Dryga 26 och en halv timme kvar av 2007.

Ja nu är vi snart inne på ett nytt år, igen!

Idag gick jag upp tidigt och fördes med tåget in till söder till mitt jobb. Det var hårt jobb som vanligt men efter att dagen var slut så fick jag en vältjänad lön och mer en vad jag borde ha fått. Skelle såklart vilja behålla allt utan att säga något, men då kan jag bli återbetalningskyldig och de vill jag inte:)...

Nu sitter jag hemma hos alexandra, vi har färgat hennes hår så att hon blir ny piffad tills i morgon. Ska snart gå hem(hem till mamma) och sova, och ensam också. Har nog inte sovit ensam på minst 1 vecka.

Bordet har vi dukat också, jag tycker det ser ut som ett barnkalas ska äga rum men jag vet inte det blir nog bra. Det är bättre att ha plasst en att ha glas.
Titta så fina glass jag har gjort..  Tog Socker och vatten. Sedan droppade jag det över glasen, därefter strödde jag över socker över glasen, och titta så fint det blev.
Här har vi kalas bordet, det kommer såklart vara mycket finare i morgon med ljus och lite andra saker.. :)

Nu ska jag gå hem.

Nyårs planering.

Hejsan hejsan, en späckad dag idag... Jag orkade inte titta klart på filmen så jag slängde ut folket och så gick jag och Amanda till centrum, däe hittade jag en fin fin tröja som jag ska ha på nyår, och en fin sak att ha i håret, ni kommer få se sedan.

Jag Alexandra, Mamma och Sandra har varit och inhandlat saker inför nyårs midagen/festen. Det här kommer att bli super :D. Vi har gjort i ordning skivor med de bästa låtarna och köppt glitter till att pynta borden och åh hoppas det blir bra...

<nu sitter jag, Amanda, Alexandra, christian och Sandra här i spffan och lyssnar på musiken som vi ska ha på nyår. Och det ryker kärleks tee i hela lägenheten;)

Vad ska ni göra på nyår??

EN nyttig fukost??

Jag måste börja med att försvara mig denna morgon, då jag åt "mankakor" med sylt och glass. Och till mitt försvar vill jag bara säga..... Det är looov! Hehe. De var i alla fall väldigt goda, inga vanliga pankakor, de var gjorda av mjöl och mjölk bara. Men alla tyckte att dem var goda. Jag och Amanda var uppe först och sedan gjorde jag frukost till Tobbe som vaknade och nyss gav jag viktor en tallrik. Hampus ligger och sover och får inget för nu är allt slut... (SYND).

Nu sitter vi och tittar på "på smällen" Ska senare gå till Centrum och titta på en nyårs blåsa (jag skulle sy en klänning men jag hittar inte det jag påbörjat på) Och runt 5 kommer mamma att köra oss till ica maxi där vi ska inhandla allt som behövs till nyår. Temat ska vara glitter. Hoppas på att det blir trevligt. Jag har bjudit in 11 personer till att fira nyår med mig och jag hoppas att de vill komma...

Förästen. Är det inte lite konstigt att en 26 åring bjuder ut en 16 åring på fika??

Klockan börjar dra iväg ser jag

Nu sitter jag här i soffan, med tobbe, Amanda. Grannen brevid har haft fest och han bjöd in oss. Jag hade ingen lust med det eftersom jag inte bor här igentligen. Men mina kompisar gick in en stund. Nu sitter jag med ett stort glas te och en ost macka och ska snart sova. här har vi lite bilder på mig under kvällen.


nu är det dags att sova och min kompis ber mig att länka till han...

Posten

Good morgon gott folk, gårdagen blev sen, gick och lade mig runt tre. Innan de andra som kom och lade sig runt 5, och tydligen så ska jag ha as garvat i sömnen, haha måste varit någon rolig dröm igen :P..  Nu ska jag gå hem till mamma och hämta mitt cv och sedan iväg och prata med chefen på posten angående jobbet. Håll tummarna:).

kram kram<3

Hemma mys.

Skridsko åkning, jajjemän. Jag har åkt skridskor idag. Men bara en pytte stund för sen gick jag till centrum för att träffa sandra en stund. Caroline kom efter ett tag också och vi satte os och tog en varm choklad med grädde.

Nu sitter jag och sandra i lägenheten och tittar på AFV as skrattar, och nu ska vi göra nudlar, har köppt det till mitt lilla skafferi föråd.

Amanda kommer hit snart och Jag är inte helt säker men caroline kanske ska komma också. vi blir antagligen bara hemma och tittar på film. Det är nog det bästa jag vet. Att bara sitta under täcket med mina kompisar, Äta mackor med brie ost och dricka tee. Mmm ... så härligt.  Om jag måste välja mellan fest och hemma mys så blir det offtast hemma mys. :)

Kram på er.<3


En chimpans i familjen

Jag ligger och tittar på en film som går på 5:an just nu, "En chimpans ifamiljen" heter den. Den är ganska söt tycker jag :). Själv har jag alltid velat ha en apa att sköta om,de verkar så söta. Nu har jag ju såklart förstått att det inte går att ha en apa i hemmet. Men småbarn tänker förståss helt anorlunda och då va det en önskan jag hadde.

Idag vill jag bara ha en söt liten voffsing:)

Vilken är sötast, apan eller hunden??   Själv har jag väldigt svårt att avgöra mitt val.

Gårdagen var händelserik.

good morgon alla morgon pigga, ja ja jag vet det är lov och jag borde sova ut, MEN ja det finns ett men ;) hehe. Jag gick nämligen upp med Amanda i morse, som skulle iväg och jobba. Jag kanske ska börja på hennes jobb(posten) inte världens glamorösaste jobb men jag tror att det kan vara hyffsat kul ändå och fördelar finns, springa upp och ned i trappor för att dela ut post, och cyckla hela dagarna. Jag skulle slå en pling till chefen lite senare och prata^^ HOPPAS!.

Igår var en händelserik dag. JAG KLEV I HUNDBAJS! urk"/, Tur att jag hadde tofflor på mig hahaha. SOrry för att jag berättar den absurt äckliga saken men de va ändå lite kul. Jag blev sjukt äcklad kan jag säga. Stod med Ena benet upp i luften höll i tofflan med fingerspettsarna och skrek som en "tjej" hahaha. Och hur gick detta till?
Jo, min fasters hund börjar bli gammal så han lägger av små kluttar lite var stans och då när jag ska gå upp för att hämta mer glögg så kliver jag olyckligtvis i en av de där äckliga små kluttarna..... Jaja farmor tvättade mina tofflor på en gång och jag fick låna ett par andra av henne. :) Ett tipps, kliv INTE i bajs...
Igår gick jag, sandra, amanda, christian, oskar och robin på bio (good luck chuck) eller vad den heter. Den var otroligt underhållande vill jag säga, och jag och amanda satt med filt längst fram, myyyys!.
Efter det drog jag och Amanda hem till "Min" lägenhet. den är min under lovet har mamma och kenneth sagt. Det känns skönt att få vara själv lite. jag gillar det.

Nu ska jag försöka väcka Caroline och se om jag får äran att leka lite med henne;)
ska se om jag kan byta mina julklappar:)

ris à la Malta

Yepp jag har gjort ris á la Malta nu. Super gott!!

8 portioner

1 liter risgrynsgröt
5 dl vispgrädde
1 apelsin
1/2 dl florsocker
1msk vaniljsocker.

Vispa grädden lagom hård, med elvisp helst.
Vänd ner grädden i den kalla gröten. Skala apelsinen och dela den i små bitar, vänd ner apelsin bitarna i gröten.

Smaka sedan av med florsocker och vaniljsocker.


Tips: Jag kokade upp frysta hallon då fick jag en god hallon röra.

Hoppas det smakar. !

Frukt och choklad.

Nu har Alexandra gått hem, vi har tittat på Perater 3 ;) höll nästan på att somna då det var super mörkt i mitt rum, men eftersom jag har linser i så får jag inte göra det. Har hört att det ska vara dåligt, eller i alla fall inte bra.

Jag äter massor av choklad och frukt just nu, chokladen är mindre bra men frukt har jag hört ska vara bra för en del saker, ja ni vet nog de flästa sakerna de är bra för. Men något ni kanske inte vet är att om man äter mycket frukt så får man en bra lukt in the private area, om ni förstår vad jag menar. Bara ett bra tipps till er tjejer, Ät frukt! Hihi...

Nu ska jag sätta mig med en kopp kärleks te och invänta tomten är far till alla barn som går på 4:an kanske 5 i nio?

Kram kram.

Här är förästen en söt bild på mig och mina "syskon" i Turkiet. Love<3


Den skrattande Drömmen

Jasså var det juldagen idag?

I vanliga fall skulle vi varit hos mormor och ätit julbord nu, men eftersom det inte var så många som kunde så blir det inte så. Vi tar det senare, som en sissta måltid innan Sandra(moster) drar till Thailand som volonter(stavas?) :P haha.

Så nu sitter jag här och tar det lugnt, tittade nyss på shrek 3. I morse vaknade jag av att jag låg och skrattade. Jag drömde näligen något kul. Jag har vaknat hela natten av att jag skrattar, men jag kommer bara ihåg det sissta:

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Drömmen
Jag skulle vara med och spela fotboll, men jag var inte så bra så jag ville dricka te i stället, och ni vet de här te påsarna som man är tvungen att dra lite i för att få ut snöret?  A det var en sån jag skulle ha i teét men snöret var väldigt långt och det var trögt att få ut det, så helt plöttsligt med ett ryck så satt min hand med en smäll i pannan på någon kändis. Kommer inte ihåg vem det var men jag minns att det blev chockat tyst och sedan började vi att took skratta, sedan vaknade jag av mitt skratt.  Är det inte stört eller :P hehe..

Idag vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att bara ha en mys dag, med film och godis. Alexandra kanske kommer över. Men jag vill också komma ut ett tag. Kanske blir en promenad till solakuten och tillbaka.

I paketen fanns....

Varma dun tofflor, skön pyjamas, underbart mjuk randig filt, bjuti sleep och en kopp med kärleks tee. Jajemän detta är vad jag sitter med just nu. And I love it!..

Ja jag fick en del bra saker i kväll.
Flera par tofflor
sjal
tröjor
Bjuti sleep (Att ha över ögonen när jag sover).
te kanna
Örhängen
halsband
Mössa/vantar/halsduk.
Miniral smink.
Present kort på: Pärl butik, åhlens.
Smyckes bok (insperation)
Flis filt.
Pyjamas.
Kareoke skivor.
Handleds värmare.
Linser, Isblåa(men min ögonfärg gör att de blir mörkare)
Söt förvarings burk med inehåll: Te(kärleks te och vinterkarusell te). Godis, smycken, fina klistermärken.
Prov docka( att prova på när jag syr)
Pengar.
Har jag glömt något?? kanske vet inte...

Kvällen var som alla andra julaftonar, ganska lugn. Vi är inte så många som firar jul samtidigt. Vi åt en massa mat och blev super mätta, sedan åt vi massor av godis och drack massor av dryck. Tittade på kalle anka och öppnade paket. Och på slutet blev det en massa sjunga eftersom det fanns nya kareoke skivor att tästa.
Tomten var också här;)....

Tack för presenterna, tackar specielt till Moster Sandra och bibbi/morfar Eftersom jag vet att ni följer min blogg.
Kraaam....


Julafton.

Julaftons Aoutfit.

(vet inte om man ser men titta ögonfransarna på mig)
Här har vi mig, och eftersom jag bär svart så ser ni kanske inte direkt vad jag har på mig. Men jag har i alla fall:

en vanlig svart tröja,
min egen sydda "siden" kjol.
Strumpbyxor,
stickade knä strumpor
 och klackskor.

Rött skärp i midjan
röda runda örhängen
Guldig ring.
Guldigt hjärt halsband med diamanter i.

Här har vi våran otroligt fina julgran, tyvärr så tas efekten bort av ljuset ifrån förnster. Och titta alla fina julklappar:D

Marry Christmas!

God jul på er alla!

Mobilen har plingat sedan 00.00 i natt (tur att jag sov så djupt att jag inte vaknat) och den plingar en.

Mamma kom in och väkte mig vid nio med ett "god jul gumman"  och så undrade hon vad jag ville ha att äta. Det fick bli risgrynsgröt med kanel, socker och mjölk. Jag har fått ett morgonpaket också som inehöll handleds värmare, de såg inte ut riktigt som jag ville att de skulle, så jag ska få gå och byta dem, men tack mamma/kenneth:)...

Just nu sitter mamma och min bror i badkaret, men snart är det min tur, åh va skönt med ett jul bad.!

Nej nu ska jag gå och leta upp sladden så att jag kan lägga in lite bilder.

Kram kram och God jul på er<3


Julskinka.

Jul skinkan luktar färdig i hela lägenheten!  Nu sitter vi och äter skinkmackor framför en mysig julfilm. Skinka med äppelmos och senap och varm choklad. Snart ska Kevin sova och då ska vi ställa ut gröt och mjölk till tomten;)... Hehe, åh vad mysigt det är med julen.


Dessvärre så känns det som att jag fått lite migrän varningar på G, men om de går över så ska jag ta en liten promenad med Alexandra när filmen är slut...



Ha nu en trevlig natt så vaknar vi i morgon och så är det JULAFTON!

Förtjusande bild!

Okej inte så jul inspererande men en dock, här en bild på en förtjusande tjej/bild.
image867
Underbar bild, titta bakrunden, titta hennes hår. Me like! Okej de är en aning ruffsigt men förutom det så vill jag ha!! ... hehe.

Jag håller just nu på att välja en aoutfit till i morgon, tror jag kör på svart och rött eller så får det bli vitt för att matcha våran underbara gran:) 

Bilder på det kommer antingen i kväl(om jag har lust att avslöja) eller i morgon.  Nu kom resten av "the family" hem så nu ska jag väl se vad för mysigt vi kan hitta på tillsamans.

ciao!

Dan före doppardan...

Det sissta ljuset lyser, det sissta i min rad, jag ser den lilla lågan och känner mig så glad nu vet jag riktigt säkert att julen ska komma.

Ja den här söta visan har jag sjungigt många jular. Sjunger när varje ljus tänds i advents staken. Dock har jag nu slutat med det, men jag har den ändå kvar i mitt hjärta;) hihi.
Ja nu är det ju som sagt helt säkert att julen ska komma. IMORGON! Jag tycker att det verkar som att jag är den ända som inte tycker att julen är överskattad.... Vart jag en frågar så säger de flästa att de inte tycker att julen är så solig. Har jag kanske fortfarande barn gener i kroppen??

Idag:
Idag vaknade jag klockan 7 (alarm) Gjorde mig i ordning och gick tillbaka till sängen, och stälde sedan klockan på kvart över 8. Så här gör jag väldigt ofta och jag tycker att det är smart. Man gör i ordning allt och sedan när man går upp nästa gång så är det bara att gå.

Jag gick till tåget och åkte till jobbet. Men väl där så fick jag inte jobba, han sa att de inte behövdes (Skiit gubbe!!) Men när jag ändå var på götgatan så tog jag mig lite tid och tittade i affärer. :)  Sedan åkte jag hem till pappa för att sortera högar med kasst och spara saker. Pappa ska nämligen flytta och då måste ju lägeenheten rensas....

Nu sitter jag här hemma hos mamma för mig själv, tror att de andra är och jul fikar med några kompisar.
Våran gran är super fin, och i år fick jag bestämma designen. Den är vit, glittrig och lyser underbart vackert. Tack mamma för att jag äntligen fick bestämma.(ni ska få se ett foto).

/Denisebeskow<3


SPLITTRAD.

Hallå där, hemma för en liten stund sedan, vi såg på en film i stället, lagade mat och gick en promenad på sköna söder. Nu sitter jag här med en te kopp gjord av det sissta chai teet, noow! Jaja mamma ska köpa nytt i morgon så de går ingen nöd på mig. Har gjort mig ett ägg också.

Förövrigt känner jag mig helt splittrad angående nyår. Jag vill verkligen vara med en kompis, men hon ska på en lokal fest som verkar super trevlig, jag är bjuden dit och så men jag känner att jag vill ta det ganska lugnt. Äta midag med några tjejer och sedan gå ut och titta på fyrverkerier. Jag vill inte ha värsta festen på nyår. hmm.... svårt"/..

Nu är det dags för mig att dra mig till sängs, i morgon ska jag upp kl 6 och ta bussen klockan 8 för att ha avslutning med klassen, och sedan har jag loooov!!.

Torsdag.

Alla andra verkar ha fått sina lov nu, men själv slutar jag i morgon. Vi ska köpa en present för 20.50 kr och lägga i en tomte påse och sedan delas alla olika ut till alla i klassen. Men ärligt vad kan jag hitta för något bra för bra 20-50 kr? Kanske måste spräcka budgeten lite, eller så hittar jag på något bra från hemmet som är gott. vet inte har lite beslut ångest.

så vad händer idag?

Jag ska åka och titta på lägenheten jag lånat för att ha myskväll med några vänner i, i morgon.
Jag ska senare i kväll åka in till stan och försöka hitta en present, och så ska jag antagligen gå och se på bio med en kompis:) men de är inte säkert.

kram<3

5 dagar eller?

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev, men jag tappade helt lusten stt skriva. Men var inte oroliga jag tror att jag snart är tillbaka i skrivandet igen;).

Idag har jag varit inne med Caroline i city. Jag mötte henne vid gallerian, sedan gick vi mot NK där hon skulle hitta en present till .... (säger inte vem, man vet aldrig vem som läser ens blogg). Kom ganska nydligen hem väldigt fullproppad av munkar som jag fick av caroline. Det var ett stånd nere på plattan där dom sålde dem, fick en extra också för att den inte var varm när jag bad om en varm hehe.

Talades nyss vid med min kära kompis i telen, lite berusad var han, han skulle vidare till någon tillställning han var bjuden på, tydligen skulle flera kändisar vara där, bland annat Björn Borg. Hehe han lät lycklig över det:P
Jaja inte så intresant för er att veta. men de var roligt han pratade på en hel del då han inte var helt nykter, hihi.

Nu ska jag göra mig lite mat och sätta mig med min bok (about a boy) eller så sätter jag mig och skriver lite.

Kram på er.

Ps. Det är bra nära till julafton, 5 dagar!

Fin fest med tema.

Hejsan hejsan, begravningen var super fin, men begravningar är inte roliga!

Nu sitter jag här hemma hos Gucci, alla är så otroligt roligt utklädda, bimbos och gansters. Välkomsdrinkarna står på bordet och är snart redo för att delas ut. :)

Ni får ha en trevlig kväll de ska jag försöka att ha, efter tråkigheterna:)

kram kram.


En kompis/Begravning/ganster och champagne.

Sorry för inget inlägg igår. kom hem ganska sent, var nämligen först och shoppade lite julklappar till mina kära, med Jessica, sedan mötte jag en kompis och vi gick och fikade. Stannade vid café 44 en snabbis också för det var ett bra band som spelade där.

Urk, nu är det tråkigheter som gäller"/... Ska nämligen på begravning. De är inte roligt. Jag har varit på en begravning förut, detta blir min andra. Jag undrar om jag kommer gråta eller om jag kommer vara stum eller hur det blir. Man kan ju inte förutspå sina reaktioner direkt.

Efter begravningen så ska jag på midag hemma hos Gucci, hon har temat hipp hopp/ganster och brat/bimbo. Jag ska vara ganskter tror jag :)... men jag får se om jag orkar klä upp mig så efter tråkigheterna i kyrkan. Men jag hoppas att det kommer bli trevligt, hennes mamma har köpt in champagne till oss. och det blir god midag. alla underbara flicor kommer också att vara där, så det ska nog gå bra det här.

13 December och lucia.

God morgon, idag är det lucia. Torsdagen den 13 december, de inebär 11 dagar kvar till julafton. Det är änu kallare idag, och det sägs att kylan ska stanna kvar här ett tag. Men vad menas med ett tag? Det vet jag inte, men jag hoppas på minst 11 dagar i alla fall.

Min mamma och lillebror var uppe tidigt denna morgon, då Lilla Kevin skulle lussa i lucia tåget på skolan. Stjärngosse har han bestämt att han ska vara:) ... Hoppas det gr bra för honom.

Ja min skola börjar kl 11 och jag undrar om vi kanske blir bjudna på lusse bullar och julmust, brukar man inte få det?? De var igentligen meningen att vi skulle ha ett lucia tåg, men jag tror inte att det blir något. Skulle bli mycket förvånad om ett lucia tåg helt plöttsligt kom sjungande.


Så vad händer idag?
Först ska jag till skolan, studera och vara duktigt.
Sedan ska jag åka in till city och titta på lite julklappar och möjligen ta en fika med en kompis:)
Sedan ska jag hem och ge min precent till Caroline som idag fyller 16 år! Grattis!

Anika fyller också år kom jag på nu. hmm får se om jag hinner följa med.

Nätter utan sömn.

Hawa vann, det förkänar hon tycker jag, så som de andra tjejerna trackade henne förut. Men Margarita hade också platsat på första plats då hon verkligen passar framför kameran.
(Hawa)(Margarita,hittade ingen bild från programet.)

Nu ska jag sova, igen! tror också att jag kommer att kunna sova. Här kommer alla timmar som jag missat antagligen. Alla nätter med dålig sömn, nu får jag äntligen sova lite. hehe.

Fick förästen en super söt BH i precent kalendern idag. ni kommer nog få se den i morgon. Om jag får till en bra bild;) ..

God natt och hoppas att ni får sova :) <3

Lucia flicka.

AJ, min mage. Åt nyss men jag åt inte direkt mycket men ändå gör det ont i magen. De är inte för att jag är mätt antagligen, kanske något annat, vad vet jag :)

Jag har varit och lånat en engelska bok på biblioteket som jag snart ska sätta mig och läsa(About a boy). Har också fixat lite till precenten till Caroline Blommé som fyller 16 år i morgon:) på lucia och allt. image86Titta ser hon inte ut som en lucia också?? ;) hihi..!

Idag är finalen av sveska top model. Skönt ändå att alla programen håller på att ta slut. det är egentligen ganska jobbigt att tänka ut tider och så för att passa ett tv program. Lite patetiskt kanske, till och med.

Solen skiner.

Hejsan hejsan, idag skiner solen och himelen är blå, mycket trevligt tycker jag. Plus att det är lite kallare, bara 1-2 plus:) yeey det kanske kan bli snö till julafton(tro inte för mycket nu denisé) haah..

Idag vaknade jag med värsta rygg smärtan och var hur trött som hälst. Så det får bli en hemma dag för mig. Kevin och mamma är också hemma Kevvin hostar som att han hadde en hårboll i halsen:P.

Ska nog bada i ett varmt bad nu för att värma upp ryggen, sedan sova en stund och efter det plugga matte:) men planer kan ändras så jag vet inte. hihi.

Klädsel och present

Såhär ser Denisé Eugenia Beskow Holmqvist ut idag, det var ett tag sedan det fanns någon bild med i bloggen, men här har ni. var så goda att titta;)
image82

Bild 1: Kevin och Robin Bild 2: Robin
Här har vi också min bror, med kepsen som han fick av mig i present. Man ser den inte så tydligt men det är en atletic någonting kepps;) Och han blev glad över den, de vill jag säga.. På den första bilden har mina två bröder, lille bror lånar kepan som jag gav :)  Sötnosen. hehe..

Tjodelo.

hejsan hejsan idag är det tisdag, och det betyder att det är sissta avsnittet för säsongen av desperet houswives. Sitter just nu på dator kunskapen. har gjort klart de övningar vi blivit tillsagd. ligger på samma uppgift som de andra fast att jag råkade somna en stund(en halv timme) undra vad de andra pysslar med egentligen.

Fattar typ inget alls av vad våran dator kunskap lärare säger. Han pratar ett annat språk, kanske data språk?? ! vad vet jag...

Det är knäppt att vissa lärare inte vill hjälpa elever, de bara säger vad det kan och säger att vi får skylla oss själva om vi inte hänger med. i princip så..

Nu ska jag gå till engelska lektionen, hoppas vi får lära oss något denna gång, för vi har inte gjort det en, (sug skola)

Oj

oj jag menade ju såklar 21 år:P
hehe, nu ska jag sova aldeles strax:) och i morgon ska jag upp vid 6 för bussen går kl 8:) och jag ska nog göra som caroline tippsade, om stänga av mobilen nu så att jag kan lugna ner mig och inte bli störd. :) Sen får jag se om jag klarar mig utan att sätta på den igen:P ...

god natt

Släkten är värst.

släkten är värst. Haha ett bra namn för min släkt;) nej men alla i min släkt är super men det var inte många som kom idag när min bror fylde 20 år... De troga som var här var mormor och moster, och så kom toddy. Min fasters man. Så vi har mycket bullar och tårta över. Men jag antar att de kommer folk andra dagar och hälsar på min bror.

Mormor och moster är fortfarande här, linus är också här. Den lilla sötnosen till hund. Så jag ska göra dem sälskap en stund till:)

Min mage ser nästan ut som en bulle nu när jag proppat i mig så mycket bullar. ;D

Riktig kärlek, värt eller ovärt?

Riktig kärlek är inget man hittar lätt, men jag har inga problem med det. Visst det skulle väl vara underbart härligt men de är inte så att jag gråter över att jag inte har känt på det. Jag tycker nästan ett en ungdom ska uppleva lite innan de går och blir kära. Kärlek och förhållanden kan vara så knepigt, pojkvännen är svartsjuk, han har dåliga vanor och de uppkommer en massa små bråk som är helt onödiga.

Själv är jag ganska patetisk har jag fått för mig. Finns det minsta lilla sak på personen som jag inte tycker är fint så blir jag bara mer och mer illa till mods och sedan slutar jag att gilla personen. Det kan tillexempel vara en för kladdig hårslinga efter vaxet, en sned tå eller en finne i ansiktet. Jag vet att jag inte alls är perfekt så jag fårstår mig inte på mig själv. Varför inte nöja mig med någon på "min nivå".  Hehe ,jag tror att ni kanske tycker att jag tänker helt konstigt i denna fråga. Men så är det, jag tänker väldigt annorlunda på vissa saker. Bland annat om förhållanden.
Jag kan säga att jag nästan inte är svartsjuk. Jag tänker i stället. En puss? Vad betyder den, ingenting okej men då är det lugnt. Lite kramar spelar ingen roll och om en puss tillkommer och den inte betyder något så är det okej. De ska absolut inte före komma kyssar om de inte ingår i någon lek. Jag kan låta min pojkvän umgås med bara tjejer. Det är inte något problem för mig faktiskt.


Så vad ville jag säga med detta? Att förhållanden är onödiga? hmm njae. Ville jag säga att jag inte varit kär? nej inte de heller. Så vad ville jag? Jag tror inte jag hade någon speciel punkt. bara skriva lite av mina åsikter.


Mary-Kate Olsen

Mary kate olsen
Mary-Kate Olsen, Mary Kate Olsen tar gärna en cigg på morgonkvisten!
Mary-Kate Olsen, Mmm!
Jag gillar hur hon ser ut på dessa bilder men jag gillar inte glasögonen, hon har på dom för ofta så att hon tröttat ut mig med dom. Och ciggen ser inte heller så trevligt ut. Jag tycker nästan att man ser att hon röker för hon har lixom lite grå hy. Eller så fantiserar jag bara..

Är jag en snäll flicka?

Jag undrar om jag är ovanligt snäll. Jag brukar för det mästa hjälpa till om det är någon som behöver. Men när jag väl en gån inte kan hjälpa till så blir folk sura. Hmm? för vana att jag ställer upp i vått och torrt?. Och nu på sissta tiden tycker jag att de är många som försvagats med hjälpa till krafterna;) jag frågar om hjälp (inte så stor sak) men ändå så får man ett nej. Det kan vara en hjälp fråga om ett matte tal, men personern är fullt upptagen i sitt eget så inte ett djud hörs. Ignori på hög nivå känns det som. Snälla de tar typ 3 min att hjälpa till med såna saker. Visst om man inte kan men har du förmågan, så lär ut till andra.

Kl är 20 äver 9 och jag ska ta bussen som går hel så vad ska jag gör na då. är ju i princip helt klar. Åka tidigare? Nej jag måste ju vänta på Anna, vi åker ju tillsamans på mornarna. Men ska jag ta och läsa lite kanske? Nej jag har inte hyrt någon ny bok.

JAG VET! jag ska lägga mig i sängen och vila lite:D mm skönt, jag ställer klockan på 7 i så går jag 4 i. Ja de va en härlig ide. Så nu får mitt inlägg ta slut här, för nu ska jag VILA!

kyssar till er.<3


Jag vet!

Jag vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har inte orkat. Plus att idag så har jag jobbat från 10 till 6 och när jag kom hem var jag tvungen att fixa i ordning lite saker. Men nu har jag i alla fall fått tillbaka min mobil... (äntligen) så nu lär det ju komma bilder, lite mer i alla fall.

I morgon ska robin firas(min store bror) men de är inte förens halv 7 så jag ska in till drottning gatan en stund för att hitta en ra födelsedags present till Caroline Blomme som fyller år på lucia. Ska leta efter lite annat också:)


Nu ska jag sova för jag sov bara i 2 eller 3 timmar i natt. Sov sött.


Glögg fest.

Hejsan hejsan, hur är det? med mig är det bra. Lite ont i nacken bara efter att ha sovit konstigt i natt. Snart kommer pappa för att hämta sina gardiner till lokalen, (hoppas jag får pengarna redan nu) sedan ska jag åka med honom litt haninge centrum för att hitta en klänning som jag kan ha på mig å glögg festen hos morfar i kväll. Samt att jag ska möta stamma för att få tillbaka min mobil ochlite andra stuff:)..

Måste springa nu för att hinna klä på mig innan pappsen kommer
.

Amanda

Amanda, jag tror jag döör. Hon är så hiiimlans grym på senen. Marie är också grym men jag gillar nog Amanda mer, men hon kommer ju absolut komma vidare..

Kvällen har varit underbart mysig, jag och jessica med te och mysiga leopard filtar virade runt omkring oss. Nu ska vi sjunga sing star, vi blev ju så inspererade av idol ;)

JUL KUL!!! JAG LÄNGTAR EFTR JUL STÄMMNINGEN.......!

JUL KUL!!! JAG LÄNGTAR EFTR JUL STÄMMNINGEN.......!
'

omg, vad gullig, de är vad jag tycker i alla fall hehe.

Idag är första gången på hur länge som hälst som jag inte har mycket planerat i helgen, idag ska jag vara med jessica men de bestämde jag nyss, vi ska bara ta det lugnt. I morgon ska jag på glögg meating men sedan är kvällen ledig och de är skönt. A sedan på söndag ska jag jobba.(första gången med ersättning) och jag längtar, jag blir bara bättre och bättre på att göra goda kaffe. Men jag kommer sakna att jobba med Hanna som varit min handleare eller vad man ska säga, hon jobbar inte på helgerna. Men det ska bli roligt att lära känna nytt folk.
Jag har fått upp min dåligt sagda lön lite, men de räcker inte så jag ska prata med chefen om det. Förästen så ringde Tony and gay mig i går och undrade om vad för slags jobb jag sökte om det var asistent eller något, för om det var det så var dom intreserade av att ha mig där. Men dom skulle ringa om mig om några dagar när de planerat lite. och är det bättre lön så tar jag det jobbetlugnt. Eller vem vet kan ju kanske ta båda. Tony and gay på lördagar och Tullys på söndagar;D hehe ...

DAGENS ALLT...

dagens låt:Haleluja
dagens frisyr: Knut och luggen fram
dagens smink: Maskara
dagensklädsel: Stövlar med klack, strump byxor, En lång tajt stickad tröja
dagens planer: Ska se idol och mysa med Jessica.
dagens händelse: Skaffade face book. (Stort!)
dagens saknad: Min egna telefon och mina kläder som en kompis har.
dagens dummaste: att jag inget matkort har
dagens bästa: Idol med Jessica
dagens vill ha: En fin ny jacka.
dagens drog: te
dagens tråkigaste: sova
dagens finaste: Den lugna kvällen
dagens köp: Glass till kvällen
dagens godis: tar "stoppa sötsuget" tabletter så jag har inte ätit något godis.
dagensmat: en halv giffel, en lusse bulle och morotskaka.(har inget lunch kort)
dagens humör: Förväntansfull

God morgon där ute!

God morgon, är ni morgon trötta nu? eller är ni pigga, som jag i normala fall brukar vara?
Idag är jag inte trött, och dessutom vaknade jag med värsta snuvan någpnsin. Ska snart hoppa in i dushen sen ska vi äta mackor och dricka te, mackorna är från jobbet och de är giflar, mm underbart gott. Klockan tio i 8 ska jag och Amanda gå så vi hinner se jul kaländern som är kvart över 7.
hihi.
puss

Roligt att jobba!


Hejsan halloj;)

Sitter hemma hos Amanda nu kom hit för ett ett tag sedan, med massor av fika och då överdriver jag inte de va MASSOR! Fick nämligen en hel del f¨rån jobbet eftersom de stått i 2 dagar ungefär. Jag och hanna delade på en hel morotskaka, en halv choklad kaka, massor av bullar och mackor. Hela Amandas familj jublade av lycka(kula att göra folk glada)...

Och varför är jag här då?? Joo för att jag är så himlans kär i min Amanda, haha nej men för det första så tänkte jag praktiskt, jag slutade jobba sent och då är det nära hem till henne, plus att det är mysigt att träffas lite också;) (thihi).
Nu ska jag och Amanda fixa en blogg till henne, hon ska göra precis tvärt emot "blondinbella" säger hon med lite ironi i sitt uttryck. Haha:D.

skriver nog inte mer idag och ja, jag vet att ni vill ha bilder men jag är inget vidare bra på det. Kanske kommer sen när jag inte har lika mycket att göra om dagarna.

 This is Mandish. -baraeb.blogg.se
kram kram, jag skickar en kanel bulle på posten;D

Andra tankar..

Sitter här och försöker skapa mig ett eget mönster men de går inget vidare om jag får säga det själv... Sitter med andra tankar i huvudet;) haha.

Fick förästen pengar i adventskalendern idag:) ruuligt va....

Jag är huuungrig!! vill dra till jobbet nu och äta haha, varför glömmer jag gämt mitt mat kort jag borde ju lära mig efter några gånger, men nej nej.... alltid samma sak.

jaja, ska väl försöka få til något fint mönster nu......

kraaam<3

Sy upp min jacka.

Haloj halloj...
Mönster konstruktion, suger. Men de är väldigt nödvändigt så jag kämpar på med mönstrena till livet. Nu har jag lunch och jag väntar bara på att Linda ska få lunch så att vi kan gå iväg till tyvaruhuset och köpa tyg till min jacka som jag bestält av henne. (hon är bättre en mig på att sy). Jag har designat den och hon ska få sy upp den. Jag hittar ju aldrig någon fin jacka.... Hoppas den här blir fiint:)

Idag på bussen kom "nalle damen" på. Hon går går omkring med sin nalle hela tiden och pratar med den. Haha inte söt eler? ;).

Idag har jag glömt mitt mat kort som jag alltid gör, så de blir ingen lunch för mig, jag få vänta tills jag kommer till jobbet(café tullys) ska nog ta en giffel då, eller pasta sallad. får se

kram kram....

sova?

aa nä jag ska försöka sova men annars blir det sy eller plugg.

soov gott!

Kvällens...

Kvällens låt:Min brors
Kvällens frisyr: hög knut
Kvällens smink: Av tvättat sedan länge
Kvällens klädsel: Trosor och vitt linne samt tofflor
DKvällens planer: sy, skissa, sova(om sova går)
Kvällens händelse: Pratade med en viss person som jag saknar lite.
Kvällens saknad: Dun täcke
Kvällens dummaste: att jag inte kommer kunna sova
Kvällenss bästa: mörkret
Kvällenss vill ha: sömn.
Kvällens drog: ost och te
Kvällens tråkigaste: sova
Kvällens finaste: du älskling
Kvällenss köp: privat
Kvällens godis: tar "stoppa sötsuget" tabletter så jag har inte ätit något godis.
Kvällensmat: tre lusse bullar, tomat sås, tjockpankaka och ost.
Kvällens humör: VILL VILL VILL.

KAN INTE SLUTA ÄTA.

Nu har jag kommit hem och jag funderar på att ta fisk grytan som mamma gjorde men eftersom jag åt hemma hos Anna så orkar jag inte. Vi åt tjock pankaka och de var bara meningen att jag skulle smaka lite eftersom mat hemma stod och väntade. Men som alltid när jag gillar mat så kan jag inte sluta äta. 3 stora bitar med glass och hallon sylt. Varför kan jag inte sluta äta då?? jo för att de är så gott och jag har inget stopp haha de rimmade:P ...

Aa men nu är det bonde söker fru på tv hör jag, mamma älskar det har jag en kännsla av. Ska nog ta en kopp te och sätta mig framför tv:n eller y de sissta av gardinen.
Har förästen druckigt 5 eller 6 koppar te idag(inte bra, de är vätske ut drivande).

 titta vilken sönos. Mee like!

Något av det här halsbanden funderar jag på att köpa till lilla Linus.
 
Eller bara en gullig jul rosett.

Hej svejs.

Hemma hos Anna

Sitter här hemma hos Anna lite smått besviken på att jag inte kom iväg till city. Jag har nämligen inte lagt in Carolines nr i telen och hittade inte nr från när hon ringt eller så. Mycket ledsamt, jaja jag följde med Emelie och ANna hem till anna i stället. Sitter och tittar på hund halsband på en sida som bini tippsade om och det fanns en del söta saker, nu är bara frågan om jag ska köpa halsband eller en jul rosett??? hmmm...

Kom på lite mer saker jag önskar mig:
Färgade linser: ljusbåa
Nya silkes droppar(mina är slut)
Ny fondation(min är snart slut.
Mönster bok (mönster till kläder)

Urk kommer på nya saker hela tiden men jag kommer ju inte få allt, bläää hehe...

Tee

hejsan hejsan alli hopa, idag är jag super förkyld, kännde det på en gåg när jag vaknade.

Ellinore vill att jag kommer tidigare till skolan idag så jag ska gå om bara någon min. Vi ska luncha tillsamans. Tror att det blir tomat soppa för mig och någon macka:)
Har nyss gjort te i en sån där som håller kvar värmen, jag tänkte nämligen att jag skulle tästa den. Men nu måste jag gå ni får ha det så bra.
kram<3

Flemings ber, finns det ens ??!!!

Jag tänker inte för fem öre!! haha, jag pratade med Caroline i telefonen idag när jag stod på södra station för att åka hem ifrån jobbet. Ja och så kommer det ett tåg, jag undrar varför det är ett gammalt tåg men tänker inte mer på det och kliver på tåget. på tåget pratar jag ochkså i telefonen det är inte förns i flemingsberg som jag märker att jag åkt fel och då har jag ändå åkt kanske 5 stationer. I panik får jag ringa min mor och be om hämtning, men lika dålig som mig så hittar mamma ingen stans. Men vi kommer fram at jag tar tåget tillbaka till älvsjö och hon åker dit och hämtar upp mig där. Gullig mamma jag har ändå;).

Som tur va så hade jag fått med mig massor av bullar och mackor så jag små tuggade lite på de medans jag väntade en halvitimme ute i kylan på att tåget skulle komma. Jag tror att Denisé lärt av sitt misstag och kommer inte göra om det.

Jobbet gick bra, jag gjorde många latte och prövade till och med på lite andra nya varianter som jag och hanna (En anstäld) roade oss med under dö tiden. Den var super goood. Jag gjorde en mocka med hasselnöts smak i. Och Hanna som inte gillar kaffe älskade den(Kanske ska starta eget??) hmm.....

Hehe. nu ska jag sova eftersom jag kom hem en timme senare en planerat. I morgon börjar jag klockan 6 men för min del blir det ingen sov morgon jag går upp runt 6-7 för att kunna bli trött i morgon kväll så att jag kan få somna tidigt som jag vill.

Ha det bra, kraam!

Tyger/ jobba.

Nu ska jag gå till tyg varu huset och titta på tyger sedan ska jag åka till jobbet. kommer hem runt halv 11 (blää), jag ska ju vara med och lära mig hur man stänger...
kraam

Geisha/20-tal..

N u har vi delats upp i grypper och fått i uppgift att komma på teman som vi ska sätta ihop med varandra och sedan göra en kollektion av det. Vi kom fram till Geisha(japan) och 20-talet. Så nu får jag se om jag får ihop något bra av det. har lite idee´r  men jag vill tänka lite mer... Jag ska frågar runt lite vad folk tänker på när de hör ordet Geisha och när de hör 20-tal. Jag tycker nästan att ni kan svara, ni är ju några stycken som tittar in här, så varför inte hjälpa mig med skolgången??;)





Hjälp mig gärna.

Föreläsning mode året 2005

God morgon, i natt kunde jag ju inte somna på ett tag så jag satt vaken till runt tre. Vid halv 8 kommer mamma in och frågar om jag inte ska ta bussen som går klockan 8, jo sa jag lugnt(innan jag tittat på klockan) När jag upptäckte hur mycket klockan var så fick jag elt i baken och fick faktiskt allt att gå ihop.

Mamma-Va snygg du blev på nolltid
Jag- jaaa, fixa något så att jag inte blir blöt när jag går ut!
Mamma- själv försvinner mina påsar under ögonen om hundra timmar.
Jag-MEN FIXA!
Mamma, vill du ha en plast påse?

Hahah ni kanske inte fattar men jag tycker de är as kul nu när jag tänker tilbaka på det, jag har lixom panik och stressar gärnet så snackar mamma om påsar under ögonen aldeles lugnt. hehe..

Aja jag han göra mig i årdnign på 7 min och sedan dra iväg till bussen. jag han tilloch med ta ett kort på mig själv vad jag har på mig men tyvärr glömde jag ta med mig kameran. Får se om de kommer in någon bild. Jag är inte den bästa på att lägga upp bilder just nu. ursäkta mig.


Vi hade nyss en föreläsning om mode året som var 2005 då de var en tillställning i gallerian. Den var intresant tycker jag, men nu har jag 3 timmar håltimme(känns något onödigt). Och jag som inte ens har med mina gardiner nu så jag kan roa mig med något.




Annars då? hur har vi det med humöret idag??
Jora jag är glad, en aningen trött men annars mår jag bra. Jag längtar till lunch, han inte äta i morse nämligen. Undrar om det finns något gott bara.?

Amanda sitter här brevid mig och visar upp blondin bellas blogg och hon verkligen hatar den, de är lite kul alla sitter och tyckeer att hon är knäpp...

Hon verkligen hatar henne :P

Nu ska jag plugga lite, eller sova:D!!

Hund kläder/affär??

Denna söta hund heter Linus och jag fnderar på att köpa honom ett fint halsband i julklapp. Men jag vet inte riktigt vart jag kan göra det och är det väldigt dyrt?

För övrigt är jag mycket pigg sitter här och svänger fram och tillbaka med huvudet till låten(min blogg låt). Haha kan anses en aningen skumt men så varde det. Nu klickade te kokaren och det inebär att mit te vatten är klart. så nu ska jag göra i årdning mitt te och sy lite på gardinerna.
 I morgon ska jag gå upp klockan 6, titta på julkaländern och sedan går min buss vid 8. får se om jag ska göra en sissta sekunden morgon i morgon och gå upp vid 7 äta frukost  titta på jul kaländer(som inte är så jätte bra) göra i ordning mig lite den sista kvarten och sedan gå till ussen.

Idag fick jag förästen en liten present av min farmor, nämligen islands tröjor, vet inte om dom är super fina men när jag säger att dom är varma så ljuger jag verkligen inte!.

kram.<3

Mer tid åt barnen..

Mer tid åt barnen?

När vi är små är allt så himla svårt att förstå.

När barnet kliver upp på morgonen så vill han/hon i lugn och ro få äta sin frukost titta en stund på tv och hälst leka en stund innan det är dags att göra sig i ordning och sedan gå. Men eftersom vuxna vill sova så länge som möjligt så väcker de barnet i en tid där de precis hinner äta frukost och klä på sig och sedan gå till dagis.

På dagis har barnet väldigt kul med alla de andra i samma ålder. Sedan kommer mamma eller pappa och ska hämta barnet efter att det slutat sitt arbete. Barnet blir glatt överaskad för att han/hon äntligen får träffa mamma/pappa och umgås.

Men väl hemma finns massvis med sysslor. Städa, tvätta diska, betala räkningar, sysslor på huset/lägenheten och så måste ju middagen på börjas, så barnet får ingen umgenges tid med sin mor eller far. Sedan är det mat och en tid till att umgås och prata om hur dagen har varit. Men efter maten så är sysslorna tillbaka igen. Barnet ber om att få en stund med mamma/pappa för att leka. Men Mor och far måste plocka undan disken.

Och sedan är kl 8 och det är dags för barnet att sova. En liten godnatt saga blir läst för barnet av mor eller far, eller kanske inte ens de eftersom de just då är ett program som börjar som mamma och pappa vill se. Sedan är dagen slut.

Hur ska det vuxna hitta mer tid till att umgås med sina barn? Alla barn vill leka och umgås med sina föräldrar. Men i dagens samhälle så finns ingen tid. De flästa föräldrar jobbar så sent så att de knappt hinner komma hem innan det är dags för barnet att sova. Hur fungerar det? Barnen har väl ändå kommit till av en anledning? Att bli älskade? Och vill man inte då umgås med sitt barn så mycket som möjligt? Vems fel är detta att det blivit såhär? Föräldrarna som tappert jobbar för att tjäna pengar till sin familj eller är det samhället, eller något annat? Vad tror ni? och vad skulle folk kunna göra för att få lite mer tid med sin älskade barn!??


APOLLONIOUS(Playahead.se)

När du loggar in på playahead.se så får du (om du vill) göra ett täst på vilket djur från filmen de gör reklam om du är. Jag blev en APOLLONIOUS.


DIN DAIMON HETER APOLLONIOUS,
HAN ÄR EN FISKGJUSE. FISKGJUSEN ÄR STOLT, SKARPSYNT OCH SJÄLVSTÄNDIG

Tullys café

Sådär då var första jobb dagen klar, jag tycker att jag klarade det väldigt bra och det var mycket roligt.
Hanna (heltids anstäld 19 år) sa att det verkade som om jag lärde mig snabbt och  sa att det var bra att jag frågade när det var något jag inte visste, de andra hade varit väldigt seglärda och inte lika mycket framåt och villiga. De ser jag som ett gott täcken.  Hanna var en mysig tjej vi skrattade och hade trevligt i varandras närhet, de va inte stelt eller så. Detta ska nog gå bra :)


När jag slutade hämtade pappa mig vid gullmars så att vi skulle åka hem till min kusin som fylde år. där bjöds det som vanligt på mycket god fika. Pappa klippte sig också äntligen (Kusin Camilla är frisör)

Nu har jag precis kommit hem och ska snart sätta mig framför tv:n tror jag.

Jag har förästen bara en gardin kvar att sy upp innan jag får betalt för jobbet :D... plus att jag ligger ute med ganska mycket pengar och jag har räknat ihop att när jag får tillbaka allt så blir det samanlagt 800, shiit när blev jag genirös med pengar :P haha.

Kram på er.

Roliga pepparkakor

det kom upp förhinder, kan inte tala om vad men jag  kan i alla fall inte gå till skolan idag.  Jag hoppas att förhindret försvinner så att jag kan få åka till jobbet....

Här hittade jag några roliga pepparkaksformar, eller vad säger ni;)


image176image177

Spring iväg

Sådär jag nu har jag suttit och sytt hur länge som hälst, så länge att jag måste springa till tåget nu. hinner inte skriva mer och kommer nog inte skriva förens sent i kväll. Hoppas ni klarar er ;)

Time to sleep...

Ja nu var det dags för lill bruden att sova. Jag har tvättat ansiktet och gjort alla andra saker innan läggdags. Nu ska jag bara värma vete kudden och lägga mig med den, har ont i ryggen nämligen.

I morgon väntar en rolig dag (hoppas jag). Först har jag sov morgon till kl 1 eller altså jag börjar kl 1. Men jag ska i alla fall gå upp kl 6. för jag vill ha rutiner. Ska då se på jul kaländern och efter det ska jag fortsätta att sy på gardinerna som pappa beställt till sin lokal. Har sytt klart dem två korta och har de lååånga kvar. (jag grämer mig över att nåla de tio meterna).  Efter skolan har jag att se fram emot min första jobb dag. Fast de är igentligen inte jobb dag, jag ska bara få lära mig hur jag gör och så. nu på måndag och tisdag(utan ersättning, bläää)..

hehe nej nu ska jag sova, ha en bra natt och hoppas ni får en god sömn.

Önske lista-..


Detta var filmen vi såg, den var grymt bra, as härlig musik i den. och en gnutta sorglig var den allt, var nära att släppa en tår. Till filmen åt jag Glass och glögg med mandlar och russin.


Snart är första advent slut. Men den andra kommer aldeles strax.

Kära tomte detta är vad Denisé Eugenia BEskow Holmqvist önskar sig till julklapp.
Önske lista.

De billigare:
Långa raggsockor(Gråa och vinröda)
Stickade stora tröjor
Siden pyjamas (Shorts och linne)
Dun dofflor
Stickade handleds värmare
Klocka med stort ur
Päls mössa(inte äckta)
Ribbade strumpbyxor
Svarta stövletter

Kostar mer:
Jacka
Jeans
Hund
London resa
Spa behandlingar(Ansikts behandling.

Jag antar att inget från den listan som kostar lite mer kommer att komma i mina julklappar men de är ju aldrig fel att önska sig...

Kram på er<3

En dag full av första advent

Hejsan hejsan, idag har dagen varit lång. Jag och Elinor vaknade vid nio, då slog vi på ettan och tittade på jul kaländern. (mamma och Kennet tittar nu, vi växer aldrig upp, hehe) sedan åt vi en advänts frukost och fixade resten av bloggen.

Jul shoppingen med Emelie och Madeline blev inte av då Madde var sjuk och Emelie skulle ha gäster, men jag tog med mig Ellinor och jul handlade. Kom hem nu. De är därför jag inte skrivit blogg:)

Jag har i alla fall köppt presenter till alla som ska ha nu men jag tror att jag ska öka på dem då jag har pengar kvar. Var tvungen att köpa lite till mig själv också. Köppte Olive natural (rengörings mjölk och Ansikts vatten). Mina har nämligen tagit slut. Nu ska jag äta lite och sedan titta på film med min bror som precis kommit. Om jag hinner ska jag sy på gardinerna lite också.

kram kram<3

Äntligen lite julstämmning i bloggen

Jag sa ju förut att jag skulle pynta min blogg när det blev första advent/första decemer. Nu har jag och Ellinor suttit här och försökt i 2 timmar ungifär och ändå är det inte helt som jag vill ha, saknas lite bilder där uppe, men vi försöker nog lite till i morgon men just nu behöver vi sova för i morgon ska vi upp och se Jul kaländer^^ hihi(Ja det är bra, tycker jag)... Plus att vi ska göra den mysiga advents frukosten till oss och mamma samt Kennet.

Men jag hoppas att ni står ut med min nya jul stämmning här i bloggen ;)
Nu är det dags för alla mina "måste göras" saker. Ta mina tabbletter, borstaa tänderna i en viss ordning och puttsa dem ;) samt tvätta av ansiktet. Sen tror jag att jag är redo för att sova. i morgon ska ni få se min önskelista också. Eller ni kanske inte är så intreserade men de är ju så att mina släktingar läser min blogg och jag tror allt bestämt att dem vill se vad jag vill ha till julklapp i år.

Tjing pling<3

Thai mat

Hejsan hejsan. Jag drog ut med Caroline på stan ett tag.  När jag kom hem städade jag lite på mitt rum och öppnade min första advents present, det var en jätte fiin lampa:) Tack mamma!
Sen mötte jag Ellinor och nu är vi här hemma hos mig och syr på gardinerna jag fick i arbeta att sy upp. Vi är så himlan hungriga, vi väntar på att mamma ska komma hem med thai mat, åååå de bara vattnas i min mun när jag hör Thai mat. mumms mumms..... de var verkligen länge sedan jag åt. Kyckling med jornöts sås och vitt ris. Låter gott va?
Kyckling satay.....

I kväll har vi planerat att se på film(Bad Santa) eller så kanske vi går på bio, devar nämligen så att Måby och FRippe ringde och totalt tjatade ihjäl mig för att de vill att jag och Ellinor skulle följa med, men jag sa att vi följer med om dom bjuder, han sa att han skulle tänka på det och ringa upp senare. Men jag tror att de kanske hittat några andra som är villiga att betala för sig själva^^ haha..
Men om vi nu kommer iväg på bio så blir det Saw 4.

Nu ska vi hitt på någe annat;)
<3

En lördags morgon.

God morgon mitt folk, idag här i Stockholm är det ganska tråkigt väder men mig gör det inget för jag ska bara sitta inne hela dagen. Förutom när jag ska möta Ellinor. Vi ska nog vara hemma och se på någon mysig film. Gårdagen blev ganska tidig inte så sent, skönt de för då slipper jag tröttheten idag.

Vi är några stycken här just nu, som sovit över och det verkar bara som att de är jag Evelina och Josef som är pigga. De roligaste var ju igår när jag och Amanda låg och sov. Josef kommer in i rummet och sover, men jag trodde det var Angelica som kom in, han hadde ju brunt hår och jag sov ju typ, Plus att Angelica sagt att hon skulle komma in lite senare. SÅ jag trodde att jag kunnde vara tjej och sova toppless som jag brukar göra. men så i morse upptäckte jag att det inte alls var Angelica som låg brevid mig. De va Josef! Hehe, jaja han hade inte sätt något så de var ju bra hade kanske inte varit så lyckat.

Good morgon på er, hoppas ni får en trevlig lördag.
kraam<3


RSS 2.0