Internet cafe - Grabbar pa en Pub i hammilton

Sadar, har nu skrivit ut min biljett har pa internett cafet, gick forbi en pub och blev erbjuden att sitta med ett par killar harifran, undrar om jag kanske ska ga forbi en stund och umgas lite.... Hmmm

I will have Christmas




Ulltoflor, ullband, ulltröja, mocka/päls väst. Mysigt värre.

Har lyssnat på Julsånger och ätit frukost, nu ska jag ut på stan och se om jag hittar ett museum, samt någon skinka, senap och äppelmos som jag kan ha uppersittarkväll med i natt. Jag försöker i alla fall få julstämning på egenhand!

Shopping på Hammlton street


Har varit och vandrat på Hammilton street idag hittade lite små presenter och även västen på bilden.
Gick tillstarbucks och drack en Gingerbred latte samt vandrade runt på julmarknad.
Nu ska jag klä på mig och gå till en pub för ett glas vin och kanske en bit mat, om inte där så blir det take away och en film i kväll. Har ju faktiskt en Ben and Jerrys som väntar på mig i frysboxen också. London är inte så pjokigt, men det visste jag redan;). Synd bara underjultid och ensam.


FIA ENGSTRÖM
Mörkret faller och jag tänder ett ljus för Fia Engström som från igår inte längre är med oss. Jag kommer ihåg när vi var små och lekte på familjen Lundgrens baksida. Var du en prickikorv då va? Kommer ihåg när du och Lena bodde hos oss och alla var fastbundna i soffan framför BigBrother hela dagarna. Du är underbar och... låt mig understryka ÄR underbar för du kommer alltid vara kvar hos oss. Älskade flicka!

Promenix





Sådär nu sticker jag iväg på en promenix och hoppas på att Ina ska höra av sig snart.

Jul i London - Oxford street







Har sovit en god natt sömn inhandlat frukost och bara lyssnat på härlig musik. Idag ska jag till Oxfordstreet. Ina ska nog hålla hus där så blir nog lite fika och snack med henne också. Trevligt.

VILA I FRID VÄNNEN

 




Fast i London över jul.



Åkte från Canaria, flyget var sent. kom till London och fastnade där skulle varit hemma den 20e imorgon är det den 21. Kanske går ett plan då men antar att det blir till att fira julen här i London. Har i alla fall ett boende centralt så kan nog bli bra i alla fall.

Bjuder på en bild från Afrika natten

Läsk it

Kom nyss hem med flyget ifrån fortuventura. Idag blir det afrikansk fest i morgon blir det grillning och söndag är öppen. Efter det blir det semester i Sverige, känns faktiskt en aning läskigt må jag säga.


Vandring i bergen













Thea, Simon, Corry And me found a Cave and made up a good time.

Yes vi var ett helt gang som drog oss upp i bergen, alteftersom gick folk tillbaka och tillslut blev det jag Thea Simon och Corry kvar sa vi hittade en grotta och gjorde upp en eld och hade det almant trevligt. Pa lordag tar vi med oss korvar och marsmellows.

Thea and me


Haha jag och Dick flippar....




Me and Thea having a good time out! She is the best!
Thea och jag jobbade som minglare pa grabbarnas. Har àtt erbjudande om att hanga med henne till Australien och bo hos henne dar. funderar pa det men inte just nu...

Om mindre en en vecka kommer jag till Sverige pa semester och firar jul, ska bli harligt!

Kalas i juletider





Halla dar, hur gar allt? Jo da det gar bra, lite trakigt vader dock. Kanne mig hemma nu och vet att Sverige inte hor mig till direkt. Men langtar dock efter Jul,  sno och underbara manniskor .

Hade kalas fñr nagra dagar sedan och
3e advent gor jag adventsfika at nilofolket. Jag maste halla mig sysslosatt.

RSS 2.0