My new pantis







Sitter pa citrus har atit en muffins och njuter av roobios te av vaniljsmak. Filar lite pa pappren och laser min bok. Idag var jag och Jose pa marknad och jag hittade antligen min byxor jag letat efter!
En aning stora men skona som fa och nu ar jag riktigt bohemig. Dessa byxor kommer jag slira runt i stan med vill jag lova.
Ledig dag idag och jag sov "Anda " till kl blev halv 10 bra jobbat. Kanner mig valdigt halsosam har, dricker mycket vatten, ater bra, tranar och gar och sover runt tio varje dag.

Italian man

HEJ och halla dagboken, idag sitter jag pa ett stalle som kallas "The surfers place" jag satte mig ner med datorn och sippade pa min gin and tonic och plotsligt fick jag salskap av en italienare, riktigt trevlig. Han vill bjuda mig pa middag hemma hos han med sin ckompis fran calefornia och varfor inte tankte jag men kom pa att det ar morkt och jag inte kanner honom sa ska kolla pa nar han surfar med sina elever i morgon istallet for att lara kanna honom. Bra va? jag ar smart. Hade!

Sallad pa citrus


Urs for varm choklad i fuerte! Det ar som att dricka varm chokladpudding...

Sitter for att arbeta lite, fila pa informationen vi ger ut pa turerna. Ser ut som om jag kommer att stanna har till 15 mars nagon gang. Sedan bar det av till kreta.

Anna drar nog och jobbar i Gran Canaria i dag sa ska nog passa pa att ha lite egentid genom promenader och filosofering. Men forst jobb i norr och kanske syd.

On har blivit veldigt gron har av allt regn ma jag pasta och det ar fint. Kan tala om att de har gjorts en utredning pa att det inte har regnat sa har mycket pa 25 ar. men solen ar framme nagra dagar i alla fall. men spelar ingen roll for jag vilar min hud ifran solen just nu :)-

Sallad pa Citrus kanner jag for nu!.

Arbetssokande i Kreta?

Ska bli organisatorsansvarig om vi startar upp tva soner och da soker jag personal som vill vara guder/saljare och informatorer pa hotellen. Ar det nagon som ar sugen sa far ni valdigt garna hora av er sa ska jag ge er mer information om arbetstider och lon.

[email protected]

Skillnaden i Canarieoarna



Canarieoarna ar underbart men det ar sadan otrolig skillnad mellan Gran Canaria och Fuerteventura. Fran Liv i GC till Lugn i fue. I Gc ar bergen mestadels grona, har ar dem brunroda. Vulkanerna ar teckta med sand fran Zahara och surfarna tronar vagorna var dag i anda.

Idag har jag gatt upp vid 8 trots min lediga dag gjort en bra och halsosam frukost med brod fran bageriet. Sedan blev det en joggingtur langs havet. Nu ska jag och Anna snart ga till Surfar Cafet Citrus for att ata en god sallad. Klockrent.

Igar gick vi en promenad pa 80 min for att lamna nagra produkter till vara kunder sedan blev det en cosmopolitan och roligt var da att trots att vi bara varit dar en gang innan sa gissade hon pa en cosmopolitan och gin tonic. kan bero pa att jag skrev Gracias med notter pa bordet forra gangen.!

Hey !

Oversvamning i Fuerteventura



Sa har ser det ut pa vagen till jobbet.

Just nu aR HELA STAN full av vatten, oversvamningar, men inte lika illa drabbat som Lanzarote. Nu har solen dock borjat lysa sa snart ar nog vattnet borta. Kram

Nilo Gran Canaria


Sa har sag det ut dar jag bodde pa Gran Canaria.
Gammalt hotell omgjort till lagenheter.


Har har vi mosa, prostituerad bog som inte tvekade med att hjalpa till med stadningen och laga mat. haha.


Bussresa till finare badstrand.

Idag akte vi till El Cotijjo och tog en pizza vid utkiksstallet. Rakor och musslor direkt fran fiskehamnen. Mmmm
Har shoppat mat pa Hiperdino och nu sitter jag har. tror jag ska ta en kaffe eller glass snart.


Perdon me

Sitter pa cafe la ola och njuter av en valmobulle och kaffe, gick nyss forbi 5 snygga surfare fran England, snart ar jag nog redo att ragga sana oksa. Gick forbi ett fonster med en svensk flagga och i dagarna kanske det sker att Denise Beskow(lagg marke till att jag gillar att tala om mig sjalv i 3e person) knackar pa deras fonster ocksa.

Har varit pa apollo kontoret och hamtat flyers, snart blir det jobb i 10 min och sedan hem for att laga nagon mumsig mat. Anna sticker till gc i tva dagar for jobb. Som jag skulle vilja folja med och saga hej till mina vaner, men men min tid kommer den med. Hasta la vego!

Njuter av sensommaren trots vintern

Hem kara hem?
Sitter pa ett fik med Anna slutade jobba for 2 timmar sedan. Har bestallt in vatten, samt salami och jetostbricka. Tittar ut mot havet och vagorna dar survarna glider fram. Vadret idag ar sensommarkannska och jag ser over till Lanzarote for det ar sa klart.

Ska ta en springrunda idag och se om jag hittar nagon intresant surfare kanske. Men tills vidare... hade!!

Fendi

A photo of Fendi window after riots in Bangkok by Piyatat Hemmatat shown at an exhibit at Bangkok Art and Culture Center. Photo Waris Ahluwalia

A photo of Fendi window after riots in Bangkok by
Piyatat Hemmatat shown at an exhibit at Bangkok Art and Culture Center.
Photo Waris Ahluwalia


Vilken natt, Denise fick fnatt















Kvällen började med middag och grekisk Ozu hemma hos Eb, mysig kvalitetstid med vänner man inte ser ofta. Därefter gick vi till Treat och tog oss någon öl tillsamans med Norra Real bröderna och gänget från DG. Nu var det dags att rulla vidare tåget mot East och avskedskalaset, och där satt Kakan mitt i allt och hade en dejt!

Runt 23.00 snåret ändrade vi riktning och drog fötterna i snön till Republik, Varade inte i alla evighet så planen var Cafet men Fia lyckades inte ta sig in så magenta och Whitroom fick då bli andrahnasvalet. Men efter magenta ropade vi på taxi som kördes mot skogås och en ruggigt otrevlig efterfest. Nej nej nu åker vi hem och äter nudlar!

P.s
Vakten - Hur mycket har du druckit då?
Madde - 2 glas vin (klockan är runt 3 och madde vinglar)
Vakten - Två glas vin?
Denise - Hon är smart ställ henne mot väggen
Vakten - Kom in

Då undrar jag om jag har en magisk röst för vad sa jag igentligen?



En ängel

Hur kan man någonsin vara berädd. Vi fick låna  en Ängel , som spred sitt ljus i vårt liv i varje andetag, du togs bort från oss aldeles för tidigt. Vi fick låna en ängel för en stund.

RSS 2.0