vi skorna jag köppte idag. är dom inte underbara jag blev kär;)

Och här har vi len bild från när sandra fyllde år. De var 80-tals disco middag.
Är jag inte 80 tal eller? haha

Svamp sås

Kassler i svamsås med fulkorns passta, shiit de verkade så gott.  Har ju redan ätit onyttig kebabb pizza med MElina idag så jag var prpp mätt, men jag var tvungen att tästa lite ändå och JA de var himlans gott vill jag säga.

Räkningen på mitt nya matkort till skolan som jag tappade bort kom hem idag. helt i onödan att jag beställde de där kortet, nu när jag ändå fått tillbaka det"/.

Ska försöka få tag på Alexandra så att hon kan komma över och instalera så att jag kan lägga över bilder från mobilen, då jag slarvat borrt usb sladden till kameran (förlåt mormor)...

De va ju meningen att jag skulle plugga och sy den här dagen. eller a kvällen men jag vet inte om jag orkar. Har inte varit hemma på 5 dagar så jag vill hälst bara sitta och slappa framför tv:n.


kanske sjunga kareoke med mor min.;) tycker ni att de är kul?


Ny blogg.

Så där ja, hoppas ni som läst min förra blogg hittat hit... den ända skillnaden är att jag har två i i mitt nya namn. Och ni som är nya. Min förra blogg knasade så mycket, kunde inte lägga upp bilder förut och så. Men nu hoppas jag att allt kommer att bli bra :)

Har badat nu. hadde skum, tända ljus, rökelse och avkopplande musik. och självklart vare släckt i badrummet. Hittade inget gott att äta men jag tog lite jose med isbitar de va super skönt. Nu sitter jag här med en ansiktsmask på mig och hoppas att min hy ska bli något bättre och få den vitamin som den behöver.

Igår köppte jag de här tabbleterna som heter Hår kontroll. De ska tydligen stärka naglar och hår. Hoppas de blir någon skillnad, men de märker jag inte förens om 2-4 månader sa hon som sålde dem.


image2I aketet är det tabbletter som räcker i 2 månader och varje morgon och kväll tas en tabblett. Kostar inte så mycket heller. 149 kr.

image1Skulle vara så skönt att åka på spa behanling, undra om man ska samla ihop för att få åka på lite lyx behandling. Va tycker ni?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0