ris à la Malta
Yepp jag har gjort ris á la Malta nu. Super gott!!
8 portioner
1 liter risgrynsgröt
5 dl vispgrädde
1 apelsin
1/2 dl florsocker
1msk vaniljsocker.
Vispa grädden lagom hård, med elvisp helst.
Vänd ner grädden i den kalla gröten. Skala apelsinen och dela den i små bitar, vänd ner apelsin bitarna i gröten.
Smaka sedan av med florsocker och vaniljsocker.
Tips: Jag kokade upp frysta hallon då fick jag en god hallon röra.
Hoppas det smakar. !
8 portioner
1 liter risgrynsgröt
5 dl vispgrädde
1 apelsin
1/2 dl florsocker
1msk vaniljsocker.
Vispa grädden lagom hård, med elvisp helst.
Vänd ner grädden i den kalla gröten. Skala apelsinen och dela den i små bitar, vänd ner apelsin bitarna i gröten.
Smaka sedan av med florsocker och vaniljsocker.
Tips: Jag kokade upp frysta hallon då fick jag en god hallon röra.
Hoppas det smakar. !
Kommentarer
Trackback