I am cute

image405
Nej men itta vad jag hittade, de är från sisst jag var med Anna. Mycket blond alltså.
 Såhär blev håret. skulle igentligen vara en tjock sne lugg men tyckte inte det blev bra så jag satte den som hellugg. satte upp håret i en knut också och satte i en söt rosett.
image407image408Påväg hem till Anna.
Nu ska vi fixa till lit saker och oss själva, ni får se på bild sedan vad jag har på mig i kväll.

Peter Jihide

Peter kan le som en annan fåne!
image404
Jag-Hej peter vill du le lite stort för mig?
Peter- Jo okej (Så log han)
Jag- Haha nu måste jag visa mamma..
Peter- Hahaha


strawberry från den där mormodern

God morgon alla där ute. Pappa ringde kl 6 och sa att porten inte gick upp, så jag var tvungen att gå ner för att hämta pengarna (till klippning idag kl halv 9). Aha så vad är planerna idag? Fest? neje nej orkar inte med något sånt denna dag. Jag ska hem till en gammal barndomskompis och så ska vi gå fackel tåg där hos henne på öster malm, sedan ska vi upp och äta midag med hennes familj och en till. Tror att det blir mycket trevligare en att hänga ute denna dag som är "ungdomarnas" dag.

Och alla vuxna tycker jag kan oroa sig, det sägs att det ska bli fint väder i kväll.... hade det varit dåligt hade många fler av era ungdomar övärvägt att stanna inne!

image401image402.
Läppstift(strawberry)- från den där mormodern (haha)
Linne med flätat band, sjal, halsband- H&M
Klocka- ur och penn
"Släng över kofta"- Ingen aning hittade den i garderoben men det finns ingen lapp som avslöjar vart den är ifrån.

Ska ha mina lila gympa skor också.

Till kvällen har jag tagit med andra kläder men dem får ni nog se sen då.
Kram på er.

Vem säger något sånt?

Jag-Hejsan
Hon-Hejsan
Hon- vad stor du har blivit.

MEN URSÄKTA??? tror du inte att jag märkt det själv eller.... fu** **f

inredning

Gulligt, sött, antikt, bohemiskt och färglatt.

Hur mycket finns att inspireras av igentligen?

BlåochRöd.

image400
Jag och Evie prövar glasögon, klatshiga färger va?

Sitter här nu och har massor av tid över tills tåget går. Har pluggat matte och sätt på nyheterna redan så det känns värt att kunna sitta här och titta lite på olika sidor.

idag har två av mina lektioner utgått så jag börjar senare en vanligt och slutar tidigare, HÄRLIGT!

Some pics

Hejsan, sitter hemma hos MElina just nu och ska snart gå ut i solen och sola. tänkte bara visa några bilder från turkiet som jag gillar.
image395

Läpp stift

image393
Hejsan hejsan, solen skiner fortfarande och nu kommer det väl inte komma någon mer snö.
Det är skönt att man kan gå i bara en tjocktröja utan att frysa ihjäl.

Bilden här ovan föreställer alla de läppstift som Ellinor fick av sin mormor och de där korken är av ville jag ha. JAG FICK 3 ! Yeei hehe så nu sitter jag med 3 nya läppstift, ganska starka i färgen så jag får se när jag "vågar" använda dem..

Som fast

Jag sitter här och har suttit här framför datorn och sjungigt i två timmar :P haha de e så kul!!!

Ett rosa hjärta

Hallå där. Jag är så grym. Jag cyklade till gymet körde ett hårt spinning pass, cyklade hem och kom in från en promenad för kanske 10 min sedan.

Idag vill jag ge ett Hjärta till en gubbbe som helt spontant utan att det var hans skräp plockade upp det och slängde det. Bra gjort!

Dagens

Hejsan hejsan, kom nyss hem och har precis ätit en skål med kellogs-K för att få energi till spinningen som är halv 7 med Caroline.

Idag har jag sytt på min kollegtion till modevisning som snart äger rum och jag har har både skrattat och varit sur men jag antar att det är så det ska vara.. man måste väl gå igenom allt för att lyckas kanske.

image390
Dagens kläder är dessa.
Den nya over size tröjan från gina tricot (SJUKT BILLIG, 79 kr)
Grön blommig klänning från vila
Tjocktröja (svarta under) från monky
Väska från H&M

Smycken
Klocka- ur och penn
Armban- H&M
Brosh- Gammal.

image392Skor från skorett.....................

Hemma

Nu har jag två nya saker att fisa er, har nämligen inföskaffat en over size tröja idag och har inte visat er mina nya blå byxor en heller. Så jag får väl ta och visa dem snart antar jag. är så dålig på att ha tid med sånt just nu.

Idag kom jag hem halv 10 och nu sitter jag och tittar på PB, SJUKT BRA!! ska bums i säng sedan. 

kram och god natt! 

Angelina Jolie, vacker redan som 16.

En vacker Angelina Jolie som 16 år!
Angelina Jolie
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Dagens kläder



Sjal från h&m
Vit Tunika från B-yong
Skärp- Utklädnads lådan
Strumbyxor
Skor- Din sko
image386
Och ute.......
Glasögon- H&M
Skinnjacka- B-yung
Väska- H&M

Solen skiner och alla i skolan ler! hehe man märker värkligen skillnaden på när det växlar om till vår.
Idag slutade jag kl 12 och då gick vi och köpte vår mat sedan satte vi oss i solen och avnjöt den.

Nu sitter jag kvar här i skolan för att plugga, men ska sedan dra mig in till stan med Eb och sedan ska jag svänga förbi min moser Sandra. :)

(Skönt att kunna använda lite tunnare skor)......................!


Blommigt, kungligt, gammalt och sött

Hejsan hejsan, har det häcktiskt just nu oc bloggen kommer lite efter men jag menar jag kan ju inte planera hela livet efter bloggen.... eller?....

Har nyss ätit gröt och ska snart dra mig hemmifrån. Idag slutar jag kl 12 och har en massa tid över. Vad man ska göra av den vet jag inte. Plugga, äta glass i solen, springa, gyma, ta en fika eller bara gå hem och slappa? Hmm ja det återstår att se. Det ser ut att bli en fin dag igår, kanske lika fint som igår? ja det får vi hoppas för igår fick jag en massa färg i ansiktet då vi var en massa tjejer som satt uter i solen och solade hela dagen.


Håller förästen på att planera inför hur mitt nya rum ska se ut och jag är lite sugen på den här stilen. Jag vill ha lite blommigt, kungligt gammalt och sött hur kan man blanda det?

Massage!

Hejsan hejsan, idag har jag tränat väldigt hårt tränade i lite mer en 1 1/2 timmar och under den tiden var jag väldigt intensiv. Tränade med Jenny och Sandra först men sedan tränade jag med Stamatia också.
Bra jobbat Denisé!

Klänningen blev inte klar igår men idag är den klar tror att jag ska sy upp den en ynka centimeter bara. Men det krånglar lite och jag kan inte lägga upp någon bild. Men jag ska försöka se vad felet är och pröva om det går i morgon igen.

Nu har jag precis badat och jag känner mig som en ny människa, ska be mamma om lite massage sen när hon kommer hem.

Se ya!

Skapande

Hejsan hejsan, sitter och syr en klänning just nu. en ganska enkel en men ganska söt ändå. Med lite blommor och sånt. Tror att den blir klar i kväll så ni kan nog få se den om ni har tur.

Idag börjar sissta sesongen av Sex and the city så jag tänkte att jag skulle titta på det. Har redan sett dem men ja, det kan väl aldrig bli för mycket tycker jag.

kram så länge!

17.26

Hejsan hejsan kom nyss hem, vi åkte och åt efter det sissta inlägget och sedan åkte jag och E.B och mötte Angelica och gick omkring i lite butiker. Fanns massor av söta ting!

Nu är maten snart klar men tills dess ska jag lägga mig på soffan och vila lite, det känns som att jag kommer svimma vilken sekund som helst.

På String igår.
image382
God morgon Tim, god morgon Jessica.
image383image384

Dålig uppdatering!

Hallo! Sitter hemma hos Tim i Storängen igår var jag, Tim, Amanda och Linus på string och fikade och efter åkte vi hem till Tim och såg på film. Nu ska vi åka till diselverkstaden och äta någon slags frukost med de underbara personerna. Jessica har också tillkommit.

Sorry för dålig uppdatering.

Tänd ljus för Engla

Mys kläderna.......................................
image381
Har ni tänt ljus för Engla? det har vi, vi har satt ett tänt ljus i föndtret!

Nu: tv....

Mina kära skor

Jag vet att jag inte skrivit på två dygn typ men jag har inte orkat riktigt har suttit och supit te helt otrdagrant. Igår satt jag på köksbänken och lyssnade på mamma och Robin samtidigt som jag hälde upp te kopp efter te kopp och jag känner att jag inte ska dricka så mycket te men ändå så fortsätter jag. Måste nog börja dricka ur ett sugrör så att mina tänder inte blir gula. Haha
Klicka för att stänga bilden
Jag typ älskar mina nya skor, dels för det anorlunda utseendet(tänker mest på färgen) och för att dem var ganska billiga med sina 699 kr i pris. Men jag känner mig lite anorlunda med dem då jag inte brukar ha såna slags skor på mig.

I en rosa fåtölj

Vad gör jag uppe?
Ja det kan man undra, jag Angelica, Jossan och Amanda har suttit i heta diskutioner under hela kvällen och jag tror att jag druckigt typ 6 koppar te under loppet av en kväll.

Sen har jag växt värk också i mina ben och armar. eller vad tros är jag bara lite sliten efter dagens arbete. Ja det kan man ju tänka på men nu är jag trött och flummig så jag ska lägga mig i en rosa fotölj och somna bara pang BOM!

If don´t remember you always can say no.........................

I got it!

Hejsan hejsan, sprang direkt ifrån Tim i morse till min prov omgång på det nya cafét och har jobbat fram till kl 6 , dem tyckte att det gick mycket bra och vill gärna se mig obba igen så detkänns bra.

Sitter just nu hos min moster och väntar på att mina kompisar ska titta klart på bion för sedan ska jag hem till En av dem och äta midag och eftersom hon bor på söder känner jag att det är skönare att stanna här istället för att åka hem och sedan tillbaka. Efter det kanske jag ska till djursholm med Natta. men de får vi se är ganska slutkörd. 

Och det jobbigaste av allt. Mina kompisar (tim och Linus) är nu på skiva(deras egna) och vi jag får inte va där eftersom jag inte fyllt 18 blä jag gåter.
 image377Hej jag är knarkare? (2 år sedan)
(3 år sedan)
Värsta idolen jöö!! ;) haha .

Hittade lite roliga bilder från förr som ni kanske ser. blont och långt hår, långt är ju det jag strävar efter nu...
hej svejs nu ska jag äta lite nötter och dricka te.
pussen!

Dagens klädda

image371Idag har jag blå linser på mig.
Tröja från Monky
Byxor från monky
Jacka från zara
Sjal från Bibbi

Hejsan hejsan, Har nyss kommit hem ifrån att ha varit i stan en sväng. Jag har köppt ett par byxor(shit måste sluta shoppa nu alltså). Jag var i alla fall där med Natalie, vi satt i solen och mös lite grann också gick vi till monky för att köpa de byxorna jag ville ha. Ni får se dem sen.

Jag gillar dig<3


 
Coola tjejorna, Natta är bara så härlig att vara med så spontan och vild på något sätt;) hehe vi klickar! 

Näsby park

Hejsan hejsan ligger här i sängen hos Natta, hon hämtade mig med sin moppe vid mörby centrum och så körde vi till Sissi och åt pankakor.

Har äntligen vaxat benen nu också, och lite körde jag med epilatorn så nu är det lena ben jag har!!
 
Nu ska jag kräva lite te av Natta.

kram kram

This is me!

Jag älskar mina vänner, jag älskar solen och jag älskar mig själv! Jag älskar mig själv för att jag är lätt road och kan skratta. Jag har så himlans kul i skolan just nu.
image368
Tröja från Monky
Linne från H&M
Kjol(linne) H&M
Halsband från spanien
Skor från adidas
---------------------------------------------------------------
image370Nathalie och Denisé
HAHAHA MIN NÄSA SER UT SOM EN HÄX NÄSA! KUL KUL

Pink it is!


Dagens hjärta går idag till Angelica, som hjälpt mig en del under dagen. tack till dig!
Denna går till mig själv som ätit grymt mycket Toblerone idag....


Hjälp jag andas inte

Gick ut för att springa en snabbis men jag han bara springa i två minuter innan jag fick andnöd, så jag fick gå in igen och nu sitter jag här och har svårt att andas(för kallt ute för en asmatiker). Ska dricka lite te och se på top modell nu :) kram kram!

Urbanoutfiter!

Klicka för att stänga bildenEn underbar klänning från Urban!

Pengar rullar in som dem ska, det går bra nu!

Oj, oj, oj det bara rullar in jobb till mig just nu, haha. Fick ett brev hem idag ifrån kommunen och jag har fått sommar jobb på äldreomsorg. Men det är dålig lön så jag ska försöka hitta något annat men det måste ske fort. Komunen vill ha svar senast 7:e maj.

Sen ska jag på prov arbetsomgång på Cafét i sickla galerian så det går bra nu.

Pengar rullar in som dem ska, det går bra nu!

Blommstigt vackert

image364
Sjal- Lånad av E.B
Kofta- H&M
Linne- Gina tricot

Örhängen- Glitter
Ring- H&M

Gissa årtalet...

Hejsan svejsan kome hem för en dryg halvtimme sedan, slutade två men satt kvar och jobbade med facktäckningen, jag suger på att rita men för att suga på att rita så blev det helt okej. Haha!
image363Man skulle inspireras av en epok, tillexempel 20-talet, rokoko, medeltiden eller något annat. Någon som kan se vilken?

Dagens klädda

image362
Ledsen för kvaliteten men min vanliga kamera vill inte fungera längre(GRÅTER)... Men så här såg jag ut idag, lite lagom vardagligt så där.
 
Kom nyss hem och nu ska jag sätta mig och klippa bort trådar från min tröja som jag sytt(inte helt klar men den kommer upp sen) och så ska jag ta lite kvälls ficka men inte mycket man ska ju inte äta två timmar innan man sover så det blir noog en knäckis eller något:)
kram kram och sorry för dålig uppdatering nu för tiden.!

Aktiviteter i ett.

God morgon, dagen igår var full av aktiviteter, därav den dåliga uppdateringen.
Efter skolan så åkte jag, Angelica och Amanda och Shoppade lite. Jag köppte ett par skor som jag fått pengar av pappa till när jag passade Kevin Levin ;) och EN gullig liten tröja notera att liten är markerat, haha den är grymt liten men det funkar.
Skor från Adidas 699:-

Tröja från Urban outfiter REA 69:- (kostade från början 400 kr så de var ett kap)

image358Amanda pluttGrymt fin bild i omklädes rummet med Angelica.
image360Och här har vi en soffa som är precis så som jag vill ha i mitt nya rum, sådär lagom kunlig vha? haha. Saken är den att hon som jobbade på urban outfiter sa att en annan lite mindre soffa hade sålts för 11 tusen här om dagen. SOFFAN KAN JAG GLÖMMA!

Efter att vi började bli trötta drog vi odd hem, jag och Amanda åkte hem till henne, åt lite och sedan gick vi ner till Café Deja Vu och mötte Tim, senare kom Linus, Oskar och Angelica. Där satt vi en stund och pratade och runt 10 drog Linus, Tim och vi tjejer till Hamarby sjöstad (till tårtan) och mös till synen av alla vackra ljus som speglades i vattnet.

En mycket msig kväll vill jag säga, den slutade med att jag och Amanda Gick hem till henne och sov och tydligen så har jag prattat MASSOR i sömnen, men jag menar vad kan man göra! HAHA

Utmattad till 100 %

Mins en gång i timmen har jag klagat över det förfärliga kalla kriget uppsatsen men nu är den äntligen klar. Men jag blir förvånad om jag får mer en G då jag typ skrikigt gråtit och skrattat av frustation under alla svettiga timmar.

Lämnade inte riktigt in på sekunden men en timma innan är väl inte heller så dåligt? haha.

Nu: Tvätta ansiktet och sova!

första delen klar

Sådär ja nu var all fakta kvar. "BARA" analyserna frän mig kvar, men först måste jag få lite enrgi till min kropp. MAT ! haha.

Lust och fägring

4 och en halv timme och arbetet är inte mer en halvgjort.... HUR SKA DETTA GÅ? Jag fick strunta i fikan och vara en pluggis istället men jag känner att jag behöver en välförtjänt paus just nu, en kvart eller så. Ska göra lite te också eller ska man våga sig på kaffe för att bli en aning piggare och få upp tempot? De tåls att tänka på.

De roligaste är att jav vet inte om jag ska (om jag inte blir klar med uppgiften) lämna in en ofärdig uppsats eller om jag ska lämna in den en dag senare. vad är bäst? eller ska man kanske säga SÄMST!

Detta te blir det nog, luktar gudomligt underbart. Namnet på teet är lust & fägring.
Helt stört hur mycket te vi har hemma just nu, 10 oloka sorter. Varav ett är vitt te, ett rött, 4 lös te sorter och 4 "vanliga" svart tee kallas det nog.

Älskar man te så gör man.!

Smile Bitch

image354Nu har jag kommit underfund medatt jag ärvt mitt dåliga emun försvar. Förra veckan var mamma hemma hela veckan och var sjuk och hon är ofta sjuk så de kommer nog ifrån henne. Kevin (lille bror) är också sjuk hela tiden, medans pappa nästan aldrig blir sjuk. Lite oretvist hehe.

Nu ska jag göra klart samhälles uppgiften(försöka i alla fall) det är dedline i kväll 23:59.

Tim och Linus vill att jag ska komma in och fika med dem också men jag får se om jag hinner med det eller om detta kommer att ta lång tid.

Spetts spetts spetts!

Utan att avslöja för mycket....
image353Älskar tyget mot den bara huden, lovely!

Planerar bordet

Hallå hallå, Sedan jag vaknat har jag hållt på med mitt sy projekt. Och så här ser bordet ut.
image352
Med te i högsta hugg också...

Det lönar sig att dela ut cv:n

God dagens, idag behöver jag plugga för samhälles uppgiften ska lämnas in i morgon. Men jag ska vara barnvakt så de går tyvärr inte. I morse ringde det en kille från ett café i sickla(lämnade ut cv där i torsdags), han ville att jag skulle jobba där idag och urs vad hämskt det kändes när jag sa att jag skulle vara barnvakt då.... SUCK! Jaja Jag får i alla fall ett par skor av pappa för att passa lillen så de e väl helt okej det med.

igår sjöng jag och mamma Kareoke i mer en tre timmar, SJUKT KUL.

Men nu måste jag springa iväg och hämta lille.

kram

Mycket hinns med

Gud så mycket man hinner med när man går upp klockan 5 på morgonen, är aldeles slut.. har gått runt och delat ut cv överallt och hälsat på lite kompisar och så. Nu sitter jag i lärar rumet på min gammla skola och ska få lite hjälp med plugg, skriver lite senare.
pussen !

Skumm mjölk

Hallå hallå, i morse var jag då uppe i gryningen!  Kl 5, helt stört när jag är ledig och allt. Men men vad gör man inte för att få sommar jobb. A de var nämligen det som var hela grejen jag skulle åka och prata med Chefen (Rosie) och tänkte att jag lika gärna kunde åka in tillsamans med Alexandra som praktiserar där för då slipper jag sova så länge så att jag inte kan somna i natt.

Mål ett:
I morse fick jag en sån där lyx frukost eftersom det var på ett café fast bättre, kan inte förklara riktigt men det kändes som en liten hotell frukost.

Tog Två frallor (mörka) Med Ena ägg och andra leverpastej och så tog jag ett glas med skummad mjölk med mig när jag gick.

Nu funderar jag på om jag ska till city och söka lite helg jobb eller om jag ska hem och plugga lite... tåls att tänka på.!

Himmelen är oskyldigt blå.

Hej och hej.

med en ägg macka i min hand och ett mölk glas sitter jag här framför datorn och avnjuter den härliga smaken och den underbara synen av sol som kikar in fönstret. Är det inte härligt med vår? I och för sig ska vi inte hurra en eftersom det lika gärna kan bli ett bakslag igen och falla massor av otäck snö...

Idag ser planerna ut.
Studier
Studier med Sandra
Hem och sy.

Och om jag hinner vill jag träna, känns så otroligt härligt när man tränat, man har givet kroppen en present och den mår bra av det.
:)

Träning

God kväll. Ganska nyligen hemkommen ifrån ett intensivt spinnings pass med Caroline. Känns verkligen skönt efter ett tränings pass.

När vi promenerade hem så kännde jag att det var underbart ljumet i luften och mm alla blir så glada när solen tittar fram. Fast akta er.... alla skavanker i hyn syns haha nu va jag taskig(tihi!)

I morgon kör jag igång med matförning igen:) kram kram

Blåa vattnet.!

71 dagar kvar och 43 skoldagar kvar..... till vadå? jo till sommar lovet det innebär att det är lååång tid kvar till Rhodos, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. !

Så fiint.

A nu äntligen funkar blogg igen, vad är förändrat?? Ingen aning.
När jag satt på buss hållsplattsen idag så kom Carina förbi och plockade upp mig så nu sitter jag här med lite tid över tills jag börjar kl halv..

RSS 2.0