Biografen





Sitter och tittar på Fran the Nanny. Men igår var jag på bio.
Filmen måste ha varit en av de bästa jag sett på länge!

Frysa en hel natt



God morgon. Sitter här på terassen och njuter av morgonsolen- Känner att jag är i stort behov av en varm kopp te. Dett rummet var något svalare n det tidigare och jag har legat och frysit hela natten. Kan jag ha blivit en aning sjukare? Damn IT!

Nu blir det jobb och om det inte blixtrar i dag så blir det antagligen Sambica stranden (beror väl också på hur jag känner mig)

Nu posetiv leverfläck



Tusan blev nyss glatt överaskad över en leverfläck jag inte sätt förut, men det visade sig dock att det bara var en prick på skärmen. Haha.
Jobbet är avslutat och jag var på väg för att spisa lit Sushi men fick veta att det inte var öppet förens om några timmar och ångrade mig direkt. Idag blir det istället film och nötter!

Grekisk afton - Byte av boende





Efter sovmorgon, en stund vid poolen samt byte av boende sitter jag är på terassen med en pizza och coca coola. Thomas var nyss här och höll mig sälskap några minuter.

Nu måste jag snabbt hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobb. Idag är det Grekisk afton som står på tur.

Elefanter


Nej det blev ingen sol, somnade som vanligt i 4a timmar och vaknade nu. Nu ska jag gå ut till baren och fixa mig en färskpressad jos för att få lite vittaminer.
I öronen har jag guldiga elefanter.

Kicka igång dagen med Socker


Jajemensan, Coca Coola som första start på dagen har faktiskt hjälp mig att kicka igång adrenalinet under sjukdommen. Men jag mår faktisk bättre nu. Hostan är kvar men jag har fått kraften tillbaka i kroppen. Kanske kan jag ligga i solen för första gången på en vecka? Idag eller i morgon. Får se efter jobbet som börjar halv tio och slutar en timme senare.

Kalethea



Kalethea betyder på Grekiska, vacker utsikt och det är precis vad det är. Idag har jag kört turisterna bland annat hit till detta stellet. Helt underbart. Jag tog mig en Caramell glass och njöt av utsikten.

Ingen attakerar mig ostraffat....


Sätter mig på toaletten i lugn och ro, en aning uppvärmd och irriterad på att det är strömavbrott och filmen på tv som jag såg avbröts. Sitter som sagt där och då helt plöttslig bestämmer sig något för att attackera mitt huvud. Ett skak resulterar till att detta något faller ner på marken. Denis kastar en handuk över och trampar. Ett knak, två knak stamp, stamp, stamp. 5 minuter flyger förbi och Denise stampningar upphör tillslut och hoppas innerligt att detta något inte ska leva mer. En ca 5 cem lång pinne med ben ligger sönderklämd på handuken när Denise tillslut tar mod till sig och vågar titta.

Är hon rädd för "små kryp"?

Burberry fucking awsome


S/S 2011 Show



En parad av coca coola sugna små rackare på väg till mitt bord



Det här går bara inte. Med mint tabletter, honung med mandlar från fharmacy, samt en sirap 4 gånger om dagen borde det väl ändå ske förändring? Nej jag vaknade precis lika jävlig idag igen. Ghaaa! Pluss att coca coolan som jag drack igår för en skön kännsla i halsen hade dragit på sig myror så just nu är det en parad av dem på väg till bordet. Jag får helt enkelt gå till jobbet och vänta tills säderskan tar bort allt smutts.

Regnet är på väg.

Jag är så sjuk att jag knapt klarar av att vara vaken. Kan inte andas och får lätt panik då så då är det bättre att sova bort det. Men nu har jag sovit i 4 timmar och blev nyss väkt av ett trevligt telefonsamtal så är på bra humör trots allt. Tänkte att jag skulle gå ut och se om det finns något gott att äta. Nu har jag ätit pizza 3 dagar i rad och anser att det även om det smakar underbart kanske inte är det bästa för sjukdom.

Det ligger regn i luften, hoppas på det så att det kvalmiga vädret att springa bort sen och att allt rött dam upphör.


Jack Daniel´s vs. Jack Denisé - almoust the same?


Precis, det är vad ni ser. Trött på hostan och andbristen låg jag som i koma och i mellanåt gick jag några staplande steg och praratade med Mr. T. Då kom det som en flygande ballong över huvudet att någon smart människa nämt att Wisky är bra för halsont och hosta. Tack du kära människa som provade det. Nu kan jag äntligen somna i lugn och ro. Men är jag inte bättre i morgon byter jag ut Wisky mot hostmedecin det kan ju inte bli en vana att dricka innan sömnen var natt. Eller??

"Idag är jag kuk och jag måste åka till kukhuset"





"Idag är jag kuk och jag måste åka till kukhuset"
Så skrev jag en dag i min dagbok för en herrans massa år sedan och jag har faktiskt samma känsla idag.
Har jobbat, legat på rummet, ätit pizza med vitlök och flummade även en stund ute på hotellet. Nu ligger jag åter i min säng och ska se på film. Skissar lite emellanåt. Den är inte klar men det är en början. Dock är det en aning svårt med en enkel blyerts, skulle behöva minst tre olika mjukhet på pennor. Men men....

Rosenblad överallt och krossat glas


God morgon, sjukt svettig natt här på Rhodos. Vaknade och känndes som om jag inte kunde andas. Men har nu ätit frukost i alla fall och är redo för jobb. Sitter och tänker tillbaka till på igår. Jag hade försökt sova länge så kl 02.00 kände jag att det var dags att gå ett varv. när jag öppnar upp dörren till lobbyn och baren är där kaos. Rosblad på golvet, glas, silverfat. I tron på att jag skulle lösa vad som hänt i mitt ensamma huvud dök Jose upp tillslut och jag fattade. Det var han som röjt. Helt svettig och en aning berusad ler han när han kommer emot mig.

"Denise Jag har dansat och folk har slängt blommor på mig, jag har bytt shorta två gånger"

Haha ni skulle allt se hur det sett ut!

Smackande utanför på ballkongen, vem?



SItter och tar det lugnt med en påse Lays. Hostar som en galning. Har sovit från 2 idag till halv  7. Är kanske lite sjuk.
Men nu ska ni få höra på ennu en tokighet som hände igår!

Ligger i sängen, vaknar med ett ryck och spärrar upp ögonen. tycker jag hör någon utanför balkongen. Ett prasslande och smackande. Får för en sekund en uppspelning i huvudet vad det kan vara. Wolf (hund), Älg, tjuV? På mindre en två sec är jag uppe och smäller igen dörren, drar om mig lakanet på min bara kropp och springer till receptionen.

Idag fick jag veta att ett annat rum här på hotellet blivit bestulet pluss att de härjat på Sunwing. Vad hade hänt om jag inte vaknat frågar jag mig själv?
Idag ska jag sova med stängd dörr hur varmt det än är ...!

Sprider







Var på Sprider i går och shoppade, kom hem med en shal(huvudet) en tröja och armband för endast 14 euro. Snacka om favorit ställe framöver.
Nu blir det personal middag men först en iskall green te.

Pling

Mr.G och Maria var på mit hotell igår. Det gick tydligen inte så bra, kabalalik natt. Nu vet jag att inga gäster är välkomna på hotellet i alla fall.
Idag är en ledig dag så jag sov ut till kl 14.00 och har sedan dess degat på rummet med en delivery pizza och facebook. Nu ska jag se en film och sen blir det personal middag på Mackaroni. Pling!


Redo för Poolen... men vilken??






Jag åkte och köppte mat på affären, det blev en cesar sallad fast utbyte mellan kyckling och tonfisk. Till det en nybakad baugette med ost och tomat. Mumma. Nu är jag redo för poolen.

Undrar bara vilken jag ska välja.?

Linda is calling







Igår ringde Linda till min grekiska tellefon. Saknar henne och det känndes bra att höra hennes röst. Ett samtal från sverige kan värma så och lugna när raslösheten tar över.
Linda kommer antagligen komma ner till mig i Gran Canaria och jobba under 3 veckor. det ska bli göj härligt.

Slutade jobbet halv 11 idag och har sedan dess suttit i receptionen och snick snackat med Thomas. Börjar bli hungrig men vet inte riktigt vad jag ska äta... Mackaronen och tomatsås?

Mört kött

Good morgon. Igår åt jag den bästa maten jag ätit här. Köttet var så mört att man skulle kunna tro det var svamp. Nu blire jobb på Viriginia och Sunwing... Men först lite Kaffe.

Helt underbara dagar





Underbara dagar flyger förbi mig och jag undrar om det kommer att sluta lika fort som äventyret startade?
Igår var det företags fest för all ving personal, travelland samt atlanta tours. Bjöds på buffe och rödtjut. Proppad med mat satt jag med de grekiska busschafförerna samt Anna och Malin och njöt av kvällens svalkande vindar. Lärde mig mer Grekiska och skratten flödade.

Senare tog vi in till Faleraki och Alabama club, biljard och fortsatt vin. Väl hemma träffade jag trevliga grannar och tog ett nattdopp för att sedan sussa sött och gå upp en och en halv timme senare.

Idag har jag Varit på stranden i Faleraki med Mr. G. Mysigt och super kul.
Pizza med José
Kvällsdopp
Nu blir det film och lagning av byxor..

Vovvar i mitt rum

Jo så här var det nämligen. Jag vaknar av ett prasslande ljud. lyssnar till det ett tag och skrämer sedan fram ett "hello?" Inget svar men prasslandet gav upphov. Jag var redo att hoppa på människan som var inne i mitt rum, eller tänkte jag kanske bara ligga kvar och lossas sova? Nej efter en stund beslutade jag mig för att tända lampan. och där hittade jag en hund liggandes i hörnet med mina chipps som huvudkudde, och lite åt vänster låg den andra vovven. De har alltså kläättrat in på min ballgong och gått in i mitt rum. Underbart söta och jag älskar dem men det var ett måste att få ut dem då allergin på mig inte är på topp.

Igår var jag i faleraki och svävade omkring med G. Mann Trevlig stund och blev några öl på det vid poolen.

Nu är det sovdags, i morgon är tidigt jobb inskrivet i kaländern!

Jag hugger dig tillbaka om du hoppar på mig

Dagen har varit fyllt av äventyr, berättelse i morgon. Men första berättelsen kommer handla om hur min natt var! Sjukaste ever trodde jag skulle dö. Höll princip i kniven redo för att hugga tillbaka!

SÅ intresant det kan vara med nervositet. Hur den kan spela in och förstöra något som förväntades bli så bra.

 Jag har under tre dagar nu legat vid poolen och gått omkring på hotellet samtidigt som mina ögon vilat underbart skönt på en vacker mann. Han ler, jag ler. Han vinkar en aning i smyg och försiktigt ger jag responsen tillbaka. Nu gick jag till lobbyn för att ta mig ett glas vatten, vem sitter då inte där om inte Mr, Mann. Jag dansar lite med en full nors kvinna som tagit sig ett glas för mycket och jag kan se i ögonvrån att någon ser mig. När glaset druckigts ur utropar jag ett högt Kallenischta (god natt) och rör mig ut. Medvetet går jag en aning sakta och slänger sedan bak huvudet för att ge Mr, Mann ett tecken.

Jag sätter mig vid poolkanten och doppar fötterna, efter en stund ser jag honom men han går åt ett annat håll. Jaha tänkte jag och gick in mot mitt rum. När jag klätt av mig och är redo för sängen dyker han upp igen, han har tagit mod till sig för att hälsa. Tyvärr gjorde den nakna situationen Mr, Mann nervös och han kunde knappt säga hej. En stapplande konversation gick förbi och jag bestämmde mig för att säga "I have to sleep". Att något man trodde skulle bli så perfekt vände så snabbt som i en klackspark och blev obekvämt berodde alltså på nervositet?

Han var i alla fall fin.

Trollet löser sina egna problem

Det var en gång ett troll, namnet på detta troll var Denise Beskow. Nu ska jag berätta en av alla anledningar till att hon kallades för troll.

Denise Hade varit på stranden en dag nere i Rhodos där hon arbetade. Magen kurrade och trollet tänkte på köttbulla. Problemet var bara att hon inte hade något kök. Men hon tog de frysta köttbullarna och ställde fram dem så att de kunde tina upp.

Nu hade trollet ett nytt problem. Det fanns nämligen ingen potatismos. Men då tog hon makaroner. Öppnade paketet och hälde i det. Och vart hälde hon i det om hon inte hade en kastrull? Jo, nämligen i vattenkokaren.  Det bubblade över lite men då satte trollet bara en handuk under och så var problemet löst. Mackaronerna blev mjuka och goda och trollet blev mätt.

Det gäller att lösa sina egna problem!


Måndag



Idag är det måndag och Denise Beskow har sovit tretton timmar. Tvättade kläder igår och somnade ifrån dem. Nu blir det lite jobb sen sola et tag om min huvudvärk vill gå över. Kvällen sedan riktigt öppen då jag inte jobbar i morgon och kan göra vad jag vill.

Idag blir det löningsdags igen..

Underbar skapelse


Ny inköppt idag, Denise Beskow fick ett shopping sug och pangade till på den mäst underbara skapelsen någonsin. I will show you in coulor later!

Later!

Kallenichta!

God middag med efterrätt.
Trevliga barbesök med Mickis.
I like him.
Dumma turist jäklar!

Det var det jag hade att komma med.

Pute in i frys





Testa ett test: Tag din Pute/Kudde å lägg den in i frysen under tu timmer. Tag den seden ut...

Jag kommer att lova att dem kommer att vara rejält styv. Vi fyller nämligrn på en säng i materialen dun, syntet, bommul med ca 5 dl var natt..
Kvalser har party varje natt.

Rosa nattlinne vid poolens kant


Jeans jackan är på då vindarna i kväll är en aning svala. Under har jag mitt rosa nattlinne...

Har sovit i 5 timmar nu på dagen. vaknade klockan sex och har kollat på tv, ätit köttfärsås med mackaroner samt läst lite korsord. Örat mår mycket bättre då jag har värktabletter samt örondroppar. Pepper peppar ta i trä att det är över snart nu.
Sitter vid poolen och njuter av lugnet. I morgon blir en full dag av jobb. Två välkomsmöten samt två sältillfällen där jag assisterar. Kan käna bra med pengar i morgon om jag är pigg och alert så nu blir det till att setta på sex and the city ch somna in.

Jag gråter av pina


Tror jag dör! Vaknade upp för en timme sedan med panik värk i örat. Måste ha blivit något fel när jag tryckutjämnade under vattnet på 5 meters djup. Så har suttit med receptionisten ett tag och kollat på tv samtidigt som jag fick värkmedecin, som dock inte verkar ge med sig så vart om annat så hugger örat till och Denise Beskow börjar gråta.
Förjävligt rent ut sagt.
Mamma kom och häll droppar i mitt öra?


Natt dopp

Det fick bli Sun Wing idag, nära och bra, även om jag blev medbjuden till gammlastan av dykgänget som är underbar så får det bli en annan dag.. Tog ett natt dopp och är fortfarande våt i håret. Men nu skall jag sova. jobb i morgon. KRAM


Dykning i Kalethea





Något av det mäst underbara jag gjort!
Men vi har väl alltid vetat att Denise Beskow älskar vatten och är igentligen en fisk?

Hjärtat bankar


Sopa skiten under mattan



Tror att detta kan vara den tröttaste morgoen på hela denna vistelsen. Det sista glaset vin kunde skippats men knackningen på dörren gjorde mig berörd och jag klädde på mig för att ta det tillsammans med pojken. Det är mitt misstag och jag får idag sopa skiten under mattan. Idag blir det dykning!

I want kids??



Kom nyss en söt pojk och knackade på och var bara tvungen att säga hur söt jag var. Tog ett glas vin och sedan sa jag att det var dags att sova, vilket det är för i morgon är det dykning som gäller. men Kanske rör vi oss mot Sunwing imorgon och tittar på show. vilket jag gjorde idag och jag säger så här..... Någon som vill bli min mann? Alla barn är underbara. me love.. <3

Nu ska jag läsa Allers.... är jag en tant?

Virginia hotel



Jag har äntligen fått lite färg igen efter att ha köppt morots faktor och pressat i ca tre stek heta timmar!

Igår svängde jag runta stan för att säga hej till alla. Det börjades på J&J där det bjöds på drinkar. Därefter blev det Rory, Will, Stefan, Micke samt Linea som bjöd på förfest. En stund ut på dansande fötter kände jag att det varit trevligt men fick räcka. Så lite snurrig i huvudet satte jag mig i taxin. "Go to Virginia Hotell"


Ryska baren?



Idag har minnsan timmarna gått i rekordfart. Jag har jobbat, ätit Grekisk buffé, solat vid polen samt gått till sunwing för att se om Nicklas jobbade idag (det gjorde han inte). Kom ett förslag om den ryska baren idag men jag vet inte tror att jag kanske ska åka ner mot stan och säga hej istället.

På tisdag blir det dykning med Engelsmännen... Weeehooo!

Biljard kulorna rullade in i vart hål och gömmde sig för ljuset


Igår fick jag reda på att jag började lite senare (idag) så spontant sa jag kan vi inte åka och ta ett glas på ryska baren?
Sagt och gjort så var vi där efter bara en halvtimme och 3 timmar senare var vi nöjda med tre drinkar och biljardspelning, låt mig poientera att det stod 2-1 till Denise Beskow. Weehoo!
Lämnade också ut en lapp lite diskret där jag klottrat ner några nummer och bokstäver som formade mitt namn och en inbjudan till att ringa när som ifall personen i fråga skulle till stranden någon dag.


Min nya vattenkokare i Rhodos

 





två nätter samt två dagar och jag kunde inte vara mer utvilad än nu. Igår jobbade jag på morgonen solade resten tog en promenad längs stranden när solen började gå ner och föll sedan i sömn till en film.
Idag jobbade jag igen åkte och handlade och gick sedan upp mot poolen där jag somnade för att sedan vakna 2 timmar senare lite smått förvirrad men helt lugn.
Nu sitter jag eller rätare sagt ligger på mitt hotell rum läser lite om vart annat jag är inne på datorn och snart kan det hända att det blir middag. Chefen säger att det är viktigt att äta och han bjuder mig på middag.

Men jag längtar mest efter mitt kvälls te som jag ska göra i ordning i min nyinförskaffade vattenkokare.

RSS 2.0