Valborg-Mösspåtagning!

Mösspåtagning! Snapps! Grilla och majbrasa! <3

Våga vara egen - Gårdagens utmaning





















Watch it

Mot Sm - KKick of med Watch it!

Love song



Vill dansa och skutta på molnen. Kom nyss hem från min vänns spelning. De bjöds på sockerkaka och jag var inte sen att hugga in. Sjöng känslomässigt med i låtarna och tänkte hur underbart det skulle vara att stå framför en publik, men samtidigt skräkinjagande.

Nu lyssnar jag på..
Sara Bareilles----------

Det är baske mig kvalite på livet ibland

Lördagen bestor av tre rätters och några glas vin. Dumt gjort igentligen att efter det svänga ut på söder eftersom jag är krasslig. Men kände mig taskig och följde i all fall med.



Gårdagen bestod av jobb och medtag av nybakat brdö för att sedan mumsa till framför Walander!

Idag har jag vaxat ben och varit på spa behandling i enklare form, Genom Mary Kay. Kom precis hem och ska sova nu för i morgon är det baske mig skola!

Goden natten...

36 dagar kvar till Rhodos

Ser man rakt igenom mig?


Bakom mina solglasögon

För mig är hon inte längre konstig, hon är genuin, trovärdig och spontan. Att alltid tvinga sig själv att vara samma person är inte längre så intressant för mig, de är en falsk ridå framför en äkta person!
Det jag vill säga är att jag har lärt mig att varje individ har olika personligheter, som också skulle kunna identifieras med humör.  Det finns en sort för alla personligheter och ingen människa har bara en. Jag har genom att granska en av mina närmaste vänner närmare lärt mig så otroligt mycket om mig själv, för att vinna måste man våga och det gäller redan utifrån dig själv och din personlighet(er).
Bakom mina solglasögon kan jag vara mig själv, sluta vara falsk och visa vem du verkligen är!


Gudrun och Calle?



Triller tittande, chips ätande och sälskap av Melli. Mycket trevligt. Vi har talat om hur vidare det finns andeväsen eller ej och ja vad ska man igentligen tro? Hos mig händer i alla fall underliga saker och jag brukar när jag kliver innanför dörren ropa "Hej Gudrun och Calle" så vem vet!

Vuxen poäng?

Jag har införskaffat mig ytterligare lite vuxen poäng idag..
Jag har fixat ett visa kort, samt gjort att jag kan betala räkningar genom internett så nu ska Denise Beskow betala mobil, gym och sjukhusräkningar vettni!

Sitter just nu i min lila mysdress och äter Sushi. Väntar på att något bra ska börja på tv. Idag blir det hemma mys. Kanske Sandra och Kobba ville komma förbi också. Men om inte så blir det en aldeles lugn kväll. I morgon blir det däremot andra bullar!


Men härre gud hur får man vasabi ur ögat........ AJ! HAHA !!!

Samma sak som att hosta i en Limmo...

Fy i helvette vad jag är sönderhostad. Så jobbigt at jag tillochmed svär! Var vaken till halv 5 någon gång i natt och hostade så mycket att jag spydde i princip!. Det jag stör mig på är att den imagen inte passar in i mitt städade rum och i mina siden lakan!

Idag är det fredag och det ska defenetift inte bli party idag. Kommer inte ens ihåg när jag inte varit ute på en fredag. Nu korv sen kanske jag orkar mig upp för att fixa lite bank grejor och ta en kaffe.


Jag känner mer för detta om jag ska vara ärlig.

Vi 4......














Luften är borta



Att inte veta om man är vaken eller sover kan vara nog så irriterande. Hela natten har bestått av den kännslan. Ibland spelade musiken in i mina öron. EN annan gång trängde kylan utifrån sig på mig och jag fick lov att stänga fönstret. Jag låg också lutat över sängen med panik i bröstet då hostan gjorde att luften tog slut.

Jag kommer precis från en rock turne


Idag är det party och temat är "Jag kommer precis ifrån"
Jag kommer precis ifrån en rock turne!



Hela livet var ett disco






Grattis till ett livslångt äktenskap?

Hemma efter en härlig helg med bröllopp, hotelövernattning och spa. I trevliga människors sälskap.. Nu plugg!

Det smakar sprit, plast och rök i din mun

Oj vilken kväll.! Härlig vindsvåning med cosmopolitan och snygga tjejer. Var vi runt 30 kankse?
Det blev i all fall en utgång, kanske inte hetaste ställena men i alla fall. Catallin och sedan Chapplin och därmed gratis och framför kön med "snygg Jonte".

Efter en lång bussfärd hem är jag nu hemma. En kille satte sig brevid mig ramlade rätt som det var ner från sätet och ner på marken, jag fick hålla i honom och plinga till honom tre stationer efter han skulle av. Stackarn kanske var han 26 och mycket över berusad, stackarn viste inte vart han skulle. Inte okej! 

I alla fall, när jag klev av tog jag av mig skorna (som skavde) och dansade/sprang hem.....
Nu är det sovdags, för i morgon skall jag gå upp kl 8 för att fara på bröllop!

"Det smakar sprit, plast och rök i din mun, när du pratar verkar du jätte dum och du är aldeles för ung"


Amanda Cruzeiro


Iag blir Drink hemma hos snyggingen Amanda Cruzeiro som fyllt18 år.
Kanske utgång sen kanske inte.
Jag ska i alla fall gå dit och vaera social med folk jag troligtvis aldrig träffat...


I kväll blire party!

Yes, har jobbat hela dagen är nu på mellanlandningsstationen i Årstaberg, vidare till Mango bar på skiva....

Bakom mina solglasögon

Efter en kaos dag på jobbet är jag nu hemma, ska ta med mig min baugette sätta på mig solglasögonen till trapporna i solen. Där ska jag lotsas vara kreaktiv och skriva en raport, en raport om?


Dessa får det bli.....

Efter en massa Campagne och en olyckshändelse

Efter en massa Campagne och en olyckshändelse framför tåget slutar kvällen nu hemma och jag tänker krypa ner i soffan och somna in till en film!
































Lyckad kväll med ett absolut lyckat sista telefonsamtal...





WatchIT

Vill uppmana er till att se på företagets nya reklamfilm! Gå in på vår hemsida.

www.watch-it.se

Att ett papper så lätt mista sin oskuld kan..



Vad sa jag sisst? Ja juste att tiden går så fort eller något liknande. Ja i raskande takt har lovet skyndat förbi allas mina fötter och ligger nu på de sissta tappra dagarna.

Jag har hunnit jobba flitigt, ätit pizza med ba.vänn, tagit ett glas vin på Bauer med Jenka, Umgåtts med S.bror samt lillebror på Fjärilshus, nästan sprungigt in i en ruskigt rolig händelse som jag backade på (men kanske kommer tillbaka till i framtiden). Så klart har jag firat påsken med släkt och mat också.

Att händelser så lätt går att plinka ner på ett vitt oskrivet papper.
Att ett papper så lätt mista sin oskuld kan..


1 år sedan



För exakt ett år sedan höll jag i en marc Jacobs påse, visade bh.n och stod lite kaxigt med handen i midjan. Idag ett år senare sitter jag i mjuk byxor spelar tvspel och ska ner och kolla efter en tvätttid. Várt utväcklades jag om jag får fråga?

Bauer och ett glas vitt






Idag tog jag med lillebror till fjärilshuset. Det blev svettatacker i det fuktiga rummet. Naffs av fiskar och pankakor med sylt. Super mysigt!

Drog sedan vidare till jobbet och efter det kom min söta vänn och bjöd mig på ett glas vin. Bauer på götgatsbacken, (ett + för bartenderna). Ca 2 timmar senare lämnade vi nöjda stället och jag for vidare till min store bror för lite kvällsfika och film. Hektisk dag?

Psykiska fobier



Klockan är halv fyra på natten och Jossan pratar kännslor med Denise Beskow. Hon förklarar hur det är att vara kär. Denise träffar en gammal klasskamrat från 4an och annat smått och gått händer på nattbussen hem till haninge.

Vi har festat en lång natt och svettats som attan. Vi har flirtat och raggat extrem samtidigt som vi stött bort och sagt nej tyvärr!.

Men det konstigaste på bussen hem är när våtservetten åker upp. Jag kännde mig äcklad och ville inte ta på något som någon annan tagit i. En början till psykiska fobier?

SOLIG PÅSK

Åh va härligt! Kom två timmar tidigt till jobbet idag så jag gick runt på söder och avnjöt den friska vårsolen. Samt att jag fick sluta tidigare idag så jag tog med mig en räksallad hem som jag nu ska äta på den soliga balkongen!


GLAD PÅSK HÖRRNI!


Röd hatt och käpp


Jag känner mig som en gubbe iklädd en röd hatt och käpp, skulle vilja dansa natten lång. Inte snyggt bara kul, freaka loss helt enkelt.
Det har jag gjort hemma hos Amina idag med mina favoriter Jenka och Nattis. Vi "sjöng" eller rättare sagt kracksade fram på singstar med några glas och lite pizza. Jag raggade gratis Taxi och billigare pizza, hälften av de 24 timmarna på dygnet var i alla fall mina.

RSS 2.0