Jäkla tjuvar



I natt blev vår lägenhet invarderad. Det togs pengar, ipod och sterios. Inte kul... Men livet går vidare och nu ska jag till ett hotel för att sälja biljetter. Senare blir det hem och sova för i morgon väntar en tidig morgon på mitt nya jobb som rese informatör. Jag håller i informations möten på hotellen. 10 min lika med 20 eouro, bra jobbat eller?!

Kalemera! - God morgon

IDag var jag uppe i ottan då en full majlöv kom inklampandes efter en natt full av party. Själv gick jag i går till stranden en snabbis och lyssnade till Nocolaisens sköna toner på gitarren, det blev som en godnattsaga då jag sedan traskade hem och somnade. I och med att jag sov hela dagen också så kunde jag inte somna om där klocan halv sex i morse så jag gick ut på en promenix i soluppgången vid havet och hamnen. Nu sitter jag i vanlig ordning med en kopp te med honung och citron.

Idag har jag ett möte med José för att se om jag ska jobba som reseledare på en båt som visar turisterna runt på olika ställen för att se lite historiska saker på ön (det är ju det jag är här för i år, att se mer av rhodos).

Och idag ska jag faktiskt gå till stranden, har inte varit där på 2 dagar så nu är det dags.






Thallas





Sitter på Thallas och glassar med en Jose. Idag blir det till att dricka te och städa rummet. Måste få bort min hosta och då gäller det att undvika solen. Samt att i kväll ska jag jobba på drem som "festare/minglare"......

Ingen annan vet vad du vill eller vad du kan, det är upp till dig

Ella re


Bild från när jag vann en tävling och fick Champagne...


Party båten is the shit!...

Julia En tjej i ett underbart turistgäng som jag lärde känna. Blev inbjuden på gin kalas en dag....


Ella re! Nu har nykomlingarna fått in sina fötter en bit i Rhodos livet. Efter att ha bott själv kunnat göra vad jag vill och springa till nya vänner varje dag så har jag nu umgåtts med samma människor och sovit tillsammans med mer en bara mig.
Jag skulle inte vilja säga att det är tråkigt, tvärt om så är det super kul men jag är inte van och jag är ganska sliten. Jag behöver lite ensamtid. så idag blir det en rulle på rumet troligtvis.

Igår jobbade jag som inkastare på Big Brother bara för att de ville att jag skulle vara det. Kanske blir det något sånt igen.

På måndag blir det jobb som "festare" på Dream vilket innebär att jag ska bli vänn med kunderna och få dem att komma tillbaka.

Jag har sålt biljetter till Beach Party och sålde bäst av alla så kanske ska få bli den som lär de andra hur man gör vilket antagligen innebär mer pengar.

Har lärt känna en kille från London som erbjuder mig rum hos han när jag flyttar dit i vinter.

Träffade En kille från New York igår som gav mig en ros och undrade om jag ville komma dit och åka med deras Yot på lyxfest.

Ja livet är bra och saker faller på platts, jag känner mig nästan hel!

RSS 2.0