Sista dagen i första månaden

God morgon, jobbet väntar och jag har tagit in än vän som behövde jobb så hennes första dag är idag. Hoppas det går bra!
Efter jobbet finns det lite dö tid tills vi ska på avskednings fest så då kanske vi åker in till söder på jippo:)

Förra året denna dag såg det ut såhär för mig. På berns med lyx!

Lyxig Coutoure

(Från modeveckan av fasr)

Alltid åt fel håll

God natt. Idag har jag haft en super mysig dag. Först skola såklart. Men sedan åkte jag och Natalie till baresso. Efter ett tag kom mark och Sara dit. Vi bestämde oss för att åka hem till Sara och göra midag. Så där satt vi sedan alla fyra runt bordet och åt pasta.

Slutade med att jag åkte fel från Sara, jag åkte från odenhållet men helt fel håll! Så nu är jag äntligen hemma och ska dricka en kopp te. I morgon blir det dans (om hjärnan tillåter).

Sov gott

Sommar balkong

God morgon, en skål med kelloge K i magen och jag är redo för en ny dag. Har dock ont i mitt huvud fortfarande ifrån hjärnskakningen, men jag hoppas att det ska gå bra ändå
Sommar balkong.......
13.00* Stadsmuset
14.00* Möte
16.00* Studie tid på café med Lisa

cosmopolitan

Jag tyckte att jag förtjänade ett skumbad med hjärtan, tända ljus och cosmopolitan.. Detta är mitt dagens hjärta!


I min mjuka dress


Lyssna på bra råd?

Saken är den att jag har fått hjärnskakning, ingen rolig en vill jag säga. Jag ser ut som en boxare i ansiktet efter smällen.

Jo det var så här...... Jag var olydig som inte lyssnade på repliken från barnsben "spring inte i simhallen, du kan halka".

Gissa om det var precis vad jag gjorde?


Afro power dance

Efter skolan idag blev det fåtöljen igen, dock med nya vänner!
Jag åkte sedan för att träna "Afro power dance".... Har ni inte testat? GÖR DET.! Det var kul och avslappnande, ni som kan släppa loss kommer ha sjukt kul men också ni som är mer hämnade kan lära er något, ni kan lära er att släppa ut er själva. Ah härlig kännsla i kroppen nu......
Nu- Bad.
Så här skulle jag nog trivas!

Inspiration stopped coming





Vad gör du efter skolan?

Nu hemkommen från skolan och en fika stund med en av mina äldsta kompisar. Myckwet trevligt. Vi valde att slå oss ner på fåtöljen på götgatan. Tog deras bästa(enligt mig) Kladdkaka med MASSOR av grädde, samt en kanel te. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Nu- Plugg, lipstip jungel samt midag.


Skinny vs Big

God morgon, hade tänkt att åka skridskor så här på morgon kvisten. Men då jag inte (som vanligt) sov så mycket orkade jag inte gå upp och göra det. Istället har jag nu suttit i lugn och ro och läst min bok (Snart läst ut min 4e på en månad) och ätit frukost.

För övrigt sitter jag och funderar på vad som är värst, Super smal eller massor med muskler. Inget av dem kan väl ändå vara hälsosamma? Äta för lite blir du knäpp av och om du tränar för mycket så mår kroppen inte bra. Ledsen om någon av er läsare är så som bilden nere, måste bara säge INTE HÄLSOSAMT OCH INTE SNYGGT!

Lugn och ro

God morgon, har under hela helgen vilat mig. Alltså har jag inte varit på några roliga tillställningar eller partyn, nej jag har haft mysiga kvällar. Förs hemma framför lets dans och igår var vi ett par kompisar som spelade plump och såg på tv.
Nu har jag ätit "fin" frukost som mamma kallar det. Aldeles strax ska jag gå ner till gymmet och köra ett pass:)

Träningsnarkoman

Har börjat känna mig sådär jobbigt vinter trött. Jag som svor på att jag skulle ha en glad vinter i år och att jag skulle hitta på mycket saker som gjorde mig pigg, och inte bara sitta hemma. Well well, nu har jag i alla fall för att försöka komma tillbaka på fötter igen, dragit igång träningen med en rivstart. Det har idag gått en vecka sedan jag började (Efter att inte ha tränat på lite mer en 1 mån).

Det känns bra, jag har tränat 6 gånger denna vecka med både gympass, body pump och spinning och pilates. Jag känner att kroppen mår bättre. Nu är det tankarna som måste tränas bort. Jag anser att pilates passet som var igår från 20.00 till 21.00 gjorde sig bra för sömnen. Har mycket sömnlösa nätter nu för tiden, somna runt 3-5 på nätterna. Men igår somnade jag faktiskt runt 12 och vaknade av mig själv kl 7. Jag skulle vilja säga. bra gjort Denisé! (peppar peppar ta i trä)

Nu ska jag testa på yoga hemma eller gå ner till Gymmet.

Träningsnarkoman? Nej bara en kick igång period....!


Besluts ångest

Här har vi min header som jag hade först på denna sidan
Den här är en colare stil
Lite vackrare
Och typisk flickig, är denna som är nästan som den första.

Har lite svårt att bestämma mig för om jag ska ta ågon av dessa eller om jag ska göra en helt ny.....

Rosor är röda violer är blå

Hallå där. Har bakat muffins hela kvällen, choklad muffins med choklad granering samt en ros på. Vill ni se? Kom då tillbaka lite senare så finns en bild uppladdad!

MUMS!

Genomträngande kännsla

Musten rinner ur, jag vill lägga mig ner. Lägga mig ner och dö för det vanliga livet suger all kraft. Jag känner att något förändras inom mig, jag har kul men jag vet att det är fel, det som händer är fel och jag är rädd att det kan påverka framtiden. En kännsla som så genomträngande kommer fram och psykar mitt inre.

Jag sitter/står/ går, Har kul, är uppe varv. Det är då den efter ett tag gör sig påmind, kännslan gör sig påmind och berättar att nu måste du göra något. Denisé skrattar bort tanken lika fort som den kommit till och dagen efter inser hon att hon skulle lyssnat och satt stopp.

Hemma gjord lemonad?

HAr ni alla börjat skolan? MIn dag börjar i morgon och jag känner att jag bara inte vill finnas längre. Är så himla skolträtt nu och vill bara göra något nytt. Blir så frustrerad av att göra samma saker hela tiden. Men jag antar att det finns väl inget att göra åt saken...

Nä nu ska jag se på Gramy galan 2009.... dricka lite lemonade som jag gjort själv. Och bara förbereda mig mentalt på morgondagen..

1 liter vatten
6 citroner (Du kan fuska med färdigpressad)
1 dl socker

1. Pressa citronerna och häll i saften i en tillbringare.
2. Häll i 1 dl socker, rör om
3. Häll i iskallt vatten

Låt stå en stund så att sockret smällter ihop, servera sedan med isbitar och en skiva citron...

A long trip

God dag, nyss ätit lunch med morfar och familjen. Ska snart upp till centrum för att hitta en födelsedags present till Jasmine som fyller 18 år i morgon!

Första fyndet på mellandags rean

Hallå där, dagarna flyter på som om de bara vore några få timmar på dygnet.
Gårdagen blev som jag trodde lyckad.
Idag har jag varit med Lisa och Sandra... Vi har shoppat och fikat med o,o samt Gustav. Mycket mysigt. Vi kom fram till att vi skulle komma hem till dem i kväll och umgås. så nu har vi precis ätit co gör oss i ordning. Soon time to go!

Like a modell?

Hallå där! Jag tog med trådlösa internett men det funkade uppenbarligen inte...
Men nu är jag hemma. Kom hem i går natt, det har varit en härlig resa som jag inte lär glömma i första taget.
I kväll blir det avslutnings fest för hela skida veckan, fast hemma i Stockholm.

Sandra Olofsson tog några fina bilder med mig som modell där uppe i Bydalen.


RSS 2.0