Toy story 3




Bio med små skitungar kan iblan vara påfrestande, men jag intalar mig själv att jag bara håller tankarna igång längre. Mamma blev också med och gott och gott hadde vi en mysig stund där vi satt med fulglajjorna och tittade på Toy story 3 i 3D..


Stockholm



Stockholm en vecka har varit fyllt av trevliga möten men mina underbara vänner och släkt. Men nu ska jag ta mina skor och vandra. Igentligen idag men jag är inte riktigt klar så onsdag spelar bättre i mitt huvud.


..

Om ca 5 timmar bar det av mot sverige.......

Romantika at night


Annie-Jay och Jag leker.....


Valentino redo att slappa, Denise is on her way


Skumpa och Campagne, vad annars?


Oppa! Som vi sager i Grekland

Gittar mys av Sara..


Kelithea in night


Hembiljett



Nyss slutat jobbet. Ska skriva ut min hembiljett nu som jag aker med den 22A agusti. Blir dock bara hemma ca en vecka sedan drar jag till kreta for jobb.

Igar var varldens basta dag. Forst casino med malibu coola, sedan thalasa med coronas. Efter det grand hotel med Capten och coola. Ett snabbt ombyte och hoppa pa baten som tog oss ut till solnedgangen. Jag simmade under grottor och fick avnjuta en grekisk buffe. Morkrett foll och musiken spelades. Lovely... (bilder kommer)

Hard work

Oj vad solen skiner och rhodos ar tyst. Folk borjar vakna nu men kl 8 gick jag omkring och lyssnade till tystheten. Det ar anorlunda har vill jag pasta. Slutade nyss jobbet. borjade 10 och slutade 20 min senare och 20 e rikare. Natten var darimot hams. Det rum jag hittat har ingen AC... ja ni kan nog tanka er. Nu ska jag ringa hem till Sverige och kl 11 ar det dags att vacka valentino for lite hard working!..


Susar langs Rhodos gator

Sitter pa venus hotell och har smygigt min in till en dator da min ar pa rhodos palace. Igar var en underlig natt med manga aventyr. Ar det tillatet att ragga pa en 15 aring? Bara en fraga...

Idag hyrde vi en nercabad och susade genom gatorna fram till faliraki och in pa water park. Dar var Sara, Linda, "Paradise Patric", "Dagens man Martin" samt "Snygg Martin".

Idag blir det en tidig natt da utflykt med Atlas Tours star pa schemat- jag ska halla i upphamtningen och bussen hela dagen for forsta gangen sjalv. spannande..!

Pame...Jasas!!

Vardagslyx




Hej alla där hemma i Sverige, det är tråkigt väder har jag hört. Här skiner solen och alla godheter lockar. Mat, strandbarer, champagne och en aning absint fylla på stranden. Men jobb finns också på kartan, därför sitter jag för tredje natten i rad hemma för att i morgon gå upp kl 6.00.

Har precis badat och nyss kom roomservice med yogurt/honny samt en kopp te. Snart sätts sova listan på spotify på och Denise får besök av Jhon blund. God natt.

Denise Beskow - knows good party






RSS 2.0