Sverige

Lite mer en två veckor hemma i Sverige och jag har fortfarande inte lärt mig skriva korekt med åäö.
Tiden har gått fort och pengarna är slut men börjar jobba 1 agusti, någon som behöver hjälp innan det? Har i alla fall haft sjukttrevligt på morfars Ö.


Lekte inte nudda mar eftersom jag blev rastlös.

Midsommar hos Dennis med en andra massa härliga människor med bad från brygga, sillsånger, bastu och lekar.

Tillexempel och eftersom jag ar så dålig på det här med tålamod så orkar jag inte uppdatera mer, funderar nästan på att lägga ner den här sidan också. Känns som om det är det förflutna Denise.

Just a minute



Snart blire sista doppet i var harliga pool. AC och jag ar inte basta vanner idag kan jag lova. Han har blast kall luft hela natten och idag kan jag inte pasta att nasan ar fri. Urs och fy. Nu vantar vi bara pa att en viss person ska vakna upp ur sin coma stallning och sa blire stranden en stund och frukost. Tjing!


awsome


jag och mamma nar hon var har<3

wop wop, segis dag, vaknade kl kvart i nio och blev da erbjuden grekiskt kaffe, tack men nej tack sa jag och borjade gulla med Mellena(hund) istallet, har sedan legat och sovit pa stranden till havets brus men det blev inte langvarit iochmed att sangen film och glass lockade battre. Nu ligger jag som en ko pa soffan matt efter min underbara kottfarsas med pasta. I kvall vankas minigolf eller bowlingdejt, awsome !

Chatch the waves





Vagorna var for ovanliga sa efter en timme var vi tillbaka i hamnen, men hangde inte lapp for det for vi akte da vidare till en superfin strand istallet.  Kvallen avslutades med grillning for Apollo Rasmus skull, da han fylde ar. Dock gick vi hem tidigt ioch med jobb idag, wehu! Kanske blir en rundtur i morgon med bil ocksa. Kram!!


Kretas maldiverna med bat, fragan ar om jag finner skorna mina. annars blire barnfotabarn?


Hit ska vi idag..

Fy fan kan nagon skjuta mig? Jag vaknade for nagra minuter sedan, kunde inte se eller andas. Alergi! Sovit daligt for att varmen tranger pa samt att det var en stor vattenpol av nagot som lackt nar jag kom ut i koket. Jaja skit samma i det nu, nu galler det bara att ta sig igenom 10 min information pa tre hotel infor en sisodar 200 pers. Sen ere raka vagen till hamnen for att aka med costas harliga bat, vi ska till elafonisio, kanske hittar mina borttappade skor da..

Bombatack?!

Denise sparrar upp ogonen, tittar pa Sofi och ger sina tankar i bara en blick, bombatack!
Jag hoppade ur soffan som varit sa bekvam och behaglig med en otrolig film och chips med svensk dip. Jag flog fram till balkongen och da ser jag det, raketer. Vilken jakla tur tankte jag och slapp oroa mig for att komma till flygplatsen oskadd. Jag horde en small och fick for mig saker pa en secund, det ar konstigt hur hjarnan fungerar. man Hinner tanka sa otroligt fort och det ar kan nu jag forstar inneborden av min brors ord. Tank innan du talar, det tar inte allt for mycket tid.




Butterflies

Att franvaron varit hog ar det ingen tvekan om, skulle blogg ha betygsystem skulle jag vid detta lag ha ig om inte minustillochmed. Men oroa er inte, franvaron har inte med nagot negativt att gora, mer att jag varit sa extremt lycklig i en vecka, jag har kramp i smilgroparna for att han sett pa mig och jag har njutit av samvaron med honom. Nu 2 dagar efter deras hemfard pirrar det fortfarande nar jag tanker pa honom, han vill att jag ska komma till gotteborg. Vill jag det? Jag vill inte bo i Sverige men tankarna gar runt och jag skulle kunna gora det, jag drar om 1 till tva veckor till ett annat stalle troligtvis, om de blir kos, rhodos eller goteborg ar annu oklart. Men att falla sa har hart har jag aldrig kannt och kanske det anda ar dags?


RSS 2.0