party båt

Party båten hela dagen. Fullt upp. trevligt trevligt. I morgon blir det jobb 20 i 7. KRAM Party båt

15 min left


En kvart kvar sedan kommer Gunter och hämtar mig så kör vi och hämtar Linda, i väntan dricker jag ett glas mango jose (kan någon säga hur jose stavas?).

Denise Eugenia Beskow Holmqvist





Egertz


Prio nr ett när pengarna rullar in är att skaffa en vit shorta, har inte med mig min från Sverige.
Skulle gärna föredra det långa håret också men det kanske kommer.
Sitter och dricker Kaffe och äter leverpastej macka (underbart att det finns här).
José har dragit med planet till Lanzarote så är själv, vilket är mysigt. Jag gillar ensamhet, i mindre grad såklart för jag klarar mig inte ensam för länge så bra. Men det är inga problem för snart åker jag och Gunter och hämtar Linda på flyplatsen! Wee

28 Greek Street, Soho, London W1D 5DD.

Suktar efter London. Kliva upp på morgonen vira halsduken runt nacken och röra sig mot närmaste mysigaste cafét grabba tag i en kaffe eller kanske helt enkelt om tiden innan jobbet finns, sätta sig där och slappna av, kanske läsa de engelska tidningarna. Yes jag suktar och jag vet att jag kommer att komma en dag.


CHANEL



Har nu gjort mig klar för sängen smörjde in mig med min nyinköptaansiktskräm från Chanel vilken är underbar. Nu ska jag snart sova för i morgon kl 12 åker jag mot flygplatsen för att möta upp LindanEgertz.!


Back in the days - Trip i GC





Känner mig som tolv igen! Jag var på en liten promenix för att lokalisera närområdet, hittade då en söt butik med allt möjligt, kommer plötsligt till en hylla och tänker det där ska jag ha! Detta panband på bilden nämligen, känner mig som sagt som 12 igen men jag gillare!

Min camera kommer i morgon så då blir det mer bilder av GC ni kanske är trötta på att se mitt ansikte alltid, hehe.

Mitt boende









Här har vi ett litet smakprov av det stället jag bor på nu. Har ätit frukost och strykigt så nu är jag redo för att gå och köpa tidningen och leta en lägenhet. Ska åka och kolla runt lite också.

Hej Gran Canaria


En lång flygresa men som gick snabbt då jag sov och nu är jag framme. Madrids flygplats var toppen och jag åt en bauget med parma skinka och drack ett glas vin. Nu är jag bosatt i mitt tillfälliga rum som är underbart ska försöka ta bilder i dagsljuset i morgon. Jose lagar mat och jag tar mig ett glas Spanskt vin.

Hörs!

Good night Rhodos



Yes, det stämmer nu säger jag god natt till Rhodos för sista gången. Allt är packat och klart. väckningen är beställd och kl halv 5 kommer taxin som ska ta mig till flygplatsen. God natt....

Planet får lyfta?


Vadret har stabiliserat sig och det känns mycket bra då planet mitt går i natt. Från Rhodos till Athen till Madrid och sedan las palmas. Nice. Packar det sissta och ska tvätta lite sedan blir det nog en fika med Mia.

Lightning and thunder



Har ar det ovader. i ca 4 timmar har det nu lyst i himmelen var och verannan sec. Lite obehagligt men anda mysigt. Det blir till att halla sig inne. Jag satt dock nyss pa Makaroni och tittade ut over Rhodos och ser blixtrande slangas ner pa landet. Det sags att det ar oversvamning i Turkiet sa far val se om det kommer hit eller inte. Undra om mitt plan till Spanien lyfter om detta vadret haller i sig.?

House of waris Tea Room pop-up space.

House of waris Tea Room pop-up space  Paz de la Huerta reading an excerpt of Lydia Davis’ newly translated Madame Bovary by Gustave Flaubert at the Playboy and House of Waris event at the House of Waris Tea Room pop-up space, New York. Photo Rachel Chandler

New York. Photo Rachel Chandler


Should I grab someting to hold on?











En brakfrukost med skorpor och marmelad, kaffe, jose och ägg. Nu är jag tip top!
Vaknade i morse av vinden och slog nr till receptionen. "Is there bad winds outside to day? Should I grab someting to hold on?"

Jag gick utanför dörren och fick se den klaraste blixten jag någonsin sett, rakt ner i havet. Springande upp till receptionen kom jag helt anfådd.
När jag sedan lugnat ner mig och ska gå tillbaka in ser jag att min sko flygit iväg. Vinden, hunden, eller har den ben`? Mycket konstikt.

Praktiserar danska




Snabb jobb i morse inne pa danska avdelningen. Antar att de forstod ganska bra vad jag sa men som vanligt forstor jag bara nagra ord. Far ova helt enkelt!
Sen har jag packat for att se att allt far plats. Skorna och trosorna har ingenstans att ta vagen funderar pa att satta pa mig alla trosor och hanga skorna runt axeln. Nej men tusan sa jobbigt om jag skulle behova kopa nu vaska.
Det regnar idag igen, igar var det dock bra vader. Men nu ska jag ga ner och mysa in mig i koftor och sjalar samt en kopp varm choklad.

Re-Dressing

Alice wearing Yasmine Eslami new lingerie collection on a houseboat, Paris. Photo Olivier Zahm 
Alice wearing Yasmine Eslami new lingerie collection on a houseboat. paris Photo Olivier Zahm

Re-Dressing, a group show at Bortolami gallery  Chelsea’s Bortolami Gallery opened the doors to its new 20th Street exhibition space with one of the more ambitious, youth-driven group shows in recent memory. Grounded in the works of established Chelsea favorites like David Salle and Daniel Buren,  Re-Dressing features among others Hope Atherton, Dan Colen, Roe Ethridge, Terence Koh, Hanna Liden and Adam McEwen. A work by Jack Pierson. Re-Dressing runs until 6 November at Bortolami Gallery, 520 W 20th Street, New York. Photo Juliana Balestin

Re-Dressing, a group show at Bortolami gallery


En kram utan värme - ensamhet







Jag anser att ensamheten är olik på alla sätt och vis, du kan vara ensam på det sättet att du är utan sällskap på en promenad, du äter själv eller är ensam hemma. Men du vet att du för det mesta inte förblir ensam, någon kommer alltid hem. Sen finns det ensamhet när ingen kommer hem igen, en förlorad mamma som i texten ”Efter kraschen tog jag mig samman, bredde ut mina vingar och flög iväg” (skriven av Joyce Carol Oates 1938), pappa eller bror kan skapa en stor ensamhet i en människa. Förlorad bror, och även en far. Även förlusten av en person men som fortfarande har livet kvar. Det är hårt men man tar sig alltid upp. Själv anser jag att ensamheten trotts människors närvaro är den värsta.  Du vet att dem finns men att det inte finns någon värme, du vet att dem är där men att de inte ser dig, eller inte hör dig, kanske inte lyssnar. EN kram utan värme.

Pasta, oska, värme på torsdag





Yes nu äter jag pasta med pesto och fetaost. Jobbet idag gick okej. Pratade med polisinspektör och allt. Han ville köpa ortopediska madrasser till sig och frukan. Sweet.

Oskan är över oss här på Rhodos. Det börjar taämligen bli vinter här men jag ska ju vidare till värmen på torsdag så mig skadar det inte med lite regn ett tag.

Jocka frisören







Yey, då har man jobbat dubbelpass på morgonen samt ett kvällspass på kvällen för svenska clubben som har träffar på olika ställen på fredagar och idag ville vara hos oss.

Var Hos Jocka idag och klippte bort hela 5 cm, men nu är i alla fall all onaturlig färg borta och bara naturligt kvar. Samt att det är friskare såklart!

Stannade på pizza hut och mötte Costas med flickvänn och gick förbi Sofia på Therme (förra jobbet).
Nu blir det desperet houswifes (eller hur fanken de stavas).

Alexander McQueen S/S 2011 Show

Asia Zahm playing with Emmanuelle Khanh’s iconic sunglasses, Paris. Photo Olivier Zahm

Place du Trocadero, Paris. Photo Olivier Zahm

Place du Trocadero, Paris. Photo Olivier Zahm

Alexander McQueen S/S 2011 Show  Photo Caroline Gaimari  Click to see more pictures

Alexander McQueen S/S 2011 Show


Spöregn i rhodos




Spöregn rent ut sagt. Gick (sprang) från Sunwing till virginia idag på ca 2 minuter och var helt nerdränkt, men det gick förvisso bra i alla fall då jag hade nära hem och kunde byta om. Har precis tryckt i mig lökringar med potatismos, samt ett stekt ägg och lite sås. Mums, mums. Nu ska jag se entourage och kanske tillochmed slumra till en stund.

p.s Jag saknar mina pälsar d.s

Strömavbrott för tredje gången


Tittar på stålmannen och äter ägg. Det har varit strömavbrott tre gånger idag. Det ligger damm i luften och nu när forsta regnet föll blev det störningar i ledningarna. så har tänt ett ljus om det hänader igen. Och tänkas vilken tur att det var ett "mygg ljus" extra pluss!

Denise Beskow pa Rhodos

Det regnar :D antligen, som jag har langtat efter lite regn. Kom nyss hem efter en promenad till Carreful (matbutik) och har nu packat in haret i balsam, i morgon blir det till klippning hos Jocka troligtvis om det finns nagra tider.

Bara en snabb uppdatering fran en fridfull harmonisk tjej i Rhodos

Opened legs means SEX

Jobbade kvall idag och har precis atit en riktigt good Grekisk buffe, bytt om till myskladerna och ska snart in och se pa tv. Men forst ska jag trakasera Thomas lite.

Vill ni veta hur Grekiska man tanker kring Sex?

Jag satt och pratade med Kristis kompis som berettade att Greker ar lite som djur och att de tanker pa sex sa fort de ser en kvinna. Denna komentaren fastande specielt i mitt huvud.

"Har kvinnan menen stangda under samtalet sa kan du forsoka men inte vanta dig att fa komma till. Har hon daremot benen sarade sa ar det bara att kora hon ar oppen for allt" (oversatt till svenska)

Tank va enkelt det maste vara har i Grekland nar det drar ner allt tankande och agerande pa en sadan latt niva.

Z-Upp



Sitter och tittar på tv. Frukosten består av Z-upp och crunchy ostbågar. Kom hem vid 4 igår så är lite sliten men annar mår jag underbart. Idag blir det trevligt med jobb. Har inte arbetat med arbetskamraterna sedan lördags.

Pankaksdag har i Rhodos



Sov 11 timmar i natt. Var pa film kvall igar hos Jojje (vi friterade potatis sa att det blev chips) och somnade runt halv 3 sedan vaknade jag halv 2. Skont med en ledig dag.
Den har jag spenderat till att laga pankakor, haft telefon dejt med kara Nattis, sett pa Zorro och pratat med mysThomas.
Nu ska jag ga pa en liten promenix och njuta av det rena klara vadret. Lite kvallsol ar aldrig fel.

Se you, don't wanna be you

Utflykt

Jag har varit på utflykt idag. Packade ner, kakor och te. EN bok och ett block med penna samt en filt. Sedan vandrade jag iväg, iklädd mysbyxa med tröja samt jeans jacka och sjal. det var kyligt vill jag påstå. Jag gick i alla fall en bit. närmare bestämt 1 minut tills jag hamnade på en bra platts. där satt jag och läste, skrev, drack te, åt kakor och almänt mös i solen (som nu känns som sveriges vår).

Nu sitter jag med en pizza och tidigare tog jag ett glas vin med Fottis och Domenuiqe

Tänk vad mysigt att gå på utflykt med mann och barn.

Booring




Jag är hopplös, oavsätt vad jag gör och hur mycket jag har gjort under dagen så blir jag alltid rastlös. Kan någon överaska mig och komma och knacka på dörren? Jag vet två här på Rhodos som kan göra mig tillfreds.

Nu ska jag äta upp min parmapasta, dricka en kopp te och försöka få igång lite serier på datorn. Kanske kan bli lite skissande också.


Stadsvandring



Efter jobbet idag åkte jag ner för att besöka banken, besökte 4 olika men verkade vara fel vart jag en kom sen hann de stänga så de får bli ett nytt försök på måndag igen då. Jäkla skit.
Då tog jag mig en Mocca latte på STARBUCKS=sitter aldrig fel. och shoppade mig en tröja, den ovan. Sedan kom Jojje och vi satte oss på svenska bageriet för en nypressad jouse.

Igår hade jag telefon dejt med Caroline och hoppas på Jenny idag. Härligt att höra mina vänners röster!

"Om du hade lite större bröst skulle dem vara perfekta"

Jasså det säger du och i min hjärna skickade jag tillbaka.
Hade du haft större snopp skulle du vara mer atraktiv.

Elak kommentar och kanske inte sann, men fan skit i mina bröst, det är väl ändå jag som ska vara nöjd?





Vad hände med London?

Många av er undrar säkert vad som hände med London, nämnde för er tidigare i år att jag skulle flytta dit i oktober - november. Jag har inte släpt dessa planer. Jag har drömmar och ideer som måste uppfyllas eller i alla fall beprövas annars kommer jag gå omkring hela livet med en unge på höften och undra vad jag igentligen gör. Men som de flästa som känner mig/vet vem jag är så är jag nästan groft inpulsiv. Alltså jag hoppar på tågen som går förbi. För att dra ett exempel till vardagen.

Denise står på söder tågstation och väntar in tåget som ska ta henne till sitt hem. Tåget kommer och hon hoppar på utan att tänka vart det tar henne. Ibland hamnar hon helt fel och det tar en timme extra hem. Men de allra flästa gånger kommer hon hem.

Nu har jag hoppat på ett tåg som ger mig en möjlighet och ett äventyr att se lite olika länder och kulturer. Allra helst vill Denise Beskow också hjälpa, sätta sig in i en svår livssituation och hjälpa drabbade. Next stop Spain!

Arbetskamrater i en soffa

Idag ar det regn ute And I like it. Men ar sur pa stadaren som inte stadat mitt rum, for dammet gor att jag blir allergisk. Men sitter i receptionen just nu och umgas med Thomas.
Lunch idag eller frukost som man sager pa danska blev fisksoppa med varmt brod och smor.

Jag med arbetskamrater.



Tzambika




Köttfärssås





Sitter och äter pasta med köttfärsås. I väntan på att den skulle bli klar drack jag lite körsbärssaft.
Idag har jag varit i Tzambika.

Gorgios

Ar hemma hos Gorgios drircker lite ol och spelar kort. Paul ar oksa har. Himla trevlig kvall. Kommer mer i morgon.

God Morgon




Vaknade innan väckarklockan idag, det ser jag som en posetiv sak. Nu blir det jobb på Virginia i lobbyn och sunwing.

Matlagnings time



Jag har nu kokat ihop en maträtt för första gången på en månad. Tada!
Det är stekt potatis med gul/röd/vit lök, några bitar salami, vitpeppar, paprika krydda, peppar och salt. Sen över det lite smält ost. Mumma!

I miss doing IT!




Den råa besatta kännslan av tillfredställd

Robyn in Long Island City, New York. Photo Noritoshi Hirakawa

Robyn in Long Island City, New York. Photo Noritoshi Hirakawa

Maison Martin Margiela S/S 2011 Show  Photo Olivier Zahm  Click to see more pictures

Maison Martin Margiela S/S 2011 Show


Svimmade

Var på Jacs och åt. kände mig dålig och gick på toa. Hann aldrig till toan, vaknade istället upp med ett ansikte framför mig och jag låg på ett kyligt golv. Jag svimmade. God natt

Alla tankar och all kärlek går till Fia





Så där då var det slut med jobb för dagen. Det var en bra omsättning idag.
Idag går alla tankar till Kära starka vänn som är på sjukhus och bekämpar sin sjukdom. Jag vet att du är stark och att du övervinner den!

Kyligt i Rhodos

God morgon. Tidig morgon idag och dubbelskift. Är lite mörkt och kallt denna morgon måste jag säga men blir nog snart varm.


Haha Denise Beskow i en morgon streckning!

Kakor och mjölk

Idag lyser inte solen på Rhodos. Det regnade tillochmed en skvätt men den missade jag tyvärr. Börjar det regna är jag först ut för att snurra omkring. Annars så ligger jag på mitt rum och äter choklad kakor med mjölk. Känner att sjukdomen är på sluttampen nu och att jag snart återfår min energi!!

RSS 2.0