Skooor!

Hemma sent idag. Jag har med mig Jessica hem. Vi har varit inne i stan och shoppat skor! yeeei.
Också gick jag till cafét och hämtade min lön.
image171
image173

Fick alla för et rimliugt pris...

Nu sitter jag och Jessica och

Pub har bestält tryck.

Nu är klockan halv 6 och jag är ur trött, jag har visat massor av 9.or runt i min skola, varav en var döv. Det var riktigt intresant vill jag säga.

Pub har bett oss elever att göra ett tryck som ska vara på deras påsar, så av 300 påsar ska en väljas, ja man kan ju alltid hoppas på att det blir ens eget tryck, Jag är ganska nöjd med mitt faktiskt lägger upp det när allt är klart. :)

nu vill jag bara heeeem!!! Ska snart åka..

kram

Jessica alba

Hejsan hejsan, sitter här i skolan, har precis haft elevrådsmöte(jag jag är med i elevrådet^^) hehe. Nu börjar snart lektionerna. Fick reda av pappa idag att jag kanske inte kommer kunna täckna gymkortet pågrund av tidsbrist från hans sida så jag får se hur det blir med det :) istället kanske jag går ut på stan och tittar lite...

Jessica Alba
Titta här silken sötnos vi har. undrar om hennes barn kommer bli lika vackert.
kram

Spetts i mängder

Oj aj oj, hehe mina ögon hänger, jag är så trött. Måste få sova mer innan jag tuppar av.
Så vad händer idag?
*Skola till kl 6, fåra lektioner är framsjutna pågrund av att det ska komma folk till våran skola och se om dem vill börja.
*Ska träna med Kristin (eventuelt sandra och jenny också)
*Gå hem och städa/packa inför idre.
* Studera/sy (om jag hinner denna punkt, har inte jätte mycket att göra just nu)
image168
*Jag har en finstickad undertröja ifrån h&m
*Över den så har jag satt på mig min nyinköpta spets blus.
*Har svarta jeans
*och skor ifrån Skoreto.

*Senaps gula armband ifrån h&m
*Örhängen farmors gammla.

Nu när jag skriver vart allt är ifrån så märker jag att h&m har övertaget, go H&M! haha.

Nu ska jag göra mig lite frukost Och det ska definitivt inehålla ingefära tee. Good morgon på er<3

Jag vill flyga

It is time to say goooood niiight!

Nu drog tiden iväg och jag måste sova nu nu nu!

Hunkydorys modevisning i kväll

ÄNTLIGEN!!  tror att jag i över en timme har försökt komma in på blogg nu och äntligen gick det. modevisningen var rolig det var HUNKYDORYsom hade sin visning där på berns. Vi satt ner på tredje raden ifrån podiet så vi såg ganska bra. Det var helt okej kläder vissa va snyggare en andra.

När vi kom dit fanns det två kartonger på stolarna, den ena inehöll en text och beskrivning på dem skulle visa för slags kläder och den andra fanns det mumsiga saker i, och eftersom jag inte hunnit äta midag en så åt jag ju självklart upp alla kakorna, hehe ^^ .
Fick ingen bra bild på stället men det är super fint där inne. I vanliga fall är där en clubb (en finare clubb).

Efter ett tag släcktes lamporna och musiken startade, nu var visningen igång...



Insåg nu nyss när jag gick in på blondinbellas blogg att jag satt nästan brevid henne, hon har nämligen lagt upp en film ifrån visningen och då ser man min hand komma upp där och ta kort, höhö. Noterade henne inte då men ye ye.;)

Nu har det tagit en evighet att ladda upp alla bilder men jag hoppas kunna lägga upp en film också. vet inte hur man gör men kanska lär mig det.

Kraam!

Berns modevisning...

Hejsan hejsan, kom nyss hem ifrån skolan. Har slängt av mig alla kläder och på med en over size tjock tröja. Sitter här i mörkret och myser,

oj oj nu ringde telefonen och i andra änden var Bibbi(morfars fru) hon har bjudit med mig på Berns modevisning som öppnar dörrarna halv 7 så nu måste jag skynda mig iväg igen. Hihi super kul ju :)

hej!

Minaklader.se

Ajuste en sissta sak innan jag sticker. Tänkte tipsa om en sida för er klädintreserade.
www.minaklader.se  den sidan är helt nystartat och adam(han som gjort sidan) bad mig göra reklam för sidan. ni kan väl gå in och titta. Ni hittar mig som DeniseBeskow(sök på medlemar)
puws

Snygging?

image150
 Jag tror att jag tycker killen i gissip girl är het;)

Nej nu är det dags att gå till bussen, ha det bra:)

EN naken man!

image2448Hahaha, titta i spegeln, ser ni något konstigt?

Tänk posetivt

Hejsan och god morgon, idag var jag mycket mycket trött så när klockan ringde kl 7 sa jag NEJ! och stälde om den till halv 9 hiihi^^. De där med att jag ska gå upp tidigt för att kunna sova verkar inte funga något vidare vill jag säga men jag ska ge min kropp ett försök att vänja sig så kanske det går.

Idag måste jag ta med mig datorn till skolan (suck den är tung) för att skicka massa uppgifter jag gjorde under tiden jag var hemme efter operationen, jag måste och fixa en ledighetsansökan och så ska jag höra mig för om Jenny vill träna med mig idag.  Och någon gång imellan så ska jag försöka plugga

Sitter här och dricker baroca just nu, vet inte om smaken är god eller inte, tror att det är en vanesak.

Mina kläder..


Har en vit roset i håret som jag såg nu att jag inte fick med, kan kanske slänga in någon bild senare.
Guldiga hjärtan från H&M
Vit klocka Julklapp
T-shirt med text lånad av Caroline
Blåa Acne jeans lite högre i midjan samt stuprör.
image149Dessa skor har jag bara inne i skolan, utomhus blir det gummi stövlarna med klack...

Idag har jag ett tips varje gång ni stöter på problem, tänk posetivt!! Tillexempel Eran pappa kommer och tjatar på att ni ska städa era rumhur tänker ni? Tänk posetivt tänk " Eftersom jag har ett stökigt rum betyder det att jag har ett rum och det betyder att jag har saker, de är inte alla som har"

Hehe försök i alla fall;)
Have a nice day!

Jag och Gucci pluggade lite till sedan drog vi vidare och tittade in i några affärer

Yeei, första skoldagen gick bra:) hehe.  Efter skolan åkte jag Gucci och Natta till expresso hous på östermalm för att plugga matte, Gucci känner någon som jobbar där cokså så vi fick lite rabtt;). Efter att vi suttit där en stund så åkte natta och jag och Gucci pluggade lite till sedan drog vi vidare och tittade in i några affärer hittade inget specielt. När jag kom hem var jag tvungen att dra vidare för att tästa pjäxor som jag ska ha när jag åker till idre (på söndag)

I morgon hoppas jag på att kunna träna på morgonen att jag får sova i natt så att jag inte är så trött menar jag. Nu är det Carolina gynning på tv och sedan sovdag! '

kram


En hel timme!

Nä nu är det tröttsamt att sitta här, så nu drar jag mig iväg. tidigare en vad jag skulle. ska ta tåget som går 11 i stället för 12..
image146

kraam

Hur reagerar ni?

Heeey, titta in nagellacket på David...
image216Snyggt eller äckligt, hur reagerar ni?

Whooow!

Här har vi min utstyrsel denna dag. Klänningen som jag köpte igår är också på.


Idag börjar jag skolan kl 1, de ska bli trevligt att komma dit tycker jag. Sedan funderar jag på om jag ska ringa Bibbi (morfars fru) och be om matte hjälp eller om jag ska träna eller bara studera själv, det återstår att se.

Föresten för er som "MISSAT" idag börjar gossip girl, hehe.

Vill ha!

Vill förästen ha liknande skor som de här nedan!

Ursäkta, röker du?

Caroline Winberg 

Men vad är nu detta, en rökande model? inte visste jag ett en så omtalad model skulle ha för sig att röka..
Hon och  Pontus gårdinge ska förästen vara program ledare för elle galan.

Kommer ihåg förra året när elle galan visades, satt med ett antäcknings block och skrev upp alla designers och modeller, sedan gick jag och sökte på dem. Hehe.

Kom nyss hem, har varit hos Caroline och sätt på save the last dance 2, den var bra:)
Nu sitter jag med ingerfära te och funderar på att dra mig till sängs, vill börja sova tidigt så att jag kan komjma upp tidigt och kanske träna på mornarna.. får se hur det blir med det har ju som sagt ganska svårt att somna.

/Denisé Eugenia Beskow Holmqvist.

Annars hade dem fått box

Hejsan på er alla, doktors besöket tog längre tid en väntad och då jag var klar så insåg jag att om jag skulle åka till skolan skulle jag vara framme kvart i 3 och då vi slutar kl 3 känndes detta lite onödigt. Istället gick jag upp till centrum och inhandlade lite nya "ting" En blus/klänning och någon konstig spetts tröja. tycker inte att den var så fin men med något annat kan det nog bli kalas.

nu är det dags för mig att skriva lite engelska, och invänta samtal ifrån caroline angående träning och studerande...

Bilder kommer, kraam på er.

Dagens klädsel

Jädran sopbilar, måste dem komma så tidigt, för visso skulle jag upp vid den tiden(7) men ändå! Dem låter och brummar något förfärligt. En trevlig överaskning när jag gick upp i morse var att det låg ett brev med mitt namn på innanför dörren. Pappa hade lämnat lite pengar till mig:)

Jag har så svårt att somna de är därför jag går upp kl 7 fasst att jag kunde sovit till 11 eller något:) låg vaken till 3 i natt även om jag gick upp kl 8.

Nu är det bara dryga 3 timmar kvar innan jag ska till doktorn. funderar på att strunta i det då jag blivit lite bättre under helgen.
och dra till skolan som börjar kl 1. hm... får se hur det blir.

Gråskala?

Blommig sjal från blammo
Svart finstickad tröja från H&M
kjol(nyinköpt ifrån igår) Åhlens
Strumbyxor
Skor, 3 år gammal julklapp från moster sandra.

sitter nu med en kopp te så här på "morgonen" ska koppla av en stund i sängen med ekonomi boken. men så länge.... ha det bäst!

Mys dags

Nu har jag läst klart i ekonomi boken för dagen och det är dags för mitt ingerfära/citron tee.är ganska trött så jag får se om jag snart ska sova. Men ett tag till ska jag sitte i våran nyklädda mysiga soffa med en filt och mitt tee.

God natt ifrån mig nu(Antagligen)

Nytt inhandlat

Heej. fullspäckad dag? a ganska.

Gick upp kl 8 i morse, gjorde mig lite te och satte igång med pluggandet. runt tio kom Caroline till mig för att hjälpa till. tackar tackar. Efter ett tag gick vi till centrum där jag hittade en kjol för 75 kr!
 Kjolen var i alla fall värd priset:) Såg en söt klänning som jag tror att jag ska titta närmare på i morgon innan besöket hos doktorn och innan skolan. :)

Efter ett tag i centrum så kom pappa och plockade upp mig då vi skulle till farfar och fira hans 77 års dag.. Gammla farbrorn;). Farmor och farfar ska snart fira guldbrölopp, då det varit gifta i 50 år! Herre gud.
Här har vi min gulliga farmor som gömmer sig för kameran, hehe.
image140And this? This is me...

Rosa halsduk, mq
Vit tub topp från gina tricot
Skärp ifrån gina tricot
Klänning omgjord till kjol från mq
Lila strump byxor från H&M

Före och efter!

Vi köppte som sagt mer saker till hemmet och här en förändring som blev efter att fi köppte nya soff kläder.
FÖRE!
image133
EFTER!

Blev det inte mycket ljusare och finare?

sexandthecity

Fastnade visste här en stund till men nu ska jag göra uppgiften, tills klockan blir nio. då är det dags att koppla av framför tv:n till någon bra film kanske?

Men innan, en bild ifrån sex and the city filmen
image66Snygging!

Shoping at IKEA!

image127

Här har vi min mysiga säng, Idag fick den en ny kudde(ska köpa fler) Ett nytt överkast och en ny säng kappa. Det är svårt att få samma stämning på bilderna som det är i mitt rum nu.
Fick också denna nyhet, det är en lampa, super fiin!


Och så köppte mamma 2 st sådana här till mig.

Och när jag ändå var igång att inreda lite nytt i rumet så tog jag fram klistermärkerna jag fick av Robin i julklapp och "pimpade" min Dator.
image129
Vi köpte en del andra saker till hemmet också men detta var specielt till mig:)
Nu är jag helt slut och ska sätta mig med en kopp te och skriva uppgiften i ekonomi, och Caroline super bra att du vill hjälpa mig, I give you a call!

Dagens aoutfit.

God morgon, har super brottom nu, mamma väckte mig och sa att jag var tvungen att följa med till IKEA, de va 20 min sedan och våran taxi Carina kommer om 5 min, så bilden på dagens klädsel är väl inte den bästa om jag får säga det själv.

image123
Hjärt örhängen från H&M
Svart tröja från cubus
Mammas gammla kjol(hittade i hennes garderob idag)
Något gammalt skärp.
Ribbade strumbyxor från jag vet inte vart.
och bruna skinnstövlar från din sko.

Resten av smyckerna ska jag springa och sätta på mig nu.

Självklart tar jag med mig ekonomi boken och läser på i bilen och i varje paus.... jag ska bli bra på ekonomi!!

Plastik operation??

De här tjejerna är katastrof, ledsen att behöva säga så om någon. Jag vet att man ska respektera alla och så men de här är bara för överdrivet. har de gjort dessa operation(vilket jag förmodar att det är) för sig själva eller för att de vill vara de tjejerna som killarna tittar på i tidningar och gillar?
image218
Jag tror om jag ska vara ärlig att de flästa killar inte vill ha någon sån här tjej i verkligheten. bara i tidningarna när de står och porrar sig.!

Fruktansvärt! Borde sätta den här upp invid spegeln och titta på den då man är missnöjd med sitt utseende, så faller man snabbt tillbaka till verkligheten och är nöjd med hur naturlig och "vanlig" man ser ut:D
Skäms nästan...

Men men, de är deras val och dem kanske tycker att det är snygg.

Inget roande denna helg men nytta är gjort!

Nu blir jag riktigt ledsen, trotts att jag varit sjuk och orkeslös så har jag ändå försökt att göra min "plickter" Mamma har kommit på nya städregler. Ett exempel: "Är diskmaskinen full så får ni handiska så att det inte finns någon disk i diskhon"

Det känns som att jag är den ända som försöker få det här att funka hela tiden, och det som är iriterande är att när jag går upp på morgonen så finns det disk i diskhon. Jag frågar med lite ironi i rösten
"hade du brottom idag" Då börjar hon fort som att attan att förklara sig med någon dålig anledning om att hon bara gör lika dant som vi barn...
urs. Jag försöker faktiskt få bättre kontakt med min mor och ett tag känndes det som att jag var på god väg men jag orkar inte höra tråkiga komentarer hela tiden längre. ´Ja vi får se vart allt leder men jag känner mig bara så ledsen för att alltid bli avvisad när jag försöker göra något bra. tillexempel träna eller få hjälp med studierna. det finns aldrig tid!

nej nu ska sluta vara negativ. Jag har suttit med en kopp grönt te med smak av ingerfära. låter inte så gott men det var det. har tittat på lets dance i kväll också, men för det mästa har jag suttit med näsan i studierna. Jag vill verkligen jobba på nu och prestera något bra.

Snart sovdags!

Vilken väska är du?

Jag gick in på veckorevyn och gjorde ett TEST! titta in vet jag.

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55


Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...


Vet inte riktigt om det stämmer, tror inte att jag ses som kall, sen är jag inte den som köper SVIN DYRT! haha jaja.

Elin Kling!

Jag har för inte så länge sedan börkat titta in på Elin klings sida och jag har insätt att jag tycker tjejen klär sig grymt(är nog inte den första) och idag läste jag en text om henne på stureplan.se och tänkte låta er se den också.

Låt oss först snabbrekapitulera hennes vindsnabba karriär. För ett och ett halvt år sen; ett nytillskott på Stureplans festkarta som vip-värdinna på Sturecompagniet. Några månader senare, otippad debut som modeskribent på Stureplan.se. Inom inte allt för lång tid en hjältinna för varenda minifashionista ute i landet, med ett eget format ("Style by Kling") dit trafiken aldrig tycktes sina.

Och så bloggen på det, då. Att säga att det råder viss konkurrens på modebloggsmarknaden är kanske vinterns understatement (åtminstone kvantitativt sett), men Elin lyckades snabbt med något unikt: att bli The Modebloggerska, frontfiguren för hela den omfattande subkulturen. Uppmärksammad, hyllad, inte alls sällan föremål för viss satir. Och med besökssiffror därefter.

Idag, något år senare, återfinns Elin som en av de största profilerna hos en stor svensk tv-kanal, och vi är övertygade om att alltifrån hennes naturliga västgöta-charm till hennes fenomen-klassade ben kommer att göra sig minst lika bra i rutan. Det går helt enkelt bra för vår väna modeprinsessa, även i den stora världen. (Och sen finns det folk som påstår att Stureplan är "ute".)

 /stuerplan

Klänning som ska behållas?

image119
Kunde inte bestämma vilka skor som var finast, hehe.


en för BARA 100 KR! tänkte att de va så billigt att jag inte kunde lämna den där utan ägare;) hehe. Fast jag vet faktiskt inte om jag ska behålla den trivs inte så jätte bra i den. vad tycker ni?

Pasta tallrik av en kock?

Yeeei! en ny dag. När jag vaknade idag var himelen aldeles rosa och fin.. underbart. Jag gick upp kl 8 för att ringa ett samtal och se om jag mådde bättre för att gå till skolan men icke då har bara ondare nu igen.  och från att klockan var 10 så har jag suttit med alla ekonomi papper och böcker har läst varje sida 5 gånger nu och jag hoppas kunna göra en uppgift på det jag fattat, annars är det väl bara att läsa uttligare gånger antar jag.

Nyss kom Robin in till mig med En tjusig pasta tallrik.
Han är en nedrans en på att laga mat den där brodern alltså.
Tyvärr hade han glömmt att jag inte kan äta fortfarande, men jag kännde att jag var tvungen att smaka lite och det smakade underbart inne i munen men när jag väl skulle svälja så var det ... aj, aj, aj! så det blev bara några pasta bitar.

Nu ska jag tillbaka till sängen och plugga. Ha det bra<3


Flickvänn?

Juste glömde att informera er om en knäpp händelse idag.

Jag ser en kompis, vill inte stanna och hälsa då jag har lite brotom till skolan. Efter ett tag skriver jag ett mess.

Jag- Är du kvar?
Han-nej tyvärr. Jag gick. Alla frågade vem den snygga tjejen var, då sa jag att du var min flickvänn. puss
Jag- Haha visst att du gjorde.
Han- Såklart. du är sjukt snygg, när blev du snygg?
Jag- Men som att de inte undrade varför jag kom fram då. Ja, jag har ju färgat håret?
han- Haha, jag sa att du hade brottom. men jag har pratat om dig förut eftersomditt gymnasium ligger brevid(hans jobb) haha . puss
Jag- Du är knäpp...
han- Men söt :)
.............................................................................................................................

Haha orka säga att jag är han flickvänn, seriöst. Kanske vad han drömmer om ;) hehe.

Tända ljus, och skum. Någon som vill göra mig sälskap?

Tända ljus, och skum. Någon som vill göra mig sälskap?

Badade nyss, har en rådnad över kroppen nu eftersom jag badade riktigt varmt, jag gör alltid såhär när jag badar(länge)
Häller upp vatten i lagom värme och häller i skum. Släcker lamporna och tänder en massa ljus. (ibland drar jag in radion och sätter på lugna favoriter). Sätter i shampo har io en stund, sköljer sedan ut och sätter i balsam eller inpackning och under tiden jag låter den verka så sätter jag på en ansikts skrubb(ibland ansikts mask) Sedan tömmer jag badkaret en bit och häller i kokhett vatten tills jag nästan blir snurrig. sedan ligger jag där och njuter ett långt tag.
Efter detta tar jag skrubb handskar och skrubbar huden och efter det sköljer jag av mig med ganska svalt vatten.
 och nu har jag legat på sängen i mörkret och bara andats härligt skönt...

Fridfulla Denisé

Gårdagens aoutfit.

image117 
Det var såhär jag hade igår, samma klänning som idag, men med min kjol som jag sytt.
Längst ner i kanten på kjolen (som slutar strax innan knäna) står det DIVA, get over it!  De va mitt så kallade tema när jag sydde lite kläder i skolan.  Kram<3

Grym jacka!

Klicka här för en större bild på Malice coatVerkligen grym jacka från Nelly.com
Haha jag missuppfattade priset , det stod Nellypris 2 495,00  och jag trodde den kostade 249500 kr....
Shit va jag blev lurad ahha satt och gapade typ;) ..

Nedrans potatis!!!!!

Alltså alltså, precis när jag kommer till skolan så ska något annat skit inträffa, vad är felet??!!! vem är det som inte vill se mig med bra betyg? Säg nu jag ska .........

Urk, vill inte ha ont det är så himlans jobbigt, var tvungen att ringa pappa för att han skulle komma och hämta mig från skolan då jag storgrät av smärta och antog att jag inte skulle kunna komma hem med hjälp av tåg/buss.  Det som är bäst med min pappa är att han för det mästa försöker att ställa upp och få allt att funka. puss på honom..

Nu vill jag ha glass, har inte ätit idag och jag VILL äta, men glass är det ända som gör lite ont, okej de är ingen mat men ändå.

aj,aj,aj.... jag som ville plugga ikapp allt nu, får se vad som händer nu, jag ber om att jag är bra i morgon.


En gräsmatta med blommor

God morgon alla morgon glada, okej då till alla er andra också;) hoppas att ni alla är uppe ch lika pigga som jag (men utan halsont) det har visat sig att jag inte tål de starka verktabletterna så nu måste jag försöka att klara mig på bara alvedon, får se hur det går. kan inte prata direkt nu..

Jag är färdig klädd och så nu så jag tänkte slänga mig ner under täcket igen till vi ska röra oss mot bussen, kan ju ndå inte få i mig någt nu på morgonen.
ni får nog en något bättre bild senare, men jag ville bara visa den otroligt söta (enligt mig) KLÄNNINGEN....  Känner mig som en liten gräsmatta med växande blommor på;) (höhö)

tjing.!

Good night!

Nu är det dags för mig att sussa vet inte hur länge ellinor ska vara vaken men jag har bestämt mig för ett sundare liv med mer sömn så jag sger stopp här, vi har pluggat på flitigt men nu får det räcka nu måste jag sova, i vanliga fall vill jag gå och lgga mig runt tio. det ska bli en ny start.

Köppte förästen glans spray idag och en klänning, I hope that I can show you some pics to morrow!

Skola i morgon, iiiiiiihs. hahaha som ett barn som väntar hela natten innan födelsedagen va?.

puss och god natt.

Ändrade planer.

Nu för tiden får jag alltid höra "det dr har vi aldrig sett förut" eller "oj det var ovanligt, inte många som fr så" Jag oc mamma har kommit fram till att jag är en speciel flicka. haha.. Det hemliga som jag pratade om i morse resulterade till att jag var tvungen att åka till nacka, så nu istllet för att åka hem igen så sover jag över hos Ellinor. Vi ska sitta och läsa igenom läxor och sedan ska vi se tv-stjärnor och titta vad de r för något.

Najaden gick vl inte som jag tänkt, skulle boka yoga till ett special prs men då ingick inte yogan. får se om jag väljer special priset ändå, för då får jag trna när jag vill och hur mycket jag vill för en viss summa i månaden.

Eftersom jag nu inte är hemma kan jag inte lägga upp några bilder på den söta aoutfit jag har haft på mig idag..

Har beslut ångest över hur jag ska ha mitt hår i morgon också om jag ska ha mittbena eller sned lugg. Vet inte om jag vågar ta steget att visa alla andra min nya mittbena look.

puss så lnge.


Hemligt!

God onsdag där ute!

Jag var uppe med tuppen idag ja, var tvungen att ringa en massa samtal då jag upptäkte en konstig sak igår. Tyvärr får denna konstiga sak bli en hemlighet...

Vad är på schemat idag?

09.30- äta frukost med Alexandra i centrum
10.30- gå på ett hemligt ärende.
11.30- ska ner till Najaden
Tänkte köpa bullar till mina kära vänner Amanda, Jenny och Sandra och gå till deras skola och hälsa på. Får se när dem har rast.

Sedan ska jag hem och förbereda mig inför skolan i morgon, det ska komma en föreläsare och då måste vi vara förberädda. + att det är första dagen efter jullovet som jag kommer till skolan.

Tänkte lägga ut bilder på vad jag har att bära idag men oturligt nog verkar det som att bror min tagit bort usb sladden... hmm inte snällt.

Romantiskt och sött!

Jag gick in i någon inredning blogg och såg dessa söta inredning bilder.
image3975
Så gulligt!
image3969Otroligt vackra koppar...image3970
image3973image3972
Jag bara älskar den här stilen! Så sött och romantiskt på något vis. Love it!

Mysig klädsel.

Betty är tillbaka i vår?!! vadå började det inte nyss igen? va jag förstår ingen ting....
Jag har gått runt här hemma hela dagen i sockor och nattlinne, men nu väntar vi fika gäster så jag tänkte att det inte var så passande, därför satte jag på mig en mys klädsel men ändå passande för fika gäster;)

Glasögonen är på dem med, hehe.

Nästa Carolina gynning!

Idre fjäll

God morgon, man kan ju tycka att jag borde vara utvilad efter två veckor hemma från skolan, men icke. är ändå super trött. Igår gick jag och lade mig klockan halv tio och somnade bums, ville igentligen sova mer nu på morgonen men mamma väckte mig kl 9, så nu ska jag plugga och äta frukost, känns som att jag kan äta bättre nu så jag ska försöka få i mig något annat en krossade nudlar idag. gröt kanske?

Längtar till idre som jag ska upp till vecka 6, längtar så efter snööö, jag är så barnsligt omogen när det gäller snö. vill rula omkring och åka pulka hela tiden, men de vill ingen annan"/  förutom mamma:P heheh
yeeei!

Trötter

stälde klockan på en timme men sov istället i 2. Det var otroligt svårt stt vskns upp igen men skönt vare att sova. sov som alldrig förr. som en stock helt enkelt;)

nu är det dags för att laga soppa och ungspanakaka hoppas att jag kanske kan äta pankakan idag...

Ambition!

Trotts mitt halsont och brist på sömn så har jag ändå hållit igång bra tycker jag. Studerat, slängt in tvätt, tagit ut disk, städat mitt rum. Men seedan blev jag helt slut och lade mig i kok hett vatten med skum och tända ljus, samt ett iskallt vatten glas.
Nu är jag helt mör i kroppen, smörjde nyss in mig med oliv kroppslotion (smell good!) och satte på mig min morgonrock. NU är det dags för att dega framför tv.n resten av dagen. Om inte lite studerande slinker imellan.
Den söta nallen jag fick av Anna igår.
image111Det här är jag nu
På tal om nallar, här sitter mina små älskade cheerleading nallar i en gosig säng, söta va?;)

Tidig dag

Oj då Denisé Här va vi uppe tidigt... Eller nej vänta juste jag somnade inte ens, hehe. I går kväll gick jag och lade mig vid halv ett. Jag låg i sängen till klockan tre då orkade jag inte mer så jag satte på en film som Caroline kommit med, den va bra men jag kunde inte somna endå så jag satte på en till och hoppades på att jag skulle sova efter den här filmen. men nej nu va klockan runt 6 och jag tänkte att det inte var någon ide. Jag gick upp för att baka bröd tills när familjen skulle vakna, specielt ville jag ge till lilla kevin så att han skulle få en mysig morgon.
Men då fanns det inget margarin"/ så jag satte mig och läste lite. och nu har jag ätit lite frukust(nudlar) och har skrivit en text till svenskan samt att jag givit respon till någon annans text.

Vill säga GRATTIS till Ellinore idag som fyll 16 år, Grattis!

Får se om jag somnar till någon gång under dagen eller om jag kan hålla mig vaken tills natte tid.

Föresten så suktar jag efter en rund hård väska som Carrie brukar bära runt på.

En dag full med kärlek

Idag vaknade jag inte upp förens vid halv 4, och då hade jag så gräsligt ont i halsen. Det känns nästan som att värk tabbletterna inte hjälper längre. Men jag lade mig då i soffan och satte på en film, ett tag senare kommer Caroline hem till mig, då hon tagit med sig några filmer och glass till mig blir jag otroligt glad.


Fick ockse en jätte söt Nalle av Anna, nallen håller i ett hjärta med texten "all you need is love" oerhört älskad jag känner mig med alla fina saker och alla underbara mess. Tack mina vänner.!

Allt jag fått i mig idag är lite glass och ett halv paket nudlar. ska försöka få i mig den andra halvan också. I mnorgon ska mamma ringa till sjukhuset och fråga om jag verkligen ska ha såhär ont fortfarande. Jag som ställde in mig på att gå till skolan redan i morgon kanske, men nej nej.

Nu ser jag på Bröloppsfixaren med Jennifer Lopez. Se ya<3

Cosmopolitan och pizza mackor

Jag har köppt mig en cosmopolitan och sitter just nu och bläddrar i den, fick i mig en pizza macka som jag gjorde också, super god.

Nu ska jag bläddra lite till i min tidning men efter det blir det nog sängdags eller film mys, kram på er och hoppas ni haft en roligare lördag en mig.

Smärtan.

Lördag kväll, jag vill sova! Har redan sovit dryga 3 timmar men jag vill sova mer då slipper jag känna smärtan.

Denisé Pankakor

image109Denisé Bankakor.
2-3 portioner.

1 ägg
2 dl mjöl
2-3 dl mjölk
1 msk socker
1 tsk vanilj socker
2 tsk olja
1-2 tsk bakpulver

Blanda ihop.

Tips. Sirap till är gott.

Detta är mitt egna recept och dem brikar bli himlans goda, gjorde nyss till mig och min lillebror, han tyckte att dem var super goda, själv kunde jag inte äta det gjorde för ont.

Mode datorn

Good morgon, idag är det lördag va? Jag undrar vad man ska hitta på ..... Nej juste jag måste ju vara hemma (suck). Jag undrar vilken den 100 ade filmen blir för någon. Hehe.

Jag är så sugen på att göra fler armband nu, vill vill vill:D, det var grymt kul.

Vill ha en rosa dator också har jag kommit på, eller en vit ipod dator.
En specialbyggd version av Asus S6F vill vara en bärbar datorn speciellt anpassad för kvinnor. Enligt Asus själva har det tagit över ett år att ta fram modellen som givetvis är rosa.

GOD NATT

Nu säger jag god natt, har för ont för att vara uppe...

GOD NATT!

Ett armband har skapats.

Ett armband har skapats...
image108



Steg 1: Inhandla det som behövs.
Steg 2: Testa olika alternativ.
Steg 3: Sätt på berlockerna på kedjan.
Steg 4. Klart att sättas på!


Livet är ingen dans på rosor.

image111
Livet är ingen dans på rosor!

Elektroner på en sked?

Jag tror att jag tänker ganska konstiga tankar, får en kännsla av det. Tänker nog lite som min far. För ett tag sedan satt jag och min pappa pch pratade om vad vi människor igentligen är för något och hur stort är universum, bla bla bla. Ni vet allt det där.

Men så började vi i alla fall komma in på massor av konstiga funderingar, tillexempel att vi kunde vara elektroner på en sked. Eftersom det finns elektroner runt en sked så började vi också fundera på om varje sked är en värld. alltså att vi inte ser det bra, haha sjuka tankar va?

Sen har jag tänkt på att vi kanske är som fiskar.
Jag står och fiskar jag får upp en fisk och från början mår den inge bra eftersom den inte tål att vara i luft och sedan dör den. tänk om det är samma sak med oss? Att någon över fiskar upp oss och sedan äter upp oss?

Sen sa en kompis till mig, kommer dessvärre inte ihåg vem, men hon sade i alla fall att hon funderat på om vi lever som i sims att någon styr oss. det finns så mycket teorier och man kan alldrig veta vad som är rätt!

Tänker konstigt va? hahah.

Tävla??

Jag är med och tävlar om ett par örhängen, ni kan också vara med!

Snygga skor.

Lindsay Lohan, Jag ska ha rollen!Lindsay Lohan, Lindsay Lohan söker jobb!
Lindsay Lohan är på jobbhumör, hon söker nämligen jobb. Men det är inte det som jag ville säga med dessa bilder jag vill påpeka att hennes skor ör super söta love them!

Hemmagjorda smycken.

Å jag blev så ivrig när jag kom in i pärl afären det fanns så mycket fint att välja mellan, men tillslut så valde jag vilken stil jag skulle gå på och sedan var det bara att plocka ihop passande pärlor. Allt gick på 192kr;) men då köppte jag en tång till. Jag ska göra armbandet lite senare i kväll, just nu är jag helt slut så jag ska lägga mig i soffan med en skål soppa och titta på tv, Puss.

Är ni lika glada som jag?

God morgon alla där ute, är ni lika glada som jag??
Jag är glad, jätte glad. men bara halvt glad för halva sidan av halsen har ingen värk medans den andra har massor. Men jag känner mig posetiv i alla fall att den ena nästan gått över. yeei.

Jag drömmde massor på samma natt idag, men kommer nästan inte ihåg något alls.
-----------------------------------------
Drömmen!

Jag drömmde bland annat att jag tittade mig i halsen och att den var aldeles grå, hjälp. haha och så drömmde jag nu sissta att jag  åt middag med några och sedan la vi oss i en säng och skulle lyssna på musik, det lät som att någon pratade och jag vill höra mer så jag vred på alla volym knappar som fanns(hundratals högtalare) och trillslut stod det bara en kvar och då hörde jag Robin(bror) men sedan insåg jag att det var verklighet att hjan pratade. Han prade nämligen så högt i telefonen att väckte mig;) hehe ..

Idag hoppas jag på att mamma vill köra upp mig till centrum en snabbis och hjälpa mig att köpa pärlor så att jag kan göra något fint smycke. Hoppas bara att jag orkar också.

Nu är det dags för frukost<3

Inget bråk va?

Halsen gör ondare en någonsin, försöker tänka tillbaka på om jag missat någon tablett men jag tror inte att jag har gjort det. vad är felet?"/...

Nu har jag fått frågan igen, "Har du fortfarande kännslor för min pojkvänn"
Jag säger bara. NEJ! inte igen jag vill inte bråka.

Hoppas detta inte rörs upp igen, jag beeer!

Nu är det dags för lilla Denisé att sova. Jag måste tyvärr ställa klockan på fyra då det är dags för en till tablett och sedan klockan sex igen. HÄMSK NATT VÄNTAR....

Kram<3

Sarah Michelle Gellar i en fin klänning.

Sarah Michelle Gellar i en fin klänning.
Sarah Michelle GellarSarah Michelle Gellar, Det blev en fullträff!Sarah Michelle Gellar, Ryggen måste visas också.....
Jag tycker verkligen att hon är söt. Hennes hår är i en underbar färg och uppsättning och den fina blå färgen på klänningen passar så bra till hennes hy, synd bara att hon är för benig. Man ser ju revbenen på henne.
Men underbart vacker ändå!

Badminton?

Å vad glad jag alltid blir av slutet i Stomp the yard, hehe Kärleks filmer is the thing!

En kompis till mig frågade om jag ville följa med han och hans kompis+ tjej och spela badminton någon gång. Det låter faktiskt ganska kul så jag tror att jag ska tacka ja till det erbjudandet. Mamma spelar badminton med sina tjejkompisar varje vecka, hon kom faktiskt nydligen hem ifrån att ha körd en omgång.

Längtar efter at träna! Vill börja på yoga, dans, kanske gå tillbaka till cheerleadingen. A sen vill jag sjunga också. Hmm beslut ångest!

Alltså jag börjar bli ganska uttråkad nu, förstår inte hur jag ska klara mig till på onsdag. urk inte roligt att vara hemma längre. Men jag måste ju kurera mig som sagt "/ ... hoppas någon gullig själ vill ta med sig läxor hem till mig. Min tele verkar ha lagt av så jag kan inte ringa någon och be om det, SYND.

Kraaaam<3


Fattiga riddare

Jag kan säga att idag är jag mycket piggare, visst liger jag i sängen mycket men jag är också uppe mer. här vid datorn tillexempel.  Jag gjorde faktiskt min egen mat idag också. Fattiga riddare... för er som inte vet är det mackor doppade i pankaks smet. Mackan blev mjuk då och jag kunde äta det. Självklart med jordgubbs sylt på.

Nu har jag täånkt mig att se på "Stomp the yard" Den är grym;)


Vad är igentligen lycka? Och hur vet man att man är speciel?

Vad är igentligen lycka? Och hur vet man att man är speciel?

Den riktiga lyckan och du är speciel:
kärlek, äkta vänskap, god mat, träning, myskläder å chips, ett omotiverat "hej :D", att hitta skorna ingen annan har, att sticka ut, att äga ett first aid kit.

Den fejkade lyckan och du är inte speciel: random playing, att tillhöra innegänget, ett omotiverat "snygging" på PA, att köpa kjolen alla andra har, att passa in, att äga ett first aids kit.

Började tänka på detta när jag besökte /Stilorama.


Balen

Tänkte bara ta och visa en bild från balen, Jag är tjejen till höger. Hon med kronan ;)

Tror att det var en ganska lyckad bal, var lite borta den dagen. Åkte in på sjukhuset dagen efter för min halsböld..

Ni är så fiina tjejer<3

Ångest..

Jag har sådan ångest, jag känner att jag måste studera nu. Påtal om studera har ett litet dilemma. Jag tycker att studera låter så oerhört fint men jag tycker också att plugga låter för släpigt, så varje gång jag ska skriva/säga att det så stannar jag till och tänker, Hmm vilket av dem ska jag ta.. :P haha onödig tankeställare men ändå;)...

Vaknade nyss och har en aning mindre ont i halsen(självklart har jag värktabletter i mig). Jag ska nog ta det lilla material jag har till samhälle och läsa igenom, känner att jag verkligen inte orkar men det är nog bra om jag försöker i alla fall.

Nu ska jag ta mig lite sorbet glass och titta hur halsen reagerar på det.

kram<3

En drogad Denisé

Weeei jag går på droger! "haha".. mamma läste nyss på kartongen att det fanns saker jag inte fick göra när jag tog dessa tabletter, tillexempel köra bil och de tolkar jag som att det är något i tabletterna som gör mig flummig, förstår ni eller flummar jag? vet inte ens själv att jag är anorlunda. Det var mamma som märkte det.  Jag går som ett vandrande lik.
Måste faktiskt säga att jag tycker lite synd om mig själv även om man inte ska det^^
Åt nyss en pankaka, äggröran var inte så lätt att svälja så det blev inte mycket av den... pankakor verkar vara det som gäller, de "slinker" ner lättast. tar kanske 20 min att äta en pankaka för mig nu.

nu ska jag nog se en film med min bror, för jag måste hålla mig vaken till kl 1 då jag ska ta nästa tabblett.
Men nu säger jag god natt till er.

god natt<3

Högar av tidningar?

Jag fick 3 tidningar av pappa idag, veckorevyn, solo och Elle, samt att jag hittade en design(inredning) tidning här hemma så det är det jag gör just nu, läser tidningar och sover. Nu kom kenneth hem precis så han ska göra äggröra till mig, hoppas det slinger ner lätt bara..

Fick förästen höra av läkarna att jag var en väldigt väluppfostrad ung dam;) Jag hade tydligen sagt "tack för att ni hjälpte mig" precis efter att de gjort operationen. Alltså precis när det väkte mig lite. Kommer inte alls ihåg det men det kan mycket väl stämma.


DeniséBeskow

DeniséBeskow
image101
Nu tar jag en upp och gå runda till, ser att Robin ändrat en bild på mig, grymt cool;)

Små viskningar

Nu har jag äntligen fått komma hem, mamma gjorde nyss fisk bullar till mig. är i vanliga fall inte alls förtjust i detta men nu gick det ner. eller aa 2 st fick jag i mig, och lite potatis mos. Det sticks i halsen när jag äter. Nu är jag uppe och rör på mig(som jag måste för att inte tarmen ska stanna). så jag passar på att skriva här. men nu börjar jag få lite smått panik, kroppen gör ont efter att ha legat så mycket i sängen så jag vet att det är baratt vara uppe men det gör ont så jag ska lägga mig ner igen och sova eller läsa.
 
idag mår jag mycket bättre, men jag kan knappt prata. Små viskningar kommer från mig...
Kram på er.

uppdatering från sjukhuset

Jag ligger forfarande här på sjukhuset, det tillstötte komplickationer, mina tarmar har stannat till och deet har gjort så att jag ...URSÄKTA, spytt kanske en gång i timmen i ett och ett halvt dygn. Det ända som dem sa skulle hjälpa var att gå, men varje gång jag satte mig upp så spydde jag. men tillslut (4-5 timmar sedan) toog jag tjuren vid hornen och reste mig upp, gick stöllpande okring med mitt dropp kanske 2 min i taget. och nu sissta gången körde pappa ut mig i friska luften på rullstol, det var härligt.

sköterskorna är smått chockerade att det tar så lång tid för mig att reahablitera mig från mitt tillstånd. själv är jag riktigt stollt som sitter här och skriver(detta har en så länge tagit en halvtimme att skriva). Har fått i mig en halv pankaka också och sköterskorna säger att de kan höra en aning tillvakning i min mage... hoppas jag kommer hem i morgn..

förösten så sa han som opererade mig att han fick jobba med den ena halsmandeln i mer en halva tiden eftersom denärrat sig fast efter att jag hadde en halsböld på den, och att det kunde va den som ställt till det för mig också..

hoppas att ni mår bra i alla fall:)

Dropp

Jo visst sjukhuset hade trådlöst internett, sitter och tittar runt lite. snart kommer sjuksköterskorna och ska sätta in dropp i mig. och då ska ska jag nog lägga ifrån mig datorn och titta i tidningar och på filmer sm jag köppt:)

Jag känner mig försten super sexig i dessa fina sjukhus kläder;)

Operetions dagen

Hejsan hejsan, har inte sovit så bra under natten, somnade inte förens kl 3 och därefter har jag sovit men ändå varit vaken på samma gång, nervös?? aa en aning. Och bara för att jag vetv att jag inte får äta så är jag super hungrig, brukar aldrig vara det igentligen.

Nu kommer pappa vilken sek som hälst, vi ska in och sätta in dropp i mig så att jkag slipper känna törst kännslan. sedean är det bara att vänta på operationen. HOPPAS ALLT GÅR BRA! jag är så töntig men jag tänker faktiskt att jag kanske inte vaknar igen efter att dem har sövt ner mig. Haha.

Om sjukhuset inte har trådlöst internet så kommer jag inte skriva något mer förens i morgon, vet inte om jag kommer orka då heller men det är då jag har tillgång till datorn igen.

Kram på er och håll tummarna för mig!

Minnesförlust

Hade visst glömmt att det var ganska städat, så det ända jag behövde göra var att damsuga och ta bort en handuk. Därför fick jag tid över att ta kort på jackan jag köppte igår:)
image99
Här har vi kofftan också, den är super mysig...
image100
Ni ser mitt nyfärgade hår här också, tycker i och för sig att det ser mörkare ut en vad det är.

OrlandoBloom Flyller år

Orlando BloomIdag fyller Orlando Bloom år, Grattis till honom.
Han och jag har förästen något gemensamt, båda lider av dyslexi....!

Nu är det dags för mig att fixa inför operationen som ska äga rum i morgon.
Jag ska städa rumet då jag inte kommer orka efter operationen(vill inte ligga i ett skitigt rum i 10 dagar).
Måste duscha och tvätta mig med en speciel tvål, det ska jag även göra i morgon bitti innan jag åker till Sjukhuset(viktigt att inga bakterier finns när de ska operera).
Sedan ska jag nog ta och lägga mig framför tv:n.
Klockan 12.00 är det slutätet för min del. Fram tills operationen är. den är runt 3 eller 4 i morgon, men jag lär nog inte kunna äta efter heller.

Hej svejs<3

Kännsliga Denisé

När jag i vanliga fall tittar på sorgliga filmer så gråter jag inte.. inte offta i alla fall. Men nu under denna film ( Capricciosa) så grät jag i floder.  Den handlada om en familj vars mamma dog, och då blev pappan alkolist så den äldsta sonen fick ta hand om små barnen. Den är så hämsk ni borde se den, den är gammal, men bra:)


Mamma och Keneth är och tittar på hus just nu, jag undrar om dem hittar något fint?

Nu ska jag åka iväg en stund, ska kanske sola.
kram på er<3


sing like a star;)

Sing star är nog det roligaste som finns i spel har jag upptäkt, och specielt när man vinner;) hehe, jag och mamma brukar sjunga på kvällarbna när vi har tråkigt(stackars grannar) och inte för att skryta men jag vinner "gämt" haha nej men offtast:D

Sjunger just nu:D

Så har ni tråkigt, gå och köp er en sing star skiva och sätt in den och sjung sedan för liv eller död, you will be stuck!

Baileys

Baileys glass med mjölk, yammi.. Ja vi kom nyss hem, jag och Melina.
Vi gick runt väldigt länge för att hitta en bra jacka till fröken Denisé. Men tillslut hittade jag en fin, den är en aningen stor då det inte tillvärkats i xs men jag tycker att den var så otroligt skön så det gör inget. 

Det är en fjällräven, men ingen sån där dunder stor dunjacka(urk) Det är en dunjacka men det är ull i den också. A det är svårt att förklara men jag ska leta efter en usb sladd så jag kan lägga in bilder på både jackan och kofftan som jag köppte här om dagen.

För övrigt är jag ganska glad eftersom mamma och Kennet tagit upp hus letandet igen, och självklart är jag med och vill bestämma och tjatar ju om hus som dessa här nere, men haha vad tror jag igentligen! Det är bara en dröm (suck)



Nu ska jag sitta och äta min glass framför tv:n med Melina.
Kram på er<3

Bebisar är födda, pankakor äts.!

Gog morgon! Pankakor i massa, omg min mage ropar efter hjälp "vil inte ha mer, ät inte mer!" haha. Tjockis pankakor med sirap samt mjölk det är saker det ska jag säga. Det är inte vilksa som hälst, jag gör dpm själv utan något recept, mums mums mums:D...


Igår kväll blev Nicole Richie och Joel Madden föräldrar till en
liten flicka som skall heta Harlow Winter Kate Madden. Sedan juli 2007 har vi vetat detta och äntligen har de nu blivit föräldrar.
Yeeeeei! GRATTIS!
Joel Madden, Nicole Richie, Nicole Richie och Joel Madden har fått en dotter!!
Nu väntar vi på bröllop!...

Även Christina har fått en bebis nu, en son. Grattis till henne med :)


Marc Jacobs

Sitter här och kan inte sova, Melina ligger inne på mitt rum och snarkar gott hon. Hon kom hit till lets dance och blev kvar;) i morgon börjar dagen med Amerikanska pankakor med sirap eller vad vi nu vill ha på. Sedan fortsätter dagen med en tripp till city där jag ska kolla på jacka, efter det måste jag ragga filmer som jag kan ha att titta på under de tio dagarna då jag kommer att vara sjukskriven.

Titta på dessa coola bilder!
Victoria Beckham, Victoria Beckham hjärta Marc Jacobs
Hehe lite cool Victoria Beckham?
Victoria Beckham, Här har vi ett smakprov på Victoria Beckhams ben.
Marc Jacobs kända t-shirtar med nakna kändisar på är oerhör poppis just nu och här har vi en Victoria som gärna slängde av sig kläderna för att fotas lite. Måste säga att jag tycker bilderna är grymt coola, specielt den sissta med benen.

Gråhårig som ung!

Japp det är precis som det låter, jag är gråhårig! Haha.
Det var meningen att jag bara skulle bli lite mindre blond(mörkblond) visst är det mörkare men på vissa ställen är det en ton av grå. Där fick jag förv att jag var snål och inte gick till frisören;). Får se om det gråa försvinner eller om jag måste färga om det.

Efter drygt en vecka i sängen kändes det som att jag behövde lite luft. Jag gick upp till Centrum för att titta på en te kanna, men hittade ingen direkt favorit. I stället kom jag hem med En koffta, hårspännen i olika färger och ett par örhängen. (bild på koftan kanske kommer, om jag orkar)

När jag kom innanför dörren så lade jag mig ner på golvet av utmattning. Att ett besök i centrum kan vara så jobbigt. Nu ska jag skriva en svenska uppgift (ett minne av en skoldag) sedan ligger jag väl antagligen i sängen resten av fredagen.  Kram<3

Söt flicka!

Måste bara säga att jag tycker att denna flicka är otrolight söt. Jag har kommit på det nu de här dagarna jag varit hemma, OC har nämligen gått på tv:n... Och jag har tittat!
Mischa Barton, Mischa Barton visar upp en ny sidaGillar alltid hennes hår!

Ångestfyllda nätter

Vad händer igentligen, jag tvekar på mina val här i livet. Har jag valt rätt eller skulle jag gått en annan väg? Det händetr saker runt omkring mig just nu, som inte känns så himlans bra. Så jag har tillbringat några nätter med tårar och hjärtklappningar samt ångest. Men det är lugnt jag vet att jag kommer klara allt på något vis, för sådan är min personlighet. Behöver bara några dagar att tänka sedan är jag uppe igen med ettt leende på läpparna.

Mamma och Kenneth kom nyss hem med en ny dator, yeeei! Äntligen kan jag bara säga. Och pappa kom med pengar till jacka för några dagar sedan, så om jag hinner och känner mig kry så ska jag iväg i morgon en snabbis och köpa den. Hoppas bara det blir kallt och snöigt så att jag kan använda den...

På måndag är det en stor dag för mig, dety är nämligen så att jag ska in och operera mig då(läskigt) Jag är inte rädd för smärtan som tillkommer efter, jag är rädd att jag inte ska vakna efter nedsövningen. Jag läste att 4-5 på miljonen dör av när de sövs ner, och varje gång jag ska sövas ner så tänker jag, är jag en av dem?? Kommer jag att dö. haha, larvig? Jag vet! nej det kommer nog att gå super. Sjukskriven 10 dagar efter, STORT problem. Kommer missa massor i skolan.

Nu ska jag lägga mig i min säng igen. Som jag gjort alla andra dagar. I tisdags lämnade jag inte mitt rum, sov också hela dagen. i onsdags lämnade jag rummet för att

Jacka

Sitter här, sissta helgen på lovet. vart tog det vägen? lovet alltså? Jag och Amanda är hos en kill kompis vi har tittat på en skräckis(inte så läskig) och nu är den slut så nu vet jag inte vad som händer. Om vi ska dra oss eller inte. Det ända jag vet är att jag äntligen ska få köpa en jacka, fast man vet väl aldrig hur det blir med det. Hoppas jag hittar någon bara:)...

Nu är det dags att sluta ;) tjing tjing<3

Nyårsafton bilder.

Sitter nu hemma hos morfor för en hej då midag till min moster som ska åka till Thailand och jobba på barnhem.
Igår gjorde jag förästen vita naglar:D love it!!

Här har vi lite bilder ifrån nyårsafton.


 
Detta är bara lite av bilderna, men det var en lyckad kväll vill jag säga.

Datorn är sjuk

yes min dator är sjuk, vad det verkar som. Så typiskt när jag vill skriva. Men jag vill bara saäga välkommen 2008. Kvällen hemma hos mig vart lyckad och det sissta gästerna drog sig vid kl 6 på morgonen. inte vid 12.00 som det var beräknat, hehe.... Får se om det blir till att ge medecin till våran dator eller om voi får köpa en ny :)

Kram kram.

RSS 2.0