Julfest på Amelia Redaktionen

Ja då var det nu dags för julfest här i byggnaden, vår avdelning står för vin, ost, läckra brudar och sång!

Get The Festive Look


Jag myser

Sitter på kontoret i moderummet och uppdaterar olika listor med pressagenturer och nummer. Har precis kommit på hur man får på ljudet på den här datorn(Mac) så nu sitter jag och lyssnar på musik, och dricker te medans. Mycket härligare. Plus att snön bara vräker ner. Tänk om vi skulle få en vit jul ändå..

Säkert! - Någon Gång Måste Du Bli Själv




Jag är jäkligt olydig och skäms inte alls

En tröja med the muppets, och långkallingar flyger jag flygplan på Nattis och Eric. Snacka om att inte skämmas när tre killar är i rummet. Släpp dig fri!! Har förästen varit olydig också, körde en oregistread bil och halkade runt i snön, kul liv iblan. Tror jag dras mot allt som är spännande! Haha oj vilket avslöjande.
Men nu måste jag hem och välja kläder till morgondagen och sedan sova.
PUSS!

Rodebjer

Ni vet väl att Rodebjer släppte sin 10x10 by Rodebjer collektion den 9 onde december?

Retro chick London fashion week

280

273

271

285
Knitwear to me, I have to confess, probably means I am too tired to make an effort and have thrown on a jumper, or a cardigan over a summer dress. I couldn’t help but look at some of the pieces, and, despite the exquisite construction and design imagine how cosy I would be if I threw them over my jeans (or even my pyjamas, shock!)




" I don't give a shit"

Hade nyss Linea här för att få mitt gjorda bedömt och kunna få en kick för att komma vidare. Det fick jag för det fanns.

- ingenting är dåligt och vissa saker är värkligen bra.

Yes va kul nu kör jag vidare....!




Instyle

"I hve the most
amazing designers
willing to make
me dresses - it´s
any girl´s fantasy"

Stimulans Denise, stimulation


Två trosor, perfekt att ha till våren. Men ska visas och ju längre dästo bättre. (Vilket betyder att modellen ska vara hög men också väldigt korta till benen.

Nu har jag riktigt kul, kopierar bilder ur look books samt trend böckerna. Formar små mappar/kategorier och skriver komentarer om plaggen... Weee...

10:30

Snark, tröttast ever. Gäspar och gäspar. Funderar på att stoppa i mig lite kaffe....

Skippade ´sexet

Amelia Redaktionen samlades för att dricka champagne, efter det fick vi julklappar. En påse med massa mysigt som en tjej blir värkligt glad av. Jag är ett jäkla lyllo just nu vill jag säga. Kommer att njuta varje dag framöver.

Hade en "sex and the city kväll" här i kväll också men de slutade med att vi slopade sexet och drack kaffe och pratade istället. Sisst av allt gick vi igenom min tjejiga garderob och pratade om kläder och mode i vad som verkade vara 10 min men som i själva verket var 1 och en halv timme..

Uppdatering

Denise Beskow sitter just nu med högar av tidningar samt pressmatrial från ss 10. Hon letar efter "Mormorstrosor" och lite annat smått och gott som kan tänkas bli poppis till våren.

Jackpot.dk

Happiness
in the little things
Treat yourself
with a coffee
to go

Jag älskar dig bästa vänn










Bästa vänn fylde 18 år, trevligt som bara den hade jag!

De är tomma ord som fasstnar

Tröt, trött... Är ensam hemma i några dagar nu. Har jusst badat så jag sitter inoljad och färdig i min rosa dress och ska aldeles strax krypa under täcket och slumra in. Skulle behöva sova 48 timmar i sträck tror jag. Synd bara att det blir själv. Längtar efter vuxenlivet...

Har i alla fall hafte en underbar dag, kall men underbar! Efter ett möte som varade mellan 11.00-15.30 så åkte jag in till stan. I kylan handlades det julklappar och presenter. Och så har jag och Natalie vandrat över hela staden och tagit foton på julen och ljuset. älskvärt<3


Så banalt


Bianco/Hummel press visning- de har ett samarbete som kommer att komma ut i ss10 (Vår/sommar 2010)

Kom nyss hem, sov över på mina barndomsminnens platts ska nog dit idag i kväll för att rulla snöboll och måla den med färger, som när vi var små.. Sen hoppas jag på varm choklad när jag kommer in.

Då själen får nog tar barna bedvetandet över och själen blir helad för ett tag, just nu är jag mer lycklig en jag varit på länge. Enbart genom mina egna tankar, att se till hur humöret spelar in är ens eget ansvar. Jag vill vara nöjd och lycklig... Så fruktansvärt banalt men i en värld där det banala är för svårt att inse!

Röd shuut


Dricker lite rödvin och sjunger sing star med mamma, undrar om biljarden blir inställd!?

Är du Impulsiv eller rik?

Ett lyckorus går genom mig. Många är så att de blir aldeles varma ock lyckliga när de köppt ett dyrt plagg, från dior, Gucci eller kanske Marc o´Polo men själv blir jag tvärt om, hittar jag ett riktigt billigt plagg som dessutom är skiit bra och passar mig perfekt så går jag och ler hela veckan i princip. Visar upp den överallt och berättar att den var super billig och osv. Frågan är om detta är bra, vill man ses som en eftertänksam person som har pengar eller vill man vara inpulsiv och väldigt glad över att man inte behöver handla upp hela studie bidraget? Jag menar att man ska vara stollt för den man är. Jag är inpulsiv och "fattig" helt klart. Men önskan om mer finns alltid!

Måste förästen skaffa en kategori som handlar om min praktik, Caroline hjälp mig?!:D

P.s hittade ju då ett par grymma skor för 250 samt en kofta som är riktigt frän för 150 kr. Måste få tag på min Kamera av Fröken Egertz så att jag kan visa allt !

se you fellas!

I mode rummet svälter man

Oj, igår gick antalet besökare upp minnsan, kan de ha varit rubriken om topp modell? Haha. Sitter nu i mode rummet och har returnerat alla kläder från gårdagens plåtning, nu ska jag leta upp priser till dem. Är super hungrig magen kurrar, har en banan i kylskåpet men orkar inte gå och hämta så jag väntar och dricker mitt te istället...

I kväll hoppas jag på Idol och biljard!

Jag är så ny

I min rosa plysch overall har jag suttit och druckigt te ur min nya turkosa kopp, och teet gjorde jag i min nya te "bryggare". Sen har jag suttit under min tillfälligt "nya" läslampa och skrivit en ny logg en ny recenssion och påbörjat en text på en ny present. Jag känner mig så ny!  Ja juste ja nu känner jag ju också doften av mitt nya shampoo och balsam från body shop...


Plåtning med Arwin från Top modell 2005

Modell Arwin

 Markus, Arwin, Linéa
Super härlig dag, allt gick smidigt och lätt och vi var klara redan vid 4 tiden.
Modellen var Arwin från Top model (2005) Hur gullig som hälst, verkligen. Ska hälsa på henne på hennes jobb någon dag och snick snacka.

Sminkösen och fotografen Markus och Magnus var också otroligt trevliga, det kramades när allt var klart.
Åh jag har kul!

Plåtning

God morgon på er, idag är det plåtning. Trend plåtning med modell. Ska bli super kul att vara med, det är första gången jag är med när det är modellplåtning faktiskt. Men det ska dock vara en liten kisse misse med på bilderna så vi får se hur det går med allergin, kanske får fara hem plötsligt med rinnande näsa och ögon...


The New york times

Rue Des Archives/The Granger Collection, New York; Don Ashby; Pierre Vauthey/Corbis Sygma; Getty Images

To those who lived it, the 1980s seem like yesterday: the dance-inspiring beat from Michael Jackson’s “Thriller,” so often replayed since his sudden death; the soulful ballad of Prince’s “Purple Rain”; Madonna out there in all her Gaultier glory bringing women the joy of sex. But there was something else that was out there in the 1980s: shoulders.

"Like American footballers,” we in Europe said dismissively when fashion moved to the padded shoulder around 1984. Joan Collins in “Dynasty” gave this feminist statement a grand slam of glamour — and women of the Western world bought into it.


Spegel spegel


Spegel spegel, säg mig vem den vackraste flickan i världen är...

Jag skulle om jag vore spegeln svara alla flickor att de var just de som var vackrast, jag skulle önska att all vackra flickor insåg att de var det.

Försöka att se på sig själva posetivt och på sin tillvaro i livet. Tänk: Jag lever bra i nuet och jag trivs med vem jag är, då kommer du övertyga ditt undermedvetna och på något sätt kommer din kropp att veta att du är bra och att du lever bra.
För att sedan utväckla så får du tänka vidare i banor så som, jag kan, jag orkar och jag vill.
Jag är stark och det är mina tankar som gör det, det har jag fått bekräftelse på.

Styrkan i mig

Nu, ringer vi studio st paul och Beond retro medans jag springer iväg för att möta Jennifer och Natalie... Det blir fika/ mat sedan föreläsning om hur mna kan hitta sin innre styrka. Hemma runt 10?:)

METRO?

Med grön ärtsoppa och spenatbröd i handen sprand jag omkring på Drottning gatan under lunchen, läpparna hade torkat så jag letade desperat efter något att ge dem i present. Så det blev inte en rofylld lunch men jag kan ju glädjas åt att dem nu igen är kyssvänliga!

Men jag fick mitt lugn i 5 min aldeles nyligen i alla fall, släckte ner rummet och la mig på marken. Andas in, andas ut och koppla bort!

Leter förövrigt efter gårdagens Metro det är en föreläsning idag som jag tappat bort lappen som jag rivde ut till. Hoppas jag hittar och att vi får gå på föreläsningen, för i sådanafall blir det en mysig fika stund också..<3

Nu måste jag springa iväg till söder och låna koffertar till plåtningen i morgon. spring spring! :D

Vogue

Fashion trend fur © VOGUE.COM

Shopping List © FirstView

Children's gifts ©FirstView


Info på stureplan


Amanda grimarsierar på röda mattan?



Roligaste saken när jag och Amanda var ute och julhandlade lite i måndags. Vi sitter på buss plattsen på stureplan och så helt plöttsligt ser vi den här info makapären.

A - Vad gör den igentligen?
D - Testa!

Ja Då är det en infomatör angående bussens ankomst och så vidare, super bra för dem blinda. Ghud så kul att jag aldrig sett dem förut.

Djungel


Älskar bilden- skulle kunna vara ledtråd till en julklapp....

Snart kommer mamma och lillebror för att hjälpa mig att bära hem allt jag köppt/fått idag. I slutet blev allt gratis så det blev till att roffa åt sig en del. Alla på redaktionen var som djur. Hjälp stackars nya praktikant! ;)

FYNDA!!!!!

Fruktansvärt ... Helt otroligt. Jag får upplevelser om och om igen!
Nu har jag under morgonen sprungigt runt som en dåre och hittat skit bra saker till fyndpris. Fondation 10 kr. Sex and the city filmen för 20 kr. kaffe blandare 10 kr. En mp3 spelare för 50 och hej och hå. Julklappar blandat med saker till mig själv. Det blir mycket julklappar under granen i år känner jag!

Har Babbsan en vagel i ögat?


God morgon god morgon jag mår bra och har nu fått i mig min dagliga välling! För övrigt har jag en vagel... AJ! Jag hittade riktigt bra julklappar till min lillebror och Fader riktigt nöjd måste jag säga. Idag blir det Tidning Amelia i fokus. Men så ska det till slut bli ett evigt trallande på den dagliga promenaden, idag blir vi 3!

 

 


Jag ser prickigt

Måndag.. Det är mörkt och jag är trött, men jag är ändå glad och känner ett lugnt. Har haft företags möte idag och ska fortsätta en stund till snart sen om det blir någon tid över så blir det julklapps shopping! Wee jag gillar at köpa presenter. Inte många som gör det men jag känner att det är en utmaning att hitta en present som person i fråga ska tycka om och om jag lyckas så blir jag ju helnöjd!

Igår var dett jobb hela dagen, sedan kalas firande och efter det blev det adventsfika med barndomsvänner. Mysigt.


nathalie-kors

sida 83



Mex, mex..... mexmex.. mex... mexxmexxmexx

Ja hej det är Denise Beskow från Amelia, ni har möjligen inte hittat två shortor från mex?

Ghaa blir galen, tror jag ringt 20 företag nu med den frågan, tur att alla är så trevliga i alla fall.

Purple Diary

My first photo exhibition, at Half Gallery, december 1/january 2, 2010 New York. Photo Olivier Zahm  Olivier Zahm of Purple will present his first exhibition in the Lower East Side at Half Gallery. Spending his time between New York and Paris, the man behind Purple Fashion magazine has published, in Purple Diary, pictures that read like a guide to some of his favourite places&#160;: the Montana, the brasserie Lipp, and the Café de Flore in Paris, Standard hotel and the Omen restaurant, among many others, in NYC. His diary develops an imagery which transcends the original magazine. Thanks to the new digital support, Zahm’s life is now the very material of this new medium. In this sense, his site is like some sort of immaterial ID card of the artist, as it chronologically reveals what he is producing and with who, as well as the creative process at work. Through the representation of a specific microsom and its codes, he paints a dense social fresco, a fictional document appropriate to the end of the 00s. Always navigating between private sphere and public sphere, he’s purposely getting us lost through a maze of multiple indications that only reveal the surface, elegant and opaque. It all leads to his obessional paths&#160;: bodies of naked and tantalizing women, socialite life, architecture and contemporary still lifes. An autofictional picture as a matter of fact, disclosing a form of romanticism and mania that show as much in his luxurious approach to aesthetics as in his view on intimacy.  Text bt Pierre-Alexandre M from the excellent art blog Geometrie Variable

Olivier Zahm  first photo exhibition, at Half Gallery, december 1/january 2, 2010 New York. Photo Olivier Zahm

Self-portrait at the Standard Hotel, New York. Photo Olivier Zahm

Self-portrait at the Standard Hotel, New York. Photo Olivier Zahm

Jade Barreau and secret snow on Mario Sorrenti&#8217;s shoot for the next Purple Fashion, New York. Photo Olivier Zahm

Jade Barreau and secret snow on Mario Sorrenti’s shoot for the next Purple Fashion, New York. Photo Olivier Zahm

Christmas at the Standard Hotel, New York. Photo Olivier Zahm

Christmas at the Standard Hotel, New York. Photo Olivier Zahm

Jade Barreau and secret snow on Mario Sorrenti&#8217;s shoot for the next Purple Fashion, New York. Photo Olivier Zahm

Jade Barreau and secret snow on Mario Sorrenti’s shoot for the next Purple Fashion, New York. Photo Olivier Zahm


Nytt i Garderoben

I kväll ska jag försöka ta lite bra bilder på de nya från igår!

En notis

Massage på jobbet varanan vecka. Synd att jag missade att skriva upp mig. Jag får vara snabb nästa vecka!

Magi...


Idag är en bra dag, vaknade upp med glatt humör och har varit uppe och myst i sängen med min zebra filt och en kopp te. Frosten som ligger som ett litet lager på marken gör mig lyrisk. Visst att jag får röda kinder i kylan men jag antar att det är något jag får stå ut med. Det är det värt och när den första snön faller är jag först ut för att känna på den!

Do it like me....


2007 då kännde jag mig så otroligt mycket snyggare. Tajtare kropp Fab frisyr och attityd. Men kanske insåg jag igentligen inte hur patetisk jag var. En cheerleader som var så jäkla perfekt. Nä de e bara en fjärt i rymden. Jag säger inte att jag inte älskade det för det gjorde jag. Men något fick mig att inse att spelet inte går rätt till.

Nu är jag snygg på ett kvinnligare sätt;)
Fast nu går vi ut och går och hoppas i alla fall på en cm bort runt höften så att de nya kjolarna jag införskaffat idag visar sin rätta sig.

Pussiluss!

Press frukost på Gina tricot

Det känns som en lek varje gång väckarkolckan börjar ringa. Först znooz i 20 min, sedan 10 och efter det 5 pluss att de är två alarm till som ringer bara någon min efter och följer samma regler. Haha är inne i en trött perod justt nu, eller aa kan snarare inte sova så de e väl inte så konstigt att jag är trött. Men på detta viset kommer jag upp i tid plus att jag får leka liten stund  på morgonen, alla små flickors högsta dröm?!

Dricker te och äter banan, det är lunch nu. Min lunch bestod av kyckling sallad m. bönor, Mums! Så nu är det efterätt och lite blogg/facebook innan jag ska stick ut på stan och hitta skönhetsprodukernas priser.

Var i morse på Gina Tricots press frukost. Alla där ute kan vänta sig bang härliga kläder till våren! :D
Shoppade dessutom "loss" närmare bestämt 1100kr vilket istället blev 550 kr eftersom vi fick halva priset.

RSS 2.0