Dansar runt i min mörka säng

Försökte läsa igenom alla roliga revolitionerna idag. gång på gång men har behövt tränings paus, mat paus, prat paus och så vidare. När klockan tickade 20.00 släckte jag lampan för att sova.

Men benen ville inte ligga still så jag dansade runt liggandes i sängen med paramore i högtalarna. För cirkus en timme sen sprang jag ut i mörkret och kickade igång adrenalinet. Tog en kort paus vid gymmet och sprang sedan hem igen. Nu sitter jag här och kan knappt andas men jag har lovat mig själv att till sista maj ska jag vara dubbelt så tränad som nu. Bort med slappa ben och in med spänstig rumpa!







Mormorstrosan




Foto: Christoffer Lindgren
Stylad av: Denise Beskow

Underkläderna utanpå är ett stort fenomen och jag bara längtar tills solen lyser sina varma strålar så att jag kan få sätta på mig ett par trosor och flirta med våren. Även de blommiga träskorna suktar jag efter. Träskor i almänhet är också något att satsa på i vår!


Armen är vinklad blicken i skyn, så var det menat wiskyn är renad vårt mål alcohol skål!






Denise Studentskiva









Ja gott folk, nu sitter jag här och taggar inför min skiva i kväll. Jag och Micke ska dit innan för att förbereda med sittplattser och diverse lekar. Trodde man när man var 10 att denna dagen skulle komma och tänkte man inte då att de som tog studenten var gammla. Ses jag som en gammal människa i barnens ögon?




London here I come?



Skola, mammas födelsedag, spelning och nu blir det till att somna framför OC eller Avatar(kanske borde se avatar utan att somna igentligen).

Håller på att fixa boende i London just nu så troligtvis blir det London i oktober för min del, måste bara åka och hitta ett jobb först! Yeeei! Men kanske inte ska hoppas för mycket......

God natt från mig med långt hår <3

Så fruktansvärt bra!

Hittat grymmaste plagget alla 80 tal. Mönster och axelvaddar. Klickar in en bild senare.
 Först bad och städa rum!

Mega bob



Idag är det fredag som sagt, aldeles strax blir det tacos mys.
Sitter och dricker ett glas rött men blir nog bara det och ett till idag.

Kl senare kommer en viss Jenny och plockar upp mig i bilen...

Min planering

Sitter i skolan och har "Datoriseradmönsterhantering" låter krångligt inte sant. Men om sanningen ska fram så är det ännu svårare!

Idag:
Göra ett spontanbesök
Träna
Lillebror fyller år så det blir mystacos till midag
Umgås med Angelica och Amanda eller åka till muskö med Bästisen och några fler.

I morgon:
Promenad i 7 pluss och sol
Skissa på tre outfit till rektorn i vår skola
Kalas för mamma och Lillebror
Öppen kväll och natt

Söndag:
Träna på morgonen
Jobba på dagen och kvällen
Hem och plugga samt planera en outfit för studentskiva på tisdag. Kanske mna kan vara "Party Pippi"

Color it



Jag vill hoppa bland kuddar och sväva med balonger.
Jag vill leka med dig och du får leka med mig.....


Jag tillåter mig själv att vara ett barn




Jag skulle vilja påstå att man måste tillåta sig att se magin i världen. Du måste låta dig själv vara ett barn hela livet. Jag vill aldrig tappa bort mitt barnsliga jag. Det ger mig energi och fantasi!

Bara en liten sak är denna illgröna garntråd som är inflätad i mitt hår.
En liten bit av fantasi!

Jag skäms som helvette



Naken och blottad står man där med hjälplösahänder. Inget fallnät och ingen dämpning. Du bara faller och faller och tror att du aldrig mer kommer att komma upp.
Så känns det när fötterna står framför ett 20 tal människor och du ska tala om dina innersta funderingar, eller när du gjort ett misstag och tappat allt. Kanske har du råkat göra grisljud när du skrattar inför den snygga killen du träffar. Eller kanske bara sagt något litet fel.
Många olika anledningar finns men oavsätt så kommer man alltid upp igen och oavsätt om du känner för att stanna inne hela livet så kommer du att gå ut igen.

Så jag har kommit på att om jag gör bort mig eller skämmer ut mig ska jag tänka som om det gått några veckor och säga till mig själv att det inte är så farligt.

Jag är född tillsammans med Endorfiner

Igår var en mongo dag som jag skulle uttrycka det. Sov för länge, glömmde busskort, springa tillbaka efter busskort. Väl vid tåget igen inser jag att matkortet inte heller är med. För lat för att springa i gen struntar jag i det och är tjurig hela vägen till skolan också för att väskan väger 7 kilo på axeln.

Men sedan fick jag riktigt bra endorfiner i kroppen efter Gympan så de hölls sig hela kvällen. Det blev kul Svenska C och ett besök till Arme museét.

NU: Mot bussen för att åka med Mysiga Andreas Grega  hela vägen. Väl framme blire design och mode i ca 4 timmar. Kan bli en lunch med Linnea Öst och Sofie Norrmen. Efter det blir det kul Svenska lektion. 

Ska försöka leta en precent idag också, till lilla älskade lillebror. Och kan hända att jag hinner träna också! 


Äldsta bästa vänn


Kom nyss in efter 1 timmes promenad med bästa äldsta vännen. Vi har snicksnackat och gått i ett.
Tog hem lite skagenröra till kylen idag så funderar på att mummsa i skagentost och dricka te framför antingen tv:n Eller historia papprerna jag måste ta tag i.... Eller gå ut en timme till känner mig inte riktigt mättad om jag ska vara ärlig.

08.00

God morgon, Vaknade med ett ryck idag och flög upp till väckarklockan. Dessvärre en timme för tidigt. Men nu ligger jag rätt i tid och ska bara dricka lite te innan jag far till jobbet.


Kunde jag ha blivit Mrs.Denise Beskow?



Efter några timmar hos mormor 64 år sprang jag mätt och belåten vidare till Robin där en annan Andereas fyllde år men orkade bara så långt tills att Anna vann på melodifestivalen, då tog jag min gäspiga mun och gick hemmåt. Nu blir det till att sova sött. Även jag behöver ibland skönhetssömn.

Jo juste glömmde dela med mig att jag nästan gifte mig igår. En man frågade om han fick gifta sig med mig då sa jag "sätt dig på knä" Sagt och gjort satte han sig ner och friade, då ångrade jag mig och sa "nej" sedan gick jag för kvällen.....

Ett konstigt jag



Hej allesammans, idag är det lördag trotts att min hjärna är inställd på söndag..

Igår var det spelkväll för hela slanten, men när vår kära vänn beslutade sig för att sova kände vi andra pirret i kroppen och suget efter dans, så vi körde mot födelsedagskalaset alla var bjudna till. I "myskläderna" (Jag har aldrig myskläder men det var i alla fall inte party kläder).

Vi hann slänga på lite ögonskugga som rouge men mer än så var det inte. Sprang dit naturliga och hoppades på det bästa. Ganska spontant sådär.

Roligast var att så fort jag kommit in genom dörren säger Mr. "Du ser ut som en toppmodell!" Så kanske funkade mysoutfiten i alla fall då tänkte jag och snurrade runt på golvet och susade runt bland underbara människor och mindre underbara..... !












 Idag är jag sådärhärligt konstig, med Rules By Mary Sjal, lång slängig tröja och "sijenar byxorna" som mamma säger. Allt jag kan tänka på är blommor och sol. I högtalarna spelas Andreas Grega - Lilla Ängel ......

Kan inte kycklingarna komma tidigare i år?


Jag längtar efter påsk. Att få kittlas med färglada fjädrar, trycka i sig godis i alla olika former och att pynta hemmet med alla små kycklingar. Det skulle jag vilja göra nu!.


Åtrån är för stark för att inse att det aldrig blir verklighet

Varför är det så svårt att förstå att man blir ratad? Kan vi inse det och traska motsatt håll så skulle det hela bli så mycket enklare och man skulle gå vidare utan att bli stående ensam och ångra sig. Jag ska föra ett exempel så att ni förstår bättre.


Jag har en vänn, vi var ute en sen lördags kväll. En Trio som dansade genom natten och mös i filtar under värmande lampor. Vi hade kul och njöt av varandras sälskap och delade med oss av varandras liv. Ändå ser vi på min vän att tankarna är någon annanstans, allt hon kan tänka på är när han kommer och om han kommer.

När väl han kommer är fokusen total och att dansa är inte ett option i fråga. Hennes svartsjuka uppkommer när hon trott att de skulle gå hem tillsammans men ser honom med en annan mitt på dansgolvet omsvärmat av obegripligt blinda personer enligt henne skulle jag tro, det ända hon ser är att hon håller på att tappa honom eller kanske redan gjort det.

Det slutar i alla fall med att hon följer med honom under mycket om och men. Väl hemma hinner de knappt ta av sig skorna innan hon blir tillsagd att gå. Vilsen och förvirrad traskar hon ut genom dörren och hoppar på T-banan. Lite tårar och funderingar och sedan ringer telefonen och han är i andra sidan och ber henne att komma tillbaka. Som en förtrollad flicka som bara vill leka med sin docka springer hon antagligen tillbaka i hopp om en bättre gång.

Hon vaknar upp går hem och undrar om det blir någon mer gång. Men tror att det aldrig kommer att bli mer..

Jag kan inte sluta fundera på vad det finns i oss tjejer som gör att vi faller tillbaka om igen hos den man vi åtrår så fruktansvärt. Varför kan vi inte bara inse att det aldrig blir verklighet?



Sorry Girl. I love you och Jag har själv gjort samma misstag med du vet vem...

Idag är det design för hela slanten.

Trevligt att solen lyser så mycket, jag går omkring i mina pilot brillor och känner mig ypperligt cool. Gårdagen bjöd på solig promenad. Överaskade John med att komma förbi hans lägenhet ett tag och blev då själv överaskad med en Pesto pasta lunch på "därmedpasta" i hornstull. Mums. Fick också hjälp med nya låter till Ipoden, äntligen!!

Idag är det design för hela slanten dags att köra sissta spurtetn!


Förälskat mig i bilden, jag vill vara Madonna idag. Ska nog sätta på mig hennes attetyd för ett tag. På väg till bussen i alla fall, tillsammans med "Frozen" strömmandes i öronen...

Ett sista sportlov

Födelsedagskalas där jag random slår följe med "Dumle och Humle", shopping där en tröja kostar 15 kr, kryssning med nerspydda hyttar och förtidiga nedslag, dansandes runt som en prinsessa sprang jag runt på båten själv och skapade nya kontakter.....

Samt jobb och sovtimmar är vad lovet bestått av och varje liten ledig stund ligger jag halvsåvandes framför gilmoregirls. Är det inte såhär lov ska se ut? Inget ansvar bara kul?  

Idag blev det sjukt mycket mer party och skav på bröstvårterna då jag valde att bränna bh:n och köra frisläppt, dåligt val men sjukligt snygg.

En sväng in på donken resulterade i att se någon som friviligt strippar på en blogg och en avstigning vid busshålsplatsen resulterade till en träff men gammla bekanta, trevlig. Nu Gilmore och somna, i morgon är en sissta dag innan jag återigen börjar skolan efter ca 4 månader....


Watch it



















För en vecka sedan var det UF mässa i älvsjö, en tävling bland unga företagare och en chans till att få erfarenheter inom branchen för att få en grund till kommande framtidsplaner som företagare......

Av 400 företag gick 39 st vidare till SM (däribland vi). Av 400 företag kom vi 3:a i bästa vara och fick stå framför en publik och ta emot en underbar medalj och en check på 1200 kr. :D BRA JOBBAT TJEJER!


RSS 2.0