Överaskning

Har jobbat på cafeet i två dagar nu, därav min frånvaro. Knäppt hur fort dagarna kan gå!
Nu blir det en promenad till Mimmiela för att överaska med lussebullar!

Sitter jusst nu och äter räksalld

Körde bil för första gången

Mysig kväll rent ut sagt. Glögg mys sedan vidare till djursholm och satt barnvakt i ett mycket stort och vackert hem! Sen Kördes bilen mot mc drivern och vi mummsade hamburgare och pumpade musik. Denise, Linda And Natta is on the way...... Körde för övrig bil för första gången (förutom när jag körde rally på gotland)idag, tydligen var jag duktig. Men de va Linda som nyss tagit körkort som visade hur man gör. Wow vilken kick! Jag vill ha mer!

Jul mingel


Nu drar jag mig iväg mot årets första jul firande. Glögg och lussebulls mingel.

Tempel Love

Dessa två tjejer har upplevt mycket mer på 4 år än vad andra skulle göra under hela livet. De har besökt asien och levt enligt andras principer. De är harmoniska och kosten består av bara råvaror, inget kött, vetemjöl, mjölk och samt andra "tunga ämnen". De lever enligt ekologins regler. Ekologiska kläder, mat, smink, lotion, och så vidare.

När vi öppnar dörren för att stiga in på lunchen slår en mjuk vanilj doft emot oss. En röd matta ner för sluttningen fyllt med ljus på sidorna. Vi blir varmt välkomnande av tjejerna som först masserar våra händer med granat äpple för att vi ska lugna ner oss mitt i vardagen och anpassa oss till miljön vi nu är. Harmonisk musik flöder i mina öron och jag känner att här hör jag hemma. Ett rosen regn faller sedan för oss och nu sägs vi vara redo att stiga in. De har ställt upp sina smycken och bilder från deras resa. Vi serveras lingon vatten samt ett kex med avvocado (kexet är gjort av nötter och frön).

En pressentation kommer och jag sitter och njuter av lugnet jag får ifrån dem. Det känns nästan som om hon såg igenom mig och vad jag tänkte. En ritual utförs och sedan serveras maten. Selleri, morot, gurka, äpple att doppa i pesto sås, tomat sås, pepparkaks sås. Rödbets och annannas sallad samt sjögräs rullar. Det var något av det mäst spännande jag någonsin stoppat i min munn. Efter det kommer deserten som består av choklad kaka med lingon överdrag. Allt smakade underbart trotts bristen på socker, mjöl och diverse ingridienser.

När vi sedan måste springa tillbaka till jobb får vi med oss en Bag med information om företaget, ett usb minne med bilder, samt ett armband värt 1-2000. Gjorta av miljö vänliga matrial, återanvända smycken samt pärlor av torkade ärtor samt andra bär, träbitar eller stenar. Alla är Unika och varje armband/halsband vill förmedla något.
Mitt ska suporta och stödja mig och den är utformad efter alla lycko tårar. Jag ska dela med mig av det som i mitt liv är bra och jag ska också få ta del av andras glada stunder.
(Jag tror på detta, inte maximalt men vill man så kan man och tror man så går det).

Ren och skär magi!







Två förvirrade brudar i staden

Hemma efter en mysig kväll i staden med bästa vänn. Lite mat, en promenad, knäpp bio och massa prat fniss och inga hemningar på mig. Kände för total missär och ville göra borrt mig och bara vara knäpp och galen.
(nu längtar vi efter snö).

Massage väntar nu sedan sovtime. Mer komemr i morgon lovar!

BIO 2 a week

Fotografering klar uppdrag slutfört! Sitter nu åter på kontoret igen, väntar på att budet ska komma tillbaka med våra saker. Kl 5 går jag, antingen hem eller till någon i stan för att göra av med lite tid tills det att jag och Caroline ska se på film.

ÅH jag är världens lyckligaste människa idag! Jag måste berätta sen!

Min design


Passade på att ta bild av tröjan/klänningen jag gjorde....

Fräls mig

Jag är frälst! Wow jag har så mycket att berätta att jag inte kan säga något alls. Tar det senare i kväll när jag har tid. Nu måste vi i panik få klart allt med fotograferingen!

Direkt från studion


Direkt ifrån studion. Fotograferar gör Jonas Gustafsson, styling gör Linea assistent nr 1 Sofie samt jag som nr 2.
Hinner vi med planerna så blir det lunch hos Ibeyo idag. Men kan bli för sent och för mycket kvar. kynda!

Sopar allt under mattan?


Kläder som idag fick äran att bäras av Denise Beskow

Skarp som fan, de är vad jag är.! Visst låter det bra när jag säger att  jag städat rummet nu lite snabbt när jag kom hem? Ja, det är meningen men i verkliga fall så soppas allt under mattan som det brukar sägas. Är du som mig? Ta tag i en sko kartong och gör den glad. Pimpa upp den med lite målafärg, bilder samt band. Extra utrymme och en extra inrednings pryl till ditt förskräckligt tråkiga rum! :D

Retur Red and square

Som en galning har jag slängt ihop kläder för att returnera dem innan kl 11.00 då budet kommer. Fram och tillbaka med kassar tunga av kläder. Nu är kl efter 11 så nu kan jag ta det lugnt och fortsätta i "RO".
Idag blir det Thai mat, det slår jag vad om. Fast å andra sidan är soppa också gott eller tacko, kanske pizza... Haha ja oj nu fick ni en inblick i min förvirrade hjärna också!

Riktig flicka

Lever hon in en flick värld, är hon omgiven av flicke ting eller är det drömmen som startade när hon slöt sina ögon och föll i sömn?
Upprymd och uppriven, här sitter jag i Mode rummet med den hemliga nyckeln, knappar på en Mac dator och hänger upp vår kläder för 2010. Miljarder strumpbyxor, jag drunknar. Jag klappar, smeker och kysser. Är jag en riktig
flicka?

Agenda

Hur otroligt skönt är det inte att trycka på znoos och sova vidare lite till? Otroligt skönt men också väldigt förvirrande, plus att jag alltid ligger kvar för länge så att jag sedan känner mig stressad.. Vart tog de lugna morgorna vägan? som borta med vinden när jag i tisdags började praktisera...

Torsdag: Sissta inplock inför plåtningen
Fredag: Plåtning samt Lunch på Ibeyo...

Hemlighets stämplat

Tja hur är läget med dig? Måste säga att jag hade väldigt kul på ------- ---, trodde nog att det skulle vara lite tråkigt... Hade du kul? Jag tyckte det var väldigt trevligt att träffa dig ;)
Undrade mest ifall du skulle vilja ses nån gång, kanske titta på nån film eller nåt?
Vore nog bra ifall du inte sa nåt till kanske --------, det är nog lite känsligt eftersom dom känner min mamma o ----- Kram.

Oj oj oj, vad spännande vilket hemlighets makeri

Skinnbyxor-vilket fynd

Wow. Första dagen som mode assistent var igår och jag må säga att frisk luft har jag fått om man nu kan kalla innerstadens luft för ren! Jag och Sofie (också mode assistent) Sprang runt till alla press kontor och butiker för att fixa ihop outfits till ett kommande photoshoot på torsdag.

Jag har fått en platts för min dator inne i mode rummet (Hemlig nyckel). VIKTIGT att låsa.. hjälp jag som alltid tappar bort nycklar!

Var på utförsäljning av Baum och fyndade skinn byxor för 50 kr! Kan ni tänka er hur billigt det är. Byxor som igentligen ligger mellan 2-3000 tusen i vanliga fall.

Nej nu ska jag surpla i mig det sissta teet sedan bär det av mot ennu en utförsäljning som börjar kl 8.00..

Bortappad cyckel

Härrre! Kom nyss hem efter en lång dag. Först upp tidigt och sen jobb till halv 8. Stressigt som bara den i slutet, folk kom in hela tiden och jag fick lära mig nytt kaa system och hej och hå. Missade yogan så nu ska jag gå ut en promenad (samt hämta min cyckel som jag råkat ställ någonstans i området när jag var tvungen att skynda mig i morse. Står antagligen vid bussplattsen ! Ha..

I kväll. Mys?

Purple Diary

A small private street in Bastille, Paris. Photo Olivier Zahm
A small private street in Bastille, Paris. Photo Olivier Zahm
Natacha Ramsay and me, Paris. Photo Olivier Zahm
Natacha Ramsay
and me, Paris. Photo Olivier Zahm
Natacha Ramsay waiting for a taxi, Bastille, Paris. Photo Olivier Zahm
Natacha Ramsay
waiting for a taxi, Bastille, Paris. Photo Olivier Zahm
Olivier Zahm, Alegria (from Balenciaga) and Sophie de Boysson, Bastille, Paris. Photo Olivier Zahm
Olivier Zahm
, Alegria (from Balenciaga) and Sophie de Boysson, Bastille, Paris. Photo Olivier Zahm
The aristocratic and stylish Sophie de Boysson at her party last night, Paris. Photo Olivier Zahm
The aristocratic and stylish Sophie de Boysson at her party last night, Paris. Photo Olivier Zahm

Asia Zahm, Paris. Photo Olivier Zahm

Asia Zahm, Paris. Photo Olivier Zahm


Mörk promenad

Första gången jag orkat mig upp tidigt på morgonen och tagit en promenad, det fick räcka med 40 min bara för att få igång förbränningen. Nu sitter jag med välling, proviva shot samt lyssnar på rix morgonsol.

Jag tror att om man får in en rutin i detta så blir det nog väldigt behaglig att det första man gör när man kliver ur sängen är att kliva i skorna och gå ut.

<3 Till er, försök att se posetivt på dagen och stressa inte!

Jag vill ha en mann


Helmysigt att jobba idag faktiskt, lyckades också tänga helt själv. Nu har vi tryckt i oss glögg och saffrans bulllar(tjuvstart). Nu väntar jag på ett samtal för att dra vidare till ännu en mysig platts. I morgon blir det möte, jobb samt yoga. Så på tisdag börjar praktiken och kolan börjar inte förens i mars igen!

en tyst värld

Ska sova nu, upp och jobba i morgon.
Hela kvällen har jag och kevin konverserat genom att skriva med varandra, ganska skönt att inte ha en pladdrande unge i örat hela tiden:P ..

Robinson


Sitter och ser på Robinson nu, med massa tilltugg. Är så mätt som det går att bli. Ändå fortsätter jag att äta! Ghaa

solen lyser


Fint väder! PROMENAD!!:....

Jag matchar med vin

Med ett glas vin i handen sitter jag hos en gammal barndomsvänn Pontus, som jag gick i samma klass upp till 5an. De spelar gitar hero. Sen ska jag och Mamma vidare på 40 års kalas, weeei! Trevligt.

Kom på en sak nu när jag skriver, jag matchar med mitt vinglas. Jag har sytt en tröja som är i lila, röd nyans och sammet. Bra Denise tänkt på att ALLT ska matcha! (Ni ska få se min klänning, lite medeltid över det hela)Hahah

Jag går naken, någon slängde mina kläder och jag går naken i snön, utan skor i snön. Jag har en vinflaska i handen, den tar mig fram men på fel sätt, det vinglar men jag kommer i alla fall fram! (En del av mitt tal idag).

Skapande

Trötter, sydde hela kvällen igår, nästan klar och hoppas på att kunna ha på mig klänningen i kväll på kalas!
Kl 10 drog jag hemmifrån till en trevlig sälskaps man. Men drog sedan vid 1 igen. Gick och la mig men kunde inte somna så jag tände lite ljus och slog på GG. Idag är jag trött och har gått omkring och övat tal i min ensamhet...

Natalie Taguchi i sy ateljen. <3

Power walk

Kom nyss in från en power walk. Trycker i mig lite lax med spenatsås sen måste jag kila iväg för att ha prov i arbetsmiljöoch säkerhets kursen. Utgång i kväll eller hälsosam promenad samt sy? ....

Bakom kulisserna







Designgymnasiets modevisning: Bakom kulisserna

På skakiga ben berättar jag min historia

Kom och klia mig på ruggen.. ruff, ruff, ruff,ruff........Cirkulerar i min skalle.

Slutade tidigt idag så åkte hem och gjorde lite saker sedan tittade Caroline in och vi myste, svallrade och så över en kopp (flera koppar) te samt hade gilmore girls i bakgrunden.

Snart ska jag ner till Tungelsta och gå en skogspromenad.

Men först tal skrivning. Jag ska REGERA framför vita tavlan med mina skakiga ben och darriga röst och om och om igen tappa bort ord samt meningar pågrund av att det ända jag hör är RAMPFEBER!

Så konstigt det där, kan börja prata när som och med vem som hälst men att hålla ett tal förmår jag mig inte. men nu gäller det!


Dra en lina med Amerikas sedel?


I morgon är det sex and the city tema på village - ska vi gå?


Visste ni förästen att 80 % av Americas sedlar är det spår av kokain på? .... Fan va hämskt!

Ida Pyk i samarbete med fransk designer

Ida Pyk i samarbete med fransk designer 

Rum lånas ut hos Beskow

I natt fick jag sälskap, lite oväntat men trevligt att kunna erbjuda platts till en behövande. Idag har jag spelat innebandy, något som jag absolut inte gillar egentligen men det var kul!
Idag är det Africans dans, men först hem och skriva tal...

..

1 vecka kvar till praktiken, lovely!

I kväll blir yoga...

Rhodos reunion pics











Bjuder på lite snygga bilder från torsdag till fredag
- Bjuder på Grabbarna grus, Toxic samt googles från Ray-ban , grymt mycket assosierat till Rhodos

I aint a doll, my heart is not a toy.



Kan vara bra för honom att veta att hon inte är något att leka med,
för om han på något sätt tror de så blir det en farlig lek.

Korrt och gott

Wow!väldigt överskattat det där med kryssning måste jag säga. Det var nog roligare i sviten som vi var på förfest i en vad det var på själva dansgolvet. Men jag höll modet uppe och kom till säng vid halv 7 på morgonen.. Kort och gott så var det en helt okej kryssning, var med trevliga människor och hade lite omväxling i vardagen.

I går var det däremot en bättre dag/kväll. Efter vi stigit av båten kör Linda oss till Djursholm där det bjuds på pestotortelini med soltorkade tomater, basilika sås samt festa ost, och självfallet lite rosé som Natta bjöd på..

Rhodos människor både trevliga och otrevliga var på The Bridge där efterfesten ägde rum, massor av nostalgiska låtar som jag snurrade runt till. Mesta dels lite halv själv då Lisa inte var lika taggad. Men då och då hoppade jag omkring och dansade med snygga rhodos killar och trevliga Magaluf brudar.
Nattbussen hem och somnade runt 5 halv 6..

Morgonen har varit mysig.... No more to say aboute that

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden
Carolines foton.. Har vi inte blivit lite lika igen Carro barro?

Fick en super söt överaskning av Caroline igår också.. när jag kom hem så låg en påse på min säng med en lapp på att jag skulle låna jackan(som jag älskar) nu innan det blir för kallt samt att en inbjudan till det mest eftertraktade och hetaste partyt som någonsing kommer äga rum hos Caroline Blommé Katching, pling!

yoga

Ta mig baklänges vad underbart! Är alldeles sömning och ska nu bege mig till sängs.

Joke

Aurel Schmidt at the Tracey Emin show Only God Knows I&#8217;m Good at Lehmann Maupin until December 19th, 201 Chrystie Street, New York. Photo Olivier Zahm

Aurel Schmidt at the Tracey Emin show Only God Knows I’m Good at Lethmann Maupin until December 19th, 201 Chrystie Street, New York. Photo Olivier Zahm


Unikt uttryck?


Lektionen avslutat, men sitter ändock kvar eftersom det är kul. Gillar att rida/skissa för jag finner ro på något sätt. Fick Omdöme idag också starkt VG Men kan lätt nå MVG. Jag har tydligen ett personligt uttryck, kul!
Jag som aldrig trodde att jag kunde skissa, det var ju bara bror som kunde. Men efter 2 och ett halvt år i skolan så visade det sig att jag faktiskt kan!

Nu ska jag hem, plugga IDROT HÄLSA. Äta och sen på Power yoga Med Nattis, skööönt!

Owdiey! Owdiey.... Shnice

312kaia

Pennan genom örat?




Startar med en kopp kaffe gjort på snabbkaffe. Sitter här och nyser men vet inte om jag är förkyld eller allergisk. Ja juste lägg till det på ansökan (nedanför) Har du hund eller katt så måste jag sova på balkongen om du vill ha mig som flickvänn!


Svängde äntligen förbi syster yster Melina igår på vägen hem och vet ni vad jag gjorde..?
Jag satte in en töjningsstav i örat, verkligen inte min grej, men det känndes kul! Tog såklart ut den när jag åkte hem men nu kan jag säga att jag töjt mitt öra en halv milimeter (eller mindre) I alla fall..


Lp skivor är så coolt


Lp skiva Madonna, samt pengar från USA (innbördeskriget).


Pappsen lika gammal som jag (sotare)

Kom hem för ett lite tag sedan, är sjukt trött och måste sova men först ska jag läsa ut Idrott och hälsa boken.
Kvällen har varit super mysig, åkte från jobbet och raka vägen hem till pappa (farsdag) Bjöd honom på Skagen samt lax macka och sedan lite kakor till efter. Han hade tänt ljus och städat för min skull, för att han vet att jag hatar när han inte gör det.

Jag satte på Madonna på Lp spelaren, kollade gamla foton och tidnings urklipp från när pappa var sotare. Så fick jag också en skulptur "The spring", passar ypperligt i mitt rum. I will show you..


Chiao bella?


Lillebror som tjej



Little Bernad Beskow Photo: Me..

Jag dressade upp minm lillebror  i flickunderkläder för några år sedan..

Grrrr

Jag är trött och vill sova.......

I am a girl, a girlmore girl?

Wow vilken kväll som ändå slutat tidigt.
Under hela kvällen har jag suktat efter en sak, men valde ändå bort det. Knäppa mig!
I alla fall så fortsatte vi mot trollbäcken på inflyttningsfest, där bjöds på yellow shots och bål. Tackade sedan ja till att bli körd hem, men först åkte vi och plockade upp folk, som otur var i nöd efter cigg så vi letade runt över hela stället, fick köra till en fest hämta en kille med lägg. Då började jag bli åksjuk och hoppade ut ur bilen, gick upp och sa hej en stund till Gustav och åt salta pinnar, sen äntligen fick jag komma hem. Har nu gjort crepps och nu blir det kudden och Gilmore!
I morgon jobb....

Skissande


En bild jag skissade när Robin var hemma. Huvudet är inte helt fritt gjort, finns liknande.

Punk i Hjärtat?

Morgonen har jag tillbringat med siraps plättar och Gilmore Girls..

Igår var jag hemma och myste till kvart i 11. Sen drog jag en snabbis vidare för att säga hej till några vänner. Men eftersom armen gjorde ont var det mäst obekvämt när alla människor blev uppspelta och slog mig på armen när de skulle berätta något. Ingen dans blev det heller. Så som sagt blev det en kortis och jag tog en promenad hem för att jag började må illa och bli kall svettig (Sprutan?).

Nu ska läsa på inför idrots provet på tisdag, sen blir det centrum med Sandra och därefter pizza och bubbel hos Kumerling.
Tror jag är besatt av min krage.

NU Lyssnar jag på http://www.youtube.com/watch?v=TQnwQ6JtySc

Denise söker man

Kom nyss hem ifrån en vänn, hon hade nog skvaller så att det räckte att bli över. Hon har träffat en äldre kille. Jag blev lite smått avundsjuk när hon berättade alla fördelar. Jag suktar....

Denise söker man som bor hemifrån, gillar romantik
Äter mycket pasta med goda röror, har mjuk säng,
kan öppna sig och göra larviga saker. Gillar att skratta
blaha blaha...... Samt har en klämgo rumpa.. Är det du?
Skriv då i komentars fältet.
Om du är kvinna och tror att du passar varför inte...
(pappa har ju alltid undrat om jag har något för tjejer eftersom jag aldrig tar hem killar).
Men jag menar hallå vem är inte kräsen?




Frulle

Har verken haft tid eller råd att köpa tyg för klänningen jag skulle sy till idag (mode visning) Hade tänkt göra det snabbt idag men mår lite halvt mysko. Ont i armen och lite kallsvettig. Hmm, svinis sprutan?

Ska försöka ta en promenad till tygrottan för att få luft och hoppas på att kunna jobba i kväll.


Sitter och äter frukost, med en stor kopp kaffe
(Kaffe kanske jag driker högst två gånger i veckan + en latte iblan på cafe jobbet,
men mer känns onyttigt)

Efter 21.00



Nu börjar det bli kallt och November har kommit så nu tar vi fram
de tjockare tröjorna och denna är en favorit "Norrlands tröja".

Nöff Nöff

Oh my!
Har stått i två timmar för att få vaccin mot svininfluensan. Men nu är den tagen och vi får väl se hur det utväcklar sig. Feber, ont i armen, i huvudet är saker jag hört man kan känna efter. Men jag hoppas på ingenting...

Uppdatering från mig. Nu måste jag rå plugga eftersom det gick 2 timmar i onödan. MEGA LÅNG KÖ!

Är jag en 50 talist eller?

VILL HA!!!
Roberts Radio R250 Pastell Creamhttp://bagarenochkocken.se/shop/

Helt underbara saker på denna sidan, dock lite överpriser men åhh så underbara!

Knäppt och Snurrigt


tavi: style rookie

Style rookie


Eugenia


När jag gråter så blir mina ögon väldigt gröna, är inte det lite knäppt.
Jag har sovit som en ängel i mina prickiga lakan!
Nu ska jag äta frukost och titta ut på "snön", lämgtar tills det är snötäcke över marken.

P.s Idag Har Eugenia Namsdag (Jag)

Barnsligt kul med sömn

Jag är så sugen på att gå på långa promenader. Men vill inte gå själv och vet inte vart jag ska så det blir fram och tillbaka till bibblan och gymmet, hämta cykeln vi stationen och vise versa. I morgon är det ingen skola så då ska jag försöka få med mig Melli på en simrunda (Kanske ne promenix också).

Nu ska jag lägga mig i mina nybäddade lakan och njuta av att vara ung framför gilmore girls.
(Vill vara ett barn som somnar in, och känner mig almänt som ett barn idag så jag bäddade om till prickigt/randigt påslakan, micke och molle samt nalle phu örngott. Mysigt!:D hihi)
God natt

Busigt att äta äpple fast jag inte tål


Ännu en bild av rockabilly.

Haha tycker bilden ser lite härligt busig ut. Idag har jag spenderad dagen med att gå fram och tillbaka till bibblioteket för att studera konsten under medeltiden (häxjakten) Super bra böcker men hittar dessvärre inget om häxjakten.

Nu tar jag mellanmål, te och ett äpple. Tål inte äpple men försökte att inte äta skalet. Men det kliar i munnen i alla fall. Skölja ner med te? aa de kanske går..

V MAGAZIN

 


Rockabilly











Rockabilly fest i all ära. Enkelt och slätt får ni bilderna av mig. Utan komentarer, fatta era egna tolkningar.


Fönster sovare

En mandarin och en kopp te får räcka den här morgonen. Är uselt trött. Men nu kör jag snart spåret mot biblioteket för att hitta lite konst från medeltiden.

Jag och Natalie somnade i fönstret under en 15 minuters rast.

Ralf lauren på ögonen

Med bara glasögon som klädes plagg går jag omkring redo för att hoppa i säng. Toffsen är stramt bakåt knuten och jag smörjer in silkes krämen i mitt ansikte. Det känns lent och skönt och jag känner mig dyr.
Jag är nöjd men vill ha mer, nu ska jag visa mig stark, jag ska vara snygg och jag ska lyckas.

Inte många veckor kvar innan jag är på det som komma att bli min drömplats. Skrivande, effektiv och inspirerad ska jag ta upp datorn en stund och tralla på tangentbordet. Tankar ska få flöda och det vita pappret ska sakta fyllas med svarta bokstäver som bildas till ord, meninga och som sedan blir en förståelse till något viktigt. Från glasögon till kännslor. En människa förändras snabbt, tankarna bestämmer. Tänk dig vart du vill komma i livet.

Panik sy till modevisningen


Från Rockabilly festen igår.

Mätt! Har ätit både skagenröra macka och lax macka från Blooms, varför vet jag inte, antar att det var gott. Sitter och fryser som vanligt så jag ska ta en kopp te och en syltkaka sen får det vara nog!

Måste panik sy en klänning för på torsdag är det modevisning! Shiit ! Vila idag, upp i ottan och arbeta som en jag vet inte vad... ! Kom igen, stress stress stress.... Det är då jag presterar som bäst!

Status: Gossip girl

Sjöjungfru


Skulle vilja simma in i en bubbla, under ytan och bara få vara där för evigt. Jag tillhör vattnet. Jag känner ro där. Om det fanns ett liv före det jag lever nu så var jag nog en sjöjungfru, sjöhäst eller liknande.

Gårdagen var super trevlig och ag tror och hoppas att Sandra också var nöjd efter kvällen... <3
Nu ska jag springa iväg och jobba.

Puss

RSS 2.0