Pics






Från igår. Mer kommer.

Just nu är Jenny här och vi gör oss färdiga för kvällen :) Ska kanske ta ett glas för att förbereda mig att prata med någon mormor eller farbror.?

Är det går nog bra. Trotts att jag inte känner mig så social som vanligt.
Med återseende....


Denise - Häst tjej?



Att jag varit en tjej som suttit på en häst kan vara ganska svårt att föreställa sig, men så var det faktisk. från 4-6 år satt jag på banana splitt, mimmi, pysen och säker många fler. Hade jag inte blivit allergisk så hade jag nog fortsatt än idag (sägs att man lätt fastnar för det där med hästar). Men Om jag inte blivit allergisk skulle jag ju inte börjat på cheerleading och i följd till det så skulle jag inte ha tillexempel Sandra och Caroline som kompisar. Sen massa följder till det ;)

Nu ska jag bada!


Vogue

Vogue Paris November 09


model. magdalena frackowiak


Alckoholen blottar dig och du står naken kvar

Två stora glas med proviva jorgubb gjorde susen för mina trötta ögon. 

Måste bara säga att vissa människor är väldigt naiva, tror att de kan köra hit och dit utan att andra medmänniskor reagerar. Igår fick jag en fråga om att gå upp i SKOGEN och ha sex!  Så avtändande och så plöttsligt det kom. Hur kan man våga fråga något sånt? Fy, inte okej! Antar att viss fylla spelade in hos den snubben. Men dude drick mindre charma mer! Alckoholen gör dig naken, den tar dina tankegångar och den puschar till framfusighet. 

Ghaa nu tror jag att jag har sätt för mycket hur drickandet påverkar oss människor. Nu kräfs det bara en till händelse i kväll på Rockabilly festen för att få mig att helt sluta dricka. Blä jag blir äcklad... 

(Nu header?)

Cheerleader

Weee hemma tidigt! Festen var trevlig, inte världens bästa men vi tre fick mycket uppmärksamhet kan jag lova. Som alltid när man är cheerleader. (alla som är cheerleaders tror att dom äger världen så för en kväll fick jag väl göra det igen då, hehe).


Mer bilder kommer!

Räknas det att vara utklädd när man klär ut sig till Cheerleader?

Kinderna hettar lite. Jag har nämligen solat idag för att få bruna och fina ben. Jag ska nämligen klä ut mig till Cheerleader idag på maskeraden. Känns piss att kl'ä ut mig till det. Jag vill vara ful, jag menar det är ju ändå hallowen! Aja nu är jag ganska taggad ändå och det blir nog bra, kan faktiskt bli kul det med ;) .

Fint väder idag! Mysigt. Bror åkte hem idag, trevliga dagar när han var här:). Hjälpte Till med lite mat inför morgondagen då Sandra fyller18. Pullan har blivit stor! :D


Läppglans kan förvirra

"Denise
Mitt läppglans som låg på bänken?
Kram:)"


Så här stod det på en lapp när jag vaknade nu, den låg utanför mitt rum. Men vad menas? Om jag har lånat det, om jag vill låna om jag vet vilket det är?
Jag har ingen aning om vilket hon menar.... Fortsättning följer när mamma kommer hem på lunch.


Rockabilly

Datorn är överbelastad, allt går i snigel fart och inte en endaste bild vill läggas in på datorn. Kanske är det bra då jag tänkte ladda upp en bild från i kväll då jag stylat mig som en rockabilly tjej (maskerad på lördag). Skit ballt, lite porrigt också om man vill så. Nej men då får ni helt enkelt se sen. Nu ska jag dricka årets första Glögg och läsa "min förlorade oskuld"

Natti.....

Kärleks dravvel


Bild från promenaden igår.

Har idag varit och fikat i sumbyberg och när jag kom hem slängde jag mig i säng och såg en riktigt fin kärleksfilm. Nu då? Vet inte vad jag bestämmer mig för.

skönhetssömn

Efter nästan 10 timmars sömn är jag nu uppe. Känns tidigt, vet inte varför. Äter dinkelbröd och dricker rött jordgubbs te. mums..


/Denise


Prinsessan på ärten?


Tim Walker for Vogue UK Aug 2006

NU ska jag krypa ner i nybäddade siden lakan och se på gilmore girls tills ögonen stängs. Har suttit och illustrerat lite, mittemot min bror som gör en kärleks täckning. Gulligt... Jag måste verkligen illustrera mer för att det är kul och för att jag vill bli bättre..

Ge mig en God natt puss? /Denise Eugenia Beskow Holmqvist


Bror på besök

Jag skulle kunna sitta inlåst i ett fängelse om min cell var som mitt rum! Tog precis ost och skink mackor och lite te och ska se på Gillmore girls tills Jenny kommer.

Robin är på besök den här veckan också:)

Jag hörde sånger i mitt huvud, men de kommer aldrig ut


God morgon mina vänner, som ni ser sitter jag och dricker en kopp (med varm choklad).
Sitter också och skriver lite meningsfulla texter att spara på till framtiden, för att förstå vem man var och vem man då blivit. En förståelde för sina egna. En post-it lapp tillbaka i tiden.

Idag blir det studier, städning av rum, fixa naglar och en promenix hoppas jag på. Älskar hösten, jag älskar med hösten! Jag är posetiv och ser något bra i alla årstider och jag tänker inte gå in i deprission som de flästa gör just nu.!



Osnygg/mode - Snygg/dåligt klädd?

Då vissa var för fulla för att komma in på Solidaritet (Kom igen uppsala!) fick vi traska vidare till White room, men innan så var vi på Nya grodan sergel. Så knökat med folk att det inte är klokt även på white. Men hade trevligt i goda vänners lag. Trotts att de två människor jag har ett stort, stort utropstäcken till efter ett ord som avskyvärda kom så hade jag tevligt! Dagen efter var det jobb och jag bara stormtrivs!

I kväll har jag haft en mysig avslutning med Caroline och Alexandra. Chips, te och "En shopoholics bekännelser"
Nu blir det till att se lite Gillmore girls och mysa med zebra filten i mitt underbara rum.

Vad vill du hälst vara?
Snygg men verkligen inte mode
Eller
Mode men mindre snygg


Frulle bulle

Wow! Somnade kl halv 4 och gick upp vid halv 10. Det är ändå 6 timmar men jag ör ändå jävligt trött! Men nu vankas lite frulle och sedan sticker jag iväg och jobbar på blooms samt i morgon också, men sedan har jag en hel vecka att mig igen på.. !

Idag så blir det antagligen utgång, får se hur jag känner efter jobbet, men då blir det antagligen lemonbar med Foffo eller solidaritet med Natta och uppsala boys!


NU:Kaffe och mackor

P.s Hej Moster sandra det måhända att jag slinker förbi hornstull i veckan och är desperat ute efter en kopp te och lite snick snack!


sjuk?

Blä. sitter med välling som blivit för plaskig, inte gott!
Nu iväg till skolan och göra nk prov, sedan svenska redovisning. I kväll blire jobba, vila eller festa...!

Stutus: Snorig, trötta ögon och ont i halsen..
Tar en barocka för att bli frisk!!

Denise Eugenia Beskow Holmqvist


Be the change you want to see in the world. Citat av Mahatma Gandhi

Svenska namn

Kvinnonamnet Denise är den feminina formen av Dennis som är ett engelskt namn som kan härledas till det grekiska Dionysos som troligen betyder "son till Zeus". Namnet började användas i någon större utsträckning i Sverige först efter andra världskriget.Det dök upp i den svenska namnsdagslistan år 2001. 31 december 2005 fanns det totalt 3 009 personer i Sverige med namnet varav 1 774 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 100 flickor namnet, varav 61 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: 7 augusti.

Vill ni kolla upp era egna namn? :) http://www.svenskanamn.se

Zanzi Café

Underbart mysigt att vakna i morse, för det första för att
*jag blev glad för att jag vaknade
*Jag tände en mysig lampa och njöt av mörkret genom förnstret
*Det var lugnt och skönt när jag gick ut i resten av mitt hem (mamma och lille sov)
*Men så också för att jag kände mig vacker i mitt nya bruna går. Jag vaknade och såg de ligga mot min bara kropp och det känndes väldigt luxury...


Jst nu, filar på krönika och dricker te i Zanzi Café. Inne på tredje koppen och ska nog ta en till innan jag rör mig hem. Men inget te efter 5, (ska i alla fall försöka).

Jag och C gick på en mysig promenad igår, med höstväder runt omkring oss. Båda md brunt hår, Med vinter jacka och nya skor. Mysigt.
So long fellas!


Runway

Hej och hå, jag har börjat försova mig en del på sissta tiden. Hösten, sjukdom, trisstes eller vad det kan vara!
Men jag har i alla fall pluggat hemma idag, 2 uppgifter klara. Sitter och ser på Projekt runway samtidigt som jag ska ta lite lunch.

Pip, pip... Nu är pizzan i micron klar!

Man väcker en ångest när man släcker en annan


http://www.youtube.com/watch?v=4C3SR7ogW48

Frukost med Caroline på Tully´s i morse, mysigt som bara den!
Sen ännu en fika med cissi och natta innan vi gick vidare på stadsvandring, med roligaste killen ever, förgyllde min dag. Vilken hottentott alltså! Men sötast ändå. Med lite stil och kortare hår skulle jag svarat ja i leken ja eller nej....

Leken går till på detta vis.
Skulle kunna tänka mig själv med nästa kille som paserar?

Ja/nej?
Inte många ja idag inte...fan

I morgon är det tänkt att jag ska jobba, men måste nog stå över då prov på fredag väntar..

God natt!

Så vuxen i din famn

Å jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din famn.
Men om en vänn kan viska och ett löfte brista, går jag hällre hem.


70-tal

Tillbaka till Rhodos Rutiner? Nej men man kan ju nästan tro det. Är nämligen inhoppare i helgen på en krog istället för Mucke. I går sommnade jag 4, hallelulja. Uppe för att gå på kalas nu och sedan till samma jobb. Men det är härlig krog för de är väldigt lugnt, mäst 70-tals låtar. Det är uppbyggt som ett cafe, man kan köpa mat och mackor, men latten är utbytt till coola rom ;)

På tal om 70-tal så känns denna bild ganska länge sen för mig. Mina favorit flickor och jag:)!

Tidigt slut

Slutade för dagen 20 över 9. Nu ska jag springa vidare och träffa Sandra Wessinger och sötnosen Alice. Kram!

Ont om tid

Har pluggat på som en gnu fram tills nu, så har inte hunnit med att träffa Linda, tränat eller tagit bild på outfit. Sorry hoppas på bättre tider!

Brevid Kristallkronan


Detta bär jag ute (bättre bild senare)
Så nu var det då dags att sticka iväg, har haft en rofyld morgon iochmed att jag gick upp tidigt.
Jobbat lite, ätit god frukost, provat mig fram till dagens val av kläder samt lyssnat på musik. Tillexempel låten nedan är bra, härlig på morgonen.

Five for Fight

So long!

SNÖ ute

Det snöar ute! Sitter i godan ro med företags boken i handen och knappar in ord som bildar meningar som bildar sidor på tangenterna. När jag helt plötsligt märker att det snöar i fönstret brevid mig. Höst eller vinter? Elelr bara en lite släng av vinter klimatet?


Nu antar jag att många tänker i dessa banor. För urs och fy för kyla och slask?
Själv kan jag tycka att det är mysigt! Alla årstider har sin charm

Fullbokad vecka

Det var nog det hårdaste passet spinning jag kört någonsin. Pulsmätaren var på denna gång och jag blev otroligt peppad av både det och tjejen som ledde oss. Hejja Denise Nu ska vi lära oss svättas!

Japp, kall dusch på den!

Tisdag skola till 5. kanske träffa Linda (Träna?)
Onsdag skola och jobb till 6-7 sen fika med hemlig man
Torsdag skola sen antagligen hem till Sandra och träffa söta lilla Alice och snick snacka me S (Träna?)
Fredag skola, sitta kvar i skolan tills jobb börjar kl 19-01 sen hem till pappa för att vakna upp med Kevin
Lördag Passa Kevin- Gå på Kalas jobba 19-01
Söndag TA DET LUGNT?? (Träna?)

Ja Veckan ser ut att vara fullbokat;) Men jag gillar stress annars känner jag mig under stimulerad.

Lite citron vatten och nu tillbaka till plugg. Svenska eller NK Livets stora fråga.. ;)


Valet av kläder blev....


En bild jag råkade ta när jag skulle ställa kameran i rätt läge...


Kavaj 75 kr från Secon hand i Handen, Päls 500kr Från Beond Retro samt en basic linne 99kr från Gina Tricot,
Armband från Thomas Sabo.

Nu vill jag bara visa skillnaden mellan kända och okända second hand affärer. I Handen får du en pälsmössa för 100 kr tillexempel, ja och kavajen för 75 medans Beond retro som är känt tar samma priser som vanliga affärer i princip.

Nu är jag mega hungrig och måste hem och äta innan Spinnings passet med Caroline drar igång!

Mellan landning

Hallå där, nyss hemkommen och kan säga att det sticks i fingrarna av kylan. Jag 'är bara på mellanlandning nu. Ska hämta laptoppen och sticka iväg till kultur huset, där ska jag jobba på företaget (tystnad där) Ska även försöka hinna med att träna idag.

Senare kommer det en outfit bild, har varit kass på att lägga upp såna, jag vet! :) Men den som väntar på något "bra" väntar aldrig för länge.

Zadig and Voltaire party

The Zadig & Voltaire party  Click to see more pictures
Mer bilder

The Zadig & Voltaire party


Iklädd min mysiga kofta


Kofta från Rules By Mary

Heldag framför tv. Läst Plaza, fixat naglarna, kollat på top modell, Idol. Har även gått runt och provat olika outfits, när jag var klar satte jag på mig myskofftan från Rules By Mary. Nu ska jag se lite kärlek, "Ensam mamma söker"

 


Denise 2 år sen


Tänkte att ni kunde få se en bild på mig för två år sedan. Riktigt stiligt tycker jag själv;)

Choklad mässan

Aldeles nyvaken Denise välkommnar "ALLLA" sina läsare med ett god morgon!

Gårdagen var rolig, jag är en jävla kämpe om jag får uttrycka mig så. Med envishet och posetivitet tar jag mig fram på Stockholms gator. Mer än så är inte nädvändigt att säga. De som vet, ni vet.

Nej men jag och Sandra åkte i alla fall in till djurgårn för att gå på choklad mässan. Bara det att den 1 timmes långa kön fick oss att balla ur, så vi satte oss nere vid vattnet och njöt istället.

Det har blivit mycket kallare nu men på något sätt är det mysigt, specielt med en klarblå himmel och en stor gul sol. vi åt på vägen hem varsin korv (välbehövd). Något liknande som spårvagn hoppade vi också på som fick ta oss en bit.
planen är att idag återvända till Mässan, men vädret är inte lika lockande + att det antagligen blir lika lång kö idag.


höstmys fredag med Caroline

Som ni ser så har jag nytt utseende på bloggen, lite lagom höstigt!
Jag och Caroline gick ut på en höst promenad och passade då på att ta lite foton.



Nu väntar poolen! (jag ber om ursäkt hela min släkt, men vafan jag har fått stora tuttar)

9/10 okt

 
I kväll vankas det lax, bubbelpool, film, fotografering och kanske snacks?

Skiss på 5-10 min


Snabbskiss på 5-10 min, lite små fel lite klant fel Men fan vadå jag lär mig....!
Nu ska jag springa i säng för i morgon är det Kick igång möte för företaget på älvsjömässan.
Kyss och kram i höstblåsten!

Style me

Did I told you that I like my self?
I do......

Känner mig alldeles glåmig och död efter nästan 3 dygn i soffan framför tv:n. Därför klär jag nu på mig och gör mig lite i ordning och går ut på en promenad till second hand affären. Hoppas på att löven vill rammla och blåsa omkring lite så att jag kanske kan ta upp mössan. Ska jag köpa en take away kaffe att smutta på också? hmmm


Soppa är min favvo!

Åh jag gjorde en god soppa idag. Dock mycket stark men ändå god. Morötter, potatis, buljong, vatten och en massa kryddor. Jag älskar soppa.

Nu tv mys....... Jag är sjuk"/

"night out" Shopping på natten

Har vi inte alla tänkt att shopping på natten skulle vara kul, och verkligen efter några glas bubbel. Jag har suttit en stund och kikat in på Vogue och tro det eller ej men där finns en video när känndisar och modeller rör sig runt om i butikerna på natten "Night out", underbart? Inervjuar gör StellaMcCartney!

Supermodel Claudia Schiffer at Fashion's Night OutSupermodel Rosie Huntingdon-Whiteley at Fashion's Night OutSupermodel Jacquetta Wheeler at Fashion's Night OutSupermodel Erin O’Connor at Fashion's Night OutSupermodel Natalia Vodianova at Fashion's Night Out
FASHION'S NIGHT OUT

"Stella McCartney late night shopping,
Jourdan Dunn styling Topshop customers,
Daisy Lowe modelling live,
Little Boots on the decks and Rupert Sanderson in a helicopter
– join Calgary Avansino as she takes a tour of Fashion's Night Out"

Varför älskar alla flickor/kvinnor Chanel?

Vad tycker kvinnan som är dj på Matthew W om hans collektion?

Om ni är intreserade av att veta mer så ska ni absolut gå in HÄR

Okt. 5, 2009

Beroenden kommer och går. Jag har börjat knarka te igen..!
Snart kommer väl med det också de sömnlösa näterna? Samt att vällingen har köppts hem igen.......

Fö övrigt är jag aldeles mör i kroppen och sitter och fryser. Mamma funderar på om jag kan ha ärvt en blodsjukdom av hennes morfar. Dags att kolla upp det...!

Rick Owens Spring Summer 2010

placeholder

placeholder

placeholder

Ja detta är några bilder av Rick Owens nya kollektion.
Inför våren och sommaren 2010.

Lovely ......


pictures. sienna miller & hayden christensen

Mormor, Lisa, Mamma och Denise

*Ja det är "Gammlingarna" och jag (mamma räknas som mellan) Som är i hemmet och förar...

*Helt lugn kväll igår, idol, poppcorn och te! Kvällen slutade med ett samtal från Nyman och med flingor samt gillmorgirls.

*I kväll ska jag fortafarande ta det lugnt men tillbringa tiden med Jenny och Sandra och kanske något glas vin.

Tillståndet just nu: Mätt och berusad av musikens flödande..

Nu kommer Jenny och Sandra med bilen och hämtar mig.. puss!!

Rosie the Riveter en ikon?

Ghhhaaa!!

Fruktansvärt irriterande jämförelse! 

Rosie the Riveter  (bilden till höger) har varit en profil för styrka och sundhet och att vi tjejer kan klara oss själva.

Urs och fy för den andra tjejen som bara ser "snygg" och smal ut. Bläääää!


Nattliv

Morsning korsning tänkte jag "säga" men kom på att morsning betyder morgon va? Eller? Hmm..
Collage igår, i början var det lite segt men ändå trevligt. Funderade på att ta ett glas att dricka men så vart inte fallet. Det fick istället smaka vatten. Jag blev presenterad för Kim och (ja vad han nu heter). Som är på bilderna längre ner.









Bilder som Linn tog igår.

http://www.youtube.com/watch?v=dL57hbOulzk

Nu vankas inlåst och oboy? För en gångs skull..

RSS 2.0