FRAPPE FRAPPE FRAPPE



Alltsa det ar lite laskigt i min lagenhet den ar sa mork att nar jag vaknar har jag ingen aning om ifall det ar ljust eller morkt ute. Vill sova hela livet kanns det som. Men upp och hoppa oppna fonster och dorrar steka ett agg koka lite te och sedan ivag 5 min till *jobbet*

Frappe i vanlig ordning..

Sena sommarkvallar?







Helt underbart, jag var pa en kvallspromenad igar runt i naromradet, 5 min bort har vi en strand och gronomrade som jag aldrig sett utomlands tidigare. Har kommer det att bli manga harliga sommarkvallar med grillning, kubb och bad..

Idag vaknade jag kl 7 for att vanta pa samtal ifran anonsen, kl 8 kom jag pa att jag kan ju sova tills nagon ringer, sagt och gjort somnade jag om till kl 12.00 sa nu blir det till att jobba lite senare.
Posetiv sak arr att jag har 1 anstald till 90 % nu. Fick nyss ett samtal och ska ha mote med henne i morgon. Saker rullar pa nu. BRA!


Dricker kaffe ur en pinvinmugg, kanns lustigt..




Ar det soligt eller inte? Ja jag kanner hur sommaren kommer nu. For ovrigt sa ar det sno pa bergstopparna som ar ca 2000 m upp. Ser ballt ut..

Nej nu har jag jobbat konstant sedan kl 10 men en timmes lunch sa nu tanker jag sluta. Jag ska ga till apoteket och kopa alergitabletter, de e ju fy fasiken var och pollen saker har..

*skulle uppdaterats igar 29 mars*

In the Magazine



Blooo vilken natt, men posetivt var att kl 12 gick sex and the city pa tv,n sa med lite hagendass glass som ar greklandsmotsvarighet till Ben and Jerrys sa satt jag och njot for en stund. Men jag fros och fros under nattens gang sa jag hoppade in under vattnet sakert tre fyra ganger. Bra med varmvatten i alla fall.

Har hittat knackebrod  nu ocksa! toppen.
Och igar gjorde jag en fetaostkram som jag satter in i tostmackorna jag gor.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och vantar pa mejl. Skickade nyss ut en anons i tidningen som kommer ut i morgon. Sjukt billigt, 4 euro for fyra dagar...


Almenacka 2011 samt historiebok om kreta.



Okej jag befinner mig i kreta, har en varm dush med bra tryck... antligen!
Har stangt in mig i morkret och kollat pa tv, sovit sovit sovit. Jag knasade upp mig sjalv pa den dar 15 timmars resan vill jag lova, pluss att det skiljer ju faktist tva timmar fran GC och Kreta.

Idag har jag varit uppe tidigt och gatt till Nico for att fixa Xl samt word for att kunna jobba pa ratt satt.
Ska snart ga en promenad och orientera mig, hoppas pa att hitta ett gym.

I kvall, Hagendass och film.!

I morgon ska jag bygga upp Guide programet samt ha en intervju med en mojlig personalmedlem.

Last night out and it's gonna be awsome!

I natt blir det sista natten ute och då blir det skumpa och pumpa till musiken.

Denisé, jag hoppas kvällen slutar med att vi sitter i mitten av motorvägen och båda skrattar denna gången. För som du sa förra gången " Man kommer alltid träffas igen, även om det är på andra sidan jorden". Det gjorde vi och vi kommer ses många gånger igen. Jag kommer att hitta dig.


Kiss me Kate

Trodde sista dagen var igar men i morgon blir absolut sista sen vidare pa sondag.
Sov mellan 7 och 12 pa kvallen igar. Malin ringer och ber mig komma och dansa, okej sager jag, slanger pa mig shorta och lappstifft och springer ivag. val dar blir det riktigt kul, men slutar med poliser som gor rasia pa killarna for att finna min stulna vaska med mobil till alla kunder och samarbets parters. Lagom kul!
Sov i alla fall hos Danske mannen och fick ha duntappe under natten, Kosligt som tusan.

Idag bestar dagen av att packa ihop lokalerna, betala loner och tvatta alla klader for att sedan packa vaskan. Far for sjutton slanga halva agodelen.
Sysslar ocksa med att forsoka handla upp alla bronsmynt. 1 kr blir alltsa 10 cent och jag har 1 centare, 2 centare, 5 centare. Haha stackars alla som far mig som kund, kommer med min burk proppad av bronsmynt. Men pengar ar pengar for tusan..

sugen pa vofflor som Kevin kommer ha pa sitt kalas idag. mums!

Du kom faktiskt in i mitt inre, jag lat dig komma in men ditt liv ar dar och mitt har...



Har varit i gran canria i tre dagar. Valle och viktor hade akt till fel o sa fick lov att aka over. Super kul att traffa dem och aven alla andra vanner..

Nu ar det sita dagarna har i fuerte sen bar det av till gc och sedan till kreta.
Kanns som om jag har lite seperationsangest men det ar val som alltid nar jag lamnar ett stalle.
Puss

Rock cafe med drinkar







Igar var en fin dag, mote ed chefen som kom over ifran Tyskland och hade en del bra att saga.
Senare pa kvallen tog jag med vara samarbetspartner fran touroperator fran ving, apollo och falk lauritsen. Jag bjod dem pa nagra drinkar och lite tilltugg som for att saga tack for dena gangen for ett fint samarbete.
Kvallen fortsatte till flick och dar blev det kareoke.
Senare fick jag trosta en ledsen dansk mia for att hon inte ville aka till Gran Canaria..

Idag> TROTT! Atit rakor i vitlok och olja, tittat pa The fantastika alltsa Gost visper.
Nu ar jag ur hungrig och ska hem for att laga till kyckling med koskos mmm .. Eller ska jag ta en blackfisk talrik?

So long fellas..

Ps. Kommer antagligen inte hem till min fodelsedag sa om ni vill far ni komma till mig! ds.

Max, oskar, alex


Oskar och jag, oskar ar for mork for att synas hehe ..  oskar fran portugal..


Pojkarna sitter och atre lax och tomat och oliver men de sager att den fran sverige och norige ar den basst, hur tusan vet som de nar dom inte ens varit dar. ?


Har trevligt i alla fal, men snaet blir det hemmat, maste pasera affaren for att handla ost och skinka.

Max fran Torin , Alex milan .

Den var inte god men kan kopa glass istallet..



Mycket abete idag, forst guide sen saljare sen pappersarbete, efter det lamna biljetter och hamta lista.. inte mycket igentligen men i alla fall..

bestalde pasta med skaldjur, det var inte gott, tog en tugga och sa ta bord den fran mig den var inte good men jag kan kopa tva skopor glass igentligen hehehe

Naglar skor och fotter i vattnet..



Underbart, har lyssnat pa ipoden i princip hela dagen sa har varit i gott mood. Gatt langs stranden och doppat fotterna i vattnet. Fegade tyvarr ur det dar med surfingen, han kompisar kunde tydligen inte folja med och jag orkar faktiskt inte ha nagon jakla strand/surf dejt idag.

Har precis gjort naglar och koppt skor sa nu sitter jag med ett glas vin och suktar efter indisk mat, vi far val la se med det. Och i morgon har vi 40 gaster sa blir nog till att jag saljer i morgon ocksa. Det ar harligt nu, JAG MAR FIINT.!

Oj nu kom max forbi och undrade om jag skulle komma pa oppningen av hans klubb....
No, perdona, manjana trabjjo... mohahaha

Maxmax same as Ica maxi, no...



Gick forbi Italienska resturanten for att saga hej till Samuel. Ska folja med honom och surfa i morgon om vagorna vill sa, men antar att det inte blir av eftersom var gang jag ska surfa sa blir det installt, men man kan alltid hoppas.

Sen kom harliga max forbi i alla fall, agaren av resturanten. Han skypade med sin kusin och jag med sandra och Linda. Han oppnart en ny klubb i morgon och jag far val lov att kika in nagon timme i alla fall for att vara snall..

Nu sitter jag vid havet och ser ut mot lanzarote och pa havet. Har atit pizzapitar och druckigt mojhito nu ar det dags att ga hem for en kopp te och en film.

Hasta luego!

tagit livet for givet.


Just nu sitter jag har och njuter av kvallsolen som kikar fram lite da och da.
Jag var pa vag for att gora naglar men det ar stangd bade sabado och Lunes sa i morgon , Martes far jag gora ett nytt forsok.

Herre gud nar jag kom hem pa sondag morgon kl halv 8 efter en ute kvall sa hittade jag min unga spanska granne i porten, med klackarna pa och nerspytthar, jag som tyckte jag hade festat hart!

Igar gick jag hem till peter for lite vin och top gun, alltid en klassiker.
Idag har jag gatt i mjukisklader och sportbh och bara tagit livet for givet, gjorde en kottfarsas med spagetti och forsokte losa en laburint som min lillebror skickad med mig. Omojligt alltsa!

Soker fortsatt personal till Kreta, just so you know.

....


Och det ar precis har jag ar nu..

Esta Ljuviendo


Malat naglarna roda, tagit pa mig ringen och skinnpajen *fran sota naturliga ull Denise* till utrycksfulla Denise?
Idag ar tanken kareoke med Dessire och senare utgang med Malin och Mia och om nagon mer hanger pa.

Igar gick jag for att kopa pizza, stoter pa Samuel fran domenikanska republic och blir medbjuden pa att surfa, ska ga forbi honom pa mandag sa far vi se, verkar ju som om alla som ska lara mig bara bangar, fy fan vilka tolpar alltsa. Hehe .

Danskar i ett not skal


Mohaha Jag ar en trotter fran snovit och de sju dvarjarna idag. Vaknade trott jobbade och blev annu mer trott och anda har jag planerat att jag ska hem till Dansken idag. vi far val se om jag somnar eller inte.

Skulle surfat med David idag men han tyckte det var daligt vader sa blev inget. Jag tycker det ar fint vader, bara lite svala vindar, men men..

Forovrigt hade jag 12 danskar idag pa jobbet och som vanligt.

- Jag forstor ishe nae vor du siger

typiskt danskar...


kycklingklubba


Mohaha, pappa nu skulle du vara stolt over mig, jag ater faktisk tillochmed skinnet! ..
Kallt och ruggigt idag, jag fryser.


Night Psykos





Nu har Jose akt och jag tagit over kontrollen.. Sitter med en Fresh canarian fish sallad och ett glas vin men ska nu rora mig mot apollo kontoret for att dela ut lon och hamta lista..

I kvall kommer Dessire fran teneriffe och jag har tankt att det blir home delivery utav indisk mat fran Jaupur samt film sen ska jag sova for i morgon ar det tredje gangen jag ska salja.

DROM
Drommde i natt att jag gjorde en nolla men hoppas pa att det inte intraffar.
Drommer forovrigt mycket om brander samt att det kanns som om nagon ar i mitt rum, kanndes forsta natten har som om jag blev kastat runt omkring i rummet och igar horde jag och kande nagon som vande och vred sig brevid mig i sangen, saklart natt psykos men laskit i alla fall undrar om det har nagon betydelse... ?

RSS 2.0