Shoping - utförsäljning



Idag smög Sessan och jag oss in mot söder runt tolv för att jag sedan skulle börja jobba kl ett. Under tiden jag jobbade stack hon iväg på egna äventyr.

Under hela dagen har jag velat stänga cafét och springa iväg på utförsäljning, men eftersom det inte gick fick jag istället turbo stänga sen och springa iväg för att precis hinna dit.

Det blev dessa plagg över (en benvit boddy med armkuddar, en transparent lila kofta med glitter kant).
Sen ett par rosa jeans shorts, en dunväst med sjukaste "päls" mössan, och ett batikfärgat linne med svart transparent tyg över). Bilder kommer förmodligen.

Nu har jag gått ut..



Ja nu var det då över. Dessa tre år som gått kommer aldrig att komma tillbaka men jag kommer alltid att titta tillbaka för att kunna referera och relatera till nya händelser i mitt liv. Nu har jag hela livet framför mig!

Tack alla underbara för att ni var med mig och delade min dag!

Går som en kakkaduva





Jag har så fruktansvärt ont i kroppen, tror det kallas träningsvärk om jag tänker efter. Kanske blir det till att springa idag också?

Igår var det stor shopping och jag är otroligtn nöjd med mina inköp - tillexempel denna Jumpsuit ovan. En korsett, nagelack, smink, strumpbyxor och en present. Dock blev det ingen studentklänning.....

Igår var det meningen att jag skulle ha åkt till uppsala och festat loss, istället blev det städning av rummet och ett lass med bullar. Men snygg var jag i alla fall då jag redan gjort mig i ordning. Men idag kommer i alla fall Isabella från Borås och ska hälsa på mig och  vara med på min student och i väntan på det så blir det till att tvätta kläder och handla mat.

Ikväll hoppas jag på lite rosé på någon mysig uteplats.

MIN NYA JUMPSUIT


Rhodos om en vecka












24/5 - Lön i morgon



Först skola där man blir bjuden på tårta av läraren, vilket nästan aldrig händer. Sedan hem för att sen gå ut och springa runt torvalla och på grusplanen med Jenny, vilket nästan aldrig händer och som om det inte vore nog så sprang jag sedan iväg och spelade in en låt, vilket nästan aldrig händer. Har den här dagen funnits eller är det saker jag ville skulle finnas?

IblandÄrJagSåHetAttJagVillKyssaMigSjälv


LoveHopeTrueLive



Kom nyss hem från jobbet och ska nu vidare och äta lite grillad mat. Gott!
Detta armbandet fick jag i födelsedags /student present av Carro Barro.. Tack snygging!

Hey prinsessa




Sitter i sängen med öppet fönster och hör fåglarna kvittra utanför. Igår var min födelsedag och idag ser jag minnen från gårdagen. Härliga underbara. Det luktar gott, känns bra och jag vill bara säga tack till alla som fick mig att känna mig som en prinsessa igår!

Tack för blommorna min kära "vänn"



Lyckat födelsedag! Först frukost på sängen, sen skola med gratulationer sen hem på en filt i gräset med bubbel muffins, bullar och paket öppning (tack vänner). Hem till lögenheten för mat och tårtbjudning (tack mina kära) vidare till fredrik? sen vidare till Wicktor Eriksson, därefter vidare till Danne och nu skulle jag gått vidare men valde att ta svängen hem då jag ändå gick förbi och eftersom jag tackade ja till jobb i morgon klockan 2......

Tack för blommorna moster/sandra och min underbara "vänn" ....

Nu blir det till att somna framför sex and the city!


Födelsedagsbarn!





Idag har jag äran! Jag fyller nämligen år. Det är en mycket bra dag då solen också skiner samt att nu är i princip alla uppgifter inlämnade och sissta pluggdagen är här. Nästa vecka blir det bara lek och sen är jag inte längre en student!

Weeee! :D

Yes!



Idag kom jag upp hyffsat enkelt. Snozade bara i en timme kanske.!

I alla fall. Idag är det:

Historia diskution
Datotoriserad mönster hantering
Textil och Mode B
------------------------------------------------------------Alla Deadline i morgon..

Köpa hem mejjerier till att baka matpajer
Plugga på historia uppgift
Ringa någon deklarerar person?


Får se vad som hons med.
Men nu blire bussen
Hare bra så kanske ni får en puss sen;)



En bukett liljekonvall?



Jag är övergettad eller något. Känns som om allt kolapsat just för att jag vet att jag tar studenten snart. Som om kroppen och skallen redan lagt av på något sätt. Men ska i alla fall öva lite på mitt Bröllopstal innan jag går och lägger mig..

Vet inte om ni ser det men jag sitter i alla fall i fönstret samtidigt som jag knappar på tangenterna, det är otroligt vackert med alla blommande buskar och träd. Jag tror jag ska plocka en bukett i dagarna...

4 dagar kvar!



Vill bara ha en "high fiwe" till att det bara är fyra dagar kvar i riktiga skolan sen är det en veckas lek och därefter är skolan slut, jäklar va fort tiden går!

Sitter dock och jobbar som ett svin för att få klart allt till på tisdag!!

Vilken ironi.....

------------------------------------------------------------


Ingeet för mig?




Kom hem ganska nyligen. Har varit på RÄKAFTON.... Det var gott och trevligt men gick därifrån när jag märkte att det var gräs ihuset, inte okej kännde jag och gick snabbt förbi ett födelsedags kalas och sedan hem. I morgon är det jobb som väntar så nu blir det till att sova...


P.s någon stal mitt vin på bussen"/ - Det är när sådant händer som jag känner att Haninge inte är för mig.

Watch IT





Watch IT, s sista middag med UF










Nu är vi fixade och redo för sissta middagen med UF... .....

Watch IT

Vi säljer "som smör smälter i solen"..! Vår mössa var med på tv4 i morse och jag är super pepp! I morgon blir det sex timmar sälj sen blir det gala middag och prisutdelningar. Längtar!









Såhär kom jag i morse när vi skulle rigga montern. Otroligt avslappnat och skönt!
Gick givetvis och bytte om senare under dagen...


I natt sover jag med Musse.



Nu är jag tveksam, idag fick jag två chocker av samma människa. Den ena gick bra, den andra är jag dock tveksam till. Jag funderar, jag tänker och försöker komma fram till ett beslut senare. Inte nu för nu ligger all fokus på mässan i morgon och på tisdag. Men jag är fundersam och jag känner hur ett frågetäcken svävar över mitt huvud i väntan på att bytas ut mot en punkt, utropstäcken eller en fortsättning. Men just nu får det vara kvar en stund till. Vart tog sanningen vägen?

Utstråla ditt inre






Allt handlar igentligen om utsrålning. Hur du som människa utsrålar dig själv spelar stor roll i nästan alla situationer.

"Jag vet vem jag är, vad jag vill och vad jag kan, jag vet ATT jag kan, ATT jag orkar samt vart gränsen tar an"

Kattelan och en halvtimme?

Jäklar alltså, stänge cafet på en halvtimme. Det brukar ta 1 timme och en kvart i vanliga fall. Var jag efektiv, var det inte mycket att göra? Jag har nog kanske fått in rutinerna stenhårt i skallen.. Skönt i alla fall. Men nu trycker jag i mig en kattelan här innan jag ska åka till Östermalm på seljutbildnings kurs.. See you!

Redo på ett kick




Sådär nu är jag redo och klädd.

*Jobba 13-18
*säljkurs 18.15-20?
*Umgås med Watch-it, bowla, äta middag, ta en drink?

Blir i alla fall en hyffsat tidig kväll idag också iochmed att jag jobbar i morgon med + att jag behöver vila inför SM i företagande mässan som äger rum på måndag och tisdag.

"Jag vill fira att du är du"



Vaknade nyss, skönt med sovmorgon. Igår blev det middag med kompisar och mammor.
Det kaosade ur som fan...om man får säga så.

Men idag kom mamma i alla fall in och sjöng "Ja må hon leva". Jag tänkte antingen har hon blädrat för fort i kaländern eller så har jag legat i koma. Inget avdera var problemet, hon ville helt enkelt bara fira att jag är jag. How nice?

Skissmetoder




Detta är en bild från förut som vi ritade genom att spä ut bläck i olika toner
som vi sedan doppade en metallpenna i. Jag är nöjd med resultatet vill jag säga.


Sitter och skissar. Vi ska modernisera romeo och julia pjäsen. Det gäller att skissa upp kläderna och sedan göra plaggskisser. Samt att vi måste anpassa oss till personen som skissar upp scenen (industridesign)..

Purple DIARY

Olivier Zahm and Madeleine von Froomer outside the Jane Hotel, New York. Photo Olivier Zahm

Olivier Zahm and Madeleine von Froomer outside the Jane Hotel, New York. Photo Olivier Zahm

Broken skateboard, New York. Photo Olivier Zahm

Broken skateboard, New York. Photo Olivier Zahm

The reopening of the Jane Hotel, New York  Click to see more pictures

The reopening of the Jane Hotel, New York


Suktar efter Mode/Design lokalen



Sitter på Datoriserad mönsterhantering, men längtar mest ner till Mode/design rummet. Sitter och Kukar ner genom glaset på 1orna som trixar och fixar med sina collektioner inför modevisningen.. 



Valde också att slänga på mig keppsen idag!

I am not gonna write you a love song



*Datoriserad mönsterhantering

*Facktäckning

*Träffa Olofsson ett tag

*Ben and Jerry kväll med , Jenka, Mimmi och Nattis

Ren skönhet



Här granskar ni en ren skönhet direkt från sängen!

Har gjort mina nattliga sysslor, så som att smörja in mig, borstat tänder samt hår. Sminkat av och tagit hand om mitt ansikte. Satt på mig pyjamasen och natt masken. Nu ligger jag här med laptoppen på magen och surfar en snabbis innan det blir till att sätta på en film att somna till. (om jag kan sova vill säga).



Flyg du vilda fågel








Vaknade upp idag runt 14-15 och var förvirrad. Vart hade tiden tagit vägen var frågan som ekade i mitt huvud.
Är det meningen att det ska bli så här varje år när träden blommar och gräset sakta men säkert blir grönt. Är det rättvist att jag som har allergi ska må så här och försova mig pågrund av utmattning när alla andra klarar sig?
Det kanske är som jag insätt att Sverige inte är mitt land. Jag borde flyga iväg nu, flyga iväg till ett land utan pollen?



Vaknade som sagt, gick sedan och åt glas med min älsklings Majlöv. Nu ska jag plugga och dricka coca cola....

Uttråkad just nu





Kort hår?



Hummörett är på topp, verkligen! Det verkar gå frammåt. Ska ta initsiativet att laga lite mat nu faktiskt.
Efter blire plugg plugg plugg!

Watch it



Så jäkla grymma nya produkter. Mössan är som vanligt Underbar men jag måste säga att väskan är över förväntan!
För 200 pistoler blir denna din! www.watch-it.se !!

Måste ta mina piller




Är så fruktansvärt allergisk att jag inte kommer upp på morgonen iblan. Jobbigt. I alla fall, nu blir det lite kaffe och sedan möte med Watch it.

P.S - Framtiden har nog ordnat upp sig ändå. "Det man inte får serverat på ett silverfat måsste man hämta själv"

Kan någon slänga mig i sopen?





Idag har varit den jobbigaste eftermiddagen på länge. Dåliga besked angående framtiden, en spruta i gommen, trasiga glasögon, Hjärtklappningar, m.m. Det är första gången på länge som något har gått så fruktansvärt fel till i mina kännslor angående saker gällande detta. Svårt att förstå, lite ytlig förklaring då de inte är nödvändigt med mer för er. Men i alla fall sen här dagen glömmer vi snart, ska tröst dricka varm chocklad och lyssna på Lisa Ekdhal




Tack du underbara som får mig att le.

Övning ger färdighet?

Bussen var sen och med andra ord kom jag också sent till provet. Men satt i 20 min sen var jag klar. Vi får väl se hur det gick om någon vecka.

Nu sitter jag och övar på föredraget min grupp ska ha. Kan säga att jag känner mig säker på texten jag ska säga, nu måste jag bara koppla bort nervositeten och köra!!


För mycket på en och samma dag



God morgon alla glada och alla människor! Efter dramat igår har jag en aning om att jag drömde något läskigt, men kan inte komma på vad i detta läget. Jag sitter med en stor kopp kaffe och ska strax springa till bussen!....

Prov -
Filminspelning
(Musik video) - måste säga nej för att jag inte hinner vara i upplandsväsby hela dagen
Filminspelning uf- kanske hinner med ifall jag jobbar på snabbt
Idrott
Presentation
Tandläkare-
måste säga nej för att hinna med historian

Utmattad men med fokus



Släppt ut flätan, satt på mig mjukis tröjan, druckigt te samt pluggat. Men hjälp så intressant det var på andra sidan huset där grannen och polisen var. Dom lämnade sonen kvar så nu får vi se om det händer något skummt i kväll. Kanske knackar det på rutan och jag får besök??

Nu blir det ännu mer pluggande, ska repetera mitt föredrag som ska hållas i morgon angående mediabevakning - Svenska C.

Knark pappa blev gripen här utanför nu!

Live uppdatering kring et brott. Igår kväll och några dagar före har det varit väldigt skumma saker runt om på gården. Kläder blir stulna i tvättstugan och syns senare på grannkillens flickvänn. Fönster har blivit inslagna och kiss i trappor har förekommit. Igår cirkulerade polisen kring området och jag tjuvkikade mellan persiennerna på Knark pappan, sonen och flickvännen. Nu för bara 5 minuter sedan grep polisen pappan, en ambulans tre polis bilar och en civilare står 50 m bort från mitt fönster. Grabben och flickvännen är kvar, vad händer nu??

Länge leve Denise







Efter nästan 7 timmars effektivt arbete med företaget så var jag tvungen att sova en timme för att vila upp mig och få mer energi till läxor. Nu har jag sovit och ätit så nu har jag "sjukt mycket energi". Om det var ironiskt sakt är bara till er att tolka men saker måste göras och prov måste utföras, så är det bara...

Ett pluss i kanten är att jag äntligen kan plugga i mitt eget rum "ostörd" för mamma har faktiskt tagit och skaffat trådlöst system nu så det är bara till att koppla in min egen laptop och köra på!

Nu ladda med rött te och läs tills ögonen stängs........

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu

Uppdaterad hemsida och nya produkter! Välkommen in och titta!

http://watch-it.se/


Vill också informera om att vi ställer ut på sm i uf på älvsjömässan 10-11 maj (gratis inträde).











Björns trädgård







Idag efter jobbet kom Jennifer förbi, det blev till att sätta sig vid björnsträdgård för att äta Croasanger och dricka vitamin well i solen. Det gick också att smygtitta på de snygga skate grabbarna en stund...


Vilken jävla röra!

Solen skiner och det luktar äggröra innefrån köket. Snart blir det till att åka till jobbet för att först sitta och ta en kaffe och kardemummabulle. Men då näsan snörvlar och ögonen kliar (allergi) samt hostan inte är nådig så funderar jag på om man skulle ta och söva ner sig själv den sissta månaden fram tills jag åker ifrån detta pollenland! Självklart kan jag uthärda då det just nu händer roliga saker i princip varje dag.

Idag kan bli en intressant dag. ^^


Jag kan ana en Prärievarg och fjäril i mig också?

Prärievarg

Står för humor, självdistans och känslighet.

När du är fri kan du skratta åt dig själv och världen.
Det allvarliga och mörka förbyts i skrattets befriande skepnad.
Glädjen ersätter bekymmerna och inga frågor finns kvar.
Den befriades skratt skänker hopp i en vilsen värld!

Fjärilen

Står för flyktighet, distans och glädje.

Ibland vill vi bara glömma alla tråkiga upplevelser och svårigheter. Ingenting blir riktigt sagt, ingenting blir riktigt bearbetat. Detta kan skapa en flyktighet. Våga möt din omgivning med större närvaro. Våga vara närvarande i all skeenden i livet.
Kärleken och glädjen kommer att visa sig om du gör.
Våga bemöt dig själv!


En gång aldrig mer



Nu har jag upplevt hur en mösspåtagning går till och aldrig mer kommer det att ske. Att något så underbart inte kan få upplevas igen är det en charm eller en pina. Kommer vi att se tillbaka på en fin tid eller längta tillbaka till en fin tid?

RSS 2.0