Bytt sida

www.DeniseBeskow.devote.se


Min födelsedag

Idag fyller jag år!

Träna med stil.

Idag slutade jag kl 12, skönt då hinner man med en del när man kommer hem.
Snart ska jag iväg och träna Body pump, ska bli kul har inte gjort det förut. Eller jo en gång med skolan förästen.

Skulle vilja köpa snygga träningskläder, alltså lite mer profitionella men jag vet inte om jag skulle trivas i det. På ett sätt kan det kännas lite löjligt men jag tror mäst att man känner sig extra duktig. Kanske ska sattsta på det.

Ni är fortfarande välkommna till min sida på http://www.denisebeskow.devote.se/. Där skriver jag oftare och mer.


Det lyser i Stockholm idag

God morgon, jag vet en tjej som är trött.... Jag är trött. Men jag är också glad. Ni kanske vill vet varför? Jo för att solen skiner in i mitt rum och det är blå himmel. Är det inte underbart att solen lyser här i Stockholm idag?


Nu ska jag äta frukost och klä på mig sedan kan det nog hända att jag skriver ett till inlägg.

Med blommor i mitt hår vill jag dansa runt på en äng i en sommar klänning.

Bra att sova

Filmen var grymt bra, kan ha varit en av de bästa jag sätt facktiskt. Men nu är det dags att sova för jag börjar bli riktigt trött. I morgon är en ny dag och en ny vecka.


Så ni får sova så gott. lika gott som jag ska göra nu!


DeniseBeskow.devote.se

Ni är mer en välkomna till min sida på devote!

www.DeniseBeskow.devote.se

Njutning

Oj oj oj, de är verlkigen skillnad när man uppdaterar fler gånger dagligen bya folk kommer och besöker hela tiden då, hihi funny. Sitter och tittar på en film oc just nu är det nyheter så jag ska göra mig en knäcke macka att tugga lite på.

Jag njuter förästen av att kunna ligga i sängen och blogga samtidigt som jag ser på tv och samtidigt som jag vilar!

If you djust could smile to me

image446image447

Här har vi tröjan som jag sydde för ett tag sedan.
 
SKAPANDE

Pluttinutt

talk i plåtburktextilstoppade galgarblommig kaffekanna porslin
Ghaa!!Underbara skapelser, jag bar älskar blommigt och sött. Detta är så jag och jag vill bara frossa i pluttinutt saker. Njutning om och om igen om jag skulle få ha dessa vackra ting i mitt rum eller kök eller badrum.
JAG ÄR KÄR.! Och detta ger mig inspiration 

Flickigt blommigt


Är hon inte underbart vacker den där Gemma Ward? Älskar håret, älskar klänningen

ÅLDERSMOR

Sådär nu har jag kommit hem ifrån Farmor och Farfar, trevlig stund. Fick reda på att farmor vill bli kallad för Åldersmor när hon blir gammelfarmor till mina barn eller gammelmormor til  någon av mina kusiners barn. Är inte det jätte gulligt namn att kalla henne? hehe jag ska få hennes "önskan" uppfyld, hehe.
Camilla-Vad dricker kosan?
Denisé- Mjölk, nej vänta gräs! haha

Fel ,fel, fel.

image443image444

Frulle

image441(Gjort om)(oriinal)

Heej, helt slut efter all alergi igår. vill bara sova vidare. ska äta frulle nu och sedan ska vi åka till farmor och farfar.

Nu kan du gå och snyta dig

Sitter här i min säng och är helt förstörd. Jag har varit alergisk konstand hela dagen och det är inte kul kan jag säga. specielt inte när man har massor av aktiviteter  för sig. Nu har jag äntligen fått komma hem till min sköna varma säng och här får jag ligga ifred hoppas jag. Ska ta något litet att äta nu och sedan ska jag sova. Imorgon väntas en tidig dag då jag ska till farmor och frafar!

kram

lätt orange hårig med tunna små lockar.

Här sitter jag, med min laptopp som nu funkar här hemma också:D yeii, äntligen kan man ju tycka. Jag har presis kommit hem ifrån en kompis och ska nu passa lilla Kevin hela dagen. Nu ska  vi äta frukost och bada. Sedan har Kevin simskola och efter det ska vi nog åka på bio. Hoppas bara att det finns något som vi båda kan se på.

Alldeles andfådd och blöt sitter jag på bänken under taket i busskuren efter att ha sprungit så fort jag kunnat för att
inte bli allt för blöt denna ruskiga dag.  När jag sitter där och sakta får tillbaka min normala andning tittar jag på allt
folk. På deras skor, på deras kläder, ögon, miner, rörelser. Jag flackar fram och tillbaka för att granska dem
allihop. När jag ska dra blicken från vänster till höger och på nästa person så stannar jag plötsligt till, någon stans i mitten .

En tanke vid bussplatsen
 
Mina tankar börjar direkt rulla när jag ser denna lilla pytte sak fladdra från väskan. Det är ett långt tunt lockigt hårstrå. Jag kan nog till och med se att det är en gnutta orange färgat.

Mina tankar går genast på spinn och jag undrar vems hårstrå detta kunde vara. Hade det hamnat där när mannen tidigare i morse ställt ner sin väska på han och hans frus gemensamma säng eller var det arbetskompisen som han haft ostyrigt sex med på kontoret?

Hade hon lagt sitt huvud på väskan precis i den sekunden då telefonen ringt i mannens kavaj ficka och frun hade varit på andra sidan luren?

Eller var det kanske tjejen som stod där under samma tak som vi och väntade på bussen strax bredvid honom? Ja
jag kunde ju faktiskt se att hon var lite lätt orange hårig med tunna små lockar.


Puss puss

Hejsan hejsan, har varit och sätt på djungel boken idag. Ganska bra tycket jag. HAha aporna var brats och bagera var transvesitit. hehe. Nu är jag hemma hos patrick och umgås med n¨ågra kompisar. i morgon ska jag vara barnvakt till Kevin så det blir en tidig kväll. puss puss

Big bubble

image438
Och hur stor blev inte denna bubblan?? Haha BIG BUBBLE....

Kom nyss hem ifrån Kevins skola där det var en liten vernisage av saker dem gjort. snart´ska jag och mamma iväg och simma. Men först pasta sallad!

Babydoll lolita klänningar








ÄLSKA! Shiit vilka fiiiiina klänningar, helt underbara och jag vill bara sätta på mig en av dem nu!!!!!
Babydoll lolita klänningar 899 kr


Simma?

Sådär nu var tvättningen klar. 6 tvättar fick jag gjort... bra jobbat Denisé!
Under tiden jag väntat på att dem skulle bli klara så har jag gjort lite läxor.

Nu funderar jag på om jag ska åka iväg och simma en stund, men kruxet är att jag vill sätta i hårinpackning när jag väl har en bastu till hands men det är inte tvätt dag för mit hår idag så det går ju inte. Hm.. undrar om jag ska eller inte ska, ska eller inte ska. A det får helt enkelt väntas och se vad som händer.

I like to have fun

image435image436image437
image433image432image434
Stutus:Pluggar!

Hur snabbt har du vuxit upp?

image428image429
image431image430
Godmorgon alla goda själar. Jag är ledig idag men gick upp kl 7 för att slänga in en lite tvätt i maskinen. Har planerat att göra det fram tills klockan blir 11.!

Jag har ju sagt att jag hållit på att fixa med en ny design, men jag och design tillverkaren gjorde inget bra jobb tillsamans denna gång. Men hon hade inte tid att hålla på och pilla på sånt som jag vill ha, haha. Får helt enkelt fråga någon annan.

sockrigt jordgubbe söt!


Alltså vilken härlig bild, Amanda är sådär sockrigt jordgubbe söt!

Lovely colors!

image427
Hallå, sitter här i skolan.... Ja fortfarande jag vet. Men jag känner att om jag åker hem så kommer jag bara åka och träna eller lägga mig ner och sova och jag menar har man massor av arbete så är det inte så smart. därför stannar jag kvar i skolan och arbetar. Har gjort 1 sida Engelska SISSTA FÖR HELA LÄSÅRET!
Nu håller jag på med samhälle och dödsstraff.

Den här veckan är sissta kärnämnes veckan vi har innan vårat efterlängtade sommar lov. För sedan har vi nämligen 3 veckor med bara textil och mode design för att förbereda för utställningen och visningen. Det ska bli så kul:D

Ska snart åka hem så att jag kan få mat i mig till 7. Och så att jag hinner med bussen från gullmars.
Kram!

Kan du räkna?

Hallå hallå, Måndag, Tisdag och så Onsdag gud så titen springer iväg om bara en vecka är det rean min födelsedag och det har nästan gått ett halvår sedan de nya året startats. Hinner inte riktigt med här haha.


Igår var jag, Caroline och Jenny och spinnade jag tycker att jag tog i riktigt mycket i slutet och det känns att man suttit på dem där hårda sadlarna såhär dagen efter. Jenny följde med mig hem och sov hos mig och vi har nu funnit varandra och ska peppa varandra till super mycket träning och nyttig mat.


För övrigt så har jag hållt de här med att äta var tredje timme de va bara i måndags som jag tog några kakor och mjölj när jag bakade (till min födesedag) men annars äter jag nyttigt och var tredje timme.


Igår vare matte nationella på morgonen sen hade jag matte lektion i 2 timmar och sedan handledning(matte) i 2 timmar till, snacka om massor av matte!


Proppad helg

Hejsan hejsan, helgen har varit full med aktiviteter. Till Ropsten, till Lidingö in till kungsträdgården och Tanto och så Rudan ja lite överallt har jag varit och haft hur kul som hälst i den härliga värmen.

På lidingö satt Jag med några vänner och grillade och myste untder tiden som solnedgången var... UNDERBART! och så har jag gått i parad och de va sjukt kul vär där och gick i kanske en timme med dundrande musik och hopp och ståj, sedan vek jag och Angelica av för att shoppa lite.
image425
Var mes Jasmine hela kvällen igår också och vi satt i kvälls värmen med en varsin vit choklad som var special gjorda bara för våran skull.

Idag har jag simmat på torvalla varit nere på rudan och grillat med familjen och sedan åkte vi båt över till några vänner med VÄRLDENS sötaste lilla julia på 1 och ett halvt år.


Nu är det dags för mig att samla ihop helgen framför tv:n med en kopp te och sedan sova.
Så här ser det ut utanför min balkong eller a när man står på balkongen så ser det ut så här.


P.s de här med att äta var tredje timme går bra, vi får se om det ger någon posetiv efekt:). Kram!

Akta, migrän är farligt

Salter DressLovely!!

Hejsan hejsan, har sovit i drygt 15 timmar nu. Somnade igår kl 5 och vaknade i morse någon gång kring 8. Fick nämligen migrän igår. Lagom lägligt nät jag skulle till tanto och grilla med några vänner och sedan till kosmo night på Mango. Blä man har en sådan otur alltså.

Sitter fortfarande med huvudvärk men det är bara lite värre en en vanlig huvudvärk. Men de värsta va att jag va på östermalm och ganska långt ifrån hemm när jag märkte att de va påväg så jag fick sitta gråtandes(som tur var hade jag Anna och Isabelle med mig) på tåget och påväg till Sandra (moster) där fick jag ligga en timma innan Kenneth kom och hämtade mig.

Till er nya läsare.! Jag har gått i skolan men jag har dyslexi om ni undrar över min stavning alltså! Hihi.

Hi, who are you?

image424Hej jag bakar bullar och solar på balkongen nu. Och jag har bestämt att jag ska börja äta var tredje timme från och med idag och snart är kl halv 11 och då ska jag göra mig lite omelett!

8/5-2008

Heeeelooooieeee! Satans alergisk varje morgon just nu bara för att alla träden utanför mitt fönster står i blomm och alla piller jag tar för att inte vara lika alergisk gör mig så sjukt trött. Men jag är ändå glad att solen lyser kl 6 på morgonen.

Jag är inne i en period som många andra personer också är just nu. Den då man g¨år och grubblar över att det snart är sommar och man måste ta fram sin vintriga kropp. Förvisso så har man väl solat lite men det räcker nog inte.

image423

Olika elegant

Här har vi olika frisyrer som är snyggt och lätta att göra. Själv har jag lite svårt att säga vilken som är snyggast. Det beror lixom på vad man har till. Men jag gillar bild 2 väldigt mycket och jag tänker mig den i en snygg fest blåsa. Någon annan som har något att tycka?

Bild 1                Bild 2

Kosmo night på Mango


Denna sko har jag länge velat ha nu, den är från Mango och jag tycker att den ser super mysig ut.
Är det inte super tajming att jag fått biljetter till kosmo night HOS MANGO? Haha jo jag säger då det. MEn ett dilemma då är att jag redan hunnit sätta in mina pengar på sparkontot just för att jag inte ska få handla något sånt här pågrund av att jag sprar till resan i sommar.

Pappa har sagt att jag kan få pengar på fredag när vi ses men hallå det är ju i morgon jag vill ha dem.! Och när det kommer att vara rea och allt då också!!! Gråter nästan. Men innerst inne vet jag ju att jag inte ska köpa dem så jag får väl acceptera läget(om inte en ängel kommer och droppar lite pengar) vem vet.

..

Framöver är jag ledig på onsdagar då faktäcknings kursen är slut. skönt eller? ja:)..

Åkte från skolan efter nationella provet i matte kl 11 och direkt hem till Carina och Melina för att visa vad jag ville ha från London, hoppas att jag får rätt saker:)

kvällen är ung

image420Sitter och tittar på Tv och första avsnittet av uggly betty var idag men de va inte så bra tror jag. skulle spinnat idag men mina muskler var aldeles trötta och jag var tvungen att sova, nu ska jag ta lite te och titta viare på DH!

I am looking

god morgon, skulle gått upp halv 7 men det blev för 5 min sedan istället så nu har jag lite brådis!
image419
Det är sol ute! Det känns så anorlunda när solen är uppe kl 6 på morgonen, visst?

Skoor!

image416
image414image415
Nattis, Chris och David i fredas. 

Jag har idag rensat alla mina skor och packat ner i kartonger och det var en del skor vill jag säga.

image418

Ghaa!

Tjenis tjenis, har packat hela dagen idag inför flytten som är om sissådär 3-4 veckor. Helt slut nu och massor kvar att göra. jag har börjat fundera på en ny header så jag fixar och trixar med lite ideer och hoppas att det kommer att bli super.

Lång helgen har inehållit Jobb, midagar, trevliga vänner och en söt och snäll pojke!

Eagles vann GULD i borås det gjorde även Falcons(specielt grattis till Caroline). och Fabbest tog overall! YEEES!

PowerCheer.se

Hallå hallå, jag mötte upp sandra på götgatsbacken i morse och så köppte vi jackor till oss själva, jag köppte en guldig eller kanske mer åt det beige hållet. Är ganska nöjd med köpte eftersom jag fick den så billigt.

Har komit på varför jag inte tar kort på sakerna jag köper längre................ De är så stökigt i mitt rum och jag vill inte visa stöket! hahaha!. Men de kommer hehe.

Sen åkte vi hem till oss och jag har nyss vaknat upp efter att ha sovit en timme. I kväll ska jag troligen vara med Nathalie men jag får se hur allt ter sig.

Snart är det SM också!!! Hoppas alla i Power tar GULD!  för dem är så himla grymma.


LYCKA TILL!

Hi am cool

God mrgon, vi gick och lade oss ganska sent igår, närmare bestämt kl 2 så vi orkade inte lägga in alla bder då men jag håller på att lägga indem på annas dator nu så vi får se vad som händer.
Snart ska Anna pånställningsintervju och då får jag se vad jag ska hitta på då :)

Kvällen igår var super mysig och lyckat (förtumom regnet men så ska det väl vara, inte sant).
Vi blev grymt mätta av all den mat vi åt och det sitter fortfarande i samma kännsla som den mättande kännslan vi hade igår.

Titta titt abilderna funkade att lägga in.
image413
Samma kläder som innan men bytte utseendet på håret och bytte tröjan(Som Anna Nyman sytt).
Jag och Anna<3
Benji är du brat eller?


RSS 2.0