jag tror jag ar kar, jag faller




lOCKAR HAR EFTER FIRANDE AV BENJI



JAG OCH SOFIE HAR VARIT OCH FIRAT BENJI PA HENNES NAMSDAG VILKET AR STORRE EN NAMSDAG, MASSA RAKI JORNOTTER OCH PRA. NU LOCKAR VI MITT HAR FOR KVALLEN OCH I KVALL BLIR DET FAVORITEN VILLAMARCHEDES.

sE YOU FELLAS!!

Hellas, fellas?







Filmen var bra, gick och laa mig vid tolv men som vanligt vaknar Denise Beskow upp och nu ar det sammre omstandigheter iochmed att jag kan vacka Sofie. Sa nu sitter jga har vid datorn suktar efter morgon och hungrar efter potatisgratang.
Har har vi bilder Ifran Kournas Lake och trampbatsturen. I morgon blir det en tur till och vi hoppas pa battre vader. Idag var det oversvamningar pa vagarna och havet var brunt. kandes som afrika ma jag lova.
Sov gott fellas! Pa tal om det sa sager man hellas om grekerna.

Mitt nya hem till oktober









Urusla bilder me webb cameran men tills vidare far ni noja er med dessa. Har ar var nya lagenhet och vi har nu atit tacos och fatt det riktigt hemtrevligt. snart ska Sofie klippa mitt har, sedan blir det filmdags. Imorgon tar vi bilen mot Kornas lake..

Uppdates


Grillning i grottan med Acke och familj


Pavag fran aces hotel


Ute pa tropical


Flaska i huvudet

I natt var jag pa picknik under ett parasol med gamla vanner. Vi lyssnade pa radio och njot av solen. Detta var alltsa en drom och mina dromar fortsatter i samma takt men nu mer rogivande..

Idag blir det skolning, plugg och stadning av var nya lagenhet..
Skulle vilja sova dagen ut och inte tanka pa kliande ogon.
puss


IamhereandIwonder whattodowithyou







Ja Axel har varit har en vecka men akte hem i lordags. Trakigt men verkligheten. Vi har i alla fall haft det helt underbart. Suttit och grillat i en grotta, spelat kort i olivlunden, varit pa lyxig nattclubb, halsat pa valpar och pratat om livet. Nu langtar jag efter ett brev med musik bara.

Idag har jag och sovi hittat en lagenhet, perfekt, flyttar in pa torsdag.
Nu blir det till att fixa lite for skolningen jag ska halla i i morgon och sedan bara relaxa och hitta kraft.

Som jag sett fram emot denna dagen.

Axel has arived!
Jo for tusan igar blev det en stund pa Axels hotel sedan tog jag med hela ganget till en bra resturant dar vi at och klockan drog ivag. Men idag ar jag uppe och ska snart borja med inskolningen av ny personal...

Efter detta blir det nog in till staden med axel och fler och i kvall om vadret tillater sa blir det grillning i grottan. So long fellas!

HUNDAR VART ATT KLIA FOR









Lite snabbt om just nu bara. skulle ut for att hitta apelsiner istallet hittade vi 30 hundvalpar. tre olika kullar, de minsta bara tva veckor. UNDERBARA> God natt

30 grader eller nagot?





Kan inte forsta att jag ar tillbaka i detta underbara land och deras otroliga klimat. Idag skiner solen och det ar varmt trots att jag bara har en tunn tunika pa mig..
Fran kl 2 idag har jag handlat, atit lunch och tagit en lang lunchpromenaqd pa stranden och i bergen.
I morgon blir en tidig morgon med tva moten, sedan till flygplatsen for att hamta sofie.

ps. svimmade inte idag. Hasta la vista!

Inskolning





Urs alltsa har nog aldrig matt sa har, har en blandning av alergi och forkyldning. Sjukt trott sa jag borjar dagen med kaffe och en UNDERBART HARLIG LAT.

Idag ska Anette komma som kommer borja jobba med oss, jag ska skola in henne som assistent men ocksa visa halsopresentationen och hur man saljer. Hoppas jag inte svimar..
Kram

ps. idag tanker jag extra mycket pa dig Fia Engstrom.

Earlymorninginchania


Nya klanningen eller tunika eller vad jag ska kalla den.





ja alltsa klockan sex slog jag upp mina ogon utav mig sjalv, drack lite vatten, kladde pa mig och rode stegen mot bageriet 15 min ivag dar drack jag for forsta gangen i Kreta en god latte pluss en mina smorgos med sesamfron serano och mozarella.
Skulle dit for att ga till Fharmasy och fa astma sprey men det var tyvarr stangt. Idag skiner solen men jag kan kanna sno i vinden, men antar att jag endast ar paranoid.


Shoppa shoppa





Har varit och shoppat pa butiken 5 min ifran mig..
rott och rodrasa lappstift samt en klanning ni far se i morgon. 11/4 2011 *har problem med att fa inlaggen publiserade samma dag..

11/4 2011

Det sags att jag ar frisk flakt som blaser forbi och beror. Jag onskar ett en sadan vind kunde berora mig har och nu. Aven om lyckan finns sa saknas nagot och oron for mitt hemma tranger pa mer. Drommer om allt mer manniskor fran Swedala och tror nagonstans att jag kanner mig omedvetet skyldig till att jag inte ar hemma..

Loca loca loca




Yesterday I went out med mytravel  manniskor i platanias och sippade pa tva ol. Sedan rorde jag mig vidare  in till stan och till klick dar Lisa och costas lockade med sitt salskap. Runt 3 snaret forde fotterna vidare mot MY bar med Jose och dar fick vi bord och en otrolig uppvaktning.
kl 6 lag jag i min sang och tankte pa den dagen nar klockan sex skulle bli omojligt men en sa lange kan jag bara saga awsome! 8/4 2011

Sedan dessa har jag haft tva lediga dagar och har nu tagit forsta doppet i havet for i ar. Ah alskar miljon har!
Nu vantar mote kl 9.

vollybollplan


Idag har jag varit ute pa en promenad och i tva timmar stannade jag till vid vollybollplan och laste min bok och sneglade pa grabbarna.. 8/4 2011


Problems........


Krossa basta roset gort bara gjort..

Skojar bara, Jose krossade nyss flaskan ner i golvet. men forst hamnade den pa bordet sa attklasrutan krossades, toppen! Jag som var sa intreserad av hur det smakade. Som tur ar har jag det basta kvar det rose vinet som ar kant harifran kreta.. ska inte ta med ditt in.
Men Jose har i alla fall oksa ett intresant vin det ar rodvin men som ser ut som rose sa nu oppnar vi det istallet. Tusan i himmlen ocksa.

Pasken narmar sig och jag ska ha paskbord da

Det blev ingen promenix, istallet akte vi och kopte paskpresenter for 80 fucking euro. Sedan akte vi till platanjas for att lamna dessa till Boy7ar och Ari 4ar sa underbara grabbar och idag larde jag dom denna klappleken man gjorde som liten. Ni vet, bada handerna i knat ena handen andra handen klapp och bada handerna. 7 aringen klarade av det men lillen har lite att lara fortfarande. Nu ska jag faktiskt spela backamon med Jose och testa rose vinet som jag fick nar jag var pa vinbodegan har om dagen..

Aven jag fick paskpresent, en blommig platask fyld med praliner och ett bar glittriga orhangen i min stil. Saklart valde jag sjalv.

I love you Ralf


I got a turtle! Gick forbi en djurafar idag och dar var sota Ralf och bad om att fa folja med hem..
Jag alskar honom redan. Fast min e bebis liten...

I want to move


Kopte nya joggingbyxor idag sa att jag kan ga ut och powerwalka som de flesta skulle saga.
Jag skulle saga ut och utforska. Morkbla med snittsiga rander pa sidan.
Sen har jag varit och kopt mat och i kvall blir det nog mycket bra. Koskos med lax, svamp, lok, avokado och kycklingkryddor... Suktar redan.
Ar super sugen pa att flytta ifran min lilla lagenhet till nagot mer friare..

Mina drommar fortsatter att vara konstiga, nagon forklaring?


En timmes promenad in och ut i grottor och over kullar, Kreta ar ett fantastiskt landskap.

Idag har vi varit pa mote med ving, saknas vissa papper men snart sa ar det igang.. Ska hamta min tvatt fran Launderi snart och hoppas pa att staderskan kommer och byter handukar lakan och dammar lite.
Jag haller pa att bli lite smatt galen av poenteringar kring min kladsel och uppforande, jag menar pa att man sjalv kanske ska tanka pa vad man gor innan man sager till nagon annan.. Pa det tar jag nu en frappe. *Frappe har i Grekland ar otroligt poppis, det ar nesscaffe som man skummar upp med vatten, satter i isbitar och mjolk om man vill* Mycket gott nar varmen slar till i juni juli och agusti.

For ovrigt langtar jag tills min lillebror kommer ner men snart kommer axel ner med sin familj ocksa sa det kommer bli harligt.
Traffade David fran ving idag som aven han var pa fuerteventura idag. Pratar grummlig danska som for mig ar ibland valdigt oklar, men men han e skoning och ska umgas lite med honom.

Till er som format mig, till mina vanner

Det ar konstig med mig. Jag har lart mig att vara varmt oppen och ta emot men ocksa att kallt saga hejda och att stanga av kannslor som vill komma fram nar man lamnar manniskor man tycker om. Men anda nagonstans inne i mig gramer det mig att jag inte far traffa de underbara manniskorna. Vissa manniskor ger ett intryck for livet oavsett om man kannt dem i flera ar eller bara 5 dagar. Sa nu ska jag saga tack till er. Det ar ni som formar mig som manniska och jag hoppas att ni aven kommer att tanka tillbaka pa mig en dag och minnas mig for nagot bra.

Separations angesten nar det sker forflyttning fran o till o ar stor, men den gar snabbt over for pa alla stallen finns underbara manniskor..
Men mina vanner jag vill att ni ska veta att jag haller er varmt om hjartat och kommer att minnas er for en lang tid och antagligen fo alltid. Ta hand om stallerna nar jag borta och sa ses vi nasta gang. Som jag sager, MAN TRAFFAR ALLTID EN MANNISKA TVA GANGER - oavsatt om det ar pa andra sidan jorden och om 5 eller 30 ar...  

Jag savner dig


Nyinkoppt skinnvaska for att inte tappa bort mina saker som jag normalt gar omkring och bar pa.



Jag undrar hur det kommer sig att jag ar vaken. Somnade dock tidigt. Fick Nicole att komma hem till mig igar och ge mig en timme och 15 minuters massage sa var helt utpumpad efter det, men jag gick en stund och traffade grek killarna sen hem for att avnjuta Ben and Jerrys som antligen kommit till den grekiska marknaden. Somnade runt 23.00 och vaknade kl 5.00 och nu ar jag ute pa en promenix, How come. Jaja jag ska ata lite frukost iochmed att magen ropar sen kanske jag sover nagon timme igen...

Tror att costas lart sig Danska eller nagot for jag fick ett meddelande i natt dar det stod *jag savner dig*

kaos







Bla vill klippa av haret, farga brunt och gora lockigt men vet att jag kommer angra mig men just nu kanner jag bara blaa..

Kan inte sova drommer bara konstiga drommar om att mina tander ramlar ut och att folk jag gillar dor..

Nya lokalerna


Har haller vi pa att bygga upp vara nya lokaler. Eller inte vi men byggarbetarna..





Scandinaviska gaster mestadels


De haller pa att bygga upp hotellet har och snart ar dem klara.
Detta hotelet ar de vi samarbetar med..

Har i alla fall gjort mycket idag, haft mote med Anette som verkar bra for jobbet, varit inne istan och koppt en vaska sa att jag kan lagga ner min mobil utan att tappa den. Har atit kleftiko som inte alls ar bra, mormor gor den basta. Nu ska jag sova lite och sen ska tydligen Jose visa mig ett utestalle. Helst vill jag sova igenom 1 manad sa att jag kan fa bli pigg.

Igar traffade jag nagra nya vanner, grekkillar saklart, tjejerna ar for snorkiga. Traffade en kille som ager ett bageri och behover hjalp med svenska recept. det kan bli kull.

So long!

RSS 2.0