norrsken

" Hejsan Hejsan, solen skiner och jag är på väg ut för att åka långfärds skidor. det är väldigt kallt och under en natt har det fallit mer snö en vad stockholm haft under hela vintern. Jag har haft mycket tid till att läsa och göra matte så ha jag läst ut magdalenas bok, och nu är jag snart klar med en till.  Jag har lärt deras hund att rulla runt och vacker tass:)  det är helt otroligt att jag inte har blivit allergisk. det är 3 rätters middag varje dag. haha
nej nu måste jag hoppa in i bilen för mina fryser när jag skriver så här mycket. Såg ett vackert nottsken igår också. kram på er
"


Det här skrev denise till mig imorse i ett sms :)
image256


denise i backen

här kommer inlägget som skulle skrivas igår,

det här vill denise att säga er, ( det här hennes dag igår)

" idag har jag åkt skidor, det har varit underbart väder. och vad gäller kosten så vill dom proppa i mig en massa skit hela tiden så det blir nog jobbigt att försöka vara duktig.

Här är hon i backen, men en väldigt varm mössa

image255

lite sent sådära,

japp här e jag, jag som ska skriva i denise blogg medans hon är hos sin morfar..
nu är det så att jag kommer skriva eller ge er en uppdatering imorrn om hennes dag, kom hem nyss , och är trött så orkar inte det nu,. men ... varför sitter jag o skriver det här, .. jaja

Denise mår bra iallafall ! (:


/ A

Ett "farväl"

Jag vill bara säga hej då med min dåliga kvalitets bild;)

image254
Och så vill jag visa en fin bild från balen i 9:an ser ni vem som är jag?

26/2-08

Det är en tidig morgon för en lov morgon vill jag säga. Jag har precis pratat med bibbi och hon säger att det inte finns något internet där uppe hos dem. det kanske är skönt att slippa det men jag tänkte ändå be en kompis att uppdatera till mig kanske en gång om dagen om hon vill vara så snäll så ni kan ju kika in ändå för den kommer inte vara helt tom i en vecka.

Så nu ska jag måla naglarna äta frukost, klä mig och sedan dra iväg, å det ska bli så skönt att bara få slappna av där uppe. Inget festande inga sena nätter, jag kommer (förhoppningsvis) vara så utvilad som man ska vara efter ett lov. HÄRLIGT

Packat, tränat, sjungigt, duschat och klätt mig för natten.

Packat, tränat, sjungigt, duschat och klätt mig för natten. Ja det kom in en hel del saker under kvällen jag sprang iväg en snabbis till gymet då jag fick skuldkännslor för att jag åt onyttigt även fast jag inte skulle. Tror att det kommer att bli svårt att undvika då jag ska upp till Hemavan till Morfar och bibbi på "semester". Men de är väl sånt man får ta, tror ändå att det är bra att börja vara nyttig när det finns som mäst frestelser inte sant?

Aja nu är jag i alla fall färdig packad tror jag, i morgon kommer pappa och hämtar upp mig vid 9 för att sedan fara till arlanda, ska bli skönt att flyga istället för att åka buss som tar 16 timmar. Men jag kom jusst på att jag aldrig åkt flygplan själv, undrar om det kommer vara lite läskigt i morgon.

Dagens hjärta: till pappa som lät mig köpa de rosa skorna. tack<3

God natt

Mål 2 på dagen

Mål 2 på dagen
Fisk gryta, morötter, potatis tärningar, räkor och morötter.
och ett glas vatten.

Har som sagt varit på kalas idag så det blev lite synd, lite tårta och lite glass samt en latte"/. Men jag tycker dock att jag varit duktig ändå. Kram

Mer inhandlat.

Nu hittade jag ju mer när jag var uppe i centrum.
 Sådär lagom söt, har velat ha en tröja med hög hals den här är i alla fall halv hög:)
Har köppt ett läppstift också vet inte om ni ser färgen men den sitter på mina läppar i alla fall.
image252Härligt mjukisklädd är jag denna kväll då jag bara ska ägna mig åt att packa och mysa framför tv:n.

Sen köppte jag det här i fredags också och jag kan säga att det redan är stor skillnad.
Rekomenderar den starkt!

Jag ska nu starta en ny kategori som heter Inhandlat.

Rosa fina skor

image246Här har vi min klädsel idag ingen ide att visa vad jag har under då jag knappt tagit av mig jackan idag, nu ska jag och Alexandra till centrum igen för att hjälpa Jenny att hitta en väska, de som är skönt är att vi får åka med måby upp.

Här är mina nya skor
Snygga va:D
Hejsvejs

Ny inhandlat och födesedags kalas

Ingen simning? Torvalla var stängt så vi tog en tripp till Haninge centrum där jag hittade ett par rosa fina skor och ett läppstift. Jag köppte en present till Jempa som idag fyller 18 idag så nu sitter jag här hemma hos henne och väntar på att tåget ska gå. (och eftersom det var kalas var jag ju tvungen att ta en liten bit tårta, hehe ).

När jag kommer hem så ska jag visa bilder för er..

Ni som vill se två hetingar.

Nu drar jag ut i det fina vädret för att gå mot torvalla simhall, så grabbar ta en sväng förbi om ni vill se två hetingar;)
N'är jag kommer hem är det i alla fall dags för dagens andra mål, undra vad den kommer att bestå av :)
kram kram

Underbar sång


Härliga LÅT jag vill inte sluta trycka på play hela tiden!

Första målet på dagen.

Första målet på dagen.

*Ett glas varmt citron vatten.(Jag har läst att man ska börja dagen med varmt citron vatten eller ett glas linfrön som stått i blöt under natten)

*En tallrik havregrynsgröt utan socker och massa sylt, tog istället på några hallon.


Dessa kläder skulle jag vilja bära en varm vår dag

Klicka här för en större bild på Roxanne Skirtimage244Klicka här för en större bild på Fae Shoe

_
Dessa kläder skulle jag vilja bära en varm vårdag.

Bara för att jag har ett mål.

God morgon, jag sitter i väntan på sminingen som ska äga rum om sisådär 2 och en halv timme, skulle kunna gå till gymet under tiden men jag vill nog ta och göra mig en bra frukost i ställe och sitta och läsa en stund får se om det kanske kan bli gymet i kväll i sånna fall.

Vad att göra idag:
*Simma
*Packa
*20 min matte.

NU: Frukost

Följ min träning och resultatet.

Sådär ja nu har Alexandra gått hem, vi struntade i att se den andra filmen då walander gick på tv:n så nu tänkte jag göra mig en kopp te och sätta mig framför den andra filmen.

I morgon ska jag och Alexandra simma, och om jag orkar så går jag upp tidigt och tränar på gymet också.. Jag är nämligen väldigt målinriktad på att få bort "semester kilona" som samlat sig. Så från och med i morgon ska jag börja att skriva ner allt jag äter för att se hur mycket smått och onödigt som slinker ner. Så att ni kan följa min träning och om det ger resultat.

Dagens hjärta: Caroline Blommé, hon har inte gjort något specielt men jag har tänkt på henne i två dagar nu och jag älskar den tjejen;) puss på dig Caroline.

Nästa inköp=läppstift

Nästa inköp- Ett läppstift (definitivt) Har ni något förslag om färg? tänkte rött eller en blandning av aprikos och rosa.
image242


jag vill leva i en KÄrleksfilm

Planerna har gått ganska som planerat idag, förutom att jag inte tog upp ekonomi boken. Och nu på kvällen så är jag med Alexandra, vi har varit och hyrt två filmer "linas kvällsbok" och någon kärleksfilm jag inte kan namnet på just nu. Mamma och Kenneth har gjort varma mackor till oss så just nu sitter vi framför sing along och mumsar på dem. Yummi:D

Alla blickar på min rumpa?

Det är något med mig och min rumpa, själv tycker jag inte att den är världens specielaste men enligt de flästa killar så är den bara helt klockren, jag undrar vad som gör en rumpa till "klockren" haha. Jag har fått komentarer som snyggaste rumpan i skolan snyggaste i Sverige. Och dem säger att den är inte för liten och inte för stor men det finns så att man kan ta i den,. haha jag tycker det här är roligt hur kan en rumpa bli så betracktad igentligen?
image241


Mischa Barton

Mischa Barton, När kommer lönechecken?
Jag tycker att hon ändrar sitt utseende hela tiden, i alla fall håret. Men den här bildern är i alla fall super söt på Mischa Barton.

Krotesk och elak

Jag har nu varit och tränat, och det blev själv också, duktigt va? hehe. BORAT, någon som sett filmen? jag tycker att den inte alls är bra den är krotesk och elak rakt igenom hela filmen, sorry men det är inte alls min humor.

Jag ska nu ta ett härligt bad, skämma bort mig själv lite för jag är så oerhört seg idag, kanske vädret som gör det.
vad ska ni göra?


Spännande dag?

Så vad händer idag då?

Det blir ingen hemavan idag då det fortfarande inte finns plattser, kanske i morgon annars tisdag.
Jag ska göra mig en god frukost nu, sen ska jag slå upp matte boken och kanske ekonomi boken efter det VILL jag träna men jag tycker det är så tråkigt att träna själv så jag får se hur det blir med det. Och efter så kanske jag tar och ringer någon om en myskväll.. Men i mitt liv brukar saker inte bli som jag planerar så vem vet igentligen vad jag hittar på?

KRAM

Små låttsas horor..

Okej jag blir iriterad, igår lyssnade jag på ett samtal mellan några tjejer och killar på festen, vill ni veta vad som sades.

-Det gäller ju bara att ge och inte ta när man har sex.

va? vart har hon hört det ifrån ? sen sa hon att hon inte ens kommer ihåg sin första kille och så snackade dem en massa skit som fick dem(i mina ögon) att se ut som små låttsas horor. Ursäkta mina ord men jag tycker detta är för djävligt. självklart så gillade killarna snacket men de kan vi väl förstå?
Alltså vart tog självrespekten vägen?


GRATTIS

Nu är jag hos Alexandra, har kommit hit lite tidigare för att hjälpa till så nu är pankakstårtan klar. Hon blev glad för presenten och tyckte att jag var riktigt bra på att baka:D STOLT.

Vad jag har för kläder på denna tillställning?
Ja det får ni se men inte nu. see ya!

Nya kläder

image236Här har vi de nya kläderna jag inhandlade igår och förlåt för tönteriet med att sudda ut ansiktet^^.

Här är den fina presenten jag gjort till Alexandra som fyller 17 år idag. Det är en bland korg, godis smycken chocklad och bullar.
image240
Bullarna bakade jag i morse som ni vet. MANDELMASSA BULLAR gjorda på mitt speciala sett.

NU: Bada fixa naglarna och göra iårdning mig. En skvätt matte får det bli också.
KRAM!

Vackra bullar

Städa toaletten. KLAR
Ringt arlanda. Har gjort det men det finns inte platser förens på tisdag... får se om någon avbokar.
Städat rummet. HÅLLER PÅ
Fixat med presenten NÄSTAN KLAR

Nu ska jag ta en paus och äta några bullar som jag satte igång och bakade också.

sveriges första hamburgebar

Idag står mycket på listan, det mesta kanske inte är direkt kul men det är saker som behövs göras.
*Städa badrum
*Städa rum
*Ringa Arlanda angående platser upp till hemavan.
*Fixa och trixa med en present(kan inte säga vad då personen som fyller år och ska få den brukar kika in här ibland)
* GÅ PÅ KALS!

Jag sitter just och äter frukost inte så bra frukost denna dag, bara en knäckebröds skiva och nyponsoppa. Men det får duga. Igår var en trevlig kväll vi satt och spelade gitar hero eller vad det heter då jag och Nattis inte är så bra så körde vi tillsamans(vi va sämst ändå haha). Sen ville Nattis till vega baren(sveriges första hamburgebar) eftersom hon aldrig varit där, så vi trallade dit.

Men nu är det dags att sätta igång om jag ska bli klar idag.
kramisar!


Kan man definera en fjortis?

Efter att jag skrivit sissta inlägget sjöng jag lite kareoke med bror och mor sedan drog jag helt inpulsivt till grann flickan (Alexandra Majlöv) Tog med lite mat till henne och nu har vi suttit här och tittat på lets dance, mycket trevligt. Vi ska snart gå och möta Anton och Natta som ska komma hit, vad vi hittar på vet jag inte men jag hoppas vi får trevligt.
<jag tittade såklart igenom en massa gamla bilder och här är ifrån förra sommaren.
 Jag och måby, jag försöker vara lite kaxig( som jag är dålig på)
(fjortis? om man nu kan definera hur en "sådan" är ;)


Skratt kalas!

mamma- lax sallad!
- va ?
- lax sallad sa jag!
- vad pratar du igentligen om?
-Ja du undrade ju va de va för mat?
-Nej jag frågade varför du va så seg.

Dett var min och mammas konversation i telen när jag var på väg hem. och direkt efter ringer Alexandra och gissa vad hon säger.
- Hej jag ringer dig från hemtelen, hej då

haha varför inte bara ringa från den från första början. jag började i alla fall att skratta som bara den. Man kan ju säga att det var tur att Anna var med mig annars måste folk ha trott att jag var knäpp eller något:D

Idag så gick det helt okej hos doktorn (tjej läkare är bättre?). Och efter besöket där så åkte jag till sickla köpcentrum och skulle igentligen bara kolla på ett läppstift men det blev en väska, sjal, jacka och solglasögon. Ni ska få se dem jag lovar:D.

Snygga kroppar?

Proviva är min nya grej, det är kul att mamma börjat köpa hem det, just nu sitter jag mes skogsbär smaken. Vaknade nyss och nu ska jag åka iväg till det läskiga sjukhuset igen.

Min morfars fru ringde mig i går natt och sa att det fanns 5 plattser kvar på planet till hemavan om jag ville följa med. Synd bara att jag ska till sjukhuset idag och på födelsedags kalas i morgon, men jag ska ringa och se om det finns platser på söndag eller måndag istället.
Hemavan ligger vid riksgränsen -------------------- så jag har varit i norge kanske 50 gånger för när jag var liten hoppade jag fram och tillbaka hela tiden på "linjen".

Efter sjukhuset ska jag åka och titta på när de andra i skolan simmar, undrar om det är någon som har snygg kropp^^

heeey!

Idag vill jag dela med mig av mitt hjärta till:

Idag vill jag dela med mig av mitt hjärta till:

Dagens hjärta går till matten(what vill jag ge ett hjärta till matten?). Det gick faktiskt bra för första gången sedan jag börjat på designgymnasiet, jag hoppas verkligen att det håller i sig. Och så ett hjärta till Madelene också som jobbade på duktigt tillsaman´s med mig.

Lite bortskämd?

Jag var nyss nere i tvättstugan (Min bror sa att jag var tvungen att följa med han ner om jag ville ha mina kläder tvättade) och då märker jag att det var väldigt länge sedan jag tvättade själv. För jag hade nästan glömt hur man gör. Oj då. Kanske varit lite bortskämd på sissta tiden. Jaja grunderna sitter kvar, mamma och pappa har gjort allt i sin makt för att jag ska bli enm självständig tjej när jag flyttar hemifrån, städa tvätta, laga mat och så det kan jag ju gfaktiskt om jag bara vill:D

Vill bara visa min grymt coolalille bror också

Samt en från i sommras, Kevin, jag och ella.
image233Mitt hår är väldigt anorlunda och titta så brun brända vi är, å jag längtar till sommaren.


Från glad till väldigt deprimerad

Jag är faktiskt väldigt glad för det mästa och väldigt vimsig som person, jag vet att många kan hålla med mig. Men iblan kan jag bli hur deprimerad som hälst när jag slår på en låt som känns sorglig, varför blir det så? Det va som idag. Jag stojade och skrattade med några klasskompisar och sedan när jag satt på bussen med musik i öronen kände jag mig helt plöttsligt super ledsen. Varför`
Får ni också så? eller är jag anorlunda (som i alla andra fall, haha).

Smokeys konsert

 Föresten så ringde jag nyss och avbokade min biljett till Smokeys konsert ikväll då jag känner att det inte är så smart med min hörselvägs inflamation. Så jag får helt enkelt sitta här hemma och äta pankakor i stället (suck). Haha jag har tillockmed börjad säga "suck inom parantes" lite då och då. stört ju.
  Idag hade jag min AA- klänning men då jag inte tycker att urigningen riktigt passar in i skolan så hade jag en tröja över.

NU: pankakor

Designen är ursnygg

Sådär ja nu var designen klar jag Lovisa och Caroline har tillsamans arbetat fram den och vill ni också få hjälp med era bloggar så tycker jag att ni ska be dem, dem är än så länge gratis och vill jätte gärna hjälpa till.
tack tjejer.
tycker ni inte att designen är grym;)

Ett helvette till mor.

Nu är svenska lektionen slut och jag har skrivit klart min novell som är väldigt hämsk. jag kanske kan lägga ut den sen om ni vill se den.

nu är det matte.! (suck)

En sjuk dröm

Lurade! haha nej jag tog fel på tiden så jag har ganska gott om tid på mig men bara för därför ska jag inte sitta och göra världens längsta blogg inlägg men jag tänkte bara berätta lite om min "roliga" dröm.

Drömen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja jag drömmde faktiskt om sjukhuset igår (tack du doktorn). Jag drömde att jag gick dit och att jag skulle kolla i örat mitt, men när jag sedan fick se på en skärm vad han gjorde så såg jag något som jag trodde var hjärnan. Jag började skrika men doktorn bara skrattade och sa att han skulle fixa så att jag fick lättare att skratta eller något sånt (tror att det har att göra med att jag skrattar lite då och då när jag är rädd eller gjort illa mig/har ont) Och så helt plöttsligt låg jag och pappa och bara skrattade ihjäl oss nästan på golvet i min skola, haha störd dröm men doktorn borde ha stryk, jag undrar om jag kommer vara rädd på fredag(i morgon) när jag ska på återbeskök.
--------------------------------------------------------------------------------
NU: Kolla runt lite på internet samt läsa lite i min bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig"

Någotn hugger mig!

Good morgon, igentligen är jag inte redo för skolan idag då det dunkar i hela hörat för varje steg jag tar och det kännssom att någon hugger mig. Men jag ska tappert få i mig frukost ta en värktabblet och åka till skolan.

Hinner inte blogga så mycket för jag valde att sova 2 timmar längre.
kram

Dagens hjärta

God natt mina trogna besökare, jag väntar ivrigt på att min blogg design ska bli klar och så som jag vill ha den, hoppas och tror att ni kommer att få se den i morgon.

Dagens hjärta går till ingen mindre en min pappa! För att han gämt tar sig tid att göra saker blir bra för mig<3

NU: SOVA!

American Apparel

Nu har jag och mamma varit och hämtat våra paket som väntade på att deras ägare skulle komma. Size small, en aning tajt men det är bara snyggt och sedan så  har jag ju ett mål då också att komma i den;)

Nu: Ostkaka med sylt och tv tittande.

Ny och fin design på bloggen kommer snart!

Sitter här och är mätt efter en underbart god midag. Det jobbiga är bara att det gör ont i örat när jag äter ahha kansigt.

Sitter just nu och diskuterar ideér till min headers med Lovisa och Carolina som hjälper mig att göra en. tror att den blir jätte bra:D hihi.

här har vi förästen en bild som är så mig i smaken.

Rosa pluttinuttigt och mm så vackert!

Rihanna fyller år

image93Idag säger vi grattis till dig som fyller 20 år!

Kalas klänning

Sommar kalas?
Peoples Market Belted Fairy Print Silk DressTitta så söt klänningar, jag är värkligen FÖR klänningar och söta mönster, det romantiska i kläderna får mig att le. Den här finns på asos.

Mitt paket får vänta på mig ett tag till jag var inte redo att gå ut kände jag när jag satte på mig skorna och örat dunkade i 180...

ung mamma eller över 50?

Bild: Scanpix
Antalet kvinnor som får barn i 50-årsåldern ökar i Sverige. De flesta av dem har åkt utomlands för att bli gravida.

Trenden i Sverige är att kvinnor blir allt äldre innan det skaffar barn och även de allra äldsta mammorna blir fler. Under 2007 var det mer än dubbelt så många kvinnor i 50-årsåldern som födde barn jämfört med året innan, rapporterar SR Ekot

Just nu går det snacket om unga mödrar i de flästas bloggar, att det är mode att bli mamma som ung. Därför tycker jag att det är konstigt att artikeln över säger att det blir fler och fler oi 50 års åldern.. Det kanske är värken eller? lika många som är unga som gammla.

Själv ser jag nu att jag får barn som gammal (om jag får barn) jag är inte så intreserad av att få barn i tidig ålder då jag vill uppleva saker i mitt liv. Inte för att jag inte gillar barn, jag ÄLSKAR bebisar och tycker att dem är jätte söta men jag vill bara inte ha i tidig ålder. men vem vet mina tankar kanske ändras inom snar framtid.

Tanke ställare: Vill ni ha barn tidigt och missa mycket i era liv eller vill ni vänta med barn och sedan låta era barn få en gammal mamma/pappa. Svårt beslut?


SJUKHUSRÄDDA

Sådär nu har jag legat och vilat en stund och dunkandet i mitt öra har gått över, denna läkare idag var inte alls lika försiktig som hon igår"/ jag blir ledsen. Han var hårdhänt och lyssnade inte alls när jag sa stopp. Det är sånt som får vissa av oss att bli SJUKHUSRÄDDA! Hey visa lite medkännsla med oss sjuka.

Jag ska ta mig ett glas vatten och sedan ska jag dra över mig något varmt och springa ut och hämta min aa- klänning på ica (dit kommer posten).

Sjukhusbesöket

Update: Sådär två timmar senare.
Sjukhusbesöket gick inte bra och jag kommer inte till skolan! God natt jag hoppar i säng.

Min schal är från Blammo

image223Såhär såg min frukost ut denna morgon, "väldigt stolt" satt och läste om mänskliga rättigheterna också:)...
pigg och glad(lite ont).
image225
Schal:Blammo
Kofta:h&m
Grön lång tröja:Gina tricot
Lackläggins som inte syns:h&m.

Nu msået jag gå till tåget för tat åka till älvsjö där pappa ska hämta upp mig och köra mig till sjukhuset ändå :)

Bär upp blommor runt halsen

Bär upp blommor runt halsen!
Klicka här för en större bild på Babuska SkarfKlicka här för en större bild på Fashion Gipsy Scarf
Klicka här för en större bild på Babuska Skarf
Blommor Denisé är de typ din nya pojkvänn eller?
a kanske det är har i alla fall börjat tycka om blommor jätte mycket.
Dessa gudomliga Babuska Skarfs hittade jag på nelly.se under kategorin nytt och accosoarer. Titta in och se om ni finner något fint till er själva.

Jag är faktiskt lite rädd och vill hålla pappa i handen när det gör ont.

Det är inte bra för mig som tjej att må såhär dåligt hela tiden, att jämt vara sjuk eller ha ont någonstans. Ska jag vara ärlig så tror jag att det började i samband med att jag skadade min vrist på Cheerleadingen och var då tvungen att trappa ner och sedan slutatde jag. Sedan dess (vilket snart är ett år sedan) har jag inte tränat på alvar och jag tror att eftersom jag har så sjukt dåligt emun försvar så är detta inte bra för mig min kropp behöver träning. Jag får se vart denna träning som jag påbörjat på gym nu leder någonstan. HOPPAS JAG KAN BLI FRISK.

Nej men jag ska inte klaga, visst är det jobbigt att jämt känna sig hängig och ful men jag menar komigen det finns folk som har det värre jag har inte direkt fått bivärkningar i form av knölar erller något annat läskigt jag ser nog bara lite trött ut så hej tjolahopp jag stannar inte inne för det jag ska ut i det vackra vädret och sjunga lite grann;)
----------------------------------------------------------------------------------------------

God morgon på er, jag vaknade med värk i mitt öra så jag droppade i lite alsolsprit och har nyss tagit en värktabblet, sjukhuset vill att jag ska komma tillbaka idag men jag vill verkligen inte det.
För det första: Jag hittar inte (sämst lokalsinne)
För det andra: Jag har skola att sköta
För det tredje: Jag är faktiskt lite rädd och vill hålla pappa i handen när det gör ont.

får se hur det blir men jag hoppas att någon snäll själ vill rädda mig och köra mig dit för då slipper jag leta mig fram och jag slipper att missa lika mycket av skolan då det går snabbare med bil och jag får sälskap. hehe.

NU:ska dricka tee

♥ dagens hjärta

♥Dagen hjärta går till Loise och Caroline här på blogg som håller på och gör headers till mig, tack ska ni ha!


Vill du ha ett stipendium?


image222 JAG AVGUDAR DERAS KLÄNNINGAR! otroligt snygg klänningar dem här tjejerna hade i slutet (gossip girl) vill ha.

Min aa- klänning har kommit på posten nu så i morgon ska jag dit och hämta den och mitt stipendium har även kommet, underbart trevligt.

NU: Gynning

Rosa vackra hallon med vackert skummad....


Rosa vackra hallon med en vackert skummad mjölk, blanda det med müsli och du får en underbar smak i din mun.!

Snyggt från Prada!

Är det inte halsen så är det något annat. Jag har insätt att mitt halsont är borta men att det kanske ersäts med öron värk! Från kl 3 idag till kl halv 7 har jag suttit på sjukhus, först i handen och sedan på Karolinska. Nu sitter jag med en gasbinda med alsolsprit i örat för att få ner svulnaden, hur tjusigt är det på en skala från ett till 10.
MÖSSA I MORGON!

Jag har i alla fall hunnit läsa mer en halva boken under all vänte tid, och den är hämsk. Verkligen hämsk blir så frustrerad att jag ibland stänger igen boken och börjar argumentera med pappsen om den haha.

Måste bara visa detta otroligt snygga tyg från prada!.

Nu är det snart dags för Gossip girl så jag ska ta och sätta på mig min sköna pyjamas, sätta på te och sätta mig i soffan med en mysig filt. kram på ALLLA!

Smokey - Living Next Door To Alice

Smokey - Living Next Door To Alice

Det var den låten jag pratade om igår som jag sa var bra, bra och bra vet jag inte men den är ändå lite härlig. Hoppas att konserten är bra i alla fall. vi ska sitta som i en bio salong så det är inte massa trängsel och hopp hopp och det känns väldigt skönt då jag inte gillar sånt för att bli rädd att knuffad haha ..

Smala ben en naturlighet eller ej?

Roberto Cavalli
Jag vill också ha naturligt smala ben, Själva grejen är den att visst kan jag få smala ben men då måste jag svälta mig själv och det ser bara onaturligt ut hade gärna föds med arvsanlaget att få smala ben istället. Nu kan jag inget göra. Men jag är nöjd endå!

måste erkänna att jag inte förens igår viste vem våran stads minister var.

god morgon, jag itter här med en macka i högsta hugg och jag känner mig riktigt moteverad till skolan, jag känner mig också väldigt motiverad till nyheter, ekonomi och vad som händer i samhället. Jag är så urdålig på detta att jag måste erkänna att jag inte förens igår viste vem våran stads minister var. Jag vet jag är 16 år snart 17 det väntas att jag kan sånt men jag har aldrig varit intreserad av detta området. Men nu har jag fått upp ögonen en aning och det känns bra. Dnisé blir politiker! Weeey!

god morgon på er också;)

"Det ska bli ett sant nöje att döda dig"

Har suttit i kanske 2 timmar(kollade på tv 4 nyheterna också) och läst denna bok, jag tror att jag älskar självbiografier för precis som med Carolina gynnings bok "ego girl" är jag helt fast och vill bara läsa hela tiden. Men nu få jag hejda mig för ögonen håller på att slockna och det är ett täcken på att jag ska sova nu.

Vad gäller konserten som jag ska till på torsdag, det är smokey som ska spela. Dem var ganska inne på 80-talet nu kommer jag inte ihåg men jag vet att det är en låt som dem gjort som jag tycker är bra i alla fall. Nej men det ska bli trevligt. Får se om det hins med en midag innan med min moster och min "mormor" ...

"mormor" = Morfars fru, man kan säga att hon är som en extra mormor för mig då hon levt tillsamans med min morfar under hela mitt liv.

Ett hjärta går idag till: Angelica som gav mig en värktabblet för mitt öra som var så otroligt bra att jag fick be mamma att gå och köpa dem. Tack för ingen värk tabbletterna Angelica<3 EOX!

NU: SOVA!

Bara för att jag älsar inredning.

Design- Simotn och Thomas!


Lila är lite av en favorit på kläder just nu.

Hejsan hejsan, nu kommer outfiten för idag.
image217



Jag har så förskräckligt ont i örat, känns som att allt är uppsvullet men det sorgligaste är ju ändå att jag inte har tid att gå och kolla upp det då jag för allt i världen inte vill missa skolan just nu. Hoppas det går över.

Nu ska jag skriva en roman och dricka ett glas proviva för dagen, (de är bra för magen) haha!

musik i öronen.

Musik i öronen, jaag ler. Jag skrattar inombords, jag är så glad. Varför?
Det har varit bra väder ett tag
Jag känner att jag går fram med studierna
Jag har börjat träna/äta okej.
Jag har sportlov snart
Jag är lite smått förtjust.

Ibland tror tillochmed jag själv att jag är dum.!

Blondin så fin! Ja visst det stämmer, blondiner är fina men de flesta behandlas som skit. Jag har ändå behandlats bra för att vara blondin, jag är ingen som man går runt och skrattar åt för att jag är så knäpp(eller?) haha. Men jag tror ändå att folk ser mig som dumare en vad jag är, dels för min dyslexi men också för den ljusa hårfärgen. Man behandlas olika i alla lägen (jag vet att många nu tänker att nej det där stämmer ju inte alls) men jo så är det. Vi kan ta ett exempel.
När jag som blond kommer till kassan och ber om hjälp eller något liknande, kan jag ofta få suckande blickar typ "åh nej en dum blondin som inte klarar något"
Men när jag var brunett för ett tag så kände jag mig "vuxnare" folk behandlade mig på ett helt annat sätt inte som att jag var en liten och oförstående flicka.
Undrar undrar varför det är såhär. Döms mina betyg på min hårfärg? Därför bland annat har jag tonat ner mitt hår en aning men jag är fortfarande blond och ja det är sant jag känner skillnad;).

Yes ett ryck, sitter här och äter müsli med filmjölk som jag igentligen avskyr men det gick för sig. Solen skiner underbart och jag är NÄSTAN på strålande humör det är bara mitt öra som värker, måste kolla upp det där men jag vet inte om jag har någon tid över, får se hur det blir.

Ska förästen på konsär på torsdag tror jag, fick ett telefonsamtal där det sas att det fanns en biljett undanlagt till mig om jag ville, vet inte vilka som ska spela kanske är något uselt program, det får bli att kolla upp idag.

NU: Packa ihpå mina saker, läsa en stund och sedan gå ut i det fina vädret(SOM EN LILA FLICKA IDAG) .

Romantik och Blommor!

Började titta på king kong men jag märker nu att jag är aldeles för trött för att se klart. och sen har jag iont i örat också, mamma påstår att det kanske är öroninflamation. HOPPAS INTE! Nu ska jag sova men innan det vill jag bara ge dagens hjärta.

Dagens hjärta: till Sandra Wessinger (min föredetta lärare)  hon ställer upp när jag har det körigt med studierna och hon är en oerhört snäll och omtänksam person. Tack till henne för idag<3


When a women is badly dressed you notice the clothes When a women is well dressed you notice the women!

When a women is badly dressed you notice the clothes
When a women is well dressed you notice the women!

En lila färklick

hejsan hejsan, jag gick förbi Centrum på vägen hemför jag är ute efterett sött läppstift, men så såg jag den underbara lila färgen och stannade genast till, det fick bli den som hamnade i min påse istället för läppstiftet, det kanske blir ett läppstift i morgon eller någon annan dag.
image216tyckte att det var passande att sätta på mitt nya lila nagelack på fingrarna då också. Jag har övat lite inför mitt prov om idiologier i morgon, känner mig oerhört osäker på detta prov men jag hoppas (GUD?) är med mig.

Sitter "jusst nu" (lägger bara in ett inlägg här) och läser på en bok som jag såg att mamma hade i bokhyllan "det ska bli ett sant nöje att döda dig" med magdalena graf tror jag att det var. Den verkar väldigt bra.

Och om en halvtimmer har vi Elle galan på tv rutan, jag ska bunkra upp med papper och penna för att sedan gå in på internett och söka på vinnarna.

kram på er.

effektivitet.

Sådär nu har jag och Sandra suttit och arbetet i ca 2 och en halv timme och under den tiden gjort två arbeten,tiden med sandra blir så efektiv och det är super. Nu ska jag hem och träna(hoppas jag) och sedan fortsätta träna.

kram

Nyhetsmorgon(bloggare)

Soffmys en tidig morgon. sitter här i soffan med Angelica och Amanda. Trotts att vi somnade runt 3 så stälde vi klockan för att se på nyhetsmorgon som skulle inehålla "Blondinbella" "stina Lee" och Ellenore heter hon så?

Programer var bra, trodde inte att isabella skulle brata först men efter ett tag pratade hon på i vanlig tackt om hur bra hon var. Men ändå... när alla andra klagar på isabella så tycker jag faktiskt om det hon gör, visst hon skryter lite för mycket men hon gör ändå en bra sak som inspererar folk.
Stina lee va helt okej man såg att hon var lite nervös men det är väl förstående? Och Vad gäller elenore så konstaterade både jag och Angelica att det var konstigt att hon som skriver en hel blogg om mode kommer med helt vanlig svart tröja, hon körde helt enkelt på det "säkra"

nu ska jag gå och möta min föredetta lärare som ska hjälpa mig med mina studier.

puss och kram.

Någon kul tillställning

Nu har jag bestält AA-klänningen. känns som ett bra basplagg men ändå lite unikt till garderoben.
Men nu ska jag sticka iväg till Amanda Cruzeiro på vasastan och senare i kväll blir det antingen hem till Angelica och se melodi festivalen eller på någon kul tillställning i nacka. ha det super!

Blir hon en diva som stor?

Hejsan hejsan, nu är jag hemma sitter och tar av mis sminket Ska försöka att ha smink så lite som möjligt när jag är hemma.

Dagen var trevlig och jag har hunnit med lite läxor om kronofogden. Här har vi bilder från idag.
image211image212Hehe pappa tuggar på en bulle. tröjan som han har på sig fick han av mig i födelsedagspresent. och schalen fick han låna. Jag tror att jag ska börja med "operation pappa" hehe få han att ha bättre stil. hoppas bara att han går med på det;)

image213

Vitt basic linne
schal (indiska)
kofta(gina tricot)
Kjol (åhléns)
Strumbyxor
skor (din sko)

Ella (min 6 åriga kusin) kom idag med sina klackskor hehe sötnosen.
Jag sa "vilka fina skor du har"
Hon sa "jag vet"
Jag sa"haha, man säger tack"
Hon sa "okej"

Blir hon en diva som stor?

Johnny depp är med i en Teater?

A men hallå, någon som är uppe såhär "tidigt" en lördags morgon?? Det är i alla fall jag. Gårdagen var en lyckad kväll, väldigt lyckat vi åt god mat och hade det trevligt, filmen vi såg heter. "sweeney todd" ni vet den som hade premiär igår, den där Johnny depp är med. Det är en musikal och jag tyckte att den var väldigt bra, den var tilldragande men den var också mycket speciel, ni borde gå och se den.. Jag tycker nästan att det var som på teater fast på film.

När jag kom till handenterminalen stod Frippe och Måby där för att köra mig hem (så att jag slapp gå ensam) Tack grabbar det var snällt. Och just som jag kommit hem hunnit dursa och lagt mig i sängen vet vad som händer då? Då ringer en kille som jag känner mig och säger att han är i handen (bor långt bort annars). Han säger att han ska på efterfest här och han vill att jag kommer ut och säger hej. Men eftersom jag tidigare på kvällen inte hittade min nyckel så visste jag inte hur jag skulle komma in sen igen så jag avstod från förfrågan. hehe det där samtalet var ändå väldigt kul han förklarade sig varför det ena hade hänt och det andra och varför han gjorde så, samtidigt sa han upprepande gånger att jag är smartare en henne och snyggare och bla bla, "inte så ofta" man hör sånt så det är altid trevligt. spelade in samtalet för er som är mina närmsta vänner;) haha sorry boy men jag var tvungen att berätta!

Fick också ett förlåt samtal igår natt, DET VAR PÅ TIDEEN! Hejsan jag har varit dum, förlåt... typ så lät det.. Ja va bra då var man inte ovänn med någon mer då det känns ju underbart. Nu ska jag klä på mig det sissta och dricka upp mitt te för vilken sek som helst så kommer pappa och hämtar upp mig och Robin (bror) vi ska fira honom då han fyller 43.

Men gårdagens hjärta vill jag i alla fall ge till Måby och Frippe som ville vara snälla att köra mig hem. Kanske ett till Samtalen igår också och mina kära vänner som jag gick på bio med. Fanns många igår som jag ville ge hjärtan till... men specielt till er grabbar<3

Larmet sitter i skorna?

Hejsan, har varit runt och flängt hela dagen, gick till centrum, efter riksäpplet där hittade jag lite trevliga saker.
Denna ring är ifrån h&m, nagelacket är målat med det nya nagelacket ifrån deepend. lite kladdigt då jag satt i sängen och tittade på filmsamtidigt.
Köppte skorna ifrån din sko, glasögon ifrån H&M och nagelacken från cubus. Skorna pep förästen varje gång jag gick in i en affär. haha. Måste sitta något i skorna som utlöser larmen.
image208This is me. Dessa kläder hade jag på mig idag. lite slappt sådär;)
Nu sitter jag här och äter brie ost mackor och dricker jos. Snart ska jag göra i ordning mig inför kvällen då jag, Angelica, Amanda, evelina och otto ska ut och äta midag och se på bio. Otto har sagt att han vill bjuda oss flicor på midag. Det var mycket snällt tycker jag.

Gamla bilder på en muskulös "kvinna"

Jahapp, då fick jag felaktig information från en kompis, hon sa fel tid till när vi började så om jag skulle åka nu så skulle jag komma i slutet av sissta lektionen och då är det ju ingen ide att ens åka. Så jag ringde Alexandra Majlöv och frågade om jag fick komma, och det fick jag:D så jag sprang hem och bytte om lite snabbt(ifrån gymnastik kläder) För vi ska nämligen gå till riksäpplet om ett tag för att träffa en studievägledare till Alexandra(hon ska byta skola). Sitter och tittar igenom lite gammla bilder och titta vad jag fann! hehe.

image206
Hahah här har ni en bild på mina FÖREDETTA muskler, big wa? haha den andra tjejen är Anna.

Dm i cheerleading

Men vha? snö? Ja snart kommer vi väl ha alla årstider under en vecka... Måndag, tisdag= sommar onsdag,torsdag=höst, fredag,lördag=vinter och söndag vår eller vadå? Jaja snön är det mäst naturliga denna tid på året så jag ska väl inte klaga antar jag:) Det är ju i alla fall mysigt att solen skiner idag också. Men vill ni veta hur mycket minus det är här i stockholm(en liten bit utanför) 6 himlans minus, kan ni förstå det? Det va lixom 8 i idre när jag var där men det är inte alls lika mycket snö.... skumt.

Min buss mot gullmarsplan går 08:40 så nu ska jag packa ihop mina saker och dra iväg. Idag har jag på mig Cheerleading overallen eftersom vi ska ha gymnastik i skolan. den 8:onde mars är det förästen dm i cheerleading, måste snoka runt lite efter vilka som ska dit och köpa biljetter och så.

Men NU: Skynda iväg.

Dagens hjärta vem fick det?

I will give you a heart!
Dagens hjärta: Går till en kille som jag tror att jag för första gången kommer att kunna vara vänn med utan att det blir kännslor inblandade på något sätt. men personen får bli hemlig en så länge. men kram på honom<3

Night mare!



image203image204
Photo taken by: me

This world is a dream
This dream is a nightmare
I hope I wake up from this nightmare
And see that everything is all right whit you

Please don't leave  this world
Don't leave me behind
Please stay by my side
And I will make you feel fine

Your tears are falling down
Those tears will never dry
You told me you got nothing to live for
I hope you know that I'll be your friend till the end

Please don't leave  this world
Don't leave me behind
Please stay by my side
And I will make you feel fine

I really want to leave
But I'm to sceard to die
I got scars on my arms and my blood on the knife
Please save me from this pain you're all I got

Please don't leave this world
I want leave you behind
Please stay by my side
I know you'll make me feel fine

Egenskriven låt som jag sjöng på skolans avslutnming i 8:an och hart också spelat in den(och fler låtar) på skiva.
I will never show you my voise;)


Underbaraklänningar

Paus........ JAG VILL HA, gick in på en blogg och såg dessa sötnosar och jag blir helt till mig. Blommigt, spetts och klänningar. Jag vill köpa nu!
image762
image764
image763

Alla flockar sig kring mig

På bussen påväg till Sandra (min gamla lärare) så fick jag helt plöttsligt så sjukt ont i mitt huvud och jag började må illa, när jag klev av bussen kunde jag knappt gå rakt. Så jag gick hem istället, och väl hemma så slängde jag mig i säng med dunjackan på och alla kläder + täcket men ändå låg jag och huttrade. Har legat där till kl blev 8 då gick jag upp och åt (tonfisk och bullgur sallad) TACK FÖR MATEN! och nu kom jag nyss in efter att ha gått till "turken" (en liten livsmedelsaffär) Där köppte jag glass och hallon som jag snart ska sätta mig framför en film med. Killen i kassan bjöd mig på Chocklad också, bara för att det är alla hjärtans dag sa han. Gulligt av han tycker jag.

Dagens hjärta vet jag inte riktigt vem som ska få det är så många som förgyllt min dag idag men jag väntar en stund det kanske kommer något mer specielt.


Idag var jag förästen väldigt snäll mod en gravid kvinna som kom på tåget. Det var proppat med folk på tåget (jag hade sitt platts) och när jag såg att hon kom in genom dörrarna så visste jag att idag var det läga att vara snäll, men hon stod en bit bort så jag fick tilloch med gör mig besväret att säga till en annan kille att han skulle fråga om hon ville sitta. Hennes reaktion var posetiv "tack vad gulligt av dig" sa hon. Hmm vem vet jag kanske ska ta och ge det där hjärtat till mig själv??

NU: dags för film och glass med varma hallon

kram så länge.

Ursäkta mig men har du svårt för att säga förlåt?

hejsan på er, glad alla hjärtans dag. idag har varit mycket att göra därför dålig uppdatering. Idag är det alla hjärtans dag men jag har ingen pojkvänn att lägga den energi jag till denna dag har så då får jag lägga den på mig själv istället. Idag vaknade jag upp på strålande humör(för att det var alla hjärtans dag och fint väder) men allt förstördes bara en milli sekund efter pågrynd av en viss person, jag trodde detta skulle förstöra hela dagen men det gick över och jag har varit på super bra hela dagen, idag ska jag troligtvis få hjälp med lite läxor hos min gammla lärare. och sedan träna..

I kväll har jag tänkt att ge ett hjärta till någon som gjort något specielt och bra under dagen, kanske ska fortsätta med det senare också men håll utkik, kanske blir det du som får ett hjärta;)

Mina ord om "blondinbellas"egoist text

oj nu blev det fel, skulle igentligen spara det förra inlägget för att publicera i morgon tillsamans med mina ord men jag råkade trycka på fel knapp så jag antar att jag ska utala mig om varför jag håller med "blondinbella" om det här med att egoism borde betracktas som posetivt.

Jag tycker att jag för övrigt inte är så dålig på att känna mig bra och säga att jag är bra, vissa dagar kan jag sitta vid matbordet och säga till min familj, "shit vad snygg jag har känt mig idag" vad är det för fel på det? Skulle jag säga detta till några ungdomstjejer som inte vågar stå för sig själva och att de är bra på saker så skulle alla sitte med öppna munnar och prata om det i minst 1 timme efter. Detta är bara så sjukt fel. Säger någon "fan alltså vad snygg du är idag" då ska du ta till dig det och tänka på det. Känner du dig bra på attrita så skryt. Du behöver inte skryta och trycka ner andra men du får väldigt gärna säga att du tycker att din uppsats du gjorde blev så sjukt bra.

Jag tycker att folk är för bra på att trycka ner sig själva (och andra) börja istället att göra tvärt om, beröm dig själv och din vardag. tänk posetivt.


Beröm dig själv när du:
1. Lyckas ta dig upp i tid på morgon så att du inte stressar!
(dagen kommer att börja mycket bättre!)
2. Hinner äta frukost på morgonen
(Du kommer att kunna fokusera dig bättre under dagen)
3. Går istället för ta bussen till skolan
(Duktigt, du fick in din dagliga motion)
4.  Sitter fokuserad och lär dig något nytt på lektionen
(Tänk hur många onödiga lektioner som man har dag-drömt bort)
5. Går till din träning
(Du gör något viktigt för din själ)
6. Sitter och pluggar på kvällen
(Skolan är viktig och nu slipper du stressa imorgon)
7. Ringer till en vän
(Du visar omtanke)
8. Unviker ett tjafs med någon du tycker om
(Riktigt energikälla)
9. Tar en extra stund på kvällen till att varava ner, läser en bok
(Du kommer att sova bättre)
10. Går och lägger dig i rimlig tid
(Återigen, sömn är kroppens enda sätt att återhämta sig)


Det flästa av de här punkterna stämmer in på mig, det betyder att jag är så jädrans bra, jag är sjukt bra och jag berömmer mig själv varje gång jag gjort något av dem.


Håller med "Blondinbella"

Jag är så förvånad över hur duktiga vi är på att berömma andra men inte oss själva. Under min pratstund med mamma berättade hon över hur hon vågar räcka upp handen och vågar ta plats trots att hon är äldst i sin "klass" på Stockholm Universitet där hon har börjat plugga igen. "Vad stolt jag är över dig" utbrister jag gång på gång, men det tycks vara svårt att ta in. "Mamma kan du säga högt att du är riktigt nöjd med din insats och att du verkligen är stolt över hur duktig du har varit?" "Jo jag är nog det"..

Varför ska vi ha så svårt att berömma oss själva? Varför vaknar vi inte upp varje morgon med tanken att "åh vilken möjlighet jag har till att utveckla mig själv den här dagen och vara stolt över mig själv" Jag läser varje dag bland min läsar-mail om folk som har åstadkommit något eller vill göra det. Tjejer och killar som tack vare dom själva lyckats med målet dom har haft eller är på väg att nå sin dröm. Jag läser om vuxna som har vågat pröva på något nytt i livet, tjejer som har lyckats komma ut ur ett dåligt förhållande, personer som startar galor mot gatuvåld, pappor som har tillsammans med sin son skrivit en bok om mobbing. Hela tiden kan man läsa om dessa duktiga människor, men pratar man med dom inser inte dom själva hur fantastiska och framför allt viktiga dom är!

Man behöver dock inte ha gjort något stort för andra för att man ska känna sig stolt över sig själv. En handling för din egen skull som tex få de där betyget du har strävat efter, eller faktiskt bara har lyckats komma i tid är lika bra det. Jag nämner gång på gång i bloggen att ordet egoism ska vändas till något positivt. Det är så viktigt att uppskatta sig själv, för det minsta lilla. På så sätt blir man en lyckligare människa och hinner uppskatta sig själv på ett bredare plan. Och vad kan vara negativt med det?

Det förväntas så mycket av oss unga människor idag. Vi har krav från våra föräldrar, krav från lärarna, från vänner och från sig själv. Hela tiden ska man hinna med sina dagliga rutier och även vara andra tilllags för andra. Vi funderar inte över det ens! Skolan, hobby, träffa vänner, plugg, sömn, allt det här vanliga ska vi se till att hitta en berömmelse till oss själva i.

Beröm dig själv när du:
1. Lyckas ta dig upp i tid på morgon så att du inte stressar!
(dagen kommer att börja mycket bättre!)
2. Hinner äta frukost på morgonen
(Du kommer att kunna fokusera dig bättre under dagen)
3. Går istället för ta bussen till skolan
(Duktigt, du fick in din dagliga motion)
4.  Sitter fokuserad och lär dig något nytt på lektionen
(Tänk hur många onödiga lektioner som man har dag-drömt bort)
5. Går till din träning
(Du gör något viktigt för din själ)
6. Sitter och pluggar på kvällen
(Skolan är viktig och nu slipper du stressa imorgon)
7. Ringer till en vän
(Du visar omtanke)
8. Unviker ett tjafs med någon du tycker om
(Riktigt energikälla)
9. Tar en extra stund på kvällen till att varava ner, läser en bok
(Du kommer att sova bättre)
10. Går och lägger dig i rimlig tid
(Återigen, sömn är kroppens enda sätt att återhämta sig)

Dessa självklarheter är faktiskt viktiga i vår vardag. Lyckas du? Beröm dig själv!

Skor för en billig peng

Kom hem för en sisådär timme sedan efter träningspasset med Sandra, nu efter känns det super skönt. Men något jag undrar över är om man ska äta mat innan en timme efter eller om det räcker med en frukt eller bara något litet. Jag vet att man ska ta något för att musklerna ska få näring men jag vet inte hur mycket. Någon som vet?

Har är lite färglada skor för budget priser som jag tycker passar till sommaren. Jag vill ha mycket färglada skor i sommar, får se vad jag hittar:)
image187
Skorna från morgan reef är min absoluta favorit, och de röda med kilklack från haléns är också riktigt snygga.

Nä nu är det dags att sova, dusha och sova... good natt.

Sköna brudar, skön sol, yeee we go crazy!

Sköna brudar, skön sol, yeee we go crazy!




Josefine, natta Fia, Anderea, Gucci, JAG och LI.

Va är det jag som är i fokus? va ne jo;)

Alla hoppar på tre, 1...2...3 oj tusan jag missade hoppet. haha

Hoppas på sol i morgon också. Idag åkte glasögonen på också.

En stor tävling!

bloggtävling

MIN KOMENTAR.
Hejsan hejsan, det här är nog den andra tävlingen jag är med i har inte velat medverka i så många då det inte är så speciella priser, men detta är anorlunda en midag med personer som älskar mode, kan det bli bättre? då får jag möjligheten att diskutera med andra om mode och dela åsikter emellan varandra och de lyxiga priserna är inte så pjåkiga de heller. jag är mode intreserad men vill gärna lära mig mer och ser detta som ett trevligt tillfälle.

kram Denisé Beskow

bloggaren som håller i tävlingen är Louise.... var med ni och tävla vem vet vi kanske träffas där;)


Han ser ut som en kar och han går som en kar....

Nej herre gud jag är så klantig, vi var ju på tygvaruhuset i sumpan idag, jag hittade några tyger men när jag är i t-centralen igen så kommer jag på att jag inte har med mig påsen "Shit vart är den har jag tappat den?" Jag ringer ellinor och som tur är så hade dem tagit hem den. tack tack tack, de va ju lite pengar trots allt.


stipendiumet ska ju komma snart också, suck jag orklarinte vänta!

Hey, haha det här är så kul, jag stälde kl på 7 i morse men då jag har lock i öronen(har haft det i 6 dagar nu) så hör jag inte när den ringer. Tur att jag vaknade av mis själv aldeles nyligen och tur att jag börjar kl 12 annars hade jag blivit sen.

jag tror att aa- klänningen kanske får vänta en stund eftersom att vi idag ska till ett tygvaruhus och köpa inm tyger till våra kläder vi planerar att sy. Hoppas kanske på att mamma och pappa betalar det men det vet man aldrig. stipendiumet ska ju komma snart också, suck jag orklarinte vänta!

jahap men nu måste jag kila har lite saker jag måste hinna med innan tåget, gå till biblioteket bland annat:)
kram på er och ha en bra dag.

aa-klänningen

Jag är på sådant glatt humör, det känns nämligen som att jag fått mycket gjort idag. och ig varningen från datorkunskapen som kom hem igår var bara ett missförstånd från lärarens håll (lättnad). Min lektion slutade för en timme sedan men jag sitter kvar här och jobbar, har precis gjort klart min mode täckning den blev okej:).

När pappa köppte gymkortet idag så fick han 200 i presentkort på caféterian eller fotvård/masage/frisör, så det har jag att unna bort.

Jag har förästen sucktat efter aa- klänningarna ett tag nu men har ingen tid att gå iväg och köpa så jag ska ta med mig pengar till kära Amanda i morgon och så ska hon få köpa en till mig, hoppas på att lila finns kvar.

Nu dags för samhälle studierna!

Jag vill ha en pälsjacka

Jag vill ha en pälsjacka (dock en fusk) säg gärna till om du vet vart det finns.
Mischa Barton, Även om pälsvästen är gjord av äkta päls måste vi medge att den är riktigt cool.Mischa Barton, Mischa Barton festar med stil!
Pälsjackan, hårbandet, armbandet, klänningen... allt är snyggt, mischa Barton är snygg.

dagens outfit

image201

Örhängen frånh&m
 Blommig klännng från vila
Kofta(som bara syns lite) Vero moda
Jacka från poco loco
Väska från h&m
Strumbyxor och höga strumpor med hjärtan i
Skor från chili.

Gossip girl, you know you love me!

Ajuste glömmde en sak. Pappa ska fixa mitt gymkort idag så efter att jag suttit i skolan till 5-6 så drar jag nog dit. får se om jag orkar göra något då jag är förkyuld men jag ska i alla fall sola. Så jag kommer inte komma hem förens sent men en bild på mina kläder kommer att komma idag. sen kanske jag hinner med ett inlägg i skolan det beror på hur mycket jag kan konsentrera mig på studierna.

Gossip girl, you know you love me!
image200

Vi startar ifrån nattclubben

Fortsättningen från idre resan!

Vart var jag? Jo juste Cosmopolitan på nattclubben
Vistartar ifrån nattclubben.

Här har vi bilder på clubben,(det var inte så mycket folk där en)
På clubben kom det fram en tjej till mig och sa... "Hejsan den kanske är lamt av grabbarna med de bad mig att hälsa att du och dina tjejkompisar är välkommna att sitta vid deras bord, öva på engelskan de är engelsmän"
Mitt svar blev lite dissande " hälsa att vi får se, kanske" haha sorry boys!
När vi inte gick dit såg vi hur deras glada miner förvandlades till ensamma och ledsna, stackarna.

Sissta dagen blev jag hyfsat bra på att åka skidor, åkte i de svarta backarna och det gick väldigt fort vill jag lova.
image196Haha bara för att jag kan ha mina ögon inåt! Godis var något som vi åt varje dag, blev mycket Ben and Jerrys också! Därför min vikt ökning;) tss..

Bild 1. Jessica och Johan som senare låste in sig på toan, oj oj olämligt tycker jag. Är det små Piiiiip vi har här?
Bild 2. Tysken och hans bror härliga grabbar.
bild 3. Här har vi melle, vet inte riktigt vad han gör, luftgitar kanske? hehe.

Nu är det dags för mig att packa ihop och dra mig till skolan, börjar inte förens 10 men jag ska åka lite tidigare så att jag kan studera lite innan vi börjar.

kram på er<3

TÄNK OM ät frukost, ät lunch, ät midag

Godmorgon alla där ute! Idag, nu, på morgonen gäller det... Vad är det som gäller? Jo det gäller att. Det gäller att DU just du äter frukost. Jag vet att det är svårt men jag försöker och jag vill att ni också försöker, det är en bra start på morgonen, den ger energi och det sägs att dem som äter frukost har lägre bmi en dem som inte gör det så kom igen nu ät frukost, ni som ilsket tvingar tillbaka hungern, TÄNK OM ät frukost, ät lunch, ät midag men ät lite åt gången, det känns bättre jag lovar. Ni slipper gå hungriga!

Kom bara att tänka på att man borde äta frukost eftersom jag har svårt med det men att jag nu sitter här med gröt i en skål och känner mig nyttig. och självklart har jag ju te koppen med mig också. Borde nästan stå på min grav när jag dör "Denisé och hennes tee, vila i frid" eller något hehe.

Glömmde nämna igår att det inte blev någon present till pappsen, jag hittade en väska till mig själv i stället. Far fyller år idag men han firar sig på lördag så jag har till dess att hitta något.
Det som är bra med denna väska är att min dator får plats i den. LOVELY!

Blev vissn något fel i det första inlägget.(idre resan)

Hejsan svejsan, Så började första hälsningen idag som gick till Cissi som satt och väntade på bussen i slussen när jag kom dit.

Kom hem kl 7 och efter det har jag ätit, suttit och pillat på mitt mönster till min produkt åt design torget samt att jag tittat på Simon och Tomas (design program) Nu är det tänkt att jag ska sova, ska bara ta en snabb dusch och sedan rakt ner i sängen.

Har ju lovat bilder från idre, ni kan få några stycken men antagligen fler i morgon:)
image177Redan påvägen dit så blev lille bror en stor plåga(hehe).
Detta var huset vi bodde i.
Det fanns en bubbelpool i huset(vi viste inte att man inte fick hälla iskum)
Första dagen i backen kände Jessica sig en aningens stor med alla kläder.
Vi hittade kjälkar i förådet under huset och de härt kom att bli bland vårat roligaste minne från denna vecka. Vi åkte ner i rally fart nerför sluttningar och nerför skidbacken och överalt vi skrattade ihjäl oss nästan. Och titta bara på sissta bilden där jag sjunkigt ner i snön(jag sjönk även ner så långt att snönn var vid höfterna en gång) helt sjukt vad mycket snö där fanns.

Det var tur att vi hade våra kjälkar, för pågrund av dem så träffade vi Melle och Johan. Dem hade snott våran kjälke(ja vet vi borde vara sura på dem) så jag och Jessica åkte efter på den andra kjälken och kom ikapp dem, jag började prata med Johan och Melle och vi bestämde oss för att byta nr med varandra för att kanske ses senare.
Vi sågs nästa dag... i backen vi åkte en stund.
 
men sedan var jag tvungen att gå för jag skulle på en rid tur i fjällen haha (red sissta gången när jag var 5 år) Det var super mysigt men läskigt och jag skrattade ihjäl mig när vi började att galopera. Efteråt blev jag såklart alergisk men det hade jag redan ställt in mig på.
Detta var en födelsedags present till Jessica Dhal som fylde 18 år.

Denna bild är inte precis lyckad men vi firade hennes 18 års dag genom att gå till natt clubben (utsikten) och det stärkte faktiskt mitt självförtroende en aning när vi utan några problem steg in i lokalen utan att fyllt 18.
För min del blev det Cosmopolitan och rosa pantern till dricka.
(cosmopolitan).......... Fortsättning följer!


Pillat på mitt mönster till min produkt åt designtorget..

Hejsan svejsan, Så började första hälsningen idag som gick till Cissi som satt och väntade på bussen i slussen när jag kom dit.

Kom hem kl 7 och efter det har jag ätit, suttit och pillat på mitt mönster till min produkt åt design torget samt att jag tittat på Simon och Tomas (design program) Nu är det tänkt att jag ska sova, ska bara ta en snabb dusch och sedan rakt ner i sängen.

Har ju lovat bilder från idre, ni kan få några stycken men antagligen fler i morgon:)
image177Redan påvägen dit så blev lille bror en stor plåga(hehe).
Detta var huset vi bodde i.
Det fanns en bubbelpool i huset(vi viste inte att man inte fick hälla iskum)
Första dagen i backen kände Jessica sig en aningens stor med alla kläder.
Vi hittade kjälkar i förådet under huset och de härt kom att bli bland vårat roligaste minne från denna vecka. Vi åkte ner i rally fart nerför sluttningar och nerför skidbacken och överalt vi skrattade ihjäl oss nästan. Och titta bara på sissta bilden där jag sjunkigt ner i snön(jag sjönk även ner så långt att snönn var vid höfterna en gång) helt sjukt vad mycket snö där fanns.

Det var tur att vi hade våra kjälkar, för pågrund av dem så träffade vi Melle och Johan. Dem hade snott våran kjälke(ja vet vi borde vara sura på dem) så jag och Jessica åkte efter på den andra kjälken och kom ikapp dem, jag började prata med Johan och Melle och vi bestämde oss för att byta nr med varandra för att kanske ses senare.
Vi sågs nästa dag... i backen vi åkte en stund.
 
men sedan var jag tvungen att gå för jag skulle på en rid tur i fjällen haha (red sissta gången när jag var 5 år) Det var super mysigt men läskigt och jag skrattade ihjäl mig när vi började att galopera. Efteråt blev jag såklart alergisk men det hade jag redan ställt in mig på.
Detta var en födelsedags present till Jessica Dhal som fylde 18 år.

Denna bild är inte precis lyckad men vi firade hennes 18 års dag genom att gå till natt clubben (utsikten) och det stärkte faktiskt mitt självförtroende en aning när vi utan några problem steg in i lokalen utan att fyllt 18.
För min del blev det Cosmopolitan och rosa pantern till dricka.
(cosmopolitan).......... Fortsättning följer!


omg jag säger bara omg.!

omg jag säger bara omg.! Håller på att klä på mig men de går inte så bra, efter turen uppe i idre har jag gått upp 3 kilo!! HÄRRE. inga kläder passar haha. jaja de är bara att ligga i med kosten och att jag förhopningsvis kan träna lite. sen är jag nog tillbaka igen.

Sitter här och dricker te. jag börjar kl 1 idag och hinner nog svänga förbi centrum i några min för att köpa en födelsedags present till min far som fyller 43 om någon dag. jag undrar vad jag ska hitta på. om det bara blir något litet eller om jag kanske ska köpa en tröja eller kanske bjuda på midag. vem vet? inte jag;).

Idag kommer nog ingen klädsel upp känner mig inte så snygg;)

Hej svejs.

Blöta strumpor i skorna.

Sitter just nu med blöta strumpor i min en aningens trånga skor. Låter det knasigt? haha ja vet men det ska hjälpa till att töja dem har jag hört så jag får väl se om det hjälper eller inte.

Bilderna från "idre resan" kommer nog i morgon för det ärbara min bror som vet vart usb sladden ligger och han är inte hemma. Nu börjar mina ögon få nervryckningar (som alltid när jag är trött) så nu är det nog dags för mig att sova. och i morgon när jag vaknar är det studier som gäller ända tills på fredag. Inga shoping rundor och inga kompis besök, kanske ett träningspass här och där men jag måste komma ikapp nu så jag ska ligga i.
(dem vita skorna från Belle är på töjnings behandling)

Good natt.

Hemma igen

Nu är jag tillbaka ifrån resan. sov hela vägen hem så det gick snabbt. nu är jag super trött så jag ska bara slappna av och så men i morgon är jag tillbakia med bilder och så, precis som "förr" ;)

¨"farväl"

En h'ärlig kännsla det här med resor, en kännsla av att snart kommer vila och slapp och en kännsla av att allt annat förutom resan är borta, man kan sluta tänka på vardagen.

Det blir inga bilder idag, jag valde att sova en stund längre. Just nu packar mamma och Kenneth ner det sissta ifrån kylskåpet, Kevin ser på barnprogram och jessicka dricker te framför tv:n och själv är jag mitt uppe med att "ta farväl" hehe. Nej jag vet inte om det finns trådlöst internett istugan/huset så detta kanske blir det sissta inlägget tills vi kommer hem.

Så tills vidare, hej då! Jag ska åka skidor till er med;)

Och klockan slår 00.00.

 Japp nu är denna dag snart slut och jag och Jessica ska snart dra oss till sängs för i morgon väntar en tidig morgon, för er som inte vet... VI SKA TILL IDRE! yeei hehe. Jag och mamma var lite tidigare idag och köppte massor av mat och onyttiga saker inför resan. vi hade också en rolig konversation.

mamma- Vi måste ha godis också, kanske chips?
Jag- Men mamma kör inte du Gi- metoden?
mamma- Jo?
jag- ja då får du väl inte äta massa onyttigt?
mamma- nej men nu är det semäster och förästen så köper jag ju allt detta till dig!

haha snacka om att skylla över på mig va:P

Vi har solat idag också, jag och mamma. Jag fick en stöt när jag skulle stänga av booster (ansiktförstärkningen)knappen så när jag ringde och sa de till dem som äger solakuten så sa dem att jag skulle få en gratis solning, kul för mig. Jaja då kanmske jag kan bli lika brun som Jessica för jag är nästan ikapp(hon är brun).

Nej nu är det dags att sova, om jag orkar så slänger jag in en bild i morgon på resklädes aoutfiten...
tyvärr kommer ingen bild från igår för jag glömmde kameran..
pussar på er<3

Rokoko och 20-talet

Alltså, alltså. Igår var jag som sagt hos en vänn till mig som hade fest, det var ganska mycket folk och det var en trevlig stämmning. Men det som är tråkigast när man inte dricker så mycket är att man måste ta hand om alla andra "fyllon", ja jag syftar på mig själv... jag fick stå till tjänst ett antal gånger.
Igentligen skulle jag och Jessica sova där men när klockan närmade sig 3 kände jag att jag var mycket mer kapabel till att åka hem en många andra, så jag och Jessica offrade två såvplatser åt några andra som inte riktigt tänkt på hur mycket dem tål.
Vi fick åka taxi till t-centralen då tunnelbanan slutat gå vid danderyd sjukhus. och från t-centralen tog vi en natt buss som tog hur lång tid som helst. När vi väl var hemma va klockan 5 och vi låg i sängen runt halv 6 så idag är jag trött. Hehe.

Nu skulle jag behöva komma iväg till bibblioteket för att hyra rokoko och 20-tals böcker (om kläderna på den tiden) Jag ska nämligen inspireras därifrån och skapa två olika aoutfit. Har redan en tanke och jag tror att den blir bra:)


Hallå hallå

Helt otroligt jag gick till centrum för att hitta en "fest topp" men hittade ingen någonstans så jag kom hem aldeles tomhänt igen"/ suck..

Ikväll bär jag av till täby, till Guccis place där det kommer vara lite folk. Hoppas det blir trevligt.
har inte blivit så mycket updatering här på bloggen idag men har haft mycket att göra och nu måste jag äta och sedan åka, så hej svejs.

p.sKvällen kläder kommer antagligen in i kväll eller i morgon. d.s

Mjukis klädd.


image174Haha seriös bild??!
Idag var jag trött så jag satte på mig riktiga myskläder... Nu slutar jag och ska dra in till stan för att köpa en present till min kära vänn Angelica som fyller år på måndag. <3

RSS 2.0