Soomo naranja freska



Vaknade nyligen, sov ut ordentligtidag eftersom jag ar ledig. Skont. Behovdes iochmed att jag kom hem kl 3 i natt fran min danska man.
Sitter pa La luna nu med Jose och dricker en farskpressad apelsinjouse for att fa lite energi.
Idag aker Jose till Lanzarote och darefter till Rhodos och sedan kreta for att borja starta upp sommarsesongen.  Jag ar dessutom sugen pa pankakor idag, hoppas sylten inte ar slut for da ska jag gora det nar jag kommer hem, direkt! Mums.
Idag ska jag laga pankakor.


Little miss sunshine?


Slut som artist eller vad man brukar saga. Det gick bra i alla fall, hadde dock bara 8 vuxna med mig idag men det gick super i alla fall.

Igar akte vi forbi policen som stoppade oss, det visade sig att jag hade baltet pa men bakom mig. Fick nastan boter men blinkade lite och sa att jag var turist och skulle hem snart.
Idag aker vi forbi samma boliser. Baltet ar pa men kudden ligger ocksa bakom huvudet. Dem skrattade, vi skrattade...

Saknar dig bror..


Min bror ar en javel pa att utrycka sin karlek till saker och manniskor. Lycklig ar hans *FRU*


MÅLA, NJUT..TA NER BOLLEN PÅ BRÖSTET Å SKJUT, TECKNA,PENNOR, PAPPER, KLADDA, TÄNK, KLADDA MER, TÄNK INTE, LINJER, FÄRGER, SINNEN, VACKRA MINNEN, EN SJÄL, GÅR INTE ATT HA IHJÄL, EN MAGISK PERSONLIGHET MED EN KROPP SOM STÅR PALL FÖR DOM ALLRA VÄRSTA STORMER. KÄRLEK & FORMER BORTOM ALLA NORMER! ALDRIG ARROGANT MEN KANSKE LITE DILETTANT. GÖR DET JAG ÄLSKAR OCH BEUNDRAR MIN DIAMANT. //KÄRLEKSPSYKOS TILL LIVET

I would love to....



Helt slut! Behover vara ifred ett tag ocksa. var nere i Soder idag och arbetade, var guide. Gush! I morgon samma visa, upp kl 5.00 komma hem vid 18.00 de e det anda jobbiga med mitt jobb en gang i veckan eller tva har lag langa pass i syd. Men i morgon ska jag salja i alla fall, hoppas pa lika bra lycka som forra gangen sa att jag kan kopa min bror en resa till kreta i fodelsedagspresent, eller halsa pa min man i italien..






But, what will I do with you beautiful man?



Mohahaha! Trott tjej idag, jobbat lite pa morgonen, sen atit och tittat pa film hela dagen, nu ska jag snart hamta listan for gasterna som ska med pa tur i syd i morgon. Men avrundar min gin tonic forst.


One thing! I am awsome .....





Yes, ni laste ratt. Jag ar bara for bra. Trots skraken for att sta framfor manniskor sa stallde jag mig dar idag framfor 24 personer och pratade i 45 min om inte mer och lyckades!

sadar jag lamnar er antingen berorda eller oberorda, det beror pa vad for relation till mig ni har...

La luna


Sitter pa La Luna och dricker te och ater vitloksbrod med mozzarella.
Var for lite gaster idag sa det blev inget jobb, men vi har redan 39 st till i morgon.
Sa nu satsar jag alla krafter pa mitt framtradande i morgon for forsta gangen ska
jag sta framfor en grupp manniskor och prata i 45 min. Come on lady!

Hoppas forkyldningen ger med sig snart bara....


Next stop italy?

 


How fucking wunderfull!
Gick ut for en bit mat, stannade for jag sag ett mysigt stalle med internet och tankte att okej jag tar nagot att dricka forst och myser in mig i filtarna de har. Satter mig ner och bestaller ett glas vin och fram kommer den underbara Italienaren och sager att har inne far du gratis buffe. Varfor fragar jag> Jo sa gor man i italien, nar folk slutar jobben sa gar de och tar sig nagot att dricka och da bjuds det pa en lite buffe. ... how nice tanker jag och funderar pa next stop italien?

sa nu sitter jag och dricker ett glas vitt, agg med tonfiskfyllning, gordon blue, kex med rom och hur mycket mer som helst, I love my life .

Long time


Klanningen i ett storre exemplar och utan undertrojan skulle vara perfekt i dessa dagar.

Hej nya dator hej da piloten


Har rakat ut for en dunderforkyldning herre min skapare....
Sitter i alla fall nu pa La Luna och dricker te och pillar pa min nya dator. Forstar inte sa mycket utav tangentbordet eftersom det ar spanskt men det ska nog losa sig med tiden.
Ska hem och lagga mig i soffan snart igen som jag legat pa de sissta 42 timmarna. Piloten fick andrad destination sa det blev inget av med han. typiskt!

Ledsen gott folk men maste vara lite sjalvgood just nu. Hur sjukt snygga ben har inte jag da....




Opps, nice. Time for dejt nr 2.....



BBQ



Bild fran bbq forra veckan.
Gosh vagorna e galna idag! Solen branner 30 grader om inte mer och jag njuter av ledigheten.

Igar, dejt med Danska apollo chefen, idag ol dejt med den Norska surfaren, pa sondag dejt med den svenska Piloten, yeyeye back on track!


porfavor mese para ono!

Oj herre min skapare! Vagorna ar inte nadiga. Vagarna ar avsparrade for att vagorna kom upp och drog med sig sand och lava stenar. Det ar runt 5-6 m vagor just nu och sags bli annu hogre. Far hoppas att de inte nar min lagenhet bara.

I kvall blir det en dejt? Kompis dejt? Ingen aning! .
Fast vill hellre ta en ol med Henrik fran Norge han e harlig han..

Jag svarar ja...


Men vanta vad tusan hande nu?
haha omg fick nyss ett mejl fran en snygg man!
jobbar inom flygbranschen, pluggar till pilot, och har ett nattstopp i fuerteventura under sondag till mandag.
Lets make it a dejt man!

Summerfeeling!

Borjar nu bli riktigt varmt har i fuerte och gud sa skont!
Idag slutade jag redan klockan 1 sa har kollat lite i butiker oxh ska nu ivag och ata glass i min nya klanning...
Have a nice time in the snow fellas ;)


Sofia

DU ar enormt saknad Fia, men jag ska fortsatta din resa.
Du ar med mig och jag kanner samhorigheten.

Du togs bort for tidigt
Jag fick lana en angel (sang) ....

Clever girl ta en ol!



Funderar pa att ha lite svensk sommar i ar, men da far jag strunta i att komma hem nar jag fyller ar vilket ar i maj och kanske komma i juli istallet. hmm tals att fundera pa !

Om igar?
Jag hade en dejt, men saklart struntade jag i den.
Clever girl ta en ol!

Alla <3 dag ifran fuerteventura

fredag lordag, fullt os.! I lordags var jag med ving people och hade riktigt skoj. Igar blv det dock hemmakvall tillsamans med mina King prawns..

Sa har haft lite langledigt alltsa. Men i morgon ar det arbete igen och i kvall ser jag fram emot jordgubbar och varm choklad. Man vet aldrig men kanske jag har en dejt till alla hjartans dag ;)

I miss fashion

One picture of the shoot I took with Tara Jean (DNA models) for the Scandinavian bag Brand Rika to be published in its magazine, Paris. Photo Olivier Zahm

One picture of the shoot Oliver took with Tara Jean (DNA models) for the Scandinavian bag Brand Rika to be published in its magazine, Paris. Photo Olivier Zahm


Rayan from Canada, Narcy, from Italy, Ben from New Castel, Henrik from Norway, Goshi from poland. Ye its a total mix in the surfur house

Gardagen var varkligen uppskattad, vi hade en bbq i strandvillan och I will just say awsome! Vi fortsatte kvallen ut pa stadens gator och yep det var skoj men like always, det slutar med att Denise hanger med grabbarna.
Runt 4 tiden slangde jag mig i sang och tankte, antligen!

Idag blir det utgang med Malin fran ving!

Grattis Pappa!


I will always love you



Fina minnen sitter altid kvar. Man far hoppas att de daliga sakta men sakert forsvinner och bara finns i bakhuvudet. Jag vill bara saga att jag ger hela min familj min hela karlek<3
Vanner och slakt och alla jag alskar star inraknade i familjen<3


Ibland finns hemlangtan faktiskt. Bara sa ni vet<3

......


Las marismas





Idag var det valkommsmote pa detta hotellet bland annat. Kan saga att om ni funderar pa att aka till Fuerteventura sa ar detta ett fint alternativ enligt mig.

Sen akte vi och hamtade Anna pa flygplatsen som har varit ocer i Gran Canaria for arbete.
Ska nog snart hitta nagonstans att atta lite sen lunch. Kanske sma friterade blackfiskar kan sta pa menyn?

I robot



Haha ser ut som en robbot i kameran tycker mamma och jag kan val halla med. har ser ni min nya ring i alla fall. idag har jag haft en riktig slappardag framfor tvn. Atit pasta bolognese och nu ska jag hem och sova snart tror jag :) Ar lite trotter.

I will alwys remember this days



Vaknar tidigt nu for tiden sa idag (ledig dag) drog jag mig i sangen till hal 10 sedan gjorde jag frukost, gick ut pa en promenad lans vattnet och njot av den varmen som nu har kommit till Fuerteventura.
jag ovade lite pa mitt saljsnack och tittade pa cyckelpoliserna.
Nu sitter jag pa surfers area och har atit en margarida och druckigt en cocacoola i solen. Underbart.

Gardagen var planerad till utgang och jag kletade pa mitt roda lappstift och satte pa mig en fin prickig blus, men redan forsta menutrerna med Narcy sa forstod jag att han inte var nagon party manniska, istallet gick vi en promenad och han visade mig sin bat som han aker ut med och lar sina elever kitesurfing. Vi stannade pa ett stalle och tog en glass och efter det gick vi hem till honom och jag fick se det gigantiska huset han bor i for 12 personer. Nar klockan blev tolv hade vi umgats i 2 och en halv timme och jag kande mig trott sa han korde hem mig till mig och jag somnade sott. Hittade den finaste stenen jag satt, vit och glittrig som nu ligger fint i min ficka.

I am lovin it





Sitter pa surfer area och njuter av en gin och tonic idag. har skypat med underbara manniskor. specielt kul var nattis da de var lange sedan, love you!

Ska hem och ata nu och sedan kan det kanske bli utgang om jag far tag pa Narcy :)

Meducin

Sjukling:( men spanien har bra meducin(som pippi sager). Sa det skall nog inte vara nagra problem. Idag at jag och anna frukost vid stranden, det blev tost med lax och sallad samt kaffe och Champagne med jordgubbar, kanndes behovligt, men nu ska jag ner och dacka i soffan. I morgon stiger jag upp kl 05.00 for jobb i syd.

Soker personal till Kreta

Ojoj, nervost. Ska bli fardig saljare till nasta vecka ...glum....
Behover nu en till guide har pa foerteventura sa hugg till om ni eller nagon vann ar intreserade. Annars ar det kreta som fortfarande soker till april manad och till borjan av oktober.

Soker bade yngre och aldre personer som har flexibilitet att kunna forflytta sig. Samt stanna under nagra manader eller mer.

Guide : plocka upp turister fran hotellen med buss, Aka med turister genom kreta och besoka fina stallen, prata lite om kreta och ata lunch.

Valkomspersonal: Aka pa apollo och andras valkomsmoten och informera om vara turer samt vara ull produkter.

Assistent: Varra assistent att saljaren genom att halla upp produkterna och hjalpa till att skriva kontrakt.




Ull - produkter som vi saljer

For er som vill njuta av staden chania

Samt for er som vill upptacka natt livet

Det ar fa arbetstider med bra betalt.
For mer information om arbetstider och lon, [email protected]

RSS 2.0