Avslappnad`?

God natt folk! Nu ska jag gå och sätta på en avslappnings skiva och göra avslappnings övningar i 15 min, hoppas det funkar.!

Agnes

Satt nyss och lyssnade på Agnes och den här låten är otroligt härlig!
http://www.youtube.com/watch?v=Mnbim-d15ZA

Hej mitt namn är Denisé

Sitter här och sjunger till alla vackra låtar. Jag älskar att sjunga(måste bara börja våga igen). Idag har jag óch några fler varit hemma hos Tim till klockan 4. Vi åt mat från max och tittade på film. När jag kom hem hoppade jag in under det rinnande varma vattnet, jag spolade bort mina "synder" haha.

Har busat hur mycket som hälst med Kevin också och suttit med te och vindruvor och oliver. IDAG HAR JAG LÄRT MIG ÄTA GRÖNA OLIVER!

Här är 2 bilder ifrån gårdagen...

image349Hej Vera!

Älskar trädet som Tim målat på sin fars vägg, värkligen snyggt!

Tillställning

Är nu på väg till Tim Wahlgren i Nacka, det ska tydligen vara någon tillställning där. See yaa!

Klippning

Hallå hallå, det börjar bli tröttsamt att blogg.se är så segt! Men nu funkar det i alla fall. Jag har precis kommit hem efter att ha klippt mig. Så stor förändring är det inte. klippte bort lite i topparna och sedan klippte hon upp pytte lite för att få ett snyggare fall. Skönt, nu får vi hoppas på att det växer ut snabbt. Hon sa att det där med att mitt hår får mer hårstrån kan mycket väl stämma, jippiyey hehe. Fick beröm för mitt tjocka hår också. Alltid trevligt.

Nu ska jag städa mitt rum för dem som ska flytta in i vår lägenhet kommer hit i morgon och ska titta lite grann. VILL INTE FLYTTA! Eller jo jag vill men jag vill flytta till hus som vi så länge pratat om (SUCK) jaja.

Bekinis och baddräkt!

Jag har massvis med bekinis, har även en snygg baddräkt men självklart vill jag ju ha nytt i år men vad ska man sattsa på, från de vanliga kedjorna så att man ser lika dan ut som alla andra eller från de mer unika afärerna men betala lite högre i pris??
Klicka här för en större bild på Poko Pano Swimsuit
Jag gillar den här baddräktens ur ringning och mönstrerna är härliga!
Klicka här för en större bild på Lola Bandeau Top
Gillar minimaliteten! Passar nog mig med lite byst också.
Klicka här för en större bild på Pin Up Star SetVitt och guld är fräsht och ringen på höften är klockren.

Sten coola!

Här de brudarna jag ska åka med till Rhodos i sommar!
Natalie Taguchi...  Linda Egertz!


Också Karolina också. Härliga brudar alltså. Sen kommer det vara massa andra tjejer där också men inte på samma hotell som vi:) !!!

Du vill ha dem för dig själv

Varje dag har jag tänkt att så länge jag inte ser att pengarna tar slut så är dem kvar men så igår kollade jag ju för första gången på länge och nu är det dags att sluta med att småhandla hela tiden....

Har försökt göra läxor idag men jag förstrå inget och har ingen fantasi så det har inte gått så bra. Var tvungen att åka till Nordea en snabbis och göra ett kontoutdrag också för att se så att Pizza hutt inte blåst mig på pengar(som dem gjorde med Jenny), som tur va va inte läget så. Jag har tränat idag också och nyss var jag och tittade på den nya lägenhete jag ska flytta till. Den är närmare tåg och bussar och det ska bli skönt.

Nu ska jag se en film tror jag. Skulle ha gått till en kompis och träffat några tjejer och sedan gått ut men jag känner inte att min kompis inte är så sugen på att ha mig där och då får det va. Vill du ha dem ifred så var så god min unga dam!

Frulle

God morgon God morgon, Vaknade nyss och var tvungen att tacka nej till ett frestande förslag om att åka in till city och shoppa lite men jag måste plugga nu, hela dagen. Eller i alla fall en uppgift. I kväll kan jag nog åka iväg eller så :)

NU: Äta Frulle!

Min kväll

Hejsan, kom hem nyss från en trevlig kväll på pizza hutt tror vi satt där i tre och en halv timme och pratade om allt mellan himel och jord. Nu sitter jag här hemma och ska dricka en kopp te och sedan läsa lite och somna gott för första gången sedan jag fick lov. Skönt. Fick precis reda på att jag är bjuden på en komiker kväll hemma hos Tim på fredag också, fattade inte riktigt men jag får höra mer om det i morgon.
image348Idag gick jag klädd så här, En ny body ifrån Gina kom med hem i väskan idag också och det var första gången på länge jag tittade på minnes lappen haha kaos vad mycket som har gått åt. Men bättre bild kommer i morgon.

puss!

JAG SKA ÅKA UTOMLANDS!

Sorry de är lov och jag är inte hemma så mycket, därav den dåliga uppdateringen.

Jag har en rolig nyhet! jag ska till Rhodos!!! Yeeeei... Den 20 juli åker jag och några tjejer dit och stannar där i två veckor, jag längtar och ser fram emot det...

Nu är jag bara hemma på mellan landning ska göra mig i ordning och kanske plugga lite sen ska jag och några tjejer till Pizza hut för att fira Jennys födelsedag. :)

Jag är sugen på saffrans pasta

Hejsan kom nyss hem ifrån centrum. Jag träffade Jenny där och så köppte vi en present till henne eftersom hon fyllde år igår. Mitt uppvaknande i morse var i kungsholmen med Amanda Michel och Linus. Vi gjorde passta och åt den sedan drog vi oss därifrån. Ghaa jag älskar hans lägenhet den är så fiiin! hehe.

Igår var vi hos Michel i kungsholmen och hade det trevligt, några grabbar från min skola samt Amanda, carro och Jessika var där och vi spelade lite spel och pratade och jag dansade tilloch med bugg med Linus haha :P.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite sen ska jag vara barnvakt åt lillen i en timma eller så. Efter det drar jag till Sandra!

pussen

Jag lever i ett snö land!

image347Jag lever i ett snö land!

Det blev ingen frukost på café i morse, jack skulle inte komma förens senare så Angelica tyckte att jag kunde stanna med henne och se på filmen vi hyrde igår "Glitter".

När jag sedan skulle gå hem valde jag att gå till tåget, kändes lagom mysigt med en promenad. Men blåsten var åt fel håll så hela jag blev snö täckt under den promenaden, haha.

De roligaste är att här där jag bor (en kvart i från stan) är det apa mycket snö. skulle gissa på en desimeter eller nått. Men jag tycker att det är fint. :)

Åt nyss en bit kyckling paj och ett stort glas vatten, de var väldigt gott vill jag säga!!

en annan del av stockholm

God morgon sitter här hemma i Angelicas säng, hon ska snart gå och då funderar jag på om jag ska ringa någon för att äta en god frukost tillsamans med.

Gårdagen var trevlig, men det blev inte södertälje det vart kungsholmen i stället. Och i morse (kl 6) gick vi en promenix hem till Angelicas söderlägenhet.

puss puss puss

Är det långt=?

nu ska jag rulla iväg mot söder för att möta upp amanda och Angelica, därefter ska vi åka till en fest i SÖDERTÄLJE! Gha långt. haha See ya

Den som inte dansar

image345
Jag dansar även utan alkohol!

Påska påska, min farmör är finast.

Titta så söta efterätter vi fick, min farmor är bäst på mat och bak!
image343Titta hur fint farmor passar med fjädrarna, hihi.
Farmor påskar alltid så fint:

Varför funkar inte blogg?

Varför funkar inte blogg?
Har försökt ända sedan i går kväll tills nu att komma in och skriva ett inlägg men det har inte funkat. jaja nu går det.

I går efter att jag varit hos farmor och farfar släppte pappsen av mig i gullmars, därifrån åkte jag till söder och mötte amanda, vi satt på Cozy ett bra tag och pratade om lite allt möjligt, bland annat om mr Perfekt i vår skola(om han själv visste att han kallas så haha) vo pratade om påskägg och massor av tjejstuff. Efter ett tag tog vi en promenad för att bättra på mitt lokal sinne men jag vet inte om det gick något vidare alltså. Sen gick vi hem till Angelica en sabbis och drack te och för att säga hej. Och runt 12 åkte jag från södra station och hem. Väl hemma hade alla mammas gäster gått (förutom en) det var rena messen, vin och mat och glasd och tallrikar överallt. 

Men de som var VÄRST var att någon tagit sönder min garderob, Trådbackarna håller på att ramla ut och i någons tappra försök att rädda situationen genom att stänga dörren så gicke dörren sönder, rena raseri utbrottet kom ifrån mig då. Sedan gick jag för att möta Alexandra. 

Nu har jag vaknat upp på morgonen, åt en bit kyckling paj och drack te. Har badat ocg pluggat. 

Be right back! 

Dagens Aoutfit

Nu kommer pappa om bara några sek så jag måste stoppa i mig en macka (det första förutom två godisbitar på hela dagen) innan. Men först tänkte jag bara lägga upp dagens Aoutfit! Det uttrycket börjar bli tjatigt och jag ska komma på något annat snart. Hihi!
image339
Jacka- Gina tricot (ny)
Linne- Cheep mondy
Halsband- H&M
Ring - Mormor och morfars förlovning ringar i en och samma(konfirmations gåva)
Leggins - Gul och blå
Skor- Din sko (mina första klackskor)

NU: skynda!


Mitt hår blir tjockare

Hejsan hejsan, jag är som förtrollad av min bok talar maskin. Har legat där sedan kl 10 i morse och lyssnat och lyssnat och lyssnat. Familjen gick upp kl halv nio i morse för att väcka mamma med frukost på sängen och med en födelsedags sång samt lite presenter.

Nu är det snart dags att åka till vagnhärad för en påsk midag hemma hos farmor och farfar. skulle hälst inte vilja åka dit, känner för att vara hemma. Hemma i mitt mysiga rum som jag lyckats hålla rent i mer en en vecka nu! det är otroligt det brukar bli stökigt bara dagen efter eller så men nu har jag plockat undan för undan och det har hållit sig fint. Ett stort pluss till mig.

Mitt allra första inlägg i denna blogg handlade om ett par tabletter för hår och naglar.


Jag todde inte att denna hjälpte så bra men i går upptäckte jag en massa små hårstrån på huvudet och först blev jag rädd att mitt hår kanske gått av men så kom jag ju på att det kanske var nya hårstrån som bildats pågrund av tabbletterna. Det var en rolig upptäkt tycker jag och jag har bestämt mig för att börja äta dem igen. Bara ett problem, dem där små hårstråna sticker upp (ni vet kort hår ställer sig ju) men jag antar att jag får ta LITE vax och smeka ner hårstråna under tiden som dem växer ut.


Jackan jag Älskar

image333image337
Denna Jackan som jag är förälskad i köppte jag på Gina Tricot för 299kr.
Köpte även en bikini överdel för bara 15 kr. Gratis ju.

Värme och sol!

JAG VILL TILL VÄRMEN!
image330
Tänk er att få ligga och sola, låta kropen mjukna upp och huden få en härlig lyster.

Tänk att få på kvällen en härlig midag och titta in kulturen i de andra landet.

Att få lägga sig ner efter en lång och härlig dag och bara sova gott.


Vad tycks frästande?

MYS KVÄLL

Hemma från centrum och ica maxi.

Mamma hittade lite till sig själv och jag köpte en Skiiit snygg jacka(enligt mig) hehe. Pappa kom nämligen förbi med ett påskägg med lite godis och en peng. Hittade en present till mamma också, inte jätte rolig men den får duga.

Ni kommer få se tröjan sen men nu ska vi äta paj med gott bröd och vin(mamma dricker vin, jag kör med vatten).
Så ska vi troligtvis sjunga lite innan let´s dance börjar:)

Mys kväll med andra ord

Presenter i lass

Sådär då va boken utläst jag jag precis utkommen ifrån dushen, hur varmt som hälst duschade jag så nu är kroppen aldeles mör och jagvill bara lägga mig ner och lyssna på nästa bok, men nu måste jag damsuga lägenheten och sedan upp till Centrum för att hitta någon present till mamma som fyller år i morgon.

April väder

Alltså alltså, från att ha börjat vänja sig vid vår jackan till att bylsa upp med hela vinter munderingen igen. Nu är det vitt på marken och det är INTE kul. Jaja men för att se det posetiva i detta. Det brukar och ska vara sånt här väder så här års så det kanske är bra med tanke på globaliseringen. Och så kan man ju faktisk åka pulka igen de gillar nog alla barnen.
Så här ser det ut på gården hos mig.

Jag säger bara APRIL VÄDER!

Sitter och lyssnar på en deckare just nu så jag skulle bara gå upp för att göra frukost. Vill ni veta vad den bestod ut av? haha jag har fallit tillbaka.

Te och Godis samt två kokta. Sug på den haha

Lyxig säng

image6
Lyxigt att få lägga sig i en sån här säng i natt va??
Såg den här bilden och blev helt kär, måste göra mitt rum så någon gång.


Idag vill jag ge dagens hjärta till en expidit på gina tricot. Det var någon dag sesan men när jag kom fram till kassan med det jag skulle köpa så verkligen lös hon upp och sa "Åh va bra att du köppte dem, stod här i kassan och tittade på dig när du hade dem på och jag lixom ville bara säga att dem satt as snyggt, bra köp".
Sånt är ju alltid värmande. Så ett dagens hjärta till dig tjej!

Strax sovdags

Sugen på strumpbyxor


Vill tippsa er om en sida som har mycket bra och snygga underkläder, specielt gillar jag deras strumpbyxor. Dem är snygga och billiga men av väldigt god kvalitet. Det finns strumbyxor som stödjer(för gravida eller lite större personer) och Strumbyxor där det ser ut som om du har tatueringar och massor av andra läckra.

Strumbyxorna här över som jag tycker är väldigt fina hittar du HÄR.
Gå in på evasunderklader.se för att finna dinafavoriter.

FILM MYS

Be cool

Amerikansk komedi från 2005. Chili Palmer har tröttnat på filmbranschen efter att ha tvingats producera en dålig uppföljare med Martin Weir. När en vän till honom, en musikproducent, skjuts ihjäl erbjuder han änkan att hjälpa henne med affärerna. På grund av missköteln av musikföretaget hotas Chili nu av den ryska maffian - och en rapmogul från förorten och hans lakejer. Man lyckas dock komma fram till en lösning, när det uppdagas att den döde producentens fru en gång tvättade åt Aerosmith, och säkrar en duett med Steven Tyler. I rollerna: John Travolta, Uma Thurman, Vince Vaughn, Steven Tyler, Harvey Keitel, Danny DeVito, James Woods. Regi: F. Gary Gray.

En så länge är den bra:)


Under my umberella?

Hitta två bilder från Turkiet i sommras.
Härlig!
Under my umberella?

Sexig men ordentlig

Gick in på H&M i Haninge centrum idag, dem brukar inte ha så mycket intresanta kläder men idag fanns några fina saker. Tillexempel denna klänning.

Tycker att den är super snygg och jag vill ha den, känns lite sexig men ändå ordentlig.

Påsk kärringar

Titta vilka sötnosar som kom och knackade på vår dörr. Självklar var jag generös och kom med hela påskägget och sa att dem fick ta två nävar var, men blyga som dem va plockade dem bara på sig kanske 4 godisar, hehe söta!

kEVIN GÅR cATWALK

Påsk midag i all ära! Jag är mätt.
image325Ser inte alls lika gott ut som det var.

A jag klippte ju som sagt Kevin Och först toppade jag och det blev bra, sen så skojj klippte jag han så jag klippte bort luggen och gjorde tussar överallt men slutresultatet blev RAKAT!

Här posar han för mig
 Haha snyggingen, nu tjatar han om att han vill gå catwalk för oss med sina nya kläder han fick hem i brevlådan idag.;)

Påsk godis

Nu har jag precis kommit hem, var på ica maxi en stund med Mamma också. De va inte lite folk där och alla trängdes vid godiset eftersom det var super billigt... 39 kr kilot. Vi köppte 1 och ett halvt kilo haha. Vi har gjort det lite påsk fint här hemma också
 Små påskägg i lampan hihi. Och massor av påskris här och var.
. Ja det är inte lite godis som sagt och det står massa små påsk ägg lite överallt också så alla påsk kärringar och gubbar är mer en välkommna hem till mig!

Nu ska jag klippa Kevin, han ska raka sig idag men först ska jag tästa att klippa lite, KUL!:D

Dagens kläder

Nu har jag suttit här vid min dator ett tag och jobbat på min bokanalys uppgift. Nu ska jag dra mig emot skolan aldeles strax. Fast jag vet tat jag inte kommer att kunna detta prov, geometri har aldrig varit min grej.

Dagens kläder
image321

Dagens första mål

image319Orkar inte göra i ordning värsta frukosten så jag tog en banan och te(med mjölk)

Skönhets sömn

God morgon, jag är vaken nu. vaknade av att tv:n var på typ hösta volym och med massa tecknade ljusa äckel röster. oj ursäkta men vadå kul att vakna till eller? haha. Ska nart äta frukost men jag är inte det minsa hungrig. konstigt eftersom klockan är lunch dags igentligen. Men jag tror att så länga man sover så är man inte hungrig.

image318
I natt vaknade jag vid 3 och kunde inte somna om förens vid 4, då gick jag upp och tog några bilder.

Har du ett bra cv?

Skulle så gärna vilja åka och söka jobb i morgon men pappa kan inte lämna mitt CV här i morgon bitte. Buhu jag gråter.

Har ni ett cv? Jag tycker att det är a och o att ha ett bra cv ett som är ordentligt gjort för det ska väl se bra ut när folk tittar på dina meriter och hur du är som person? Inget slashasigt. Skulle behöva fylla på meriterna lite men annars tycker jag att mitt cv är bra.
 
Kanske kan söka lite på datan i stället. Eller studera lite. Eller sova. haha. Det känns lite kul att jag börjar min skoldag i morgon kl 15.00

Men nu ska jag gå och lägga mig och lyssna på min bok som jag hyrt. Kramisar

Skratt attack

Okej vi kan säga såhär. Mina vänner VET att jag kan skratta och att jag ibland inte kan sluta. Idag kom ett sådan fall. Redan när vi lämnar skolan sitter vi och små fnittrar, jag är sådär sjukt trött och snurrig i huvudet och jag tror att allt började med att Jessika sa att hon skulle klippa sig "så här kort" och satte handen på huvudet, inte kul igentligen så jag började att skratta, det blev ett hihi och ett höhö och ett ännu högre HAHAHA!  Vi satt och skrattade och när vi var vid slussen kom tåget och vi var längst bak fast vi igentligen skulle vara längst fram. Så med stora väskor tjocka jackor och ett fånigt smile trängde vi oss vinglande förbi allt folk. Tanken på avad folk tyckte om våra skratt ljud fick oss bara att skratta ännu mer och vi flög hit och dit. väl framme vid gullmarsplan var vi helt utmattade, onda magar varma ryggar men ändå det bästa OTROLIGT GLADA.  Så tack för hemmresan Anna och Jessica, den var rolig.

"hihihihihihih, hahaha, höhöh, HI!"

Dagens Hjärta och en tumme ner

Dagens hjärta till Kevin Som fyller år!

Och en tumme ner till en kille som är så fruktansvärt iriterande och bara tjatar och ler hela tiden. Smör leeende!

Datan är full

 Bilden på datorn har vridit sig, var tvungen att vända hela datorn för att få bilden rätt, haha någon som vet vad felet är?

ÄNTLIGEN

(SUCK) äntligen är högljuden borta. De sissta har gått hem. Det har varit trevligt men oerhört hög volym på allt och alla. Musik barnskrik hundskall och prat. Glas som klingar kaffe som kokar och dörrar som smälls igen.

Matten gick inte så bra som jag väntat mig, får väl godkänt men alltså det fanns saker som jag visste att jag kunde men pågrund av panik vid alla prov blokeras hjärnan.

Nu har jag igentligen lov eftersom jag är ledig varanan torsdag. Men jag måste till skolan och göra ett prov ändå i morgon. Antingen halv 9 eller kl 15.00. vet inte riktigt vad jag ska välja för att kunna planera dagen som bäst.

Matte matte matte.

Förra inlägget skulle ha publicerats igår så gele hallonet och munken gäller inte idag.

Nu ska jag in på mentors samtal och sedan är matte provet. HOPPAS ATT DET GÅR BRA. tror det men håll tummarna ändå!

Kram

En till båt bild


Jenny, Adde, Jag, Amanda
Hittade nyss denna bild, från fredagen på båtfesten i slussen, tycker att den är väldigt härlig. som vanligt är jag ju aldeles perfekt förberädd på bilden haha.

Nu ska jag hjälpa Kevin med hans kvällsmål innan han ska sova.

Fick i mig två gele hallon och en munk också. Varför detta so




Påskägg

image316Nu är det påsk och påsk äggen ska delas ut. Här ett  påskägg och jag har ätit godisar som är en hjärna en döskalle och en mindre dö skalle. Jag vet att jag ändå kommer att äta onyttiht idag eftersom Kevin fyller år och det blir tårtor och allt så varför inte ta lite godis så här i slutet av skolan.?

HÖHÖ

Noppa ögonbryn

Nu ska jag noppa mammas ögonbryn, hoppas det blir bra. Sedan kör hon mig till tåget så slipper jag gå i kylan. SNÄLLT!

Dadens klädsel

image314
Sjal-H&M
Kofta-Veromoda
Vitt linne/ strumpbyxor- H&M
Kjol(igentligen ett linne, jag vek ner axelbanden)- MQ Zoul
Skor- Din sko
image315
Jacka- Batestini (Robins)
Glasögon-H&M.

-----------------------------------------------------------------------------------------

mål 1

Frukost
--------------------------
Idag tog jag en lingongrov med salami på och en kopp te.
Kanske ska ta ett ägg snart. får se.

Nu: öva på matte provet en stund (och dricka te)

Vem är bäst?

Okej, Solen lyser ju faktiskt idag. vilken trevlig överaskning.

Tänkte lägga upp länken till det laget som vann över Eagles på DM.
Dragons SofiaflickornaDynamites 08.

Personligen tycker jag inte att dem var bättre, visst dom satte allt och hade någro cola saker i programet men Eagleas har ett högre tempo och man får lixom anstränga sig för att hinna se allt som finns med. Dragons har inte alls lika mycket ivolverat i sitt program.

Jag tror att om Eagles inte fallit i de där byggen så hadde dem vunnit.
PowerCheer Eagles 08

Elin Kling - 25 år

Denna gjorde Elin Kling och hennes kompisar som inbjudnings "kort". tycker att det var en riktigt rolig idé. Undrar om man ska ha på sig dem när man kommer eller om det inte är så. Vad tycker ni? Coolt eller inte??

Grattis lillen

God morgon på er, hoppas ni mår bra, jag mår hyfsat okej:)

Stora gratulationer till min lille bror som idag fyller 8 år!
image313

En konversation mellan pappa och Kevin i telen.

Pappa- jag har hört att det är någon som fyller år idag, är det du eller?
Kevin- Ja de e ju jag(tänk er östermalmsdialekten).

Haha det lät bara så skönt.

"Jag vill inte leva"

Alltså vill ni se grym Cheerleading allihoppa? Titta HÄR.  Säger bara WOW!

Glömmde jag nämna att när jag idag stod i kön för att betala inne på pressbyrån så hör jag helt plöttsligt "Jag vill inte va här(stamp med foten) jag vill inte leva!

Jag blev ganska rädd och tittade mig omkring blixt snabbt då ser jag en kille precis bakom mig som står och tittar på mig samtidigt som han verkar brata med sig själv eller något. Snacka om depprimerad kille.

Kan säga att mitt hjärta hoppade till när han stod så nära och sa en sån läskig sak. Han måste ju ha någon störning för sådär går inte "vanliga människor" omkring och snackar.

Tummen ner

Jag kör med en tummen ner, skapar också en ny kategori för dagen hjärta och tummen ner.
Så vem får tummen ner idag då? Jag tror att jag måste säga att min mentor samt Engelska lärare får en tumme ner då han brusade upp och nästan skrek på mig att om jag inte kan läsa få jag fan öva på det så att det går... Från början stod jag där och lyssnade på honom och försökte också förklara på ett lugnt sätt hur jag kände inför situationen med texten jag inte kunde förstå (jag kan läsa men jag vet inte själv vad jag läser tänker för mycket på orden och inte meningen). Men när han sedan brusade upp så tog jag på mig Diva minen typ "Du beter dig ju moget som lärare" men sedan klämmde han på en tå och jag började gråta och sprang därifrån.

Så under loppet av 2 minuter hade jag tre ansikten på mig
1. Besviken men lugn och sansad.
2. Diva blicken.
3. Nedbruten med tårar i ögonen.

Ja nu fick ni ju höra lite om händelsen ändå men inte allt och i minsta detalj.
A men detta är i alla fall första tummen ner.

Samanfattning av maten.

Dåligt dåligt av mig att jag inte tränar men har fullt upp helt ärligt.

Frukost
----------------------------
Två knäcke mackor med sallad och tomat
en kopp T

Lunch
-----------------------
Kyckling med salsa samt avocado sås
en och en halv macka, halvan var ljus

Midag
-------------------------------
Natur diet

Annat smått
Två ljusa mackor(mamma bakade var ju bara tvungen)
3 koppar te
2 gele hjärtan och en munk

Nu ska jag ta en till kopp te men inget mer att tugga på.

Dagens Brustna

Är det bara jag eller är serierna lite väl korta perioder just nu? tar ju slut innan de en börjat. Kanske man skulle beställa hem alla avsnit av gossip girl så att jag slipper vänta ända till maj.... tåls att tänka på.


Dagens hjärta vill jag ge till Amanda Ek-Barve som är hemma och sjuk, krya på dig säger jag<3!

Har tänkt att börja med att sätta in dagens "dåliga sak" vet inte riktigt vad jag ska kalla det. dagens brustna hjärta kanske eller tummen ner. Får se om jag kan komma att stöta på något dåligt varje dag som är värt att da upp men någon gång i bland i alla fall.

Gossip!

Know you love me.... Gossip girl!

Gillar du skavaller och älskar du att skvallra?


Strävan efter MVG?

Kom precis innanför dörren. Det är verkligen sent jag kommer hem ifrån skolan. Men idag kändes det riktigt bra i slutet av skoldagen(en liten tråkighet hände tidigare under engelskan som jag ska berätta om senare). Jag har jobbat på bra med matten och det känns verkligen bra, vi har prov i morgon och det känns inte alls stressigt eller så. Nu menar jag ju inte att jag kommer att få mvg eller så men för att vara mig i just denna stund så känns det bra. I min förra skola fick jag mycket studiehjälp(pågrund av dyslexin) så då fick jag tid på mig och jag kunde prestera mycket bättre jag låg på VG då och jag gillar inte matte. Nu får jag ingen hjälp alls, jag måste klara mig själv för det är ingen i den här skolan som förstår hur alvarligt min dyslexi påverkar mig. Ända gångerna jag kan få hjälp är på handledningen(som även är till för andra) och när jag får be min underbart snälla Sandra om hjälp. Hon var min förra lärare. Men så för att vara aldeles självständig och får kämpa på som in i norden så känns det hyggligt bra inför provet i morgon.

På vägen hem fick jag reda på att mamma inte skulle laga någon mat och att jag skulle göra något själv om jag ville och det har jag inte dit med då jag direkt efter detta ska fortsätta med läxor så jag köppte en Natur diet eller vad dem heter. ganska god faktiskt och så kan det behövas då jag inte lagt ner någon tid på träning denna vecka.



Oj oj nu blev det mycket text undrar hur det gick till kanske orkatr ni inte läsa men men nu är det skrivet och nu ska jag tll skrivbordets ytor och slukas av siffror ord! Och en kopp teeeeee!

Maten idag

Lunch: texmex kyckling med salsa sås och avocadoyoghurt med ris.
en óch en halv macka till det, halvan var ljus.

Inte bra det där med ljusa mackan men man kan ju bli lite frestad de vet ju ni med.... eller? ;)

Nu ska jag ha handledning i samhälle och sedan ska jag hem och träna om ja orkar (tror att det blir studier i stället).

kram kram.

Areyoualone?

image311image312Time to go! Vi syns lite senare

Gårdagens hjärta

Gårdagens hjärta vill jag ge till Madde, tack<3

Zara.com

LisaplaceBild: Zara.com
Tjejen till höger får mig att påminna om min kompis Sandra. Mycket fint hår. Men det har båda två i och för sig.

Maten igår

Tänkte samanfatta maten jag åt igår.

Frukost: Ingen (fy)
Lunch: Lax med ris och sås, 2 och en halv macka
Middag: Kött gryta med bullgurr

En latte och........Massa te.

Och här

Frukosten idag
image310
2 knäcke skivor med sallad tomat och peppar och en kopp te(med mjölk i).

Kommer inte hinna med någon direkt träning denna vecka, kevin och mamma fyller år + att jag har matte prov.


Några timmar senare

Somnade visst igår. Somnade runt 8 halv nio så nu har jag sovit minst 10 timmar(kan avslöja att jag ändå är lite trött, hihi).

Men igår när madde ringde mig kl 11.00 eller vad klockan var fick jag för mig att det var morgon. Man känner ingen skillnad på om man sover 2 timmar eller 7 eller hur?:)

Här är bilden på Kevin.............
Snygg vha! hehe. I morgon fyller snutten 8 år också. stor grabb.

Sitter just nu och äter frukost, det är en timme innan bussen går så jag kan ta det ganska lugnt.

Håll igång för att inte somna

Hålla igång måste man göra när man vet att man somnar så fort man sätter sig ner. 

Jag känner mig aldeles skakig och varm tror att det har att göra med lite sömn. Därför åkte jag med MAdde till city och tittade runt en stund, sedan gick vi in på ett café vi pratade länge och mycket och det var härligt att få prata ut riktigt ordentligt. Jag tog en latte och jag känner mig supernöjd som inte frestades av Maddes bakelse som var mer en halva kvar när hon lämnade den. ETT PLUS TILL MIG.

idag hann jag inte med någon frukost, men till lunch åt jag en super god maträtt.
LUNCH
--------------------------
Ungsbakad lax med apelsin och något mer sås samt ris med lite olika grönsaker i. Till det åt jag occkså två grova mackor och en halva ljus fralla.

Nu när jag kommit hem så har jag varit nere i tvättstugan och slängt ner resten av mina smutskläder skönt att det inte finns någon smutstvätt kvar nu.

Nu ska jag gå och äta och göra lite läxor. Senare kommer en bild på min otroligt stiliga lillebror i sin nya dress (he look like a modell).

Fångad i mig själv.

image305
Helloi, sissta minutrerna innan skoldagen är slut. Tänkte bara visa upp mig för idag.

Sjal- från Bibbi och Morfar
Tröja - H&M
Jeans- H&M.


Sova och inte vakna eller vara vaken och somna?

God morgon alla sköna, i natt när klockan var lite över tre satt jag och funderade på om jag skulle sova och riskera att inte vakna igen eller om jag skulle vara vaken och riskera att somna. Jag bestämde mig för att sova de tre ynka timmarna som var kvar innan morgonen. Men för att vara säker på att jag skulle vakna gick jag och lade telefonen långt bort så att jag skulle vara tvungen att springa upp och stänga av den. Och titta här sitter jag nu i skolan och studerar "flitigt"...

Snäll storasyster

idag har jag varit en snäll storasyster, jag gjorde först vofflor(det vet ni redan) till Lille bror Kevin och Sen åkte vi och lekte på en lekplatts där det var massor med barn som jag fick springa och göra fart på jobbigt men kul att göra så många barn lyckliga. Och sedan cycklade vi till Centrum där jag köpte Ben and Jerrys (som jag suktat) En ny smak fick det bli, baked in alaska eller något sånt. Vanilj glass, marsmellows och vita choklad isbjörnar. Nu ska jag sätta mig och äta glassen och börja läsa på en bok kanske?

KRAM

Ben and Jerrys

Hallå där. Har nyss ätit vofflor tillsamans med lille bror min kan inte säga att det var äckligt. Sött och gott.
Igår efter Melodi festivalen drog jag hem till Nills där Nills och Johan var tiden gick och jag gick hemåt runt halv 6. Kom hem åt lite frukost somnade och vaknade runt 12 igen. Nisse Och Johan var trevliga att umgås med. Jag och Johan somnade en stund där i soffan men vi vaknade ganska snabbt igen.

Idag vill jag Köpa glass till i kväll då det är Hide and seek (som jag inte har sätt) men jag sitter och funderar på om det är värt pengarna eller inte att köpa Ben and Jerrys. Klart det är värt men jag menar jag kanske inte borde köpa har ju redan ätit så mycket och så vet jag inte om jag orkar slösa pengar på det när jag kan köpa något annat fint som går att ha på sig;) haha gud så jag babblar. ville bara säga hej....


HEJ!

Declan Galbraith

Jag har bara blivit helt kär i den här killens röst. Lyssna vilken kännsla han sjunger med...

Declan galbraith - An angel

Declan - Tell Me Why - a children's tribute

Lyssna och njut.!

Byta personlighet med mig?

Te i handen, såklart vad hade ni väntat er!

Idag vaknade jag kl 2 och sedan dess har jag suttit i sängen och druckigt te och letat efter bra program att se på. Nu kom mamma, Kevin, Jim och Carina nyss hem och maten lagas på spisen, jag är äcklad. Mat känns bara äckligt just nu det ända jag vill ha är GODIS och GLASS.

Kände att jag behövde byta ut mig själv lite idag och bli en annan person så när jag vaknade gick jag direkt och satte på mig mina linser. Känns faktiskt bättre konstigt nog.

Jag är inne i en depp period just nu, IGEN. men jag är säker på att det kommer att bli bra jag känner det på mig:)

18.52

Robin står vid spisen och gör i ordning maten, passta med tonfisk, räkor och massor av mer i en ända röra. MUMS.
Själv har jag precis börjat lugna ner mig lite. har städat mitt rum riktigt ordentligt och fladdrat omkring i hela lägenheten för att skapa en myskännsla tills mamma och Kevin kommer Hem hit. SÅ nu är det tända ljus och poskblommor lite varstans i lägenheten. Jag älskar kännslan av nystädat. Skulle bara vilja införskaffa en "likta gott sak" du stoppar in den i kontakten och sedan sprids en god doft ut. Härligt va?

Ska snart ner till tvättstugan och slänga in lite tvätt. smuttskorgen är full 3 gånger om och allt ligger i duschen så att jag inte kan dusha där. Tur att det finns ett badkar också.

Bild: Google.se
I kväll verkar det som att det blir lugnt, titta på let´s dance och mysa med något gott kanske. <3

Helgen är "ledig"

Nu är det helg igen och då tar jag "ledigt" ifrån den goda kosten så jag kommer antagligen inte nämna allt som äts då. Vill bara säga att en så länge har jag druckigt 5 koppar te idag, haha och det gröna teet är slut så det är inge vidare bra då te driver ut energin och andra saker ur kropen. Grönt te därimot får du dricka hur mycket du vill av.

Debatten där pappa ska ta ledigt med barn

Debatten om att papporna ska ta ledigt mer med sina barn står högt upp på tapeten just nu.

Tittade nyss på en debatt där dem pratade om gämnstäldhet och om att pappan i en familj borde ta ut mer ledighet. Dem sa bland annat att i familjer där papporna tar ut lika mycket ledighet som mammorna sker mindre skillsmässor. Men då kom jag att tänka på det att mina föräldrar som har skillt sig delar nu på vårdnaden om min lillebror varanan vecka och pågrund av det måste dem ju ta sitt ansvar att vara hema med sjukt barn när det nu sker och då undrar jag är det kanske smartast att föda barnet och sedan skillja sig för att vårdnaden ska bli lika?

När det verkar lite konstigt va, men man skulle kunna tänka så. Själv förstår jag inte varför papporna inte vill vara hemma med sina barn, när barnen sedan växer upp så måste ju papporna förstå att det finns en förkärlek till mammorna som då tagit hand om barnet mäst hela tiden. Och då får alla pappor skylla sig själva när deras barn kanske inte litar till 100% på dem.


Jag kommer inte ihåg om min pappa var hemma med mig lika mycket som mamma eller inte. Det jag vet är att mamma var hemma en ganska lång perioddå hon väntade barn 1 och en halv gång.
Men jag känner i alla fall att jag litar på min pappa så något måste han gjort för att jag ska ha förtroende och känna att han är en riktig pappa.

IDAG DÅ?

Frukost
---------------------
Gröt och en macka..

Lunch
------------------------
Pasta sallad

Middag
--------------------
ris med bea sås
en knäcke skiva med skinka och tomat.

Kalas firande.
----------------------
kakor och tårta.



OCH EN MASSA TE.



INGEN TRÄNING.

Han ville att det skulle vara värkligt.

Här ska ni få höra en dröm som en kille drömde om mig, vilken ära hihi.

 M säger:
jag var på mitt sommar ställe i finland så är jag i mitt rum sen kommer du förbi mitt fönster du ba hej ja ba vaa sen ena ögonblicket står du inne i mitt rum och vi började prata om en massa de kändes skit verkligt

sen så gick typ hela dagen sen gick jag o skulle lägga mig så låg du i sängen så ja kröp ner sen precis innan ja somnade så gav du mig en kyss sen vaknade jag

Deniisebeskow.blogg.se säger:

haaha roligt


 M säger:

de var det faktiskt


 M säger:

sen när ja vaknade ja ba neee


Deniisebeskow.blogg.se säger:

du ville att det skulle vara verklighet va?


 M säger:

det är klart !


ÄCKLAD SÅ IN I Norden

Jag är grymt äcklad, okej om personen inte gillar mode bloggar men hallå lägga ut en bild på bajs i toaletten känns inte riktigt som om det är en "normal" person, kan bara säga ÄCKEL!

Randigt är på topp

Nu har jag massor av nya kläder att visa upp för er, köpte nämligen en till tröja idag och så fick jag en jacka av mormor.

Blå randig 3/4 ärm ifrån H&M, en bra bas tröja som lätt går att piffa upp med snygga smycken, kjolar, halsdukar eller vad ni nu vill ha till.
149kr
MYCKET BILLIGT.

Old pics!

Ajsing vajsing, haha tårta och kaka i LASS. Men sån är jag när jag väl äter söt saker så kan jag inte sluta. Det är något jag måste öva på helt klart.

Här hittade jag två gammla bild på mig, hihi.
Och här har vi mormor på ett glatt humör.

Faller jag för tårta?

frukost: Havregrynsgröt(fiber) En vit macka

Lunch: Pasta sallad

----------------------------------------------------
Idag fyller mormor år så jag tror att jag kanske att jag inte kommer att motstå en tårtbit. Hoppas på att hon bara bjuder på midag.

Jag står med micken i handen och ska snart sjunga lite kareoki, det är bra träning för rösten. har tänkt att jag ska sjunga varje dag för att öva upp den :)

Let´s sing!

Jag har en dröm!

Morrn morrn,
Dagens dröm
------------------------------------------------
Jag drömmde inget..... Eller?
image299

UrbanOutfitters

UrbanOutfitters
I like it, do you?

Träning/mat.

Okej, träningen idag?
Vi skulle köra arobic, men då jag inte var på det rätta humöret för att kämpa så gick det inte så bra. Jag hoppade av efter en 20 min och gick och sprang istället.
samanlagt har jag tränat 1 timme idag.

Och maten.
2 Knäcke skivor
2 koppar tee
Omelätt
Mackaroner och korv
En protoin dryck.

Bra Denisé, BARA NYTTIGT (en så länge)


Bilder från i fredags( båtfesten i slussen)

image289image290

image294image296

image297Härliga bild, hihi!

Kära GUD jag önskar min familj lycka!

Sorry I have to say it, life suck!
image285
 Nu var dagens ärenda avklarade, inte för att jag fick ut så mycket mer på dem, jag fick bara en massa nr att ringa. Får ta tag i det senare.

Kära GUD jag önskar min familj lycka!

Dagens tyger.

image282image284
To day it´s H&M!
Tröja - Addidas
Linne - H&M Herravdelningen
Strumpyxor - H&M
Smycken - H&M

Kläder som inte syns
Jag ska nog gosa in mig i min stora fjällräven denna grå dagen.
Bruna stävlar från skopunkten.

Sovit bra

Hejsan hejsan, sovit bra?
Jag har varit vaken samtidigt som jag sovit nästan hela natten, det är väldigt iriterande för man är medven om varända liten rörelse man gör men ändå är man inte vaken, a ni kanske vet vad jag menar eller inte.

 Som jag trodde så blev det ingen morgonträning. Nu ska jag snart gå till fredrika men innan det lite frukost.

<3

Mini hundar

Nu är det dags att sova men jag har nu fått bilderna från i fredags och en del är riktigt bra, haha!

Vill bara visa vilka sötnosar min moster stötte på i  hennes 3-4 månaders resa till Thailand.

Vara basta kompisar pa barnhemmet. Kanske ska vi byta karriar...


Planering över morgondagen.

Idag har jag förästen köppt mig lite nya saker. Ett par jeans ett linne och två par leggins (grå och hallonröda) ni får se i morgon.
Morgondagen är mycket planerad (på förmiddagen i alla fall).

KL 8-9 träna

KL 11-12 gå till fredrika skolan och prata med en sångpedagog. Hämta min toffla ifrån Andy och lämna Stammas laddare.

KL 13.00 gå till min gammla skola och fråga lite frågor.

KL 14.00 gå och få hjälp med en ansökan om ett sommarjobb.

(kanske tar morgon träningen här emellan om jag är för trött i morgon bitti)

KL 18.00 Arobics med Caroline.

Är ledig ifrån skolan i morgon och därför kan jag göra allt detta.

Dagens mat/träning

Hej och hallå, Kom hem från träningen för ett tag sedan. Jag och Caroline är super duktiga vill jag säga.

Dagens träning
80 min spinning

Dagens mat
En latte
En hallon paj
Nudlar
Bullgur, köttfärs limpa.

Tycker ändå att det var helt okej mat idag. bara lite onyttigt. gäller bara att jag inte proppar imig en massa onödigt nu på kvällskvistren såhär. Men te blir det självklart!

Äter ni nyttigt eller inte?

Känner mig ganska pigg efter ett trevligt samtal angående sång!

Jag sitter här och funderar på om jag ska sova eller inte.
Jag vil hinna med så mycket som möjligt i morgon bitti. Jag vill träna och jag vill prata med fredrikas rektor ifall det går att betala en billigare peng till deras sångpedagoger för att få dem att lära mig lite toner eller om det är helt omöjligt.

Och jag tror att om jag går och lägger mig nu så kommer jag när jag vaknar i morgon besluta mig för att sova 3 timmar extra eller så och det vill jag ju inte. Går jag och lägger mig nu får jag ändå bara sova i 3-3 och en halv timme så det känns lite onödigt. Men jag vet ju att det är bra med sömn så jag vet inte hur jag ska göra. måste känna efter om jag är trött eller inte.

Känner mig ganska pigg efter ett trevligt samtal angående sång!


Härlig bild på något sätt

Viktoria?

Gillar att sjunga.

Jag sitter fortfarande vaken.

Jag sitter med låtar och sångtexter och ser om dett finns någon låt jag gillar att sjunga och som passr min röst. Hihi

Jag har pratat ett tag med en kille nu som tror att vi kanske skulle passa bra att sjunga tillsamans, kanske ska satsa...

Du var väl med i topp modell?

Klicka här för en större bild på Bloom SetKlicka här för en större bild på Dot Bloom SetMen hej du var väl med på top modell?

kul att hitte henne på nelly.se. någon som känner igen henne?

Skärpning nu!

Faller jag tillbaka i en svacka nu efter helgen?

Nu när helgen gått har jag ju ätit utan regler och nu tror jag att jag kanske kommer falla tillbaka på ruta ett om jag inte är försiktig, har nämligen tagit en macka till och yogurt med müsli samt en toblerone bit.
Kom igen Denisé Skärp till dig. Fokusation som Linda (tränare i hce) brukade säga till oss. Fokusera och konsentration i samma ord.

I morgon SKA jag göra bättre ifrån mig.

Tittade nyss på "the forgotem" en rysligt bra film enligt mig... har sätt den minst 5 gånger. Hur läskigt skulle det inte vara om någon helt plöttsligt säger "du har aldrig haft en son" fast att du är helt säker på att du har det?
urk vad läskigt!

Träning och Foder!

Hallå Hallå, har precis ätit klart. (spenat soppa med ägg halvor) Det var riktigt gott vill jag säga.
Så vad har jag ätiti idag?

*5 mackor
*Tomat soppa
*sparris soppa med ägghalvor.

Och träningen?
Tränade 1 timme och en kvart på gymmet med Caroline.

Nu ska jag titta i olika bloggar och sedan ska jag sätta mig framför tv:n och äta nötter samt dricka te.

Är du trött?


Det är okej Mischa jag är också trött.

MAT

Nu kom mamma och Kenneth precis hem med mat, pan pizzor och canelloni till mig:D

Vem tog sönder mitt hjärta?

Du är måttligt road, allt är tråkigt, du är tråkig och dina tankar tänker tråkigt....!


Jag har påbörjat ett skapande va en kjol idag men jag saknar ett fint band jag kan sätta i midjan så jag få se när den blir klar.

idag ska jag se legally blond 2 och dricka te.
Blondin så fin!


Mitt hjärta bara skriker och gråter denna dag, något har gjort mitt hjärta ledset och jag undrar bara vem eller vad?.


Ägg toddy fruktsallad.

Herre min gud jag har så tråkigt.....

Idag händer ingenting, jag ritade nyss på hela mammas arm utan att hon märkte men när hon väl märkte blev det bus haha skrik och bus och nyp och haha!
de va kul men nu har jag tråkigt igen.

Gjorde en fruktsallad med god "sås" till.

Ägg toddy fruktsallad.
image281

Du behöver:
1 ägg
1dl strö socker
1 dl grädde

Vispa ägget och sockret till det blir poröst

vispa grädden

blanda sedan ihop båda rörorna och ställ in i kylen(frysen för att det ska gå snabbare).

Under tuiden du väntar på att såsen ska stelna en aning skär du upp det frukter du önskar att ha med i din fruktsallad.

Häll sedan över såsen över frukten och ät!

Detta tar ca 10-15 min att göra.

LÖRDAG

God morgon, nudlar ägg mackor och yogurt har frukosten bestått av. Jag och Melina sitter och tittar på reprisen av let´s dance och oj vilken tros sen av mat tina ja :P haha.

vad händer idag? INGEN ANING!

Nästan Hela min föredetta förening tog guld, Mitt förra lag eagles som brukar va bäst och som bruukar vinna kom tyvärr bara tvåa, men jag menar hallå det är bra det med och det är faktiskt sm snart också:).
Grattis till alla GULD.

puss

Idag kommer jag inte ens ihåg vad jag ätit för att jag ätit så mycket, haha. Sitter just nu med Melina och te koppen i soffan och tittar på "hur du blir av med en kille på 10 dagar" och jag får en så otrolig lust att bli shornalist(stavas? haha).

Dagen med Linus har varit underbar och jag vill så gärna ha en lite vovve. Det verkar inte som att jag är så alergisk emot honom he´ller så det känns bra:)

Emelie som hade kameran igår har inte givit mig bilderna en så jag ror inte att bilderna kan komma upp i kväll.

puss

Dagenskläder

Ska börja med en NY kategori igen, nämligen Dagens kläder:)
image280

Dessa tygbitar får kläda min kropp denna dag då det ska firas 50 år!

Verkligen super lyckad kväll

verkligen super lyckad kväll igår. Vi hade hur kul som hälst och gick hem i en bra tid. Bilder från igår kommer upp i kväll förmodligen.

Idag har jag varit hos mormor och lånat med mig Linus så nu sitter han och jag här och äter glass;)
snart ska jag åka på 50 års kalas. Medans hela botkyrka hallen är full med cheerleaders som tävlar för fullt.

Här har vi sötnosen!

image272Här har vi mamma som ska ut på tjejträff i kväll, hon hade lite problem med vad hon skulle ha på sig så jag var en snäll typ och lånade ut lite till henne.

Och så vill jag påminna alla om att jag fortfarande har dyslexi så det äri ngen ide att säga vad jag stavar fel för jag kommer inte lära mig det ändå. ibland skriver jag glömde och ibland glömmde;).

Dagens kläder.

Nyss hemkommen ifrån farsta Centrum, jag och jenny åkte dit på sminkkurs på make up store:)
Här har vi dagens kläder.

image269
Detta halsband köppte jag idag, för att ha i kväll det passar bra till det jag ska ha:)
från H&M 79 kr.

Låna vovven.

Jag har ring och pratat med mormor och jag ska få låna hennes lilla Linus under lördagen, vet inte om han kommer att sova över men å så glad jag är. han är så söt den där vovven.

JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR EAGLES

ajajaj min mage värker, jag är nevös inför i morgon Cheerleading Dm. det är så ledsamt att jag inte kommer få se jag vill bara gå och hänga mig det känns som att svika den man älskar mäst när jag inte kommer att komma dit och heja på er.
image140
Men kom igen nu, ni är snygga, stolta, vackra, underbara, starka, viga, proffs, bäst och ni är EAGLES. Ni har det lilla extra. Ni rockar mattan och alla i publiken vet att ni är dem speciella. Motståndarnas hjärtan bankar i dubbel tackt dem är rädda men ni vet att ni kan och ni kör er grej. Sedan vinner ni guldmedaljen, ellerhur? JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR EAGLES!<3

Vill ha

Skulle väldigt gärna vilja ha de här byxorna, MEN... jag tror att jag som har lite större höfter och rumpa inte skulle passa alls bra idem. får tästa någon dag:)

Vilkenklänning?

Klicka här för en större bild på Jennie DressKlicka här för en större bild på Hoola Hoop DressKlicka här för en större bild på Scoop Neck Dress

Jag gillar dessa klänningar super mycket, både söta och snygga.
Vilken klänning är er vavorit?

glömmde

glömmde så klart att lägga in den i kategorin, haha.

Nu kategori

Tänkte bara säga att jag nu skapar en ny kategori till er som följer mina måltider och träningar.

Idag nu såhär på morgonen väger jag 1 kilo lättare en i tisdags då jag började med min hälsa idé. Det var ju posetivt. Men självklart tog jag då och unnade mig en toblerone. Haha. För övrigt sitter jag med en näcke macka och te nu, tycker att knäcke bröd har blivit otroligt gott:)

Nicoles bebis.

97837-793097837-7929
Nu var det länge sedan jag skrev något om Nicole. Kan bero på att det inte finns lika mycket skvaller/bilder om henne längre? Här är i alla fall två super söta bilder på henne och hennes BEBIS!

Mardröm eller Bra dröm?

God morgon små (lärkor?) haha.

drömmde en dröm i natt, eran uppgift är att säga om det var en mardröm eller en bra dröm...
Jag drömde att jag var upp i fjällen med "BlondinBella".

Mardröm eller Bra dröm?

Solen skiner i Stockholm idag!

Vill ge det ett ärligt försök.

Time to say good night!

Nu ska jag sova men innan ska ni få en uppdatering om mina måltider och träningar.

Ätit idag:
4 Knäcke skivor. Leverpastej, brie, ägg, skinka.
En cesar sallad med ett halvt mjukt bröd till.
En mc flurru(FY).

Min träning.
Från kvart över ett till 20 över 2 var jag på gymmet.
(sprang, och tränade mage)

från 3 till halv 5 var jag på gymmet.
(sprang, sprang i "trappor", tränade mage, rygg och ben)

I morgon är det helg och jag antar att jag kommer unna mig mer en nu i vardagen. Men ingen alkohol på båtfesten. Jag har bestämt mig för att jag inte vill dricka alkohol och hitils har det funkat bra. Jag är ju som ni kanske vet inte 18 och då är det inte bra för mig att dricka. Alkohol kan leda till tråkiga situationer, alkohol inehåller fett och jag gillar inte spyor(har aldrig spytt själv).

Nu vet jag inte om detta kommer att hållas men jag VILL ge det ett ärligt försök.

Ha en bra natt.<3

Hjärntvättad?

När kännslor vill komma fram finns inget att göra du kan inte sätta band på dem. Om du försöker kommer dem ändå komma fram i slutändan. Hur många kuddar är fylda med tusen tårar. Hur många flickor har legat och droppat sina värdefulla tårar i kudden? Idialet idag säger att du ska vara smal, smal, SMAL.  Många drömmar och önskningar består av att få bli smal och tjejer som är smala vill bli änu smalare. Jag har gråtit 1000 tårar och jag har droppat mina värdefulla tårar....

Varför, det är hämskt att allt ska var så förbannat fokuserat på skönhet, även om jag tycker detta kan jag inte kliva tillbaka och säga stopp, jag gör allt som står i min makt för att vara bra för det är när jag är fin och bra som jag är glad. Det är när jag gått ner de där 3 kilorna och när jag fått den nya jackan och mvg i skolämnerna som jag är glad. Jag lider av "duktiga flickan syndromet" . Flickor vill vara alla till lags, lyckas själva, bli omtyckta och uppskattade. Så många tjejer lider av att skönhet står högst upp på listan hos killar, modell agenturer och även hos vissa kompisar. "Ju snyggare du är desto lättare kan du få ett jobb" FAaan varför? frågan är varför?.

Jag älskar kläder mode och skönhet men när jag tänker efter. Skulle jag kanske ha ett annat intresse om jag inte var så inriktad på att vara samhället till lags?
Ibland skulle jag bara vilja ruffsa till håret sätta på mig ett par utslitna mjukis byxor och leriga skor och bara gå ut på stan för att se hur folk reagerar. Jag vet ju hur jag själv fungererar och tänker. Jag och många andra tjejer är HJÄRNTVÄTTADE!

Underbara människor

Petra Nemcova, Jag är &quot;tres jolie&quot;!
Underbart slanka armar, utan muskler.  För övrigt var dessa underkläder mycket härliga.
Petra Nemcova, Petra Nemcova är alla killars drömtjej?Posh.se

H&M köper Cheap Monday

Ännu mer nyheter! Modejätten H&M köper upp 60 procent av Fabric Scandinavian som bland annat äger Cheap Monday och priset då? 564 miljoner! H&M har anordnat en presskonferens gällande affären idag och innan den är avslutad vill dom inte kommentera något. Mer info inom kort.

Detta fick jag reda på genom Elin Kling. Vad tycker ni? Bra eller dåligt?


Ny inköppt

 Sjalen.
Jag fick den av Morfar och Bibbi som ett minne från hemavan
Kostar närmare 500 kr.
Jag ska slita den med hälsan... Tack!<3

Nya musse tröjan.
image261 
Köpte Large för att jag ville ha den lång, men antingen är storlekarn små eller så är jag stor(den är inte över rumpan som jag vill)

Vero moda
179kr.


Rosa dator

 Jag vill vill vill ha en rosa dator, nu har ju jag en bärbar dator redan men jag kanske kunde hitta något rosa fodral att sätta över, någon som vet?


Vacker guld klocka


Klockan kostade 400 tror att det var halva priset.
Från ur och penn.
Har redan förälskat mig i den, det som skulle kunnat gjora den alldeles perfekt är några små vackra diamanter runt uret.

NY klocka

Dagens mat.
Tre knäcke bröd, en cesar sallad och en glass.

Somnade i soffan imorse för att jag var så trött så det blev ingen skola för mig. När jag vaknade upp igen va kl 12 och jag drog till gymmet tränade i en timme, efter det gick jag för att hälsa på några vänner i deras skola och då skulle Jenny träna så hon ville ha med mig och varför inte tänkte jag :D.

När vi var klara där gick jag upp till centrum där mamma och kevin var, vi åt och köpte leksak till Kevin och en Klocka till mig, SUPER FIN:) Ni får se bild i nästa inlägg om det går bra att ladda upp bilderna.

Nu ska jag dricka te och läsa i min bok<3

LIMA

Adriana Lima är riktigt vacker!
Adriana LIma, otroligt fin bild!

SOLEN SKINER INTE IDAG

God morgon, känner mig inte på så bra humör idag men det ska nog gå över. Jag orkar inte äta frukost idag så det blir bara en kopp te dumt gjort kanske men vadå det känns äcklikt att äta idag. Ni vet när man är så trött så att man nästan mår illa, så mår jag idag och då känns det inget vidare kul att äta.

Jag har faktiskt inte så mycket träningsvärk idag, har lite ont i höfterna, undrar varför.

SOLEN SKINER INTE IDAG OCH DET LIGGER SNÖ PÅ STOCKHOLMS GATOR (SUCK)!

Förlåt Powercheer!

image3
Jag är så grymt ledsen, Cheerleading är det bästa som finns och jag får inte vara närvarande på DM bara för att min pappas systers man fyller 50 år.

Denisé säger - Jag vill värkligen gå på DM vad händer om jag inte följer med?
X säger - Tänk efter dina val så att du inte sårar och står ensam kvar!

Det känndes bara så mega jobbigt, känner mig tvingad till 50 års kalaset. Visst kan det bli trevligt men jag menar bullar och tårta är INGENTING gämfört med att stå och hoppa och skrika och heja på den bästa föreningen i Sverige och det bästa laget Eagles. Jag började gråta när jag insåg att det var kört för min del att kunna vara där som suporter.

FÖRLÅT MIG POWERCHEER!
Jag älskar er.....

Top m,odell

Sitter och tittar på top modell nu, love it!

KÄMPAT HÅRT

Vi har fått våra nya cheman för period 3 i skolan och framöver är jag ledig varanan torsdag och varanan fredag har jag ändast gymnastik jag hoppas på att den lektionen kan flyttas så att jag slipper åka en timme fram och tillbaka bara för gympa.

Direkt efter handledning(kl 4) åkte jag till haninge centrum där köpte jag en vit t-shirt med musse pigg tryckt på, kommer nog ha den i morgon så då får ni se den :) ska visa min nya sjal som jag fick av "mormor" och morfar som ett minne från hemavan, super fin!
Jag har också tränat idag med CAroline, SPINNING. Jag tror att både jag och hon fick ta i ganska mycket för svettigt blev det. Nu såhär i efterhand känns det väldigt skönt.

Mål 2
LUNCH
------------------------------
Tog några mackor (mjuka fullkorn med sallad och tomat)


Mål 3
MIDDAG
------------------------------------
Pasta sallad med två knäcke skivor och ettstort glas vatten.


Tog en Soya latte på vägen hem (fy på mig).

Dagens hjärta går till Caroline för att hon ville följa med mig på spinningen.


För er som reagerade

Ja nu är det snart dags att gå till skolan jag har klätt på mig och har typ skrikit att jag inte passar i någonting, jag har för stor rumpa, för stora ben men för smal midja INGET PASSAR, mitt hår ligger fel mina ögon ser trötta ut och jag har fått en ovälkommen plupp i pannan JAG VILL INTE GÅ TILL SKOLAN JAG VILL INTE GÅ UT. jag får sånna utbrott iblan;) Men nu känns det ändå okej så jag ska packa min väska och bege er.

Till er som reagerade på rumpinlägget. Jag har inte sagt att jag själv tycker om min rumpa jag har bara medlat vad andra sagt, hade jag fått höra att min rumpa var ful hela tiden hade jag nog skrivit det också eller att det kanske var något annat. Men som sagt nu är det så att jag inte sagt att jag tycker den är snygg för det gör jag inte snarare tvärt om, så ni kan ju klaga ännu mer och försöka få ner mitt självförtroende himla kul tycker jag. Puss på er ;)


Frukost

Mål ett på dagen
FRUKOST
------------------------------------
Havregrynsgröt med äppelmos (ingen mjölk)

vad betyder I.A.W- S.B! ???

image18I.A.W- S.B!

ni vet ju mycket väl att det är precis som att springa i drömar .

Hallå hallå!  SOLEN SKINER
Idag var första gången på många år som jag drömde en marddröm ni måste bara lyssna.

Drömmen
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Först var drömmen normal(vad normal nu är) sedan skulle jag flytta och mäklaren varnade mig för att man skulle dröma mardrömmar när man sov inne i sovrummet. Och mycket riktigt så fort jag blundade(i drömmen) dök det upp liknande fladdermöss som flög och skrek omkring. Jag var mycket medveten om att jag sov så för att vakna försökte jag skrika men ni vet ju mycket väl att det är presis som att springa i drömar DET GÅR INTE. Så jag låg där och blev helt och hållet vettskrämd tills jag äntligen vaknade(på riktigt) av ett ryck och då tittade jag på min prov dock och trodde självklart att det var en riktig männinska. då kom det i alla fall ett litet skrik. haha det var bara så läskigt och jag vill inte drömma om den igen.! punkt slut.
--------------------------------------------------------------------

Jahapp ingen simning för mig jag kunde inte somna igår så jag varf för trött för att kliva upp. Men jag ringde faktiskt till gymmet en snabbis vid 6 för att boka tid till spinningen i kväll så i kväll blir det träna av med Caroline:D.

NU: FRUKOST

I think I am in love!

Yes det fick bli en bulle och en tee framför Gossip girl.
Idag åkte jag direkt från skolan till gymet och tränade en stund, i morgon börjar jag kl 12 så ifall det finns någon som vill följa med mig och simma så ska jag antingen simma eller läsa lite läxor. Ska boka tid för spinning med Caroline på gymmet också.

Nu är det Carolina gynning.

I think I am in love!

Mål på dagen

Mål ett
FRUKOST
---------------------------------
Tee
Två knäckebröd med leverpastej + ett ägg

Mål två
Lunch
---------------------------------
Har inte hittat mitt matkort så jag tog med mig två morötter.

Mål tre
MIDAG
--------------------------------------
Fulkornspasta med köttfärs sås
en knäcke macka med färskost
citron vatten.

Har precis bakat bullar så jag kanske tar en bara för att smaka;)

Är badminton roligt?

BADMINTON!

Jag och Robin(min bror) åkte och spelade badminton istället för att jag gick till gymmet. Det var både roligt och ansträngande. Jag hoppas på att vi ska fortsätta att spela så att jag kan få öva upp mig lite.

Har suttit med en kopp te och en brie ost macka i hörnet av soffan och läst min kära bok "Änglar" av Marian Keyes. Funderar på att snart gå och sova. Men jag får se hur det blir Robin och mamma har i tankarna att se en film och kanske så stannar jag uppe och ser den.

Svart på vitt

Jag skulle vilja säga att det brinner om mina händer, det var väldigt kyligt ute idag. Jag trodde att det skulle vara väldigt varmt här hemma i skillnad mot hemavan, men icke.


Jag och Anna Lorenzon drog oss efter skolan till Café Madelene på östermalm för att träffa viktor
för att få våra biljetter, det blev 9 st samanlagt så jag hoppas att det blir trevligt på fredag. Personlig taxi från slussen och hem från Mr Alexander, yeei härligt.

Nu ska jag ta en snabb knäcke macka och sedan gå och träna. Imorgon ska jag börja bokföra mina måltider och träningar här igen. SVART PÅ VITT!

BÅTFEST

Hejsan hejsan, i morse klev jag upp tidigt. Jag gjorde lite matte och läste, sedan gick jag iväg för att sola en kortis. Nu har vi haft svenska lektion och vi har pratat om våra böcker som vi läst och jag hade då turen att välja mellan 3 böcker "STOLT" haha.

Sitter och planerar lite smått inför fredagen då jag ska på en "båtfest" i slussen, jag kolla vilka som ska med och vilka som betalat och vilka jag ska låna ut till, för att sedan åka och köpa biljetterna. Jag hoppas att det ska bli kul. Jobbigt bara att det är CHEERLEADING DM dagen efter. Får se till att komma i säng i skaplig tid i alla fall.

Ska bli så kul att se tjejerna tävla, nerverna är redan nu på spel, jag som inte ens ska tävla.:D




Hemma

sådär ja, nu är jag hemma igen. Men jag ska sätta mig med en kopp te och titta på walander och sedan ska jag sova. Under detta lov har jag läst ut magdalenas bok "det ska bli ett sant nöje att döda dig" jag har läst ut "här och nu" och nu är det inte långt kvar på boken "änglar" jag känner mifg så oerhört duktig.

Skriver i morgon ;)

RSS 2.0